pa postoje tragovi guma iz srednje trake prema lijevo tacno gdje si ti oznacio... zato i mislim da nije vozio ispod 100kmh ...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- smak
#8401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Mikado
-
DON_eARL
#8403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Danas "vidjoh" 2 sudara, prvi na Dobrinji, 2 auta se direktno udaraila, a drugi na Socijalnom, lancani sa 3 ucesnika...
-
Yamahalac
#8404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma haj ba, samo nek ostane u familiji
- amrica
#8405 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
Evo javiše da su ona tri obriska sa dupeta iz Tuzle dobila neke smješne kazne za silovanje mentalo zaostale maloljetnice
pise u havazu da je stoka opet uhapsena i u pritvoru su, najduze 9 mjeseci. Tuzlilastvo se zalilo na prvu odluku, pa valjda ispocetka.
Nadam se da ce biti vise pravde ovaj put.
- headbanger
#8406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kada se sve zavrsi trebalo bi priputitati kako su to tako malo kazne dobili u prvom prvobitnom postupkuamrica wrote:Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
Evo javiše da su ona tri obriska sa dupeta iz Tuzle dobila neke smješne kazne za silovanje mentalo zaostale maloljetnice
pise u havazu da je stoka opet uhapsena i u pritvoru su, najduze 9 mjeseci. Tuzlilastvo se zalilo na prvu odluku, pa valjda ispocetka.
i koiko sam cuo tuzilastvo se zalilo federalnom sudu, znaci preskocili su taj smrdljivi tuzlanski kantonalni sud, mozda grijesim
- glade
#8407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I ja se onda pitam odakle ovolika bodenja, pucanja, paljenja i sl. u gradu gdje si nekad bio mangup kad bi poslije saketanja pruzio ruku onom jacem.
Na ovom forumu se kao okuplja fina raja, kulturna, a 'vamo jedan bi puc'o jer je dobio par udaraca u glavu (k'o da si od stakla pa ce ti puc), drugi jer mu je neki kreten stao na put.
Pa sta onda ocekivati od klosara, mafijasa, narkomana kad je "fina" raja ovakva.
Razumijem ja da pukne film ali ovo sto vi pisete (i jos pokusavate opravdati) nikako ne mogu da svarim.
Na ovom forumu se kao okuplja fina raja, kulturna, a 'vamo jedan bi puc'o jer je dobio par udaraca u glavu (k'o da si od stakla pa ce ti puc), drugi jer mu je neki kreten stao na put.
Pa sta onda ocekivati od klosara, mafijasa, narkomana kad je "fina" raja ovakva.
Razumijem ja da pukne film ali ovo sto vi pisete (i jos pokusavate opravdati) nikako ne mogu da svarim.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#8408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa mislim da se na prvostepenu presudu ne možeš žaliti istom, već sudu koji je prvi "iznad" u pravosudnom sistemu.headbanger wrote:kada se sve zavrsi trebalo bi priputitati kako su to tako malo kazne dobili u prvom prvobitnom postupkuamrica wrote:Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
i koiko sam cuo tuzilastvo se zalilo federalnom sudu, znaci preskocili su taj smrdljivi tuzlanski kantonalni sud, mozda grijesim
Tako je u SAD, tako je bilo i u SFRJ.
- Pasiflora
#8409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovaj boldirani komentar ti je potpuno bez-veze. Zar nije dosta sto nas svakodnevno maltretiraju ponasanjem, jos treba i da nas udaraju? Pa vidis li ti da budale pocinju vladati ovim gradom? Uhvatim se da kazem djetetu: "nemoj tamo ici tamo su..." ili "pazi kad vozis moze ti se budala zaletiti..." i sl.glade wrote:Na ovom forumu se kao okuplja fina raja, kulturna, a 'vamo jedan bi puc'o jer je dobio par udaraca u glavu (k'o da si od stakla pa ce ti puc), drugi jer mu je neki kreten stao na put.
Sad jos treba da prelazimo i preko udaraca?
- mrtva kokoš
#8410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
glade ti si jedan moron. jel valja ovako, jel ti dodje da uzvratis ili da slegnes ramenima ??
- ratata
#8411 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Splinter wrote:glade ti si jedan moron. jel valja ovako, jel ti dodje da uzvratis ili da slegnes ramenima ??
- headbanger
#8412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma slegnut ce ramenima i jos ce ti kafu platitSplinter wrote:glade ti si jedan moron. jel valja ovako, jel ti dodje da uzvratis ili da slegnes ramenima ??
- glade
#8413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pametni moji, nije poenta price uzvracanje (koje je normalno) vec uzvracanje oruzjem. Ako je "finoj" raji "normalno" upucati nekog ko ga vec udara sakama, sta onda ocekivati od klosara?
- respo
#8414 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
drugi put boli me hoce li ko misliti vidi narkoman napao postenog covjeka itdzonbirile wrote:trebaš uvijek pomisliti da se može tako završiti,zato pamet u glavu ijezik za zube,nije prestrojavanje vrijedno.
nego udaram dok ne zavrsi na podu
jebo finocu vise
sreca samo sto je 2 puta "udario" (ono nije bas udarac a la bokseri itd)
al necemo vise o tome bilo proslo
- respo
#8415 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jesi ti procitao sta sam napisaoglade wrote:Pametni moji, nije poenta price uzvracanje (koje je normalno) vec uzvracanje oruzjem. Ako je "finoj" raji "normalno" upucati nekog ko ga vec udara sakama, sta onda ocekivati od klosara?
u tom trenutku da sam imao vjerovatno bi pucao
al srecom ne nosim oruzje
ako procitas fino vidis da sam sve to presao i da nisam ni uzvratio na to "udaranje" jer ne mogu reci da je bilo sada ono saketanje
shvatas li ti napisano ili da crtam?
-
fixer
#8416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ko je ovdje fin?glade wrote:Pametni moji, nije poenta price uzvracanje (koje je normalno) vec uzvracanje oruzjem. Ako je "finoj" raji "normalno" upucati nekog ko ga vec udara sakama, sta onda ocekivati od klosara?
-
fixer
#8417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vec ti drugi put promijeni nacin komunikacije. Jednom si najebao zbog njega, nemoj da drugi put najebes. Inace imas problem i na ovom forumu, jer sve gledas sa visoka. Umjesto da s nekim komuniciras o temi, tebi ako se nesto ne svidi, ti napadas na licnoj osnovi. Pa jbg jaro, ako tako postupis na ulici, logicno je da ces primiti batine. I ne preporucujem ti da se bijes. Da imas tu lekciju naucenu od prije, prvo ne bi dosao u ovu situaciju, a drugo ne bi dopustio da te neko samo tako udara.respo wrote:drugi put boli me hoce li ko misliti vidi narkoman napao postenog covjeka itdzonbirile wrote:trebaš uvijek pomisliti da se može tako završiti,zato pamet u glavu ijezik za zube,nije prestrojavanje vrijedno.
nego udaram dok ne zavrsi na podu
jebo finocu vise
sreca samo sto je 2 puta "udario" (ono nije bas udarac a la bokseri itd)
al necemo vise o tome bilo proslo
- respo
#8418 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da ne spamamofixer wrote:Vec ti drugi put promijeni nacin komunikacije. Jednom si najebao zbog njega, nemoj da drugi put najebes. Inace imas problem i na ovom forumu, jer sve gledas sa visoka. Umjesto da s nekim komuniciras o temi, tebi ako se nesto ne svidi, ti napadas na licnoj osnovi. Pa jbg jaro, ako tako postupis na ulici, logicno je da ces primiti batine. I ne preporucujem ti da se bijes. Da imas tu lekciju naucenu od prije, prvo ne bi dosao u ovu situaciju, a drugo ne bi dopustio da te neko samo tako udara.
ako ne kontas neke stvari ne pisi
vezano za teme o kojima govoris i oko svega ostalog oko svega mozemo na nekoj drugoj temi
s ovim se moja prica ovdje prekida sto se tice ovog mog slucaja
- JThomas
#8419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
brate dragi, kad bi svako ko je dobio štosem na ovom svijetu otišao i upucao iz pištolja tog od kojeg je dobio štosem, ne bi nas puno ostalo
kakva vam je to logika
kakva vam je to logika
-
fixer
#8420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jebo to - izazivas, pa dobijes, a onda frka.JThomas wrote:brate dragi, kad bi svako ko je dobio štosem na ovom svijetu otišao i upucao iz pištolja tog od kojeg je dobio štosem, ne bi nas puno ostalo![]()
kakva vam je to logika
- Creasy
#8421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Grize tebe sto si ispao mis, a ne sto je danas normalno nekog napasti. Medjutim, sam si kriv. Ako vec znas sebe kakav si i da nisi sklon fizickim obracunima, trebao si iskulirati starog drznika. Ko zna koliko si puta u saobracaju tako nekom odgovorio sa "pusi k...." dok jedan dan nisi naletio na runjav nos. To ti je skola da ubuduce obratis malo paznju na svoje ponasanje u saobracaju. A ta prica da ces nabaviti pistolj ti je vise nego smijesna. Moj ti je savjet, bolje ga ne potezi jer ce ti neki lik uzeti pistolj i njim ce te po glavi udarati... Priznaj sebi da nisi od tog posla i ne ulazi u konflikte. Ako ti je neka utjeha, i taj ce stari vjerovatno jedan dan naletiti na nekog ko se nece pokriti rukama po glavi...respo wrote:@azamo
fazon je sto se ne nerviram na svaku situaciju
al ovo je bas bilo ono sekunda do udesa i da ga udarim jer se uvalio ispred mene
ono standardna voznja oko 60km/h i srecom niko nije bio u krajnjoj lijevoj
i na kraju sreca bez povreda je proslo sve
opet rekoh grize me to sto to ispade kao normalno sada fizicki napasti nekoga i poslije kao da se nista nije desilo
da je i on meni rekao pusi q jebem ti ovo ono meni je svejedno jer me to uopste ne pogadja
al izaci i napasti je vec druga prica
Btw, imao sam slicnu situaciju prije par godina, s tim da je taj sto je stao ispred mene i izasao iz svog vozila, poslije se vratio cetveronski ko kuja u njega.
- cigara
#8422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sto se tice ovog "potegnucu pistolj" imam jednu offtopic pricu
Drug od mog starog je nabavio sebi onaj upaljac sto izgleda ko pistolj, ko nije vidio u pitanju je jako dobra kopija pistolja. Jednom mu je neki levat uletio par puta autom i zamalo ga udario i kad su dosli na semafor taj drug je izvadio upaljac (u pitanju je stariji covjek od nekih 45-50 godina) da bi prepo tog opasnog vozaca. Kad je izvuko pistolj otvorio je prozor i poceo mahati s njim. Lik ga je vidio izaso iz auta izvadio svoju utoku i repetiro je, drug prica mom starom "ja sam samo po gasu poletio, sreca zuto se upalilo".
Tako da je ta utoka najveca glupost ako nisi spreman 100% upucati nekog.
I nije mi jasno kako iko od ovih pacifista moze da podnese da ga neko udara na ulici bez da uzvrati, ne kazem da cete prebiti tu osobu al ako ti fizicki obracun ne gine, bar ostani covjek pa se probaj odbraniti
Drug od mog starog je nabavio sebi onaj upaljac sto izgleda ko pistolj, ko nije vidio u pitanju je jako dobra kopija pistolja. Jednom mu je neki levat uletio par puta autom i zamalo ga udario i kad su dosli na semafor taj drug je izvadio upaljac (u pitanju je stariji covjek od nekih 45-50 godina) da bi prepo tog opasnog vozaca. Kad je izvuko pistolj otvorio je prozor i poceo mahati s njim. Lik ga je vidio izaso iz auta izvadio svoju utoku i repetiro je, drug prica mom starom "ja sam samo po gasu poletio, sreca zuto se upalilo".
I nije mi jasno kako iko od ovih pacifista moze da podnese da ga neko udara na ulici bez da uzvrati, ne kazem da cete prebiti tu osobu al ako ti fizicki obracun ne gine, bar ostani covjek pa se probaj odbraniti
- Creasy
#8423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Danas u Sarajevu 75% omladinaca u konfliktnim situacijama ide na blef. Fora je prepasti protivnika, ali malo ko od njih je zaista spreman uci u sukob sakama, a kamoli vatrenim oruzjem.cigara wrote:Sto se tice ovog "potegnucu pistolj" imam jednu offtopic pricu
-
zonbirile
#8424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
momak mlađi,nije čitao kaubojske romane-ne vadi revolver ako nečeš pucati
- respo
#8425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i vi se uhvatili tog potegnut cu pistolj
u tom trenutku bi potegnuo a ne bi samo mahao njime nego bi ga i upotrijebio
sreca pa ga nemam kao sto rekoh zato ga valjda i nisam do sada nabavio
nisam uzvratio ispao picka neka sam sad mi je drago jer bi samo tako sebi napravio probleme bilo sa policijom bilo da me prebije
a to mi ne treba
za maskerana ukupno u saobracaju koliko sam puta ovako reagovao se moze prebrojati na prste
bilo je vise slicnih situacija al svaki normalan se do ovoga izvinuo ili rekao nisam vidio i sl
sto bi i ja uradio da je bilo suprotno
u tom trenutku bi potegnuo a ne bi samo mahao njime nego bi ga i upotrijebio
sreca pa ga nemam kao sto rekoh zato ga valjda i nisam do sada nabavio
nisam uzvratio ispao picka neka sam sad mi je drago jer bi samo tako sebi napravio probleme bilo sa policijom bilo da me prebije
a to mi ne treba
za maskerana ukupno u saobracaju koliko sam puta ovako reagovao se moze prebrojati na prste
bilo je vise slicnih situacija al svaki normalan se do ovoga izvinuo ili rekao nisam vidio i sl
sto bi i ja uradio da je bilo suprotno