Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo kontaktirao sam ih na fb,aktivirao e racun pa ce mi valjda dati hbo premium na tri mjeseca,ide GOT ubrzo
nazvao,moram otici do poslovnice a vezano za aktiviranje hbo kanala,mislio sam da se to zavrsi samom aktivacijom e racuna
Aktiviraš e-račun ... javiš ovdje telemahu ili na fejs i dobivaš te kanale. To je to.
Mada je malo bezveze to - ispadne da samo mi koji znamo za to možemo dobiti nešto prelaskom na e-račun. A neko ko bez tog saznanja pređe na e-račun dobije šipak.
aktivirao,nazvao ih,kazu da ili sacekam par dana ili odem u poslovnicu
To je nešto novo .... meni su isti čas otključali kad sam javio.
Bez hodanja.[/quote]
Meni do 186 dobacio najvise putem 5Ghz
Frekvencija je 48/80 i postavio sam na 80 Mhz.
Usput htio bi da pitam par pitanja. Za one koji su sami sebi popravili wifi signal ujedno i one koji se razumiju.
1. Pitanje da li je bolje za 2,4 ghz staviti 20 ili 40 Mhz i da li je bolje staviti kanal na 13 ili 10 ?
2 pitanje.
Putem 5Ghz mreže da li je bolje odabrati 40 Mhz ili 80 Mhz i koji kanal odabrati ?
kanal ti najvise zavisi od tvoje okoline.. imas aplikacije za mob koje mogu skenirati sve mreze iz okruzenja i vidis koji kanal je najmanje "opterecen" i izaberes njega...
CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family u HD rezoluciji
Fenomenalni filmski kanali CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family od 21.3. prelaze u visoku HD rezoluciju.
Korisnici EON i D3 platforme gledat će sadržaj ovih kanala u HD kvalitetu slike, koji je u Telemach ponudi postao standard.
Pozicija kanala ostaje nepromijenjena. CineStar TV Fantasy se nalazi na poziciji 106, dok CineStar TV Comedy&Family možete gledati na poziciji 113 u okviru Start paketa.
CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family u HD rezoluciji
Fenomenalni filmski kanali CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family od 21.3. prelaze u visoku HD rezoluciju.
Korisnici EON i D3 platforme gledat će sadržaj ovih kanala u HD kvalitetu slike, koji je u Telemach ponudi postao standard.
Pozicija kanala ostaje nepromijenjena. CineStar TV Fantasy se nalazi na poziciji 106, dok CineStar TV Comedy&Family možete gledati na poziciji 113 u okviru Start paketa.
I ja očekujem HRT 1,2,3,4 , Novu-hr ,RTL-hr u HD rezoluciji
RTSovi će vjerovatno da lete iz ponude Telemacha, Total TVa i NetTVa.
Telekomu Srbije se treba skinuti kapa sa SUPERSTAR TV kanalom i serijama Besa i Državni službenik. Vrhunska produkcija i puno bolje uradjeno od United Groupe.
Prijevodi na seriji Vikings nisu uredu, na par epizoda prijevod kasni poprilično. Npr. 2 sezona 1 epizoda. Ima jedna epizoda i u prvoj sezoni, ali ne mogu se sjetit. Popravite to.
Zamolit ćemo Vas za informaciju, da li ste navedeno primjetili samo u ovim sezona, ili i u ostalima? Kolege će provjeriti detaljno i ispraviti.
The BEN10 wrote:
A u čemu je štos, nisam upratio? Jel kasno da se aktivira e-račun?
Nikad nije kasno
Aktiviraš e-račun, i onda se javiš korisniku @Telemach na P.P., i kažeš da si aktivirao, a oni ti po tvom izboru aktiviraju HBO Premium paket na 3 mjeseca ili Arena Sport SD paket na 6 mjeseci.
The BEN10 wrote:
A u čemu je štos, nisam upratio? Jel kasno da se aktivira e-račun?
Nikad nije kasno
Aktiviraš e-račun, i onda se javiš korisniku @Telemach na P.P., i kažeš da si aktivirao, a oni ti po tvom izboru aktiviraju HBO Premium paket na 3 mjeseca ili Arena Sport SD paket na 6 mjeseci.
Pogodnost za aktivaciju e-računa je HBO Premium, na period od 3 mjeseca, ne i Arena Sport kanali.
chakany wrote:Hoće li ovi CineStar kanali koje uvode u HD-u biti dostupni samo EON korisnicima
Tako piše u obavještenju.
HD Verzije kanala su postale dostupne samo korisnicima EON platforme, s tim da korisnici EON box-ova koji su na mreži, HD verzije dobijaju kad vrate sadržaj unazad, dok putem web, mobilne i Smart TV aplikacije idu odmah HD verzije.
I naravno kod korisnika EON box-ova van Telemach mreže idu odmah HD verzije
Last edited by crnivrag on 21/03/2019 11:59, edited 1 time in total.
U ponudu Telemach digitalne EON sheme su uvršteni sljedeći digitalni TV kanali:
1. "CineStar Fantasy HD" na poziciji 106 putem EON boxova i EON platforme.
2. "CineStar Comedy & Family HD" na poziciji 113 putem EON boxova i EON platforme.
Napomene:
1. Da bi pratili navedene digitalne TV korisnici EON boxova trebaju uraditi reset aplikacije na sljedeći način: Meni -> Podešavanja -> Sistem -> Restart.
2. Telemach sada u digitalnoj ponudi nudi 246 TV kanala + 9 duplih HD kanala (255 TV kanala) - (179 u SD rezoluciji, 62 (66 putem EON box-a) u HD rezoluciji i 1 u UHD/4K rezoluciji), te 75 radio kanala (33 domaćih i 42 Stingray Music Choice radio kanala).
3. Listu kanala po DVB-C frekvencijama možete vidjeti na sljedećem linku: https://bit.ly/2ru9cia