Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Virgil je i dalje nenadjebiv u obrambenom skoku, pas igri, dugim loptama, offside zamkama. Ali cini mi se da su skontali da je malo postao sporiji kad je igrac na njemu direktno s loptom, a meni se cini i da se malo cuva ozljede.
ljudi hajde da se suzdržimo od slavlja unaprijed, valjda vam je svima jasno da se ovo može na sto načina još zajebati. mali sempl toga smo imali za vikend, nadam se samo kao upozorenje.
ja bih samo da podsjetim da kad smo prošli put bili u ovoj situaciji izbila je korona, prije toga slippy g, prije toga balon itd. vidite kakav je svijet neuravnotežen, sad možda bude treći svjetski rat (pupupu ne primijenilo se) ili nešto slično tome. relax and trust the process. ynwa!
Sad se već ušlo u crvenu zonu, jer niko nikad sa ovakvom prednošću nije izgubio titulu. Kako smo mi maheri da po lošim stvarima budemo prvi u svemu, ne gledam ovo nimalo optimistično. Dobra stvar je što nam je prvi konkurent Arsenal, da je City od prije godinu ili dvije, Bgm bi 11 bodova prednosti bilo malo na 7 utakmica.
Btw, ne pamtim kolo kada je prvih 5 timova na tabeli kiksalo, barem ne u skorijoj historiji. Newcastle sa pobjedom večeras skače sa 7. na diobu 4. mjesta.
Fol je također što smo i mi u glavama završili sezonu i došli do "lakoćemo" stanja.
Svi eto gaće skidaju kad se Liverpul pojavi.
A upravo su sad najnabrijaniji svi na nas.
Daj bože da se tih 10 bodova još uzme.
WHU, LCFC, Spursi... Chelski je puša vjerovatno.
Može i taj deseti protiv Arsenala direktno.