Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#8401 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

MHAB wrote:Svaka minuta koju je Đeno proveo na našoj klupi nakon utakmice sa Travnikom ide na dušu upravi. On u ovom trenutku nije trener za nas i ne može ispuniti naše ambicije. Neka ide u školu i završi licence,i neka se vrati za dvije ili tri godine sa profi licencom i eventualno preuzme ponovo prvi tim. Nama sada treba ozbiljan trener, a on to nije u ovom trenutku. Uprava radi Đeni istu stvar koju on radi Cimirotu i Radovcu. Troši ga preko mjere i bespotrebno te tako na njega navlači bjes navijača iako je i laiku poput mene jasno da on ne može ispuniti ono što mi želimo. Kada ga smjene, a to je neminovno i desiće se prije ili kasnije (najduže u narednih mjesec dana) on će biti potrošen i vjerovatno u narednih 10 god. neće dobiti drugu priliku, a mi ćemo ponovo izgubiti titulu. Biće interesantno pogledati ovaj post krajem maja....
To je otprilike to. I sve je do uprave, jer siguran sam da oni trenutno traze novog trenera. Ako ga ne mogu naci ili nisu mogli ranije, to je do njih. Dzeno se svakako otici. A sto duze ostane, to samo znaci da ovi jos nisu nasli nekoga.

Zivim za dan kada ce to doci kvalitetan trener u FKS, ali bas kvalitetan, sa medjunarodnim iskustvom i sa iskustvom vodjenja ozbiljnih timova. Neko za koga cemo se svi odmah sloziti da je nakvalitetniji trener koji nam je bio od rata na ovamo. Imamo novaca, tako da to nije nezamislivo.

Hadzibegic ili Bajevic, mjera. :D
strong69

#8402 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Ja bih nekoga ko nema nikakve veze sa FK Sarajevo. Hadzibegic je uvijek oko kluba ali on je ni tamo ni ovamo. Vrti se, oblijece i nikad nista konkretno. Bajevic idealan.
Koshpa

#8403 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Dzenane pogledaj Pep-a samo sto covjek nije usao u teren, a ti sjedi na klupi i rovi nos :run:
Maharadza

#8404 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

strong69 wrote:Ja bih nekoga ko nema nikakve veze sa FK Sarajevo. Hadzibegic je uvijek oko kluba ali on je ni tamo ni ovamo. Vrti se, oblijece i nikad nista konkretno. Bajevic idealan.
Samo stranac, i to diktator neki. :cool:

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
north

#8405 Re: Utakmice.

Post by north »

MHAB wrote:Svaka minuta koju je Đeno proveo na našoj klupi nakon utakmice sa Travnikom ide na dušu upravi. On u ovom trenutku nije trener za nas i ne može ispuniti naše ambicije. Neka ide u školu i završi licence,i neka se vrati za dvije ili tri godine sa profi licencom i eventualno preuzme ponovo prvi tim. Nