Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
video

#8401 Re: FK Sarajevo

Post by video »

north wrote:TOTALNI BOJKOT!!!!

Šta drugo, ja sam već ranije rekao, sa današnjom presicom je sve rečeno, igrači su uz žohare, koji su u prethodnim godinama kao odlično radili, svaka im čast, ali se nadam da sutra, ali i cijelu narednu polusezonu na Koševu neće biti navijača!!! I tu ne mislim samo na sjever, bagri ne smije biti više od 100 ljudi na utakmicama!!!

Idite svi u 3 lijepe PM, dođe mi da zaplačem!!!

Ma naravno da su uz zhohare, pa sjetimo se proshlog puta, utakmica sa lishticom (neredi na stadionu), njima je bilo svejedno (chast izuzecima) :x :x :x
Odavno ja tvrdim da su to balerine, poltroni, .urchevi igrachi koji igraju kako im neko kazhe !!! Pochelo je to od onog Troglava, pa poslije je bilo i Travnikaaaa pa i lishtica, pa.....
Sad je sve recheno - karte su na stolu - maske su spale - nema dalje !!!!
E sad nek ih onaj smrad baljak sa svojom svitom i onim kladionicharom (merdanovic) gledaju, nek za njih igraju, kad daju gol, nek njima trce u zagrljaj !!!!
Samo znam da je KLUB BEZ NAVIJACHA NIKAKAV KLUB i da se sigurno na ovome nece zavrshiti, budite uvjereni !!!
north

#8402 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nakon ovoga očekujem i nadam se od UNFKS i BP da izdaju javno saopštenje u kojem će se navesti da od danas stupa na snagu bojkot svih navijačkih skupina koji navijaju za FKS. Očekujem da pismo bude oštro i da decidno kaže šta navijači žele.....Ljudi ne smijemo dati da nas podijele, njima vjerujte ne bi smetalo da pola nas ne dođe više nikada na utakmice, samo ako će imati prosjek od 2-3 hiljade po utakmici, to im je dovoljno za daljnje manipulacije i bezobrazluke..... Ko što sam ranije rekao udruženja trebaju sve uraditi kako već od sutra na utakmicama Sarajeva ne smije biti četverocifren broj ljudi ma s kime igrali i ma kako važna utakmica bila.
E onda ćemo da vidimo čime će marva dijeliti plate igračima i koje će to sponzore dovoditi!!!

Nije dobro poređenje, ali ugledajmo se malo na Dinamo, BBB bojkotuju klub iako imaju rezultate, neće ljudi lopužu Mamića i džaba, taman da im finale LP donese....stao im je na žulj i kraj priče....

Sada ko nikad nam treba jedinstvo, ako smo mogli biti jedinstveni kada je bio derbi sa Željom, gdje je jedva došlo 100-ak baraba, onda pogotovo možemo i moramo sada kad je naš klub toliko uzdrman....

Do konačne pobjede!!!.....
Nuclear Winter

#8403 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

north wrote:Nakon ovoga očekujem i nadam se od UNFKS i BP da izdaju javno saopštenje u kojem će se navesti da od danas stupa na snagu bojkot svih navijačkih skupina koji navijaju za FKS. Očekujem da pismo bude oštro i da decidno kaže šta navijači žele.....Ljudi ne smijemo dati da nas podijele, njima vjerujte ne bi smetalo da pola nas ne dođe više nikada na utakmice, samo ako će imati prosjek od 2-3 hiljade po utakmici, to im je dovoljno za daljnje manipulacije i bezobrazluke..... Ko što sam ranije rekao udruženja trebaju sve uraditi kako već od sutra na utakmicama Sarajeva ne smije biti četverocifren broj ljudi ma s kime igrali i ma kako važna utakmica bila.
E onda ćemo da vidimo čime će marva dijeliti plate igračima i koje će to sponzore dovoditi!!!

Nije dobro poređenje, ali ugledajmo se malo na Dinamo, BBB bojkotuju klub iako imaju rezultate, neće ljudi lopužu Mamića i džaba, taman da im finale LP donese....stao im je na žulj i kraj priče....

Sada ko nikad nam treba jedinstvo, ako smo mogli biti jedinstveni kada je bio derbi sa Željom, gdje je jedva došlo 100-ak baraba, onda pogotovo možemo i moramo sada kad je naš klub toliko uzdrman....

Do konačne pobjede!!!.....

Kolega :thumbup: Treba samo SUTRA doći sve im po spisku,i GOTOVO! Nema šansi druže 3.000 ljudi na koševu bez sjevera :D
emigrazione

#8404 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Meni je ludnica u glavi, osjecam se ko popisan ustvari ne znam ni sta osjecam u ovom trenutku, bol bijes tugu...zivot me naucio da ne vjerujem nikome bas onako na prvu, ali ovdje nesto smrdi i ove frtutme su jako pozitivne u sustini ako ce doci do promjene, ako nece onda je ovo samo jebeni deja Vu i nista vise. Sutra ce ga igraci najvise ispusiti, jer se ovi majmuni( baljak i co) naravno nece pojaviti kao i uvijek, i onda pljuvanje psovanje igracima. Momci nisu krivi 100% toliko koliko se to ovdje forsira
sjever76

#8405 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

ja cu sutra ici a mislim da bi svi vi koji ste odlucili da ne idete trebali uraditi isto. ovo je zadnja prilika da im se kaze nas stav jer tekme na kosevu nema narednih 5 mjeseci. sutra im se mora prenjeti poruka sta navijaci sarajeva o ovome misle.
u tih narednih 5 mjeseci situacija ce se rascistiti na ovaj ili onaj nacin. ja se iskreno nadam da cemo na kraju izaci kao pobjednici
jovanbl

#8406 Re: FK Sarajevo

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:
dinGospo_SA wrote:
hz__semir wrote:Za pet mjeseci koliko je Uprava u klubu dobili su četiri plate.

Da im stara Uprava nije dugovala, onda bi te četiri plate ustvari bile za juli, avugst, septmebar i oktobar. Ovako je ispalo da su to plate za mart, april, maj i juni.

Ista ta stara Uprava, isti ti majmuni kakvi su Baljak i Alihodžić, a na čiju su oni stranu danas direktno stali. Marš jadovi jadni, gadite mi se.
sema ne kontam ovo, tj. nije mi najjasnije... ovo sto ti pises je ok za one koji su tu bili i u vrijeme prosle uprave, i kojima se duguju pare, to je ova stara garnitura (avdic, ihtijarevic, dzakmic, jahovic...)
ali sta reci za ovo:
"Kada sam dolazio nisam mogao niti pomisliti da će nam se ovo dešavati. Primili smo samo jednu platu, te jednu premiju i četvrtinu od ugovora, iako tako nije bilo po dogovoru. Primili smo i nešto novaca, otprilke po 200. KM, nakon susreta sa Širokim na Koševu. I to smo dobili na insistiranje šefa stručnog štaba", rekao je Arsenijević, a s njim su se složili Kojašević i Sčepanović.
ovo mi nikako nije jasno??? ko laze i zarad kojih i cijih interesa? igraci ili dio uprave koji je dao ostavku...
hebo lud zbunjenog vise... :skoljka:

Lažu bolan, lažu. Evo ovdje fino piše 22.000 KM su dobili za premije. Pa ko je lud ovdje ba:
Image

Kakvih ba 200 KM, Arsenijevć dobio 10.000 KM, Kojašević 10.500 (7.500 + 3.000), Šćepanović 7.500 KM, Todorović i Gutić po 5.000. Koga ba lažu, kad sve ima crno na bijelo.
kao neko ko je poptuno indiferentan i nepristrasan u vasem slucaju, analizirajuci sve sto se navodi po medijimi i ovo sto hz_semir iznosi kao dokaz da igraci lazu , primjecujem sljedece:

1. Isplacene su plate za mart i april i maj 2010.godine. ( sad je vec mjesec novembar pa ako se uzme da su zaradjene plate za oktobar to znaci da ovaj papri ne pokriva 5 eseci plata u 2010 godini sto ce reci da igracima koji su angazovani u ovoj polusezoni nije isplacena nijedna plata iako je isplata od kluba isla jedanput u sedmom i jedanput u 8 mjesecu. To opet povlaci zakljucak da su samo igracima koji su odranije bili angazovani u FK Sarajevo bile isplacene plate za ova tri mjeseca.

2. Koliko vidim igracima Kojasevicu, Scepanovicu i Arsenijevicu Guticu Todorovicu su isplacene samo ugovorne rate u tim ispaltama dok im redovne plate nisu isplacene, sto znaci da momci ne lazu.

3. Nijednom igracu sarajeva nije isplacena plata za mjesece jun, jul, august, septembar i oktobar ( ako je suditi po ovom papiru)

Prema tome ovaj dokaz o ispatama u 7 i 8 mjesecu ne dokazuje da igraci lazu, naprotiv, ako nema neki drugi dokument koji pokazuje nesto vise onda igraci govore istinu

ja sam samo malo izanalizirao a vi sudite
dinGospo_SA

#8407 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

blekic & co. lopovi - OK!
baljak & co. postenjacine - OK!
horde zla i 95% ostalih navijaci sarajeva - BUDALE!?
to nam danas porucise nasi vrli igraci, koje se pratilo gdje god su makli iz sehera, kojima se ''oprastalo'' sve i svasta, kojima se i poslije najku*cevijih igara pjevalo ''Igraj Sarajevo, nema veze...''
rekose i da su strucni stab i igracki kadar najbolji i jedini dobar dio FKS, mi opet ne postojimo - a nisu se ni prihvatile ostavke clanova UO, nas vec nema, i vec je FKS klub bez navijaca, ili su makar navijaci toliko losi da ih ne vrijedi spomenuti...
ucinili ste to da ljudi koji 15 godina prate Sarajevo - NE ZELE, NECE ili NE MOGU da dodju na utakmicu...
GADITE MI SE fudbalercici!!!!!!!
mahalaš

#8408 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Jedina greska koju je nova uprava napravila oko ovih plata je to da su trebali reci

Mi plate placamo od ovog mjeseca, a zaostatke od stare uprave cemo namirti kad se mogne!!!

I onda ne bi bilo problema sa novim igracima koji su dosli, a ni sa ostlim. Al mislili ljudi da ce moci fino raditi pa nece biti problema kojim redom isplacuju plate...
blaster

#8409 Re: FK Sarajevo

Post by blaster »

http://img571.imageshack.us/i/1011120548mn.jpg/

E fudbalera u pm. Propali golman zbog kojeg smo ispali iz kupa, mejt nepokretni kao sto se vidi na slici i diletant koji je nabio 90 kg i koji u prvoj utakmici nakon pola godine izdahne nakon 10 minuta.

Hame, Bane i Vucko su me iskreno razocarali, za ostale nikad nisam ni imao pozitivno misljenje. FUJ
tacna

#8410 Re: FK Sarajevo

Post by tacna »

Sutra svi na AFH i poslati im posljednju poruku sta mislimo pa nek igraju za zelene stolice i stepenice ako od njih mogu zaradjivati, IZDAJA.
tcz

#8411 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Ma sutra se treba cuvati kao nikad do sad, jadovi ce sve uciniti da izazovu nerede i da kazu da huligani podrzavaju BP.

Treba dobro razmisliti sta suta a ne sumnjam da ce UNFKS odabrati naj bolje rjesenje.

baljak pa ti si direktor sto ne placas igracima?
Sarajevski

#8412 Re: FK Sarajevo

Post by Sarajevski »

ko ode sutra nek ponese virsle... nek se najedu prije utakmice. i obavezno ih an reflektore nakacit, da vide ima li struje
zasut teren sijalicama i visrlama, ko god ode. nek se najede stoka
bravo toso, ma bravo. i bravo kobac, jel te to delimustafic propali nafilovao
bagro
tacna

#8413 Re: FK Sarajevo

Post by tacna »

Gamad zaboravila da je zbog njih ubijen VEDRAN PULJIC, bagro odvratna.
dinGospo_SA

#8414 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

Sarajevski wrote:ko ode sutra nek ponese virsle... nek se najedu prije utakmice. i obavezno ih an reflektore nakacit, da vide ima li struje
zasut teren sijalicama i visrlama, ko god ode. nek se najede stoka
bravo toso, ma bravo. i bravo kobac, jel te to delimustafic propali nafilovao
bagro
upravo to... sijalice je doduse teze unijeti ali pobacati im virsle neka jedu i nek pocaste i baljka i ostale dusebriznike slicne njemu...
van Basten

#8415 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

trenutno su dvije opcije u igri za sutrašnji meč:
- ne otići nikako
- otići i, "mirno i dostojanstveno" im pokazati (bez prekomjerne sile svakako!!!) šta mislimo o svima njima.

kojoj opciji smo bliži? Hoće li danas biti kakvog jedinstvenog stava navijača ili da se to individualno odlučuje? Ja sam bliži sutrašnje (vremenska kaže lijepo) popodne utrošiti u kakvoj šetnji sa trudnom ženom pa da znam u šta mi prođoše 3 sata, ali ako će biti kakvog organizovanog skandiranja, akcije ili sl... došao bih. Ali ne bih da se pojavim a tamo nas 350 budala.
tacna

#8416 Re: FK Sarajevo

Post by tacna »

Ma ja vala na istok pa da im kazem sta mislim i ko kzna kad opet na tekmu, jos da ih hoce drina i velez okrenuti pa da se raspadnu sa ovom lopovskom garniturom.
vicious

#8417 Re: FK Sarajevo

Post by vicious »

Ma ja kontam da će im prazan stadion najbolje pokazati šta mislimo...

