rudar-zrinjski 3:2, o cemu ti govoris bgtSalah ad-Din wrote:Rudar (12) - Zrinjski (6) - 2:1
Leotar (13) - Zeljeznicar (1, nisu izgubili Bog zna od kada, najjaci stastav) - 2:1
GOSK (14) - Velez (9) - 2:1
Toliko o "nenamjestanju" u nasoj ligi!
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tvrtko II Kotromanić
#8401 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
-
vryzas
#8402 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
KRAJ PRICE
FK ZELJEZNICAR SAMPION
Ispali Sloboda i Kozara
A sad adiooooooo, a sad adiooooooo...
Ajmo lagani lock
FK ZELJEZNICAR SAMPION
Ispali Sloboda i Kozara
A sad adiooooooo, a sad adiooooooo...
Ajmo lagani lock
-
iceman2010
#8403 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dobro, Sloboda je losa ali svaka cast i Velezu i Zelji. Koliko ono Zeljo utakmica nije izgubio u nizu?
- Salah ad-Din
#8404 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hajde ba isto, fulio rezultat, ali je Rudar pobjedio.Tvrtko II Kotromanić wrote:rudar-zrinjski 3:2, o cemu ti govoris bgtSalah ad-Din wrote:Rudar (12) - Zrinjski (6) - 2:1
Leotar (13) - Zeljeznicar (1, nisu izgubili Bog zna od kada, najjaci stastav) - 2:1
Pricam o tome da je cijela liga namjestena, i o tome koliko nam je Osim donio "kvaliteta" u nasu ligu. Radi ko sta hoce.
-
enki_
#8405 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dobro sad, vjerovatno Sloboda nije ni zasluzila da ostane u premier ligi, nikakva igra danas a i u vecem dijelu sezone ali kakva je onda Gabela koja je kuci izgubila od te iste Slobode sa 4-1 cini mi se. Danas dobiju Veleza u Vrapcicima. Necu reci da je namjesteno ali ...
-
LSD
#8406 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kakve veze ima Željo sa njimaiceman2010 wrote:Dobro, Sloboda je losa ali svaka cast i Velezu i Zelji. Koliko ono Zeljo utakmica nije izgubio u nizu?
- samo_ti
#8407 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Velez je bas gradski i carsijski klub 
-
vryzas
#8408 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Salah ad-Din wrote:Hajde ba isto, fulio rezultat, ali je Rudar pobjedio.Tvrtko II Kotromanić wrote:rudar-zrinjski 3:2, o cemu ti govoris bgtSalah ad-Din wrote:Rudar (12) - Zrinjski (6) - 2:1
Pricam o tome da je cijela liga namjestena, i o tome koliko nam je Osim donio "kvaliteta" u nasu ligu. Radi ko sta hoce.
Ajmo lock jer je KRAJ PRICE
-
Mustang1
#8409 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jebote ne mozes da vjerujes sta se pise .. Da je Sloboda odigrala .. Razvalila 10:0 Slaviju i ispala jer se nisu drugi rezultati poklopili pa hajd .. Ali sta su oni trebali hodati..ili otici na rostilj negdje.. a da drugi im osiguraju opstanak ? Smijesno ..
- JThomas
#8410 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
a sve isti pišu koji su prije dva kola kategorički tvrdili da je gošk slobodi prodao opstanak.
pa ne može biti oboje majku mu...
pa ne može biti oboje majku mu...
-
iceman2010
#8411 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Slazem se da je slobodan morala ranije osigurati opstanak, ali ako u jeku borbe za titulu pobjedis Slobodu u Tuzli onda treba posteno da odigras i protiv Leotara u Trebinju. Jel to Zeljini igracu nisu imali motiv da nastave niz? Jesu li to losiji od Leotara. Ni jedno ni drugo nego ono trece.LSD wrote:Kakve veze ima Željo sa njimaiceman2010 wrote:Dobro, Sloboda je losa ali svaka cast i Velezu i Zelji. Koliko ono Zeljo utakmica nije izgubio u nizu?rekoh 29 kola su imali fore da obezbjede taj opstanak...a Željo je 3 kola prije kraja i teoretski osigurao titulu....danas su mogli komotno i pionire poslati u Trebinje, svijetla obraza.
- Erzsebet
#8412 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Meni je baš drago da su Slavija i Leotar ostali u ligi, na ta oba terena se može normalno igrati, Željo često pobijedi u Lukavici, a i tim vodi Vlado Čapljić... još kad vidim kako se četnici na tribinama raduju što ostaju u ligi, baš mi bude drago
.
Iskreno, volio bih da je Gošk ispao, zbog kvaliteta lige, jebo tim koji dolazi iz selendre za koju niko ne bi znao da nije na granici... Ali šta je tu je, Sloboda je zasluženo ispala, pa ne mogu da hodaju u drugom poluvremenu, a plus su imali i igrača više jedno vrijeme...
