Rebra mi pucaju.miki.ba wrote:Ocam treba prodati govno, Real je vrhunska ekipa i bez njega, nek materi bude nezadovoljan.
Mislim da vec sada ima preveliku podrsku, frajer svaku trecu tekmu odigra dobro, realno bi bilo da djeli minutažu sa nekim.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#8401 Re: Real Madrid C.F.
- burek_in_space
#8402 Re: Real Madrid C.F.
MA nema shanse da ide u Milan, jedino ako Galliani ne isposluje pozajmicu sa pravom otkupa na 1500 ratamasmavi wrote:Ne bi me cudilo, a mozda i Milan, jer je uvijek spominjao Italiju k'o alternativu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8403 Re: Real Madrid C.F.
Nazad u United 
-
kory_galaktikos
#8404 Re: Real Madrid C.F.
a nzm koji mu je klinac..mora biti neki ozbiljan razlog ako zeli ic..uziva status zvijezde kluba u svakom pogledu,drze ko na dlanu sto on vraca odlicnim igrama i golovima e sad pitanje gdje je puklo,ko ili sta se dogodilo...ipak nece bit lako otic i zbog odstete a i do januara se svasta moze desit...uglavnom nije medijska patka jer ima intervju u kojem jasno kaze nije zadovoljan NECIM...
- Riddle
#8405 Re: Real Madrid C.F.
Jos uvijek mu pjevaju tamo. Kuci je najljepse.leet wrote:Nazad u United
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8406 Re: Real Madrid C.F.
burek_in_space wrote: MA nema shanse da ide u Milan, jedino ako Galliani ne isposluje pozajmicu sa pravom otkupa na 1500 rata
-
NoWayOut
#8407 Re: Real Madrid C.F.
Ma moze u paketu sa Mourinhom u United, nek onda dovedu Vinceta i onda cemo gledat prave utakmice na Bernabeu

-
miki.ba
#8408 Re: Real Madrid C.F.
Znas sta je taj igrac kreten razmaženi, ja bi ga s termina izbacio.Riddle wrote:Rebra mi pucaju.miki.ba wrote:Ocam treba prodati govno, Real je vrhunska ekipa i bez njega, nek materi bude nezadovoljan.
Mislim da vec sada ima preveliku podrsku, frajer svaku trecu tekmu odigra dobro, realno bi bilo da djeli minutažu sa nekim.Ti shvatas da je ovaj igrac neprocjenjiv?
Cuj nezadovoljan, pa nek ga izdrka nebil se zadovoljio.
- pussysmoke
#8409 Re: Real Madrid C.F.
Ne mogu da vjerujem. Pa zar vjerujete u sve što neki "novinar" napiše na papiru?! E to smo mi, dovoljno je pročitati naslov pa da opletemo i sami osmislimo priču koju ćemo kasnije distribuirati u javnost. Ne zna se šta je i kako je, sve dok Ronaldo ne kaže javno tako i tako. Čuj ovog: "svaku treću utakmicu odigra dobro".miki.ba wrote:Znas sta je taj igrac kreten razmaženi, ja bi ga s termina izbacio.Riddle wrote:Rebra mi pucaju.miki.ba wrote:Ocam treba prodati govno, Real je vrhunska ekipa i bez njega, nek materi bude nezadovoljan.
Mislim da vec sada ima preveliku podrsku, frajer svaku trecu tekmu odigra dobro, realno bi bilo da djeli minutažu sa nekim.Ti shvatas da je ovaj igrac neprocjenjiv?
Cuj nezadovoljan, pa nek ga izdrka nebil se zadovoljio.
- pussysmoke
#8410 Re: Real Madrid C.F.
I nikada nije rekao da želi da ode, samo je rekao da je ljut. Nigdje veze s vezom ova novinarska naglabanja.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#8411 Re: Real Madrid C.F.
jašta bi, to se inače uvijek radi sa nekim ko ti postigne 50-ak golova po sezonimiki.ba wrote:Ocam treba prodati govno, Real je vrhunska ekipa i bez njega, nek materi bude nezadovoljan.