Ne znam, ja nekako ne mogu svariti pomisao da će i ta crkavica od ulaznica otići ovim lešinarima, zato mislim da ću ostati kod kuće.
cappy_tempo

#8418 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

zna li neko kakav papir baljak drzi? jel onaj papir gdje pise kako je on sve posteno radio? pa na faci mu se vidi da bi rodjenu mater za 10kf prodo.

dabogda svi redom umrli.od danas za mene sve i jedan igrac je obicna picka.boli njih kurac sto su neki u nedelju cjeli dan putovali,murija ih jebavala i maltretirala,sto smo vidjeli 30min utakmice i za tih 30min su dva gola primili i noga nam sa tribine bila.poslje listice na kosevu kad im je receno od frajera koji je vodio navijanje "dosta vam je niste pobijedili" (dobili aplauz) oni jedva docekali da odu sa terena.picka im materina nisu smjeli nikad prici tribini nego se iza murije krili i lafo im tesko padne poraz.picke usrane jebene
dinGospo_SA

#8419 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

gdje su sada ti novinarcici i ostali koji se ''brinu'' za sarajevo... dajte sad napravite tv debatu, na kojoj ce prisustvovati ''zaracene'' strane, pa da vidimo ko je u pravu ko nije??? blekic i dzemidzic s jedne, te baljak/alihodzic, varesanovic i kapiten s druge strane, moze komotno i neko iz unfks prisustvovati...
adnan_hz

#8420 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Treba sutra da svi kupimo virsle i da ih gadjamo sa trbina....
ibizza

#8421 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

mahalaš wrote:Jedina greska koju je nova uprava napravila oko ovih plata je to da su trebali reci

Mi plate placamo od ovog mjeseca, a zaostatke od stare uprave cemo namirti kad se mogne!!!

I onda ne bi bilo problema sa novim igracima koji su dosli, a ni sa ostlim. Al mislili ljudi da ce moci fino raditi pa nece biti problema kojim redom isplacuju plate...
Bravo :thumbup:
Upravo je u tome fazon.Trebali su im placati plate od onog dana od kad su oni tu.ove plate koje FKS duguje od prije,jednostavno isplatiti kad se bude imalo vishe love.Ovako,napravilo se sranje,novi igraci su dobili samo jednu platu,za 4 mjeseca,dok su stari igraci dobijali svaki mjesec plate.
jazzer

#8422 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

Ponijeti virsle pa nek' se dobro najedu.

I pitati papka Jahovica hoce li da mu damo kanister struje??

Ne bi jad ni skontao u cemu je fol. :x :x
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8423 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

jazzer wrote:I pitati papka Jahovica hoce li da mu damo kanister struje??
Pusti bolan jadove, lažu. Kako ima za koktele po sarajevskim kafićima?
emigrazione

#8424 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

tacna wrote:Gamad zaboravila da je zbog njih ubijen VEDRAN PULJIC, bagro odvratna.
e jebiga sad, pa mislim fakat se pojedini previse preseravaju ovdje
Nuclear Winter

#8425 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

ibizza wrote:
mahalaš wrote:Jedina greska koju je nova uprava napravila oko ovih plata je to da su trebali reci

Bravo :thumbup:
Upravo je u tome fazon.Trebali su im placati plate od onog dana od kad su oni tu.ove plate koje FKS duguje od prije,jednostavno isplatiti kad se bude imalo vishe love.Ovako,napravilo se sranje,novi igraci su dobili samo jednu platu,za 4 mjeseca,dok su stari igraci dobijali svaki mjesec plate.

Majke ti jarane imaš li ti oči?? Pogledaj "fakturu" malo iznad-novi igrači:arsenijević 10.000KM,kojašević 10.500KM,šćepanović 7.500KM,todorović i gutić 5.000KM.Znači ako su primili JEDNU platu(što naravno NIJE istina) onda arsenijević igra u Sarajevu za 120.000 KM godišnje.
Locked