Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ilkbahar wrote:SDA trazi smjenu Radoncica i smanjenje plata?
Ako ce njih smjeniti?
Jebote kako se svi pokusavaju okoristiti na jadu i cemeru ovog naroda.
Ja cu na izborima da glasam za onoga ko ce mi osigurati sigurno i placeno radno mjesto! Nek malo porade na tome za primjenu, umjesto sto se navlace jedna drugog na k....
animus wrote:I ovo podmetanje Fahre je vec isfurana prica. Ja sam davno rekao da je svaka postena i normalna stranka trebala da podrzi ovo da ponudi ostavke i sa narodom trazi promjene. Dobro je imati neku crnu listu da znamo kad se ovo zavrsi ko je sta pricao. Svi stranci kazu da smo ovim protestima napravilu najveci pomak ka demokratiji do sada i to svako normalan vidi osim placenika. Treba imati muda i pobuniti se protiv komplet politickog sistema.
Ne mora niko drugom da kupuje hljeb - samo neka prestanu krasti narodu zalogaje iz usta![/quote]
jest,ova zena je pokrala onu omladinu [/quote]
garant jes, otkud joj inače "novo auto" [/quote]
umjesto da je posteno zaradila ko fahro, drolja se nakrala pa ima auto i mos mislit dijete u obdanistu... kako je nije stid... hajd sto ima para za auto, vec i da se razmnozava... treba joj kucu spalit
ilkbahar wrote:SDA trazi smjenu Radoncica i smanjenje plata?
Ako ce njih smjeniti?
Jebote kako se svi pokusavaju okoristiti na jadu i cemeru ovog naroda.
Ja cu na izborima da glasam za onoga ko ce mi osigurati sigurno i placeno radno mjesto! Nek malo porade na tome za primjenu, umjesto sto se navlace jedna drugog na k....
oplaka, hebo vas forum...
Zbog toga si izasao na ulicu
al što je najjače
prvo ide red moralisanja
a već iduća rečenica ofiraža, prejako
animus wrote:I ovo podmetanje Fahre je vec isfurana prica. Ja sam davno rekao da je svaka postena i normalna stranka trebala da podrzi ovo da ponudi ostavke i sa narodom trazi promjene. Dobro je imati neku crnu listu da znamo kad se ovo zavrsi ko je sta pricao. Svi stranci kazu da smo ovim protestima napravilu najveci pomak ka demokratiji do sada i to svako normalan vidi osim placenika. Treba imati muda i pobuniti se protiv komplet politickog sistema.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
niko ne podmece fahru - sam se podmetnuo
sam pao, sam se ubio
zar hje već april 45-te? a ja mislim tek su počeli...ono Gleiwitz i ostalo
sam pao, sam se ubio
Najlosija procjena u nasoj kratkoj politickoj historiji
Pa covjek podrzava proteste kao i svako posten. Steta sto i drugi nisu bili pametniji pa se onda Fahro nebi pominjao. Bujrum svakom postenom da isto podrzi i da ponudi ostavku narodu ali ih nesto nema. Svi kukaju kako su zgrade izgorile i nema dalje a nikoga nesto neinteresuje sto smo prvi po korupciji i zadnji po investicijama. Kako bi nam dobro doslo da ima vremena sada osnovati jednu stranku koja bi objedinila zahtjeve sa protesta i koju bi cinili protestanti. Kazem samo steta da nema vremena za tako nesto a vjerujem da bi pomela sve ove ostale. I da se kandiduje samo na kantonalnom i federalnom nivou.
sam pao, sam se ubio
zar hje već april 45-te? a ja mislim tek su počeli...ono Gleiwitz i ostalo
mogao sam to mozda malo bolje, slazem se... ali imaj na umu target audience u ovom propagandnom ratu...
prosjecan sbb-ovac ima diplomu iz travnika i koeficijent inteligencije koji se samo moze objasniti cinjenicom da su mu oba roditelja imala isto prezime...
Alfons Kauders wrote:
ne, ovo radim gratis, s posla, to mi je patriotska duznost... jer nekako sam osjetljiv kad mi neko iz srbije dodje paliti grad, sta ja znam, nekako mi ne godi...
jesam
navucen sam na budzetsku sisu, istaknuti sam clan sda, sdp, hdz i sbih (sve po potrebi) a plata mi je 4500 bez toplog i regresa... plus guzim pripravnice, svaki mjesec druga... i drogiram se kad ima dobrog bijelog... u slobodno vrijeme stelim tendere raji, da mogu djeci kupit po ajfon, da ne budu gladni... i zena mi je lopov jer vozi auto od 20 milja... al kupicu joj sta bolje sad kad bude tender za obnovu zgrade kantona...
a sta si ti uradio u svom zivotu?
najveca ironija je sto je ovo sigurno najiskreniji i najistinitiji tvoj post na temi
Ne decki ce ici bez maski na suzavac samo da ti ne bi sta komentarisao.
Da ima solidarnosti u BiH raja bi im podjelila maske.
