FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
apsidejzi

#8401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

spreca wrote:Da nije Senada nikada na Tv nebi vidjeli neke ljude iz javnog zivota..politicare ,muzicare,pjevace, glumce itd i mnoge druge obicne ljude pa evo i ljude iz religijskih krugova
:thumbup: :thumbup:
spreca

#8402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

Banksy wrote:
spreca wrote:
cyprus wrote:I od mene pohvala Senadu što je doveo fra Mirka... Kakvo je zadovoljstvo slušati tog Čovjeka...
Da nije Senada nikada na Tv nebi vidjeli neke ljude iz javnog zivota..politicare ,muzicare,pjevace, glumce itd i mnoge druge obicne ljude
pa evo i ljude iz religijskih krugova
:lol:
sta ima na face
spreca

#8403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

apsidejzi wrote:
spreca wrote:Da nije Senada nikada na Tv nebi vidjeli neke ljude iz javnog zivota..politicare ,muzicare,pjevace, glumce itd i mnoge druge obicne ljude pa evo i ljude iz religijskih krugova
vidis ovih budala sto se kesere ko picka na nove gace :lol: :lol: sve im moras objasniti.......oni misle da su licnosti samo bakir ,covic ,dodig itd...sve im treba crtati...nevalja im Senad a najvise provode vremena na Face tv
spree

#8404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

Najbolja tema trenutno [emoji38]. Najjaci su mi ovi sto brane narcisoidnog drogerasa, jer je aman zaman napao tamo nekog sprajca i na totalno neprimjeren nacin odgovorio (iako nije direktno prozvan, ali ipak je on prvi patriota) kolindi. Ovo dvoje hrvata su kreteni, ali ni senci nije nista bolji, osim za napacenog bosnju, jer je njemu bih na prvom mjestu i sta god ko uradio da "zastiti" bih je ispravno.

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
apsidejzi

#8405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

spreca wrote:
apsidejzi wrote:
vidis ovih budala sto se kesere ko picka na nove gace :lol: :lol: sve im moras objasniti.......oni misle da su licnosti samo bakir ,covic ,dodig itd...sve im treba crtati...nevalja im Senad a najvise provode vremena na Face tv
Mah, FACE TV je za njih 50 nijansi Gray-a :lol: Drvlje i kamenje na njega a kad dodje CD svi se poredaju na sofi i gledaju ga. Ja nadjem na YouTube-u kad postave i odgledam one dijelove koji su mi interesantni a ostale preskocim, al ne pljujem covjeka. Znam koliko je tesko napraviti LIVE emisiju a svi mi znamo koliko je tesko u BiH voditi bilo kakav biznis, tako da ja mogu samo Senadu cestitati na trudu i zalaganju. Nekad dnevnik bude kvalitetniji a nekada manje kvalitetan ali je tu, najbolje sta imamo. Isto kao i Dino Merlin :D

Svako onaj ko misli da zna bolje, bujrum, niko vas ne zaustavlja. Jedva cemo docekati jos zanimljivog sadrzaja kojim cete obogatiti nasu svakodnevnicu.
spreca

#8406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

apsidejzi wrote:
Mah, FACE TV je za njih 50 nijansi Gray-a :lol: Drvlje i kamenje na njega a kad dodje CD svi se poredaju na sofi i gledaju ga. Ja nadjem na YouTube-u kad postave i odgledam one dijelove koji su mi interesantni a ostale preskocim, al ne pljujem covjeka. Znam koliko je tesko napraviti LIVE emisiju a svi mi znamo koliko je tesko u BiH voditi bilo kakav biznis, tako da ja mogu samo Senadu cestitati na trudu i zalaganju. Nekad dnevnik bude kvalitetniji a nekada manje kvalitetan ali je tu, najbolje sta imamo. Isto kao i Dino Merlin :D

Svako onaj ko misli da zna bolje, bujrum, niko vas ne zaustavlja. Jedva cemo docekati jos zanimljivog sadrzaja kojim cete obogatiti nasu svakodnevnicu.
:thumbup:
ovi sto ga kao kritikuju, kad bi samo jedan CD propustili zavrsili bi na Urgenciji :lol: :lol: :lol: a ovamo nesto baljezgaju :lol: :lol: ....sta li su to oni postigli u svom zivotu :mrgreen:
afroshoxx

#8407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afroshoxx »

Ne gledam ga, ali ne možeš obići naslove na portalima koji ti ubrizgaju informaciju o njemu. Piše Index, piše Klix, i onda copy paste redom.
luckylaka

#8408 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

spree wrote:Najbolja tema trenutno [emoji38]. Najjaci su mi ovi sto brane narcisoidnog drogerasa, jer je aman zaman napao tamo nekog sprajca i na totalno neprimjeren nacin odgovorio (iako nije direktno prozvan, ali ipak je on prvi patriota) kolindi. Ovo dvoje hrvata su kreteni, ali ni senci nije nista bolji, osim za napacenog bosnju, jer je njemu bih na prvom mjestu i sta god ko uradio da "zastiti" bih je ispravno.

Haj priznaj al onako realno da bi volio biti u kozi tog kako ti kazes ,,narcosidnog drogerasa".Drugo.Sta mislis da je javnost ocekivala od tamo nekog,,spree" ili slicnog njemu da prozove Kitu ili Kloca.I da mislim da Senad nije prozvao Kitu i Kloca zbog Bosnjaka nego zbog bosanaca i hercegovaca .
spree

#8409 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

luckylaka wrote:
spree wrote:Najbolja tema trenutno [emoji38]. Najjaci su mi ovi sto brane narcisoidnog drogerasa, jer je aman zaman napao tamo nekog sprajca i na totalno neprimjeren nacin odgovorio (iako nije direktno prozvan, ali ipak je on prvi patriota) kolindi. Ovo dvoje hrvata su kreteni, ali ni senci nije nista bolji, osim za napacenog bosnju, jer je njemu bih na prvom mjestu i sta god ko uradio da "zastiti" bih je ispravno.

Haj priznaj al onako realno da bi volio biti u kozi tog kako ti kazes ,,narcosidnog drogerasa".Drugo.Sta mislis da je javnost ocekivala od tamo nekog,,spree" ili slicnog njemu da prozove Kitu ili Kloca.I da mislim da Senad nije prozvao Kitu i Kloca zbog Bosnjaka nego zbog bosanaca i hercegovaca .
fulas poentu skroz, ali evo haj da idemo tvojom analogijom. kao prvo to sto bi ti zelio da si u njegovoj kozi to je tvoj problem. ima nas koji jos uvijek razmiljamo svojom glavom i koji ne bi zeljeli nista da imamo sa, ali pazi bez navodnika nadrogiranim narcisom. covjek sebe reklamira i to je ok, ali to radi na tako prost nacin, kao u smislu nekog patriotizma, na koji se primaju napacene bosnje. pretezno su to oni koji vole bosnu najvise na svijetu i pate za njom, a ne zive tu. sto se tice javnosti koja btw fakticki i ne postoji, pogotovo ta bosanskohercegovacka, ne znam sta da ti odgovorim na ovaj nonsens da se ocekuje da neki anonimus nesto progovori. ja licno nisam ocekivao od senada i sto se mene tice bolje bi mu bilo da i nije progovorio, jer ocigledno ne zna, odnosno nema mjeru. sovinizam, seksizam i uvrede na licnom nivou su dno dna. hvala Bogu pa on ne predstavlja nikoga osim samog sebe, a posebno ne bosance i hercegovce. da ne bi doslo do zabune iako sam napisao u prethodnom postu, ne branim hrvate i mislim da su ovo dvoje idioti. kolinda ne bi smjela takve gluposti pricati, a i onaj novinar se isto zaletio, pa svasta bubnuo kretenski, mada nakon debilnog senadovog "odgovora". sda i baketa mrzim iz dna duse, ali on je recimo imao puno primjereniji komentar na kolindinu glupost. e sad pazi ako bake ima adekvatniji i normalniji komentar od samoporzvanog najveceg novinara u bih onda tu nesto nije u redu.
luckylaka

#8410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

spree wrote:
luckylaka wrote:

fulas poentu skroz, ali evo haj da idemo tvojom analogijom. kao prvo to sto bi ti zelio da si u njegovoj kozi to je tvoj problem. ima nas koji jos uvijek razmiljamo svojom glavom i koji ne bi zeljeli nista da imamo sa, ali pazi bez navodnika nadrogiranim narcisom. covjek sebe reklamira i to je ok, ali to radi na tako prost nacin, kao u smislu nekog patriotizma, na koji se primaju napacene bosnje. pretezno su to oni koji vole bosnu najvise na svijetu i pate za njom, a ne zive tu. sto se tice javnosti koja btw fakticki i ne postoji, pogotovo ta bosanskohercegovacka, ne znam sta da ti odgovorim na ovaj nonsens da se ocekuje da neki anonimus nesto progovori. ja licno nisam ocekivao od senada i sto se mene tice bolje bi mu bilo da i nije progovorio, jer ocigledno ne zna, odnosno nema mjeru. sovinizam, seksizam i uvrede na licnom nivou su dno dna. hvala Bogu pa on ne predstavlja nikoga osim samog sebe, a posebno ne bosance i hercegovce. da ne bi doslo do zabune iako sam napisao u prethodnom postu, ne branim hrvate i mislim da su ovo dvoje idioti. kolinda ne bi smjela takve gluposti pricati, a i onaj novinar se isto zaletio, pa svasta bubnuo kretenski, mada nakon debilnog senadovog "odgovora". sda i baketa mrzim iz dna duse, ali on je recimo imao puno primjereniji komentar na kolindinu glupost. e sad pazi ako bake ima adekvatniji i normalniji komentar od samoporzvanog najveceg novinara u bih onda tu nesto nije u redu.
Jah u pravu si.Trebalo je sve ovo presutjeti,valjda smo tako naucili.Ti njega pogacom on tebe kamenom.I da i Bake je reagovao nakon Senada
spree

#8411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

niko ne kaze da treba sutiti, ali treba odgovoriti normalno, a ne papanski u smislu samopromocije. ja eto da nije bilo senada niko nikada nista ne bi rekao. ne znam kako diplomatija na svjetskom nivou funkcionise bez njega i njegovih "patriotsko-lucidnih", stihoklepskih "odgovora". haj ne zajebavaj. uostalom ako mislis da su senadovi "odgovori" dobri i kvalitetni uzivaj i dalje :thumbup:
luckylaka

#8412 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

spree wrote:niko ne kaze da treba sutiti, ali treba odgovoriti normalno, a ne papanski u smislu samopromocije. ja eto da nije bilo senada niko nikada nista ne bi rekao. ne znam kako diplomatija na svjetskom nivou funkcionise bez njega i njegovih "patriotsko-lucidnih", stihoklepskih "odgovora". haj ne zajebavaj. uostalom ako mislis da su senadovi "odgovori" dobri i kvalitetni uzivaj i dalje :thumbup:
Naravno slazem se.Treba normalno kao sto to Kita radi :-) .I naravno ja kao i ti ne propustam ni jedan Senadov FaceTv vikendom.Ne uzivam bas ali nemam neki veliki izbor
spree

#8413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

luckylaka wrote:
spree wrote:niko ne kaze da treba sutiti, ali treba odgovoriti normalno, a ne papanski u smislu samopromocije. ja eto da nije bilo senada niko nikada nista ne bi rekao. ne znam kako diplomatija na svjetskom nivou funkcionise bez njega i njegovih "patriotsko-lucidnih", stihoklepskih "odgovora". haj ne zajebavaj. uostalom ako mislis da su senadovi "odgovori" dobri i kvalitetni uzivaj i dalje :thumbup:
Naravno slazem se.Treba normalno kao sto to Kita radi :-) .I naravno ja kao i ti ne propustam ni jedan Senadov FaceTv vikendom.Ne uzivam bas ali nemam neki veliki izbor
bolan valjda trebamo biti bolji od drugih. tv uopste ne gledam, posebno ne dnevnike (mlad sam jos za to :) ), a o senadu da ne govorim. ovaj zadnji face to face sam pogledao upravo zbog ovih desavanja, dakle senad je uspio u svojoj namjeri da privuce paznju na sebe. valjda budes imao bolji izbor u buducnosti, jer sigurno nije lako kad ti je senci jedan od glavnih izvora informacija.
Point.

#8414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Point. »

Imas li dokaz da je Senad narkoman ili onako lupas samo? Pa ti si klasicni primjer napacenog bosnje. Popljuvaces svog taman se nasadio na glavu, jer eto ti si najpametniji. Zato ti imas svoj CD gdje mozemo slusati tvoje komentare i koji su relevantni. Zasto mrzimo sami sebe?
animals

#8415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by animals »

Osoba koja na TV, kao voditelj emisije, svome gostu, se obraca sa ti,
nije i ne moze biti profesionalna osoba..
od politicara mu je pandan Dodik..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Senad jeste nas najbolji novinar (Pa, n ije Amir Zukic, valjda), ali komentar Kolindi jeste odvratno seksisticki, pjesmica plitka a 100 recenica koje pocinju sa «Ja»,nepristojne. Od kako nam namece Bakira H. I Suzanu S.kao profesionalne uzore bolje i ne ocekujem. Covjek koji je radio sa Hemonom, sad pise lose pjesmice i dovodi Stambol u studio. E, kad je on takav najbolji, sve sa asocijacijom promjene nacionalne pripadnosti svog zagrebackog kolege, to je znak u kakvom nam je totalnom «bedaku» novinarstvo uopce
luckylaka

#8417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

KatarinaKosaca wrote:Senad jeste nas najbolji novinar (Pa, n ije Amir Zukic, valjda), ali komentar Kolindi jeste odvratno seksisticki, pjesmica plitka a 100 recenica koje pocinju sa «Ja»,nepristojne. Od kako nam namece Bakira H. I Suzanu S.kao profesionalne uzore bolje i ne ocekujem. Covjek koji je radio sa Hemonom, sad pise lose pjesmice i dovodi Stambol u studio. E, kad je on takav najbolji, sve sa asocijacijom promjene nacionalne pripadnosti svog zagrebackog kolege, to je znak u kakvom nam je totalnom «bedaku» novinarstvo uopce
Mozes li malo opisati ostale novinare kada je Senad nas najbolji novinar sto ustvari i jeste bez obzita na pljuvanje 2-3 forumasa.Mogu zamisliti ostale novinare.
afroshoxx

#8418 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afroshoxx »

I meni je lično on harizmatik samo kad ne pokušava da govori više o sebi nego li to slika i ton njegovog lika emituju. On je tip voditelja koji ne bi trebao o sebi ništa pričati ni u najgoroj močvari da se nađe. A on to radi vidimo na dnevnoj osnovi. Izgubio je percepciju o sebi iz mase, misli da mora trabunjati o svom imenu, a ustvari zatvara mnoga vrata time. Treba ostati dostojanstven i kad bi ga neko paradajzom natrljao, jer ima kredo koji godine stvore. Međutim, frajer ja ovo ja ono prosipa. Ubi valjda iz te frustracije koja proizilazi iz vođenja firme šta li... Mora znati da ne pušimo te finte isticanja sebe, ne zato što smo mi gledaoci napaćeni i frustrirani, nego smo voljeli njega takvog koji nije puno filozofirao i bio pouzdan i drag novinar. Simpa lik koji se oteo bezze i traži više pažnje i publiciteta na pogrešan način.
Better Man

#8419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:Senad jeste nas najbolji novinar (Pa, n ije Amir Zukic, valjda), ali komentar Kolindi jeste odvratno seksisticki, pjesmica plitka a 100 recenica koje pocinju sa «Ja»,nepristojne. Od kako nam namece Bakira H. I Suzanu S.kao profesionalne uzore bolje i ne ocekujem. Covjek koji je radio sa Hemonom, sad pise lose pjesmice i dovodi Stambol u studio. E, kad je on takav najbolji, sve sa asocijacijom promjene nacionalne pripadnosti svog zagrebackog kolege, to je znak u kakvom nam je totalnom «bedaku» novinarstvo uopce
Jadni smo mi ako nam je Senad najbolji novinar. Generalno gledajući svi tv novinari su odron. Jedini koji vrijedi je Aleksandar Hršum.
KatarinaKosaca

