KAKO, Manitua vam, KAKO mislite da se planiranje jedne takve operacije zataji od srpskih kadrova koji su prisutni na svim razinama u toj inace beskorisnoj agenciji?!
Jedino ako sam propustio nesto, tj ako u medjuvremenu nije formirana A-SIPA
Vjerovatno si procitao/la samo "Na Drini cuprija"... i to vjerovatno samo dio sa nabijanjem na kolac.ze kalanga wrote:
Preferiram Andrića.
Kombat wrote:Pitanje za sve koji misle da bi SIPA mogla uhapsiti Guardiana Oploditelja...
KAKO, Manitua vam, KAKO mislite da se planiranje jedne takve operacije zataji od srpskih kadrova koji su prisutni na svim razinama u toj inace beskorisnoj agenciji?!
Jedino ako sam propustio nesto, tj ako u medjuvremenu nije formirana A-SIPAili Č (čista) SIPA
![]()
![]()
![]()
Kombat wrote:Pitanje za sve koji misle da bi SIPA mogla uhapsiti Guardiana Oploditelja...
Jedino ako sam propustio nesto, tj ako u medjuvremenu nije formirana A-SIPAili Č (čista) SIPA
![]()
![]()
![]()
llull wrote:Nista se nece desiti, niti ce Dodika iko uhapsiti niti pokusati ... Niti ce OS BIH preduzeti akciju ( na koju ocigledno svrsava vise od pola foruma ), niti ce doci do "traktorijade" ( to tek nece da se dogodi ), referendum ce doci i proci, srbi ce se izjasniti kako se izjasne, bice opet histerije po medijima, RS ce ukinuti tj. ukloniti vjerska obiljezja sa 9.januara, malo preformulisati taj "dan republike" i eto... to ce se desiti ...
Rata, hapsenja, incidenata i ostalih gluposti nece biti ... Nece MZ dozvoliti ... previse je u evropi sranja da bi se dozvolilo opet da se srbi, bosnjaci i hrvati igraju zajebanih likova...
Ako će ga iko hapsiti, upravo će to uraditi ti Srbi.Kombat wrote:Pitanje za sve koji misle da bi SIPA mogla uhapsiti Guardiana Oploditelja...
![]()
![]()
![]()
SaraFina=chetnikEliminatorSaraFina wrote:Znas ti odlicno ko Sam ja.ze kalanga wrote:Ko ste bre vi?
@ sarafina jeli to onaj" biser " sa kamenjarskog foruma ???spreca wrote:SaraFina=chetnikEliminatorSaraFina wrote:Znas ti odlicno ko Sam ja.ze kalanga wrote:Ko ste bre vi?
rekli su mu svi prijatelji u PC, a on im , naravno, vjeruje i kladi se sa nama da je sve ovo Bakirovo maslo...MikroBelaj wrote:llull wrote:Nista se nece desiti, niti ce Dodika iko uhapsiti niti pokusati ... Niti ce OS BIH preduzeti akciju ( na koju ocigledno svrsava vise od pola foruma ), niti ce doci do "traktorijade" ( to tek nece da se dogodi ), referendum ce doci i proci, srbi ce se izjasniti kako se izjasne, bice opet histerije po medijima, RS ce ukinuti tj. ukloniti vjerska obiljezja sa 9.januara, malo preformulisati taj "dan republike" i eto... to ce se desiti ...
Rata, hapsenja, incidenata i ostalih gluposti nece biti ... Nece MZ dozvoliti ... previse je u evropi sranja da bi se dozvolilo opet da se srbi, bosnjaci i hrvati igraju zajebanih likova...
Znaci nista nece proci sem referenduma
Nije Bakirovo, Dodikovo je samo sto je to sve izborna prica ... ali i inacenje ...KatarinaKosaca wrote:rekli su mu svi prijatelji u PC, a on im , naravno, vjeruje i kladi se sa nama da je sve ovo Bakirovo maslo...MikroBelaj wrote:llull wrote:Nista se nece desiti, niti ce Dodika iko uhapsiti niti pokusati ... Niti ce OS BIH preduzeti akciju ( na koju ocigledno svrsava vise od pola foruma ), niti ce doci do "traktorijade" ( to tek nece da se dogodi ), referendum ce doci i proci, srbi ce se izjasniti kako se izjasne, bice opet histerije po medijima, RS ce ukinuti tj. ukloniti vjerska obiljezja sa 9.januara, malo preformulisati taj "dan republike" i eto... to ce se desiti ...
Znaci nista nece proci sem referenduma
Cini mi se da bi ti aplaudurao i nakon nekog malo drugacijeg referenduma?Jer,ako ovaj udar na Ustav i temelje drzave prode,ko ti garantira,a Dodik je i otvoreno najavoi 2018,da nece organizirati i onaj o "mirnom" razdruzivanju?asurbanipal wrote:llull wrote:Nista se nece desiti, niti ce Dodika iko uhapsiti niti pokusati ... Niti ce OS BIH preduzeti akciju ( na koju ocigledno svrsava vise od pola foruma ), niti ce doci do "traktorijade" ( to tek nece da se dogodi ), referendum ce doci i proci, srbi ce se izjasniti kako se izjasne, bice opet histerije po medijima, RS ce ukinuti tj. ukloniti vjerska obiljezja sa 9.januara, malo preformulisati taj "dan republike" i eto... to ce se desiti ...
![]()
![]()
doci ce kalange sigurnoarzuhal wrote:Ako ima ko iz RS da čita ovo, a razmišlja o kakvim pravednim i demokratskim protestima pred Američkom ambasadom u Sarajevu, ja bih to podržao, stavio bih šajkaču ili šubaru, mahao trobojkom ili nosao transparente: Amerika, go home, Dodik je car! Putin je naš vođa, ovo će biti Rusija! NATO marš u Atlantik! Živio Dodik, živio Baššar! i slične prigodne poruke.
Ako ko iz Lukavice bude za te proteste, neka to prvo lijepo prijavi MUP-u Kantona Sarajevo, a meni samo javne pp-om i ja ću se pridružit, a povedem još raje