La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korovjev
#8401 Re: La Liga Santander
Pa nema tima koji je trenirao a da ga nije dobro prodrmao. Ne baš uvijek u pravom smjeru ali to sad nije ni bitno jer se fakat radi o fantaziji.
Ali bi sigurno bilo ultra zanimmljivo.
Ali bi sigurno bilo ultra zanimmljivo.
- B6Redhell
#8402 Re: La Liga Santander
Edit: ah sto se sudije razmahale crvenim kurtonima u la ligi. u ovo dva dana 5-6 igraca pocrvenilo..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8403 Re: La Liga Santander
Šteta za ovaj šut Getafea, bila bi prava golčina, ovako samo prečka.
Atletico po starom, gol i onda udri
Cholo cjelo vrijeme izvan svog prostora, ali ništa to 
Atletico po starom, gol i onda udri
- B6Redhell
#8404 Re: La Liga Santander
Cholo cijelo vrijeme maše rukama ovim mladim napadacki orijentisanim da se vrate nazad u odbranu
Toliko o novom atl madridu
- perscitus
#8405 Re: La Liga Santander
FakatB6Redhell wrote:Cholo cijelo vrijeme maše rukama ovim mladim napadacki orijentisanim da se vrate nazad u odbranu
Sta je ono na pripremnim bilo? Ko ba ne zna igrati napadacki!? Vidis da znam al necu
-
°u°
#8406 Re: La Liga Santander
Ne može Cholo protiv sebe oa da ga ebeš. Njemu svejedno protiv koga igra, uvijek isto. Napravio je neke rezultate i to ga drži. Vjerujem frustracije iz igračkih dana.
Sad zamisliti šta bi uradio od npr igre Citya.
Živo me zanima kakva će biti trenerska karijera Raula i Xavia. Ako se dokopaju klupa svojih
Sad zamisliti šta bi uradio od npr igre Citya.
Živo me zanima kakva će biti trenerska karijera Raula i Xavia. Ako se dokopaju klupa svojih
-
°u°
#8407 Re: La Liga Santander
Treba ga možda ubijedit da su mu sve pripremneperscitus wrote:FakatB6Redhell wrote:Cholo cijelo vrijeme maše rukama ovim mladim napadacki orijentisanim da se vrate nazad u odbranu
Toliko o novom atl madridu![]()
Sta je ono na pripremnim bilo? Ko ba ne zna igrati napadacki!? Vidis da znam al necu![]()
Sevap ga klupirat u neku slabiju ekipu da može rahat bunkerisat. Šteta Atletica, po imenima mogu igrat puno atrakrivniji fudbal. Od ovog oči krvare
Morali su momku pustit da puca penal, da pročepi. Zna s loptom
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... lead_to_a/
- studeni76
#8408 Re: La Liga Santander
VAR je dobra stvar al ove sudije u španiji prave smijuriju od njega. Niti je ovo prvo bio penal a nit je bilo razloga za ponavljanje 
- B6Redhell
#8409 Re: La Liga Santander
Nevijerovatno sudjenje vilareal - levante. Na nivou opstinske lige. Poklon levanteu dva gola
-
Crvena Tifoza
#8410 Re: La Liga Santander
Guardiola 
-
°u°
#8411 Re: La Liga Santander
Messi otpao i za današnju utakmicu. Zanimljiv je početak sezone.
Ali ovaj cirkus s Dembeleom, i ne samo s njim, ne kontam. Lik ne dođe na ljekarski pregled kad je osjetio problem nakon utakmice u petak nego u ponedjeljak. I onda mu se šef Abidal kao žali, i prigovara menadžeru zbog neprofesionalnog ponašanja? Uložiš toliku lovinu i toliku platu mu daješ a ono te prca i muze ko zadnjeg levata? Pa ebo im pas.... deri po džepu kretena. Koji klinac im u ugovorima piše pa im ne mogu ništa?
Ali ovaj cirkus s Dembeleom, i ne samo s njim, ne kontam. Lik ne dođe na ljekarski pregled kad je osjetio problem nakon utakmice u petak nego u ponedjeljak. I onda mu se šef Abidal kao žali, i prigovara menadžeru zbog neprofesionalnog ponašanja? Uložiš toliku lovinu i toliku platu mu daješ a ono te prca i muze ko zadnjeg levata? Pa ebo im pas.... deri po džepu kretena. Koji klinac im u ugovorima piše pa im ne mogu ništa?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8412 Re: La Liga Santander
Ma jok, nije to tako, to ove madridiste izmišljaju.°u° wrote:Messi otpao i za današnju utakmicu. Zanimljiv je početak sezone.
-
°u°
-
Korovjev
#8414 Re: La Liga Santander
To je moderni fudbal, svega ima. Pa tako i da se iskusni igrač, masno plaćen, smije treneru (igračkoj i trenerskoj legendi kluba) i šprda se sa njim cijele pripreme, njegov menadžer pljuje po tom treneru gdje stigne, kad ono 15 dana kasnije, kao obavili smo razgovor i sad je taj igrač u prvoj postavi i na njega se računa i raja smo opet.Tomahawk11 wrote:Ma jok, nije to tako, to ove madridiste izmišljaju.°u° wrote:Messi otpao i za današnju utakmicu. Zanimljiv je početak sezone.
-
channel10
#8415 Re: La Liga Santander
Kako bih ga ja hladno poslao u Pariz, pa neka njih prca.°u° wrote:Messi otpao i za današnju utakmicu. Zanimljiv je početak sezone.
Barsa ove godine nece nista osvojiti...
-
°u°
#8416 Re: La Liga Santander
Ogromna je razlika između iskusnog igrača (koji je uz to postigao neke od najbitnijih golova za svoju ekipu u proteklim sezonama) i balavca koji nije ništa, baš ništa uradio u cijeloj svojoj karijeri. Osim možda stjecanja statusa talentovanog idiota. Ako ćemo pravo taj iskusni je bio i jeftiniji.Korovjev wrote:To je moderni fudbal, svega ima. Pa tako i da se iskusni igrač, masno plaćen, smije treneru (igračkoj i trenerskoj legendi kluba) i šprda se sa njim cijele pripreme, njegov menadžer pljuje po tom treneru gdje stigne, kad ono 15 dana kasnije, kao obavili smo razgovor i sad je taj igrač u prvoj postavi i na njega se računa i raja smo opet.Tomahawk11 wrote:Ma jok, nije to tako, to ove madridiste izmišljaju.°u° wrote:Messi otpao i za današnju utakmicu. Zanimljiv je početak sezone.
Ne konram nečiju potrebu branit ikoga u ovom slučaju. Odero bi kretena pa da mi je brat.
-
Korovjev
#8417 Re: La Liga Santander
Fulio si smisao posta. Koji je da se takve stvari trpe svuda i to zbog mnogo elemenata koji se na kraju svode na pare. Bio on mlad, nedokazan ili star i uspješan, unajmi menadžera koji se brine za njega na najbolji mogući način. I tako taj biznis funkcionira i kod Raiole, Mendesa, Barce, Reala, Dembelea ili Ibrahimovića.
Kako su pare dio fudbala koji pokušavam ne pratiti ne bih dalje obrazlagao jer mi se ne piše o tome, samo ću reći da ne stoji da je Bale jeftiniji jer je kad je potpisan prije 5, 6 godina to bio najveći ili možda drugi najveći transfer pa ih jedino tako možeš donekle uspoređivati.
Kako su pare dio fudbala koji pokušavam ne pratiti ne bih dalje obrazlagao jer mi se ne piše o tome, samo ću reći da ne stoji da je Bale jeftiniji jer je kad je potpisan prije 5, 6 godina to bio najveći ili možda drugi najveći transfer pa ih jedino tako možeš donekle uspoređivati.
-
°u°
#8418 Re: La Liga Santander
Fulio si ti smisao problema. Bale, kakav go bio, dao je neke od najvažnijih golova Reala zadnjih godina. Cijenu je nabio kao najbolji igrač Premiera.
Ovaj slino ničim nije opravdao ni mali dio svoje cijene.
A ebem ih ja sve ako ih jedan balavac, kakvog god imao menadžera, pravi idiotima pred cijelim svijetom.
I nema šanse, ni promil, da tog balavog krelca stavljaš u istu rečenicu s Ibrahimivićem ili bilo kojim drugim igračem koji godinama na terenu pokazuju ko su i šta su. Taj još nije sastavio 2-3 poštene utakmice.
Ovaj slino ničim nije opravdao ni mali dio svoje cijene.
A ebem ih ja sve ako ih jedan balavac, kakvog god imao menadžera, pravi idiotima pred cijelim svijetom.
I nema šanse, ni promil, da tog balavog krelca stavljaš u istu rečenicu s Ibrahimivićem ili bilo kojim drugim igračem koji godinama na terenu pokazuju ko su i šta su. Taj još nije sastavio 2-3 poštene utakmice.
- Distortion
#8419 Re: La Liga Santander
Dembele je veliki promasaj, odnosno iznos koji je placen jos veci. Neozbiljan igrac, nezreo momak koji jos igra igrice a milioni u dzepu i boli ga ona stvar. Svojim ponasanjem je izgubio povjerenje od uprave a i od najvaznijih igraca kluba koji su glavna okosnica tima.
Nadam se da ce ga prodat nekom za razumnu cifru.
- studeni76
#8420 Re: La Liga Santander
Skuplje im ga je i dalje drzat u ekipi. Nikakve koristi od njega, neozbiljan, stalno povrijedjen. Nego ga "zamotat" u milion i poslat neka zajebava Kineze.
-
channel10
#8421 Re: La Liga Santander
To je trebalo davno prodati i dovesti covjeka umjesto njega. Ovako se zavukli, a od njega nema nista. Sad da ga prodaju, nemaju 5 dana da dovedu zamjenu.Distortion wrote:Dembele je veliki promasaj, odnosno iznos koji je placen jos veci. Neozbiljan igrac, nezreo momak koji jos igra igrice a milioni u dzepu i boli ga ona stvar. Svojim ponasanjem je izgubio povjerenje od uprave a i od najvaznijih igraca kluba koji su glavna okosnica tima.
Katastrofalno su odradili ovaj prelazni rok i plus ostavili Valverdea. Prodali nekoliko igraca, a nikoga nisu doveli, osim onog malog iz Ajaxa. Ove sezone ih ni Messi nece moci izvaditi i mislim da su i njemu s.ebali zavrsetak karijere.
Zaboravio sam na Grizmana kao "pojacanje". I to je po mom misljenju velika, ako ne i ogromna fula.
-
Korovjev
#8422 Re: La Liga Santander
Ja pokušavam reći da sad kad je potpisan ugovor za tolike pare nemaš ti sad tu puno opcija moraš ga ili prodati, i to ne za milion jer bi onda letile glave i to ovima kojima glave ne lete (koji sjede gore), ili ga trpi. Pa dovoljno je vidjeti reakcije inače mirnog Valvedeea kraj aut linije na ‘bravure’ ovog malog da skontaš šta bi on najrađe s njim.
Opet povlačim paralelu sa Baleom, ne zato što je iz Reala, nego zato što ima Pereza, koji je po mnogima zajeban lik. Šta mislite da on nije imao prste u povratku Bale u tim, kad su propali svi transferi i kad je bila priča kao plaćat će ga, a ovaj će igrat golfa, učit kineski. Aha. Perez zna koliko ga plaća, pa ako ga nije duhnuo ima da igra, a ti Zizu, Valverde, Kloppe savij malo kičmu. Ista je stvar i sa Neymarom ako ostane u PSG.
Ne bi mi bilo jasno kako ne kontate da se iste stvari ne dešavaju svaki prelazni rok.
Još bih povukao i paralelu sa Ibrahimovićem, koji se po meni u ovim elementima, ugovori, pare sličan slučaj, samo na malkice drugi fol, ali kontam da bi me banovali kad bi dirnuo u Ibru, a nije ni on baš toliko Zlatan. Kao što su Dembele i Neymar da opet citiram Tomahavka.
Opet povlačim paralelu sa Baleom, ne zato što je iz Reala, nego zato što ima Pereza, koji je po mnogima zajeban lik. Šta mislite da on nije imao prste u povratku Bale u tim, kad su propali svi transferi i kad je bila priča kao plaćat će ga, a ovaj će igrat golfa, učit kineski. Aha. Perez zna koliko ga plaća, pa ako ga nije duhnuo ima da igra, a ti Zizu, Valverde, Kloppe savij malo kičmu. Ista je stvar i sa Neymarom ako ostane u PSG.
Ne bi mi bilo jasno kako ne kontate da se iste stvari ne dešavaju svaki prelazni rok.
Još bih povukao i paralelu sa Ibrahimovićem, koji se po meni u ovim elementima, ugovori, pare sličan slučaj, samo na malkice drugi fol, ali kontam da bi me banovali kad bi dirnuo u Ibru, a nije ni on baš toliko Zlatan. Kao što su Dembele i Neymar da opet citiram Tomahavka.
-
Nadzorna_ploca
#8423 Re: La Liga Santander
Na silu isforsirani transferi. Bez plana i sistema, pricam o Dembeleu i Coutinhu.
300 miliona eura su bacili u bunar. Nijedan od tih igraca im nikakvu korist nije donio.
Barcelona je ogroman klub, dozvoliti ovakvo bacanje para i ugleda..meni nije nekako jasno. Ne ocekujem da mrtva glava padne ali da ne promjene trenera poslije onakve dvije blamaze u ligi prvaka cudno
300 miliona eura su bacili u bunar. Nijedan od tih igraca im nikakvu korist nije donio.
Barcelona je ogroman klub, dozvoliti ovakvo bacanje para i ugleda..meni nije nekako jasno. Ne ocekujem da mrtva glava padne ali da ne promjene trenera poslije onakve dvije blamaze u ligi prvaka cudno
-
°u°
#8424 Re: La Liga Santander
Bale (ni Ibrahimivić) nikad nije važio za neprofesionalca, barem ne po netreniranju, igranju igrica isl. budalaštinama. Bio je često nezadovoljan, najviše zbog toga što ne igra koliko misli da treba. I što nema poštovanje kod Zidanea kakvo misli da je zaslužio. Nekad je bio u pravu a nekad nije.Korovjev wrote:Ja pokušavam reći da sad kad je potpisan ugovor za tolike pare nemaš ti sad tu puno opcija moraš ga ili prodati, i to ne za milion jer bi onda letile glave i to ovima kojima glave ne lete (koji sjede gore), ili ga trpi. Pa dovoljno je vidjeti reakcije inače mirnog Valvedeea kraj aut linije na ‘bravure’ ovog malog da skontaš šta bi on najrađe s njim.
Kod ovog balavca Dembelea trener, šefovi i navijači su ti koji nisu zadovoljni zbog toga koliko i kako ovaj igra, a to je skoro nikako.
Nisu trpili Ronaldinhov nesportski život, a lik ih je doveo u elitu. Hoću da kažem kad su kupili ovo talentovano tele i ako budalaše deri ga bez milosti po džepu, kopačkom u glavu, poslat u B ekipu, tribine ili nešto slično. Ionako rijetko zaigea. Mislim da tu menadžer može samoo duvat. Dobio je dovoljno prilika i bilmez je svaku zaebo. Pisali su da se vratio sedmicu prije da se bolje pripremi, jest klinac. S obzirom na njegove povrede, velika većina problem s mišićima, očito je nesportski život, hrana isl. A tokmak kao što rekoh nije odigrao par solidnih utakmica u cijeloj karijeri da bi ga se poredilo s bilo kojom veličinom. Osim visine odštete i plate.
Klepaj govedo jer ništa drugo očito ne razumije.
-
°u°
#8425 Re: La Liga Santander
Za Coutinha mogu razumjeti, imao je neki status u Liverpoolu. Čak je prve utakmice odigrao sasvim pristojno. Ne može se reći da se nije trudio. Nije galamio, šutio je i igrao kako je mogao. Nije nešto štimalo i adio. Nije prvi takav a ni zadnji.Nadzorna_ploca wrote:Na silu isforsirani transferi. Bez plana i sistema, pricam o Dembeleu i Coutinhu.
Ali da ih neko tako prca ponašanjem a oni ni a ni be. Ebi ga, ne ide tako. A prca ih sve, navijače, trenera, one koji ga plaćaju i na kraju i saigrače. Nije mi jasno kako ga trpe.