FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
johntra

#8401 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

samo_ovaj_put wrote:grupa na sjeveru pjeva "culume napolje"(to se pjevalo istom jacinom kao sto se pjeva onom golmanu "pu.. ga ped..")-tako da prica o onih 20% nije tacna
grupa na jugu pjeva "svi u napad mrtav je hase"-koju predvodi vodja naravno-isto vrijedi i za prethodno
ako izdvojimo te silne grupe koje bacaju ljagu na zelju i manijake,ostane nekih 1000-2000 pravih zaljubljenika u zelju i onih koji ga vole srcem i koji su bili tu kad se zeljo borio za opstanak
necemo da pricamo o 15000 fanaticnih navijaca koji bodre zelju,jer se juce vidjelo da to nije tako
da je puno ljudi doslo iz furke,da su pola sjevera cinile djevojke,zene, koje veze nemaju sa sportom,da su tu bili ljudi koji ne znaju dva igraca tima kojeg su dosli gledati

hahahaha...ko će gdje, nego vi o analizama...ima li onoga sa digitronom gdje???
koji vam je više???? što se nas ne okanete???? eto, ti sve znaš i o broju ljudi koji su pjevali i sve ostalo...koliko ti je glupa računica dokazuje i podatak da se na sjeveru NIKAKO nije čulo skandiranje mrtav je hase...ja barem to nisam čuo...istina jeste da je sjever krenuo sa hajkom na Ćuluma, ali kao što sam već rekao ljudi su bili izrevoltirani GLUPIM i naivnim golovima...a ovo o tome kako opet želite minimizirati uspjehe našeg kluba sa pričom da je pola treba i žena bilo na sjeveru ili da su na sjeveru samo instant-internet navijači, je tako glupa i isfurana floskula, da je smiješno više pažnju na to obraćati...možda su na sjeveru sve bili navijači FKS???sviđalo ti se ili ne, bilo je 15.000 navijača, nekih malo manje fanatičnih, a nekih malo više...JUG, ustat, pa spomenut...
LSD

#8402 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Dobrinja i AP se marišu vec odavno,to je vec standard postao :( ...ali nije im izgleda dosta ulica vec poceli i na utakmicama :x :x
Tvrtko II Kotromanić

#8403 Re: FK Zeljeznicar

Post by Tvrtko II Kotromanić »

eh da i ja malo utiske prenesem...
po meni "remi " zasluzen; borac iskoristio greske nase odbrane, takticki dobro odigrao, nasi igraci izgorili u zelji definitivno, rovcanin treba negdje na posudbu, on za zelje nije; culum je igracina, ko ga prati jos od on prijateljske utakmice sa olimpikom zna da je tako, jest sklon kiksevima u zadnjih par utakmica ali boze moj, to nije razlog da ga neki maloumnici tjeraju vani..

navijanje u prvom poluvremenu onako, medjutim u drugm, nakon bakljade fenomenalno, bez obzira na velik broj "derbi" navijaca dobro je bilo fkt..

na kraju ostaje zal zbog propustene prilike za duplu krunu, ali boze moj, ne moze se rec da se igraci nisu borili do kraja, zbog cega su i dobili aplauz od Juga nakon utakmice..
idemo sad dalje, ostaju nam 2 utakmice od cega u jednoj moramo pobijedit, nadam se da cemo odmah sad u subotu povrditi prvu poziciju i pocet slavit titulu
Omar500

#8404 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Možda je neko već pitao, ali da li će se od ove godine opet početi igrati super kup, jer sam čuo špekulacije.
Charuga
Globalni moderator

#8405 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 23.05. u 17:30!

SVI NA GRBAVICU!
Baltazar_khan

#8406 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

LSD wrote:Image
Evo ,ovo je vrhunac sezone kod naših vrlih komšinica...mene stid ,iskreno.
Kažu , Idu dva pitara ulicom. Jedan navija za Borac, a drugi za Laktaše. :roll:
Ovo nije ništa spram paljenja bordo transparenata, i spominjanja mrtvog Haseta ;-)

Na ovoj slici je zdravo navijačko prepucavanje kakvo i treba da bude. Mi smo rivali, i na svaki veći neuspjeh naših klubova dođe do prcanja jedni drugih. Mjesec dana unaprijed ste trubili kako ste osvojili duplu krunu, probili glavu više tim, nabijanje na nos kako mi ništa nećemo osvojiti vako nako... Na kraju su ovakve slike normalne :D Budi siguran da bi i vi nas ovako prcali da smo najavljivali duplu krunu, da smo pravili majice koje ste vi prodavali prije utakmice sa Borcem.
LSD