Kako su znali da ce im trebati maska uopste??????
Pa nisu protesti poceli u petak. Kako se brzo zaboravlja. Pogledaj snimak od cetvrtka u Tuzli kako se specijalac vraca pred fax i sprica onog studenta sprejem iz cista mira.
mogao sam to mozda malo bolje, slazem se... ali imaj na umu target audience u ovom propagandnom ratu...
prosjecan sbb-ovac ima diplomu iz travnika i koeficijent inteligencije koji se samo moze objasniti cinjenicom da su mu oba roditelja imala isto prezime...
animus wrote:Pa covjek podrzava proteste kao i svako posten. Steta sto i drugi nisu bili pametniji pa se onda Fahro nebi pominjao. Bujrum svakom postenom da isto podrzi i da ponudi ostavku narodu ali ih nesto nema. Svi kukaju kako su zgrade izgorile i nema dalje a nikoga nesto neinteresuje sto smo prvi po korupciji i zadnji po investicijama. Kako bi nam dobro doslo da ima vremena sada osnovati jednu stranku koja bi objedinila zahtjeve sa protesta i koju bi cinili protestanti. Kazem samo steta da nema vremena za tako nesto a vjerujem da bi pomela sve ove ostale. I da se kandiduje samo na kantonalnom i federalnom nivou.
Alfons Kauders wrote:
ne, ovo radim gratis, s posla, to mi je patriotska duznost... jer nekako sam osjetljiv kad mi neko iz srbije dodje paliti grad, sta ja znam, nekako mi ne godi...
jesam
navucen sam na budzetsku sisu, istaknuti sam clan sda, sdp, hdz i sbih (sve po potrebi) a plata mi je 4500 bez toplog i regresa... plus guzim pripravnice, svaki mjesec druga... i drogiram se kad ima dobrog bijelog... u slobodno vrijeme stelim tendere raji, da mogu djeci kupit po ajfon, da ne budu gladni... i zena mi je lopov jer vozi auto od 20 milja... al kupicu joj sta bolje sad kad bude tender za obnovu zgrade kantona...
a sta si ti uradio u svom zivotu?
najveca ironija je sto je ovo sigurno najiskreniji i najistinitiji tvoj post na temi
Da zigu pripravnice ne bi im'o postova ko svi mi zajedno.
Ne treba problem traziti u vlasti nego u narodu ... Ova sacica ljudi sto je ostala da protestuje su placenici koji tu stoje 29 10-20 KM ... tu je i poneki zalutali jadni penzioner kojem je ovo jedina nada koju je dobio zadnjih 20 godina.
Vlast ko vlast, pristace na kraju svi da budu smijenjeni ... naravno imace beneficije u vidu otpremnina, a to ce im i vise nego dovoljno biti do oktobra kad ih narod opet vraca na ista mjesta.
Narod ko narod, sam se dijeli (ne dijele ih politicari kako vecina prica) ... od toga ko ce biti vodja plenuma, ko ce predstaviti zahtjeve (naravno to nosi novcane beneficije jer je nas narod potkupljiv), pa do klasnih podjela ... jedni ce za cvaju guzice dati, ogromna masa je na strani vlasti jer ih je ista uhljebila, treci su opet zaludjeni i opijeni nacionalizmom pa ce radije za svoje glasati nego pokusati bilo sta promijeniti ... jedino sto je svima zajednicko je strah .... svaki pojedinac u ovom drustvu strahuje od bilo kakvih promjena ...
Situacija je vrlo jednostavna i ono sto sam ja uspio zakljuciti je da definitivno kao drustvo nismo zasluzili bolje ... ne ulazeci u to ko je belaj izazvao, ko je popalio zgrade, pokusao zapaliti masu, ko je na cijoj strani itd ... ovo je bila jedina prilika koju je narod imao da se ako nista zakratko sjedini s ciljem da se pokusa da svima bude bolje ... nazalost, narod nije dorastao tome, a vlast kakva god da je, vrlo je pametna i vrlo vjesto koristi ovu cinjenicu .
animus wrote:Pa covjek podrzava proteste kao i svako posten. Steta sto i drugi nisu bili pametniji pa se onda Fahro nebi pominjao. Bujrum svakom postenom da isto podrzi i da ponudi ostavku narodu ali ih nesto nema. Svi kukaju kako su zgrade izgorile i nema dalje a nikoga nesto neinteresuje sto smo prvi po korupciji i zadnji po investicijama. Kako bi nam dobro doslo da ima vremena sada osnovati jednu stranku koja bi objedinila zahtjeve sa protesta i koju bi cinili protestanti. Kazem samo steta da nema vremena za tako nesto a vjerujem da bi pomela sve ove ostale. I da se kandiduje samo na kantonalnom i federalnom nivou.
Pusti to spinovanje. Fahro mi se gadi odavno i bojkotujem mu avaz odavno kao i dosta raje koju poznajem ali ako je na nasoj strani onda bujrum ali ga to ne amnestira. Dosta raje sa protesta je apoliticno ili su DF bili.