Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑13/04/2025 16:27
Baš ne voli Elliotta.
Ne razumijem iskreno.
Momak je magnet za prilike.
Bez Trenta nam je kreativnost u nuli realno. A nakon Trenta mi je Harvey najkreativniji igrač u ekipi, pa me stoga čudi zašto ga ne miriše. Ok ima tu Salah, ali on više funkcionira na bljesak.
Jako loše drugo poluvrijeme. Ovim tempom ga West Ham zabija.
E zasto li smo ovoliko pasivni poslije vodstva, nikako ne kontam. Isto ko protiv Fulhama, samo sto nam je Fulham stigao uvaliti 3 dok se nismo trznuli. Cim dignemo nivo, gazimo.
Tantalove muke da se uzmu tri boda. West Hamu samo falilo malo sreće i uboli bi koji bod. Robertson je operisan od svega što ga je držalo na ovoj poziciji zadnjih 7 sezona.
Ne kontam nonsalantnost u igri, opustanje nakon vodstva i slicno...
Pojedini igraci kao da im je saopsteno da nisu u uzim planovima sljedece sezone i sad kormirale samo.
Jota, Robertson standardno. Grozni.
Najvise mi je od ovih periodista zao Chiese i Elliotta. Chiesa stvarno nije dobio ozbiljnu sansu i sad se vec moze reci da je jedan od najbesmislenijih transfera zadnji 10-15 godina. Zasto si ga dovodio/pristao na transfer ako ga nisi zelio? Elliott mislim da je bivsi takodjer.