Ajmo akciju pokrenuti ..... da nađemo crnom vragu curu.Mustang1 wrote:Propade tema
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
tap3ah75
#84051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
Mustang1
#84052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu sebi naci da njemu nadjemtap3ah75 wrote:Ajmo akciju pokrenuti ..... da nađemo crnom vragu curu.Mustang1 wrote:Propade tema
- MTV
#84053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1Mustang1 wrote: Ne mogu sebi naci da njemu nadjem
- Tesla Edison
#84054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nek na @Telemach zaboravi. Ozbiljne su to djevojke u pitanju i većinom udateMustang1 wrote:Ne mogu sebi naci da njemu nadjemtap3ah75 wrote:Ajmo akciju pokrenuti ..... da nađemo crnom vragu curu.Mustang1 wrote:Propade tema
Ali ako je @Telemach zensko ne treba dalje traziti
-
corei3
#84055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Juče prolazim SCC-om pored Telemach štanda i gledam one dvije djevojke i naumpada mi @Telemach 
- Tesla Edison
#84056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Te nisu udate ali..corei3 wrote:Juče prolazim SCC-om pored Telemach štanda i gledam one dvije djevojke i naumpada mi @Telemach
...tema je Telemach a ne usamljena srca. Šta ste se napalili danas, lakše malo
-
azdralovic
#84057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mora da ti zena radi u TTESLA_EDISON wrote:Nek na @Telemach zaboravi. Ozbiljne su to djevojke u pitanju i većinom udateMustang1 wrote:Ne mogu sebi naci da njemu nadjemtap3ah75 wrote:
Ajmo akciju pokrenuti ..... da nađemo crnom vragu curu.
Ali ako je @Telemach zensko ne treba dalje traziti
- Tesla Edison
#84058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh da je ali nažalost ne radi nigdjeazdralovic wrote:
mora da ti zena radi u T
- Sir Charles
#84059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako će im audio biti kao na NovaBH, ne trebaju je ni dodavati. NovaBH je u pojedinim momentima negledljiva koliko je loš zvuk. Nekada im toliko zvuk ide u "crveno" da krči. Katastrofa. A tek prelazi kad treba ići marketinški blok, umrem od straha kad puste marketing špicu.crnivrag wrote:
- MTV
#84060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vec je tu.
Top kanal postaje Nova S. Mogu ga samo izbaciti.
Top kanal postaje Nova S. Mogu ga samo izbaciti.
-
majstor.yoda
#84061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav. Imam nekoliko pitanja/problema.
Korisnik sam Duo Grande usluge (kako li se već zove), s internetom od 80mbps, Cisco modem.
Redom, na Pink kanalima EPG nikad nije tačan. Da li je to do mene, ili je to neki standardni problem? Može li se to nekako riješiti?
KAd sam uzeo ovaj paket prošle godine, prvi Cisco modem je svakih malo zujao, pa su ga zamijenili. Naredni Cisco modem je također zujao, pa su i njega zamijenili trećim Cisco modemom. Ovaj ne zuji, ali brzina Wi-Fi mreže ne prelazi 30mbps. Postoji li mogućnost da mi bežična mreža nudi brzinu od blizu 80mbps? Ovo je baš znatna razlika.
Treća stvar, primjetio sam u posljednje vrijeme da mi telefon gubi mrežu kad sam kući, nakon čega moram isključiti opciju Wi-Fi na telefonu, pa se je ponovno uključiti da se nakačim. Na telefonu dobijem poruku poor quality, pa ga automatski prebaci na 3G. Da li je to do telefona ili još neko ima sličan problem?
Hvala
Korisnik sam Duo Grande usluge (kako li se već zove), s internetom od 80mbps, Cisco modem.
Redom, na Pink kanalima EPG nikad nije tačan. Da li je to do mene, ili je to neki standardni problem? Može li se to nekako riješiti?
KAd sam uzeo ovaj paket prošle godine, prvi Cisco modem je svakih malo zujao, pa su ga zamijenili. Naredni Cisco modem je također zujao, pa su i njega zamijenili trećim Cisco modemom. Ovaj ne zuji, ali brzina Wi-Fi mreže ne prelazi 30mbps. Postoji li mogućnost da mi bežična mreža nudi brzinu od blizu 80mbps? Ovo je baš znatna razlika.
Treća stvar, primjetio sam u posljednje vrijeme da mi telefon gubi mrežu kad sam kući, nakon čega moram isključiti opciju Wi-Fi na telefonu, pa se je ponovno uključiti da se nakačim. Na telefonu dobijem poruku poor quality, pa ga automatski prebaci na 3G. Da li je to do telefona ili još neko ima sličan problem?
Hvala
- zateznistub
#84062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad se odjavljuje usluga, mora li se platiti februarski račun ili može bez plaćanja?
-
j66o
#84063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach da li mozete pogledati ili rijesiti problem sa prevodom ns Viasat nature,promjenjen je font titla pa su slova skroz sitna uopste se ne primjete kad je neki kadar svijetli pa dobro bi bilo da ga malo "boldirate" ovako je neupotrebljiv.
