Gdje si nasao uopste film? Gledao sam ga u kinu i preporucio ga par stranica prije
Moderator: _BataZiv_0809

Moguće, volim francusku kinematografiju no rijetko čujem za koji film vrijedan gledanja. I ovaj sam skinuo na tvoju preporuku, nakon što sam ga malo proguglao.TAFKAP wrote:Jos ako cojk nije vjest u francuskom![]()
Bojim se da ce morat pricekat za njega jos malo dok izadje dobar prevod, mozda do tad izadje i kvalitetniji file.

MyCore wrote:http://www.imdb.com/title/tt1527186/
Konacno veceras pogledao, pogled na svijet von Trierovim ocima, top 5 ove godine,bicu skroman
I ja sam ga gledala na festivalu, samo što je meni bila noćna mora.Black swan wrote:ja sam melankoliju na festivalu gledao
koje je ono iskustvo sa zvukom i velikim platnom

Ma von Trier u principu ili sjeda ili ne sjeda, nema neke sredine. Ako ga gotivis bices odusevljen, ako Dogville i Antichrist nisu prosli nemoj se sa ovim patitikaranana wrote:interesantno. par dana, preporucujem i ne preporucujem teme idu paralelno, i evo bas na onoj drugoj raja NE preporucuje melancholiju. ovo je jedan od onih tipa synechdote new york, drive....
A ako je Dogville prošao a Antichrist ne?MyCore wrote:Ma von Trier u principu ili sjeda ili ne sjeda, nema neke sredine. Ako ga gotivis bices odusevljen, ako Dogville i Antichrist nisu prosli nemoj se sa ovim patitikaranana wrote:interesantno. par dana, preporucujem i ne preporucujem teme idu paralelno, i evo bas na onoj drugoj raja NE preporucuje melancholiju. ovo je jedan od onih tipa synechdote new york, drive....
isto, ultima, vizavi dogville-a i kriste. grohnjava djecko. lagano i ocito.ultima_palabra wrote:A ako je Dogville prošao a Antichrist ne?MyCore wrote:Ma von Trier u principu ili sjeda ili ne sjeda, nema neke sredine. Ako ga gotivis bices odusevljen, ako Dogville i Antichrist nisu prosli nemoj se sa ovim patitikaranana wrote:interesantno. par dana, preporucujem i ne preporucujem teme idu paralelno, i evo bas na onoj drugoj raja NE preporucuje melancholiju. ovo je jedan od onih tipa synechdote new york, drive....![]()
Inače mi je Lars lošiji sa svakim filmom, pogledaću još ovaj... ako ne bude valjao, nema svrhe dalje ga pratiti.
Mozda sam jos uvijek pod onim prvim utiskom ali ovaj je bolji od Antichrista. Zanimljivo je da unaprijed ne znas, poslije 10 minuta gledanja mozes sa sigurnoscu tvrditi da je von Trier radioultima_palabra wrote:A ako je Dogville prošao a Antichrist ne?MyCore wrote: Ma von Trier u principu ili sjeda ili ne sjeda, nema neke sredine. Ako ga gotivis bices odusevljen, ako Dogville i Antichrist nisu prosli nemoj se sa ovim patiti![]()
Inače mi je Lars lošiji sa svakim filmom, pogledaću još ovaj... ako ne bude valjao, nema svrhe dalje ga pratiti.
a hvala ali sa mislio na "jezike nasih naroda"johnnykola wrote:imas engleski:
http://www.opensubtitles.org/en/search/ ... vie-117578
ali mislim da ne odgovara.