#8420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

luckylaka wrote: Mozes li malo opisati ostale novinare kada je Senad nas najbolji novinar sto ustvari i jeste bez obzita na pljuvanje 2-3 forumasa.Mogu zamisliti ostale novinare.
Ma, ovi sto ga erzbetovski pljuju su zlobnici koji pucaju od ljubomore. Ostali novinari? Dvije hrabre zene koje su u ratu isle gdje niti jedan muski novinar nije. Arijana Saracevic i Duska Jurisic. Arijanu je ratni angazman kostao da propadne do emisije 60 minuta i da spadne na to da joj kolega bude nepismeni seljacic Avdo Avdic. Duska ima emisiju sa tri dezurna pijanca kvazianaliticara u stilu «dva vinjaka pa kocd Duske» i onu Dzenanu, jadnicu koja sa teglama.na ocima kaz e mrtva hladna.... «Vidi kakva sam macka, kakvo tijelo imam». Ostalo, ja zaista ne vidim novinara ni tipa Mirjane Hrge, a kamoli Brankice Stankovic. Ne vidim ni novinara nivoa Olje Beckovic. Vidim Amira Zukica koji afektira, krivi nakarminana usta, postavlja super glupa pitanja itd.
muha_sa

#8421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muha_sa »

KatarinaKosaca wrote:
luckylaka wrote: Mozes li malo opisati ostale novinare kada je Senad nas najbolji novinar sto ustvari i jeste bez obzita na pljuvanje 2-3 forumasa.Mogu zamisliti ostale novinare.
Ma, ovi sto ga erzbetovski pljuju su zlobnici koji pucaju od ljubomore. Ostali novinari? Dvije hrabre zene koje su u ratu isle gdje niti jedan muski novinar nije. Arijana Saracevic i Duska Jurisic. Arijanu je ratni angazman kostao da propadne do emisije 60 minuta i da spadne na to da joj kolega bude nepismeni seljacic Avdo Avdic. Duska ima emisiju sa tri dezurna pijanca kvazianaliticara u stilu «dva vinjaka pa kocd Duske» i onu Dzenanu, jadnicu koja sa teglama.na ocima kaz e mrtva hladna.... «Vidi kakva sam macka, kakvo tijelo imam». Ostalo, ja zaista ne vidim novinara ni tipa Mirjane Hrge, a kamoli Brankice Stankovic. Ne vidim ni novinara nivoa Olje Beckovic. Vidim Amira Zukica koji afektira, krivi nakarminana usta, postavlja super glupa pitanja itd.
:kiss: :kiss:

jesil živa Kato :? :-D
afroshoxx

#8422 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afroshoxx »

Better Man wrote:
Jadni smo mi ako nam je Senad najbolji novinar. Generalno gledajući svi tv novinari su odron. Jedini koji vrijedi je Aleksandar Hršum.
Kako Hršum stari bolan. ..Ti uzeo njega kao da istaknes filantropiju svoju, jer je on poderana meta po nekim drugim ubjedjenjima i osnovama, pa ti žao jer nije to zaslužio, šta... Bolje da zaključimo da nemamo nikoga nego da probiremo po ponuđenom i ustvrdimo da je Hršum neka paradigma. Ili ovako, znaš ko je dobar? Tomo Đurić i Rinko Golubović. Nisu stari, a zadnjih 20 god nigdje ih u primetimeu. Hayat ne brojim. Zašto? Jer su PRESOLIDNI. A danas je to devalvirano. Moraš bit spljostene frizure, istanjenih obrva i sl. pa na to i ekscentrik voditeljski da bi dobio termin.
Last edited by afroshoxx on 14/12/2016 15:26, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#8423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Tomo Djuric i Rinko Golubovic ODLICNI ali vise spikeri. Ne novinari. @muha ko ce kopati u rudniku banovici ako smo svi na forumu? :-) ovaj me put ljubav prema Majoru tamo poslala :-) :-) :-) :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Truba »

a što je danko otišao jel odgovoreno

od čega oni sad žive ima li mona alimentaciju kako se udala ili neki stalni izvor prihoda
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Black swan wrote:a što je danko otišao jel odgovoreno

od čega oni sad žive ima li mona alimentaciju kako se udala ili neki stalni izvor prihoda
Kaze ima 3 poslovne ponude i razmatra ih :-?
Locked