I jos nesto ne radi prevod na Cinestar fantazy a bilo je problema i na Cinestar premiere 1 ali je od pola filma proradilo.
I jos nesto ne radi prevod na Cinestar fantazy a bilo je problema i na Cinestar premiere 1 ali je od pola filma proradilo.
-
DON_eARL
#84064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do Pinka je, ovi samo ubacuju EPG koji dobiju.majstor.yoda wrote:Pozdrav. Imam nekoliko pitanja/problema.
Hvala
Ja kući imam EPC3925, mjeri do 86Mbps (od 200) sa novim mobitelom, mobiteli sa lošijim wifi adapterom mi ne mogu preko 44Mbps. Jako je bitno kakav uređaj imaš, tj. na kom standardu radi, čak i na 2.4GHz.
Uđi na modem preko 192.168.0.1, Log in, Wireless, Radio Settings i tamo podesi širinu kanala na 20MHz, a kanal odaberi ručno. Probaj svaki kanal ako treba, dok ne nađeš neki na kom ćeš dobijati bar 40ak Mbps. Imaš i aplikaciju WiFiAnalyzer (open-source) na Google Play, pa tamo na Channel Rating možeš vidjeti koji su kanali zauzeti i onda podesiti neki koji nije opterećen.
Last edited by DON_eARL on 19/03/2019 17:26, edited 1 time in total.
- chakany
#84065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach samo emituje taj kanal u svojoj ponudi. Tako da bi se trebao obratiti Viasat Nature kanalu, tačnije Viasat grupi, možeš i na Facebook profilu.j66o wrote:Telemach da li mozete pogledati ili rijesiti problem sa prevodom ns Viasat nature,promjenjen je font titla pa su slova skroz sitna uopste se ne primjete kad je neki kadar svijetli pa dobro bi bilo da ga malo "boldirate" ovako je neupotrebljiv.
Viasat Nature je promjenio font slova, a ne Telemach.
-
majstor.yoda
#84066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala druže. Mob je Huawei P10 Lite. Znači, do telefona je, a ne do modema? Odnosno, modem daje brzinu Wi-Fija od blizu 80mbps, ali telefon to ne može podnijeti? A to što si predložio ću provjeriti kad dođem kući.DON_eARL wrote:Do Pinka je, ovi samo ubacuju EPG koji dobiju.majstor.yoda wrote:Pozdrav. Imam nekoliko pitanja/problema.
Hvala
Ja kući imam EPC3925, mjeri do 86Mbps (od 200) sa novim mobitelom, mobiteli sa lošijim wifi adapterom mi ne mogu preko 44Mbps. Jako je bitno kakav uređaj imaš, tj. na kom standardu radi, čak i na 2.4GHz.
Uđi na modem preko 192.168.0.1, Log in, Wireless, Radio Settings i tamo podesi širinu kanala na 20MHz, a kanal odaberi ručno. Probaj svaki kanal ako treba, dok ne nađeš neki na kom ćeš dobijati bar 40ak Mbps. Imaš i aplikaciju WiFiAnalyzer (open-source) na Google Play, pa tamo na Channel Rating možeš vidjeti koji su kanali zauzeti i onda podesiti neki koji nije opterećen.
-
corei3
#84067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach imate pp, ne radi vracanje unazad
-
sasajev
#84068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Zelim da pohvalim gospodjicu/gospodju Mirelu iz prodaje Telemaha. Ona predstavlja ono sto svaki radnik, svake firme treba da bude... Svaka cast
Zelim da pohvalim gospodjicu/gospodju Mirelu iz prodaje Telemaha. Ona predstavlja ono sto svaki radnik, svake firme treba da bude... Svaka cast
- skafiskafsnjak
#84069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odjavim usluge jer idem iz BiH.
Drugi dan majka hoce na sebe ...da li se racuna kao novi korisnik ili ne ?
- Benq
#84070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ste na istoj adresi, onda se ne racuna kao novi korisnik.skafiskafsnjak wrote:Odjavim usluge jer idem iz BiH.
- Telemach
#84071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Proslijeđeno je da se provjeri.j66o » Today, 5:15 pm
Telemach da li mozete pogledati ili rijesiti problem sa prevodom ns Viasat nature,promjenjen je font titla pa su slova skroz sitna uopste se ne primjete kad je neki kadar svijetli pa dobro bi bilo da ga malo "boldirate" ovako je neupotrebljiv.
- Telemach
#84072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala za povratne informacijesasajev » 57 minutes ago
@Telemach
- Telemach
#84073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerimo i javimo Vam se.corei3 » Today, 6:03 pm
Telemach imate pp, ne radi vracanje unazad
-
use your illusion
#84074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hocu da gledam tv i u spavacoj sobi..koja je procedura za to prikljucenje. Imaju i dva zida izmedju dnevnog boravka i spavace sobe.
- Telemach
#84075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Predlažemo Vam priključak dodatnog resivera. Javite nam se u inbox.use your illusion » Today, 8:10 pm
Hocu da gledam tv i u spavacoj sobi..koja je procedura za to prikljucenje. Imaju i dva zida izmedju dnevnog boravka i spavace sobe.