#8407 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Mislim da je više degutantno ponavljati tu pricu oko rahmetli Haseta :oops:
Ja nisam prvi, vecina to nije radila,to neka ide svakome na obraz individualno ko je to radio.
A ti sad nastavi sa generalizovanjem, ako ti obraz to dozvoljava.
Baltazar_khan

#8408 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

LSD wrote:Mislim da je više degutantno ponavljati tu pricu oko rahmetli Haseta :oops:
Ja nisam prvi, vecina to nije radila,to neka ide svakome na obraz individualno ko je to radio.
Svi jako dobro znamo ko je počeo to sa Hasetom. Vrijeme je da se i vi obračunate sa agenturom kao što smo ih mi odstranili sa tribine ;-)
Joey Tribbiani

#8409 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

samo_ovaj_put wrote:grupa na sjeveru pjeva "culume napolje"(to se pjevalo istom jacinom kao sto se pjeva onom golmanu "pu.. ga ped..")-tako da prica o onih 20% nije tacna
grupa na jugu pjeva "svi u napad mrtav je hase"-koju predvodi vodja naravno-isto vrijedi i za prethodno
ako izdvojimo te silne grupe koje bacaju ljagu na zelju i manijake,ostane nekih 1000-2000 pravih zaljubljenika u zelju i onih koji ga vole srcem i koji su bili tu kad se zeljo borio za opstanak
necemo da pricamo o 15000 fanaticnih navijaca koji bodre zelju,jer se juce vidjelo da to nije tako
da je puno ljudi doslo iz furke,da su pola sjevera cinile djevojke,zene, koje veze nemaju sa sportom,da su tu bili ljudi koji ne znaju dva igraca tima kojeg su dosli gledati
ti si moj idoooooooooooool! svaka ti cast! nek si nas ti gledo od prve do zadnje minute i nek sve zivo znas. Ja sam bio na sjeveru zbog prijatelja koji je isao sa mnom...momak studira ovdje i prvi put mu je da ode na grbavicu pa ga nisam vodio na jug. Stajali smo cijelu tekmu, znaci navijali ko nikad sa sjevera. Kolko god ta tribina bila lijepa za nase uslove, toliko je i mrzim zbog pametnjakovica. Misle ako plate kartu 2-3 marke vise da su u vip lozi i da je zeljo njihovo d.d. Jebo ih ćaća. 3 lika pored mene su pjevali ono s.ranje culumu, bukvalno sam im se sjetio majke i culi su me sto-posto. To su papucari koji dodju samo kad je dobro i to sam reko sto puta. Bila je grupa momaka na sjeveru koji su tu svaku tekmu, od sampionskih osimovih generacija prije 10-ak godina, preko raznih pliseka, hotica, krunica pa do danas. Njima svaka cast i oni su skandirali "Milan Ćulum".

Kakvu ti 1000-2000 spominjes??? Da je tako, onda bi 12000 ljudi pjevali "mratv je Hase". ja na sjeveru nisam ni cuo da jug spominje haseta. Cuo sam ono "svi u napad", drugi dio nisam. Idi ba na svoju temu, da nemam par jarana koji vole sarajevo i podrzavaju svoj klub bez da se obaziru na druge, ne bi ni znao da postojite. Zabrinite se malo.

PS: Jebala vas mahala i prica o namjestanju, kod nas izgleda sve osim pobjede domaćina je u najmanju ruku sumnjivo.
Last edited by Joey Tribbiani on 20/05/2010 16:23, edited 1 time in total.
LSD

#8410 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:
LSD wrote:Mislim da je više degutantno ponavljati tu pricu oko rahmetli Haseta :oops:
Svi jako dobro znamo ko je počeo to sa Hasetom. Vrijeme je da se i vi obračunate sa agenturom kao što smo ih mi odstranili sa tribine ;-)
A jarane što ti potenciraš tu pricu ovdje forumašima ,za koje vjerujem da nisu to skandirali :?
Ne kontam tu furku oko pominjanja mrtvog covjeka koji ni kriv ni dužan u cijeloj prici.
Ne znam ocekuješ...da se izvinjavam za šta nisam kriv, za nešto što apsolutno nisam radio i što sam uvijek osuđivao :?:
Pa ne mogu se ja za druge crveniti i izvinjavati :!: ...šta ti je covjece, daj malo logike.
Pokerboy11

#8411 Re: FK Zeljeznicar

Post by Pokerboy11 »

Baltazar_khan wrote:
Ovo nije ništa spram paljenja bordo transparenata, i spominjanja mrtvog Haseta ;-)

Na ovoj slici je zdravo navijačko prepucavanje kakvo i treba da bude. Mi smo rivali, i na svaki veći neuspjeh naših klubova dođe do prcanja jedni drugih. Mjesec dana unaprijed ste trubili kako ste osvojili duplu krunu, probili glavu više tim, nabijanje na nos kako mi ništa nećemo osvojiti vako nako... Na kraju su ovakve slike normalne :D Budi siguran da bi i vi nas ovako prcali da smo najavljivali duplu krunu, da smo pravili majice koje ste vi prodavali prije utakmice sa Borcem.
Djelimicno si u pravu jbg :) :-) :evil: Ali sinoc sam se zijanio na portalu i na komentarima!! Kao sretni od srca navijali za Borac, PSOVANJE MRTVOG DZILDE... dobro znam da nisu svi navijaci Sarajeva pitari al ett dosta vise oko toga :mrgreen: :mrgreen: :) :P
Baltazar_khan

#8412 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Pokerboy11 wrote: Djelimicno si u pravu jbg :) :-) :evil: Ali sinoc sam se zijanio na portalu i na komentarima!! Kao sretni od srca navijali za Borac, PSOVANJE MRTVOG DZILDE... dobro znam da nisu svi navijaci Sarajeva pitari al ett dosta vise oko toga :mrgreen: :mrgreen: :) :P

Na portalu kad gledam komentare, zijanim se i ja ne brini, tamo svaki mentalno zaostali idiot može da napiše šta god hoće, niko ništa ne poduzima. Glavna zvijezda je nekakav pipo, ubi u pojam sa Dijamantom :razz:
sniPod

#8413 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

Velikim TITULA, malim moze i KUP, a najmanjim ostaju samo PROPALI SNOVI !
MELBOURNE_SARAJEVO

#8414 Re: FK Zeljeznicar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Pokerboy11 wrote:
Baltazar_khan wrote:

Djelimicno si u pravu jbg :) :-) :evil: Ali sinoc sam se zijanio na portalu i na komentarima!! Kao sretni od srca navijali za Borac, PSOVANJE MRTVOG DZILDE... dobro znam da nisu svi navijaci Sarajeva pitari al ett dosta vise oko toga :mrgreen: :mrgreen: :) :P
Sto se tiice spominjanja Haseta mislim bio na jugu i uvjek sam na jugu i nikad to nisam niti bi pjevao jer to je debilizam.Mada moram reci nesto u vezi rivalstva.Ja komsije sa koseva ne volim i oni me ne zanimaju niti kao klub niti kao navijaci i da se ja pitam volio bi da ispadnu i da se nikad ne vrate u 1 ligu,ali ovo ne pricam jer sam bolestan nego samo zato sto u fudbalu izmedju gradskih rivala po meni nema ljubavi niti ce ikad biti.Ali sve ima svoje granice nikad ne bi nekoga istukao iz cista mira zato sto nosi sal sarajeva .I mislim da je ovaj transparent zajebancija i totalno po meni ok .Isto kao sto ce njima ove godine europa da se ukaze samo u hercegovini zna se gdje :D I za kraj uopce nije bitno ko igra protiv komsija ja zelim da uvjek gube jer jednostavno te nema veze sa tim da ja navijam recimo za borac nego ja navijam protiv komsija..
vrhbosna

#8415 Re: FK Zeljeznicar

Post by vrhbosna »

Možda će ovo navijačima želje izgledato glupo,ali dobro će vam doći ovo "otrežnjenje" i "spuštanje na ledinu" koje se desilo sinoć u finalu kupa.Bilo se brate " u nebesima"
banovan

#8416 Re: FK Zeljeznicar

Post by banovan »

.
Last edited by banovan on 20/05/2010 16:47, edited 1 time in total.
banovan

#8417 Re: FK Zeljeznicar

Post by banovan »

Image
Jeli ovo Hotonj,il se meni cini :lol:
elSaik

#8418 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

vrhbosna wrote:Možda će ovo navijačima želje izgledato glupo,ali dobro će vam doći ovo "otrežnjenje" i "spuštanje na ledinu" koje se desilo sinoć u finalu kupa.Bilo se brate " u nebesima"
Nama će dobro doći, ali se zato ostali trebaju pripaziti. :-D

Skor u proljetnom dijelu (računajući i Kup) nam je:

11-4-1 33:10

a naredne sezone možemo biti samo jači. Još kad "naučimo lekcije" i počnemo u sve utakmice ulaziti jednako ozbiljno i agresivno, uh... DOMINACIJA! 8-)
luckylaka

#8419 Re: FK Zeljeznicar

Post by luckylaka »

Zvanicno jedino mjesto gdje bi reprezentacija BiH trebala igrati svoje utakmice.Sve ostalo je truba
Lakat Jebić

#8420 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

meni dodje fkt na ove "velike" utakmice vise da ne idem nikako... samo cu za ono skandiranje culumu reci, poveo je frajer koji je sjedio pored mene... poslije govori sto je izveo sedmicu, sedmica je bio najbolji...
JThomas

#8421 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

ima l' još primjedbi? vi ste nedavno krenuli demolirati stadion kad vaš tim nije pobijedio kad ste vi smatrali da mora pobijediti.

al' valja se tješiti nečim, ako ništa, činjenicom da će, eto, željo uzeti svega jedan trofej od moguća dva, da su "pola sjevera činile djevojke i žene" (pazi, k'o to nešto loše, dođe čovjeku da posumnja u seksualnu orijentaciju vrlog pisca... :D :lol: )
riko-ga

#8422 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

Lakat Jebić wrote:meni dodje fkt na ove "velike" utakmice vise da ne idem nikako... samo cu za ono skandiranje culumu reci, poveo je frajer koji je sjedio pored mene... poslije govori sto je izveo sedmicu, sedmica je bio najbolji...

Isto i ja.A sta kaze "sedmica".Koji su to debili.Pa ja bi na kapiji prvo natjero sve da izdiktiraju bar 11 igrace Zeljeznicara pa onda na tibinu.Sinoc ih je bilo sigurno preko hiljadu sto neznaju nabrojati ni tri igrac Zeljeznicara.

Zato sam ja setao ispod Juga nemogu slusati razne komentare "navijaca2 :x :x
Šibicar

#8423 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Uprkos onoj grupi debila što je skandirala Ćulumu svoje lične frustracije :x moram istaći da sjever nije nasjeo na provokacije Lešinara,posebno bih istakao trenutak kad su bacili baklju u naš dio,za šta su dobili istom mjerom,ali bez ikakvih nacionalističkih skandiranja :thumbup: Druga stvar koja mi je još draža je ta,da pri izlasku sa stadiona u onoj gužvi,a ni u putu do kuće,nisam čuo ni jedan negativan komentar na račun naših igrača i struke,sve se svodilo na to mogli smo...ali ili nismo imali sreće,ili Borac je zasluženo uzeo...itd,ali ni od koga nisam čuo priču standardnu za naš mentalitet,"jebo ovu ligu....ja više nikad neću doći"...ili jebavanja majki i svega ostalog igračima. :thumbup: Ipak se cijeni to što se gine za sveti dres,pa taman da imamo 11 lopata na terenu. :) Siguran sam da će protiv Laktaša Grbavica biti još punija u odnosu na sinoć,i da ćemo nositi naše igrače do konačne pobjede. :)
Lakat Jebić

#8424 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

moderator wrote:
riko-ga wrote:
Lakat Jebić wrote:meni dodje fkt na ove "velike" utakmice vise da ne idem nikako... samo cu za ono skandiranje culumu reci, poveo je frajer koji je sjedio pored mene... poslije govori sto je izveo sedmicu, sedmica je bio najbolji...

Isto i ja.A sta kaze "sedmica".Koji su to debili.Pa ja bi na kapiji prvo natjero sve da izdiktiraju bar 11 igrace Zeljeznicara pa onda na tibinu.Sinoc ih je bilo sigurno preko hiljadu sto neznaju nabrojati ni tri igrac Zeljeznicara.

Zato cete svi na ulazu protiv Laktasa morati dati svoj nick na saxu, pa da vidimo ko ce koga pretresati, oduzimati mobitel, psovati majki ili nesto slicno.
Samo brukate plavu boju "internet" navijanjem.
jesi to sjedio pored mene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :D
riko-ga

#8425 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

moderator wrote:
riko-ga wrote:

Zato cete svi na ulazu protiv Laktasa morati dati svoj nick na saxu, pa da vidimo ko ce koga pretresati, oduzimati mobitel, psovati majki ili nesto slicno.
Samo brukate plavu boju "internet" navijanjem.

Izvini ali nerazumijem ovo.Jesam sta zgrijesijo???
Post Reply