Mislim da vec sada ima preveliku podrsku, frajer svaku trecu tekmu odigra dobro, realno bi bilo da djeli minutažu sa nekim.
- pussysmoke
#8412 Re: Real Madrid C.F.
Daj izvor ove informacije.masmavi wrote:Nije rekao da je ljut, vec tuzan.pussysmoke wrote:I nikada nije rekao da želi da ode, samo je rekao da je ljut. Nigdje veze s vezom ova novinarska naglabanja.
Ronaldo told Real Madrid president Florentino: I want to LEAVE
- skenderija04
#8413 Re: Real Madrid C.F.
Evo i Jorge Mendes izdao saopstenje. Ronaldov menadzer se oglasio. Ovaj cova je trenutno najveci mag fudbalskog biznisa . Dovoljno je pogledati ergelu koju zastupa. Najkvalitetnija grla svijeta! Osim Ronalda u Realu su Mourinho, Marcelo,Pepe,Di Maria,Coentrao Fabinho.... Lici na sudar dvije firme.
"U vezi vijesti danas objavljenih u nekim medijima prema kojima se ja osjecam neprijatno i iznenadjeno zbog izjava Cristiana Ronalda, zelim da kazem sljedece:
- Izjave Cristiana Ronalda se baziraju na faktima koji su meni poznati. Njihovo objavljivanje su ekskluzivno pravo Cristiana Ronalda i njegove zelje za istim.
- Izjave me nisu iznenadile i ne predstavljaju mi nikakvu smetnju
- Ko poznaje relaciju mene i Cristiana zna da ce uvijek moci racunati na moju solidarnost"
http://www.gestifute.com/gestifute/inde ... =1fzQdBHa5
"U vezi vijesti danas objavljenih u nekim medijima prema kojima se ja osjecam neprijatno i iznenadjeno zbog izjava Cristiana Ronalda, zelim da kazem sljedece:
- Izjave Cristiana Ronalda se baziraju na faktima koji su meni poznati. Njihovo objavljivanje su ekskluzivno pravo Cristiana Ronalda i njegove zelje za istim.
- Izjave me nisu iznenadile i ne predstavljaju mi nikakvu smetnju
- Ko poznaje relaciju mene i Cristiana zna da ce uvijek moci racunati na moju solidarnost"
http://www.gestifute.com/gestifute/inde ... =1fzQdBHa5
- pussysmoke
#8414 Re: Real Madrid C.F.
Nema potrebe. Hvala u svakom slučaju.masmavi wrote:Jos jedan dokaz da niko nista ne cita, vrati u rikverc par stranica pa trazi sebi.pussysmoke wrote: Daj izvor ove informacije.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
kory_galaktikos
#8417 Re: Real Madrid C.F.
eno sad svaka treva dobra,da djeli minutazu...ja kakvih sve navijaca ima...lik 2 god haman nosi real i sad ovo napisat bas nidje veze...miki.ba wrote:Ocam treba prodati govno, Real je vrhunska ekipa i bez njega, nek materi bude nezadovoljan.
al ako bas zeli da ode(mada sumnjam u to) treba ga pustit ha ya
-
sumirprimus
#8418 Re: Real Madrid C.F.
kako god,najgora stvar sto ovako izlaze u javnost...
real bez ronalda je skroz druga ekipa...
koliko je golova dao,koliko je utakmica propustio,kad je zadnji put bio povrijedjen....
mos ti njeg hejtovat do prekosutra,AL je spektakularan igrac...
mislim volio bi ja da se real TOLIKO oslabi,al nema sanse...
real bez ronalda je skroz druga ekipa...
koliko je golova dao,koliko je utakmica propustio,kad je zadnji put bio povrijedjen....
mos ti njeg hejtovat do prekosutra,AL je spektakularan igrac...
mislim volio bi ja da se real TOLIKO oslabi,al nema sanse...
- Clover
#8419 Re: Real Madrid C.F.
Ni ljut, nego tužan. Ali za očekivati je bilo da odmah počnu priče kako hoće da ide.pussysmoke wrote:I nikada nije rekao da želi da ode, samo je rekao da je ljut. Nigdje veze s vezom ova novinarska naglabanja.
Ja ne vjerujem u to, i iskreno, nervira me sve ovo. Ako si ljut, reci što si ljut, ako nećeš reći, nemoj ni iznositi u javnost nego riješi to sa upravom kluba/trenerom/saigračima. A ovako je samo potaknuo nagađanja i priče, a to kad krene...
-
miki.ba
#8420 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam da li se sjecate al je bio nedavno clanak o tome kako je Real podigao krediti u visini vrijednosti Kristine, a Kristina je kao hipoteka, mislim da je cifra bila 74 mil €.
Moguce da je zbog toga nastao problem, jer predpostavljam da i banka sad ima neka prava na njega.
Recimo da dođe do transfera, kako bi to išlo, vjerovatno bi real tržio neku basnosnovnu cifru da pokrije i kredit i da još budu dobri.
Mislim da je on vec na ovom prelaznom roku tražio da ide al se to iskomplikovalo, al šta ja znam.
Realno on nema razloga da bude nezadovoljan.
Moguce da je zbog toga nastao problem, jer predpostavljam da i banka sad ima neka prava na njega.
Recimo da dođe do transfera, kako bi to išlo, vjerovatno bi real tržio neku basnosnovnu cifru da pokrije i kredit i da još budu dobri.
Mislim da je on vec na ovom prelaznom roku tražio da ide al se to iskomplikovalo, al šta ja znam.
Realno on nema razloga da bude nezadovoljan.
- ruud
#8421 Re: Real Madrid C.F.
Diarra potpisao za Anzhi
Prvobitno je bilo planirano da Real posudi Diarru Anžiju, no novac je presudio, pa je Francuz, inače po vokaciji zadnji vezni, potpisao četverogodišnji ugovor s Rusima.
Prvobitno je bilo planirano da Real posudi Diarru Anžiju, no novac je presudio, pa je Francuz, inače po vokaciji zadnji vezni, potpisao četverogodišnji ugovor s Rusima.
- Clover
#8422 Re: Real Madrid C.F.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... o-ronaldos
U pitanju je ugovor. Sad Ronaldo prima 10 miliona, a klub plaća 15,5 miliona (ostatak ide na porez). Ako bi mu povećali platu na 15 miliona, klub bi morao plaćati 31 milion. Znači, njima je u interesu da mu ne produžuju ugovor sad, pod ovim uslovima, jer trenutni ugovor traje do 2015, dok Ronaldo hoće veću platu.
U pitanju je ugovor. Sad Ronaldo prima 10 miliona, a klub plaća 15,5 miliona (ostatak ide na porez). Ako bi mu povećali platu na 15 miliona, klub bi morao plaćati 31 milion. Znači, njima je u interesu da mu ne produžuju ugovor sad, pod ovim uslovima, jer trenutni ugovor traje do 2015, dok Ronaldo hoće veću platu.
-
miki.ba
#8423 Re: Real Madrid C.F.
Znaci ako ne žele povecati platu moraju ga što prije prodati nebil uzeli što vecu cifru, što više cekaju više pada cijena.Clover wrote:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... o-ronaldos
Teška situacija za Real, mada oni mogu reci necemo ti povecati platu, a odšteta je 100 mil. € pa izvoli.
- ultima_palabra
#8424 Re: Real Madrid C.F.
Šupljak žešći... možda su španski mediji izdvojili po milion za Ronaldovu izjavu kako bi imali o čemu pisati za vrijeme reprezentativne pauze
Ronaldo ne ide nigdje.
Ronaldo ne ide nigdje.
-
miki.ba
#8425 Re: Real Madrid C.F.
Moguce da je suplja, al isto tako nije van pameti da Kristina trazi vecu platu.
Zbog cega drugog može biti nezadovoljan?
Zbog cega drugog može biti nezadovoljan?