Nazovi ih i zamoli da ti posalju racuncasper_ wrote:meni nikad nije došao račun za 6 mjesec. znači da ne moram ni platiti.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderator: Benq
Nazovi ih i zamoli da ti posalju racuncasper_ wrote:meni nikad nije došao račun za 6 mjesec. znači da ne moram ni platiti.
semirsar wrote:on kao odgovoran i savjestan gradjanin je DUZAN, da prijavi svako nedostavljanje racuna za ispostavljenu uslugu, u suprotnom ce se smatrat' da je ON licno odgovoran za ne placanje iste... to negdje u njihovim pravilima procitah, napamet, ne fatajte me za rijec...
Jes' kad samo oni pokrivaju teren, al' dje ima dva i vise provajdera...kakavdanakneiskustvu wrote:semirsar wrote:on kao odgovoran i savjestan gradjanin je DUZAN, da prijavi svako nedostavljanje racuna za ispostavljenu uslugu, u suprotnom ce se smatrat' da je ON licno odgovoran za ne placanje iste... to negdje u njihovim pravilima procitah, napamet, ne fatajte me za rijec...
pa ako ne plati račun isključiće mu net ili tv,tako te kompanije rade,ne zanima ih jesi li dobio ili ne račun
semirsar wrote:Jes' kad samo oni pokrivaju teren, al' dje ima dva i vise provajdera...kakavdanakneiskustvu wrote:semirsar wrote:on kao odgovoran i savjestan gradjanin je DUZAN, da prijavi svako nedostavljanje racuna za ispostavljenu uslugu, u suprotnom ce se smatrat' da je ON licno odgovoran za ne placanje iste... to negdje u njihovim pravilima procitah, napamet, ne fatajte me za rijec...
pa ako ne plati račun isključiće mu net ili tv,tako te kompanije rade,ne zanima ih jesi li dobio ili ne račun![]()
Probaj da ne platis vise od dva racuna pa nam javi sta se zbilo.
Danas konkurencija cuda radi, tako da se i tim "velikim" polako staje na rep, barem sto se tice odnosa prema krajnjem korisniku njihovih usluga. Do broja se moze doci, nista lakse. Previse olako pustas da te prva karika u tom lancu otkaci s folom, da osim sa njima, ne mozes ni sa kim drugim razgovarati, e pa moze, itekako.kakavdanakneiskustvu wrote: ne govorim ja samo o telemachu nego uopćeno o tim velikim kompanijama,ja prije par mjeseci zvao onaj 1430,nezadovoljan odgovorima pitam može li se telefonom doći do nekog od šefova,kažu ne može,lakše bi do člana predsjedništva došao
mumi80 wrote:Posalji mail nekom od sefova pa ces vidjet kad on tebe licno nazoveTako je barem kod mene bilo i sutradan mi odmah rijesili problem
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
prije da nema odgovore na silna konkretna pitanjavan helsing wrote:Možda je na godišnjem odmoru
Tapatalk 2
Kontempliraju.kakaljin wrote:prije da nema odgovore na silna konkretna pitanjavan helsing wrote:Možda je na godišnjem odmoru
Tapatalk 2
j00k3r wrote:Zipa kod mene situacije, dobijem ono pismo da ce od 01.09 reaktivirati uslugu,hmmm
problem lezi u sljedećem, ja sam kupio kuću prije 3 god i nešto sitno,uglavnom obitelj koja je prije bila koristila je usluge moneta,danas Telemach,covik se odjavio,odselio u Hrvatsku,mi prenili svoju i nastavili uslugu,isti operater,ista adresa,ugovor na nama,ali,eto ti koverte i pisma u kom pise da ce starom vlasniku jer mu 01.09 ističe 6 miseci tzv. zaleđivanja usluge ista biti reaktivirana i slani računi,tko tu koga??
ok,odem ja do poslovnice,kažem divojki da smo mi sada na toj adresi,možete provjeriti na računalu i ugovore i sve,međutim,pazi nju,MENE TO NE ZANIMA,gospodin treba osobno,poslao sam coviku jer tko zna kakvih problema može imati danas sutra ali ovo i odgovor gospodice...
@telemach, neke stvari se mogu rjesit u 2 minute i civilizovano, ccc
zivili!
// Tapatalked
Poštovani,van helsing wrote:Ja tišine ovdje
@ Telemach :
Mogu li zamijeniti deltaline za Amico ?
Nervira me sto moram titlove stalno prozivat preko daljinskog.
Ako ne može Amico , može li topfield umjesto deltaline ?
Tapatalk 2
Jedino taj kanal sam i pratio, vazdan mi je bio ukljucen sci fi..Koja govna i firma cccbato99 wrote:zaključaše sci-fi kanal...pa otključajte nekijao firme i g....