insaneinthebrain wrote:Koshpa wrote:Bar nismo iz penala pobjedili![]()
![]()
al ste zato iz ofsajda uzeli bod proslo kolo
Halo ba vi mrtvom Velezu ne mozete dati gol iz regularne igre
Moderators: Charuga, Tomahawk11
insaneinthebrain wrote:Koshpa wrote:Bar nismo iz penala pobjedili![]()
![]()
al ste zato iz ofsajda uzeli bod proslo kolo
Samprotivsviju wrote:insaneinthebrain wrote:Koshpa wrote:Bar nismo iz penala pobjedili![]()
![]()
al ste zato iz ofsajda uzeli bod proslo kolo![]()
Halo ba vi mrtvom Velezu ne mozete dati gol iz regularne igre
Tacno tako, ove nedjelje se jesa provukao... Dlaka, ali se provukao...Charuga wrote:Nafaka ili ne bitna su tri boda. Nisam gledao utakmicu, vidio sam rezultat i to je ono što je bitno i što će se pikati i što će svi pamtiti. Idemo dalje.
Precku iz ofsajdaavetinja wrote:Pa sad...imalo je Sarajevo stativu i prečku. Čija je nafaka, neka svako sam procjeni.
Koji autogolcinainsaneinthebrain wrote:Samprotivsviju wrote:insaneinthebrain wrote:![]()
![]()
al ste zato iz ofsajda uzeli bod proslo kolo![]()
Halo ba vi mrtvom Velezu ne mozete dati gol iz regularne igre![]()
![]()
![]()
![]()
halo ba mrtvi vas celik jebao na sred koseva. mene bi bilo stid
Imao je i Celik raslje.....avetinja wrote:Pa sad...imalo je Sarajevo stativu i prečku. Čija je nafaka, neka svako sam procjeni.
Ja ne volim da se neko, pa ni ja, vadi na račun sreće. Kod nas je vazda tako. Nije htjela u gol, oni imali više sreće, nismo igrali u plavim/bordo dresovima i tako unedogled. Naš će čovjek naći hiljadu načina da sebe opravda. Bilo je šta je bilo. Idemo dalje. Inače, dobra je utakmica bila.kamen spoticanja wrote:Precku iz ofsajdaavetinja wrote:Pa sad...imalo je Sarajevo stativu i prečku. Čija je nafaka, neka svako sam procjeni.
imao je.celik i stativu i precku u jednoj lopti
koji gol iz ofsajda,Samprotivsviju wrote: Koji autogolcina![]()
Mrtvi Celik prije ove utakmice tik uz vas na tabeli![]()
![]()
Ej ba Velez ljudi nabijaju gol razliku na njima, vi ih iz oenala dobijete![]()
![]()
Slazem se, Velez je inace bolje plasiran i stabilniji klub trenutno od Celika koji je pred gasenjeminsaneinthebrain wrote:koji gol iz ofsajda,Samprotivsviju wrote: Koji autogolcina![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi se raspali preko zime. navijaci protestuju na ulicama a jebase vas niste znali gdje ste. i jos vam pomocni trener baljezgari da ljudi igraju defanzivno.![]()
![]()
![]()
idi umiji se bolje ti je. da dodjes malo sebi. valjalo vam je strepiti do 93 minuteSamprotivsviju wrote:Slazem se, Velez je inace bolje plasiran i stabilniji klub trenutno od Celika koji je pred gasenjeminsaneinthebrain wrote:koji gol iz ofsajda,Samprotivsviju wrote: Koji autogolcina![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi se raspali preko zime. navijaci protestuju na ulicama a jebase vas niste znali gdje ste. i jos vam pomocni trener baljezgari da ljudi igraju defanzivno.![]()
![]()
![]()
![]()
De idi pokrij se![]()
![]()
skratio je za 14 sekundi i to u situaciji kad je lopta izbijena u aut i pripala nama.kamen spoticanja wrote:Doduse skratio je tih 6 za pola minutejeza u ledja wrote:House wrote:produži amidža!![]()
pa gdje vam je obraz?
Daj ne zajebaji ja sam mislio da treba produziti i 8 minuta. Toliko je bilo valjanja i prekida. Dali smo gol u trecoj minuti nadoknade.
Ne vidim fazon ovog podjebavanja, da ste kojim slucajem dali pet komada raspalom Velezu koje Vitez nabusi i sa 6 golova onda bi i bilo smisla.insaneinthebrain wrote:idi umiji se bolje ti je. da dodjes malo sebi. valjalo vam je strepiti do 93 minuteSamprotivsviju wrote:Slazem se, Velez je inace bolje plasiran i stabilniji klub trenutno od Celika koji je pred gasenjeminsaneinthebrain wrote: koji gol iz ofsajda,![]()
![]()
![]()
![]()
De idi pokrij se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dodjes na kosevo da vidis divove i leprsavu igru a ono qrc od ovce![]()
![]()
imamo i mi svog salemaKaligrafija wrote:Nije regularan penal, ruka uz tijelo, igrac stiti glavu i jos lopta ga pogadja u lakat...fino se vidi na usporenom snimku...a znate nama srat, fino se vidi da vam je poklonio sudija penal...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zestoki- ... uca/186550
Ne postoji u fudbalski pravilima dio pravila "igrac stiti lice". Ima namjera, je li ruka u prirodnom polozaju, odnosno ide li prema loptu, je li izbacena tako da cini tijelo sirim nego jeste ili nije.Kaligrafija wrote:Nije regularan penal, ruka uz tijelo, igrac stiti glavu i jos lopta ga pogadja u lakat...fino se vidi na usporenom snimku...a znate nama srat, fino se vidi da vam je poklonio sudija penal...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zestoki- ... uca/186550