Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wuwu vs. mountain?
wuwu bez vecih problema jelde? opet je bar duplo veci rekao bih.
po knjigama valjda :
Wun Wun je visok oko 3 metra i 60 cm (12 feets) i ima snagu 12 ljudi, koliko se sjecam bitke kod zida sa Wildlings, mislim da je 6 Black Watch ratnika poginulo dok su ubili onog drugog dzina Mag Mar Tun Doh Weg u onom tunelu. Jaki su ali su priglupi.
zenit dozic wrote:Pitanje za vas što ovo malo bolje pratite, ima li ikakav dokumentarc o događajima koji su se prije desili(prije događaja koji su prikazani u seriji).
Prošle godine sam naletio na jednom sajtu za gledanje filmova na jedan takav, ali vidim sad ga nema
Ako ti nije mrsko gledat Ovo ti je samo prvi dio:
eh,ovo i meni treba,jos kad bi negdje bio prevod bilo bi super,hvala i od mene
kakavdanakneiskustvu wrote:kako li će zmajevi izaći iz one pećine,malen onaj ulaz
pa valjda kako su i usli mada kolko se je dalo primjetit na kraju scene kad su patuljak i celo udarili petama u gujcu da je onaj ulaz tj izlaz ostao otvore... kolko sam skontao Tyvina da zmajevi moraju biti slobodni znaci pustiti ih skroz, kao sto rece zatvaranjem u kaveze su postajali velicine macke...
kakavdanakneiskustvu wrote:kako li će zmajevi izaći iz one pećine,malen onaj ulaz
pa valjda kako su i usli mada kolko se je dalo primjetit na kraju scene kad su patuljak i celo udarili petama u gujcu da je onaj ulaz tj izlaz ostao otvore... kolko sam skontao Tyvina da zmajevi moraju biti slobodni znaci pustiti ih skroz, kao sto rece zatvaranjem u kaveze su postajali velicine macke...
koliko se sjecam bili su manji kad su bili zavezani u pećini
koliko se sjecam bili su manji kad su bili zavezani u pećini
ma nek spale izlaz ... normala da su bili manji al su se vratili nazad u tamu... kolko sam skontao, ne samo da pate sto ih je deni zatvorila nego sto je sada nestala i nece da jedu, Tyvin je ponudio jedino moguce rjesenje da se oslobode...
brain bubbles wrote:
ne mogu naci tacan citat, ali scena u kojoj Beric Dondarion i Arya pricaju o tome kako svaki put kada bude ozivljen, Beric gubi dio sebe, ako neko moze pronaci, bilo bi dobro
e sad je pitanje, na sta se tacno misli, da li ima manje snage ili postaje losija osoba?
"Every time I come back, I'm a bit less.. Pieces of you get chipped away."
karanana wrote:kako gendry ima ikakve veze sa targ?
Navodno njegov stari Robert je isto imao malo Targ krvi.
Robertova baka je Princess Rhaelle Targaryen udata za Ormund Baratheon a njihov sin je Steffon Baratheon otac od Roberta, Renlya i Stannisa... oni su dijelom Targaryeni zato traže pravo na prestolje
inaće Rhaelle Targaryen je kćerka Aegon V Targaryen
evo slikovito...
Last edited by pici on 04/05/2016 14:47, edited 1 time in total.