Iskreno, volio bih da je Gošk ispao, zbog kvaliteta lige, jebo tim koji dolazi iz selendre za koju niko ne bi znao da nije na granici... Ali šta je tu je, Sloboda je zasluženo ispala, pa ne mogu da hodaju u drugom poluvremenu, a plus su imali i igrača više jedno vrijeme...
- JThomas
#8413 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
zar nismo do prije tri kola bili bare-bare s vama i zeba sa suljićem, samo što nas "ide" i što nam sudije pomažu...?iceman2010 wrote:
Slazem se da je slobodan morala ranije osigurati opstanak, ali ako u jeku borbe za titulu pobjedis Slobodu u Tuzli onda treba posteno da odigras i protiv Leotara u Trebinju. Jel to Zeljini igracu nisu imali motiv da nastave niz? Jesu li to losiji od Leotara. Ni jedno ni drugo nego ono trece.
- Salah ad-Din
#8414 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Izradili ste ljude, jos se radujete po forumima, to vam nije ni malo fer, ali mi smo to navikli od vas, doci ce opet vrijeme kada ce se pjevati "Famose, Famose, eto Zelje tamo se", pa cete vidjeti malo kako je sada navijacima Slobode. Eto vam vas Leotar, Slavija, idite kod njih na gostovanja, tamo vam je fino, a mislim sto drugo i ocekivati od navijaca Nogometnog kluba.
Ali boli me briga, eto vas tamo, vas obraz.
Drago mi je da je Sarajevo osiguralo rezultatski Evropu, ali mi nije drago sto nisu uspjeli pobjediti Borac bar danas.
Drago mi je da je Sarajevo osiguralo rezultatski Evropu, ali mi nije drago sto nisu uspjeli pobjediti Borac bar danas.
-
iceman2010
#8415 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kakve to ima veze sa mojim komentarom i kada i gdje sam ja to napisao?JThomas wrote:zar nismo do prije tri kola bili bare-bare s vama i zeba sa suljićem, samo što nas "ide" i što nam sudije pomažu...?iceman2010 wrote:
Slazem se da je slobodan morala ranije osigurati opstanak, ali ako u jeku borbe za titulu pobjedis Slobodu u Tuzli onda treba posteno da odigras i protiv Leotara u Trebinju. Jel to Zeljini igracu nisu imali motiv da nastave niz? Jesu li to losiji od Leotara. Ni jedno ni drugo nego ono trece.
- M10A4EVER
#8416 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma ja ba, Chelsea je jedva 6. u Premier ligi, a ovamo kao osvoji ligu prvaka, ako to nekome nije sumnjivo, onda stvarno ne znam! I ta CL smiljurija teska postala... Mislim, Barceloni niko pera odbiti ne moze, kao najbolja ekipa ikada, a pobjedi ih Betis, hallooo Betis!!! A Man. Utd., pojam svima u Engleskoj, sir A.F., Nani, Scholes, ovaj onaj, i onda im levatski Everton uzme bod na sred Old T. (garant prodali za "titulu"). A sta tek za Juventus reci, juce druga liga bili, sad lafo prvaci, NISU UTAKMICE JEDNE ZIJANILI!!!!
Treba pogasiti sve lige redom, nema logike nigdje!
Cuj, KAKO Zeljo da od Leotara izgubi!?? Kako!!!?
Smak svijeta, namjestaljka vijeka!!!!!
HEBO TI NAS!!!!
Treba pogasiti sve lige redom, nema logike nigdje!
Cuj, KAKO Zeljo da od Leotara izgubi!?? Kako!!!?
Smak svijeta, namjestaljka vijeka!!!!!
HEBO TI NAS!!!!
-
cindrlimindrli
#8417 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sad bi bilo posteno upravu i igrace poslati na pripreme da prave cumur. Kakvi ublehasi i luzeri, onolika carsija...tctctc
-
LSD
#8418 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A šta treba?? da Željo i Velež igraju za Slobodu, da ih spašavaju u zadnjem kolu (jer su se sami doveli u takvu situaciji) umjesto njih samih - a Sloboda da gladi muda u Lukavici....ni centra nisu prešli u drugom poluvremenu....pa gdje to ima, majke ti....pusti se sad Željinih motiva, Željo je obezbjedio davno titulu....gdje su danas Slobodini motivi u Lukaviciiceman2010 wrote:Slazem se da je slobodan morala ranije osigurati opstanak, ali ako u jeku borbe za titulu pobjedis Slobodu u Tuzli onda treba posteno da odigras i protiv Leotara u Trebinju. Jel to Zeljini igracu nisu imali motiv da nastave niz? Jesu li to losiji od Leotara. Ni jedno ni drugo nego ono trece.LSD wrote:Kakve veze ima Željo sa njimaiceman2010 wrote:Dobro, Sloboda je losa ali svaka cast i Velezu i Zelji. Koliko ono Zeljo utakmica nije izgubio u nizu?rekoh 29 kola su imali fore da obezbjede taj opstanak...a Željo je 3 kola prije kraja i teoretski osigurao titulu....danas su mogli komotno i pionire poslati u Trebinje, svijetla obraza.
- siki_sa
#8419 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da se razumijemo, Sloboda je zasluzeno ispala, kako su igrali danas ono je sramota, tacno je da je namjestena utakmica velez-gosk, a i pomenuta utakmica je blokirana na kladionici, za utakmicu u trebinju ne znam da li je namjestena, ali za velez-gosk znam 100%.
Sloboda je sama kriva sto ispada,
Sloboda je sama kriva sto ispada,
- jeza u ledja
#8420 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Buahahaha
.
- Charuga
- Globalni moderator
#8421 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Slobodu u Tuzli su pobjedili u 24. kolu, kad je u opticaju bio jos 21 bod i tada im je pobjeda bila imperativ. Danas, posljednje kolo, osvojili duplu krunu, igraju jednu, za njih, beznacajnu utakmicu bez imalo motiva i volje. Losiji od Leotara nisu ali je Leotar danas imao PUNO PUNO vecu zelju za pobjedom. Druga stvar, sto da rizikuju da ih dole lome kad im ne treba. Mislis da bi se igraci Leotara pomirili sa rezultatom 2:2 ili 1:1 u posljednjih 15 minuta utakmice? Onaj kome je trebalo (Sloboda) nije igrao a onaj kome nije trebalo je morao da izgara. Bezveze vam je prica u svakom slucaju. Sloboda je ispala samo zbog sebe same i to je to.iceman2010 wrote:Slazem se da je slobodan morala ranije osigurati opstanak, ali ako u jeku borbe za titulu pobjedis Slobodu u Tuzli onda treba posteno da odigras i protiv Leotara u Trebinju. Jel to Zeljini igracu nisu imali motiv da nastave niz? Jesu li to losiji od Leotara. Ni jedno ni drugo nego ono trece.LSD wrote:Kakve veze ima Željo sa njimaiceman2010 wrote:Dobro, Sloboda je losa ali svaka cast i Velezu i Zelji. Koliko ono Zeljo utakmica nije izgubio u nizu?rekoh 29 kola su imali fore da obezbjede taj opstanak...a Željo je 3 kola prije kraja i teoretski osigurao titulu....danas su mogli komotno i pionire poslati u Trebinje, svijetla obraza.
- Charuga
- Globalni moderator
#8422 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa i vi ste ucestvovali u "izradi" Slobode. Dobili ste ih u Tuzli 0:1 a izgubili ste od Leotara u Trebinju. Gdje vam je obraz ...Salah ad-Din wrote:Izradili ste ljude, jos se radujete po forumima, to vam nije ni malo fer, ali mi smo to navikli od vas, doci ce opet vrijeme kada ce se pjevati "Famose, Famose, eto Zelje tamo se", pa cete vidjeti malo kako je sada navijacima Slobode. Eto vam vas Leotar, Slavija, idite kod njih na gostovanja, tamo vam je fino, a mislim sto drugo i ocekivati od navijaca Nogometnog kluba.
- BHF_Manijak
#8423 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Moram te ispraviti, jer ocigledno veze nemas sta pricas i ne poznajes materiju, Željezničar je FUDBALSKI klub!Salah ad-Din wrote: Eto vam vas Leotar, Slavija, idite kod njih na gostovanja, tamo vam je fino, a mislim sto drugo i ocekivati od navijaca Nogometnog kluba.
- Šibicar
#8424 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Krivo mi je što smo zijanili,ne zbog Slobode,nego zbog našeg niza,ali očito je da smo u Trebinje otišli samo da odigramo,jer smo mi našu sjajnu sezonu već odavno završili na perfektan način,a ostali se uzdali u nas i da im mi riješavamo pitanje opstanka,kako da ne.Bio je i West Ham jedne godine na rubu ponora,pa su ljudi fino došli u zadnjem kolu na Old Traford i dobili Man Utd i zdravo djaci,a nisu čekali da ih neko drugi ostavi u ligi,isto tako je i Sloboda(kojoj su svi krivi samo ona ne) mogla davno riješiti sebi opstanak,a ne da se oslanjaju na ostale rezultate.Sloboda zdravo!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8425 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Iskreno, boli me kita za Slobodu zbog Gavarica, zbog toga sto su mesari, sto ne podnose grad Sarajevo ni pod razno isl.
a sad adio
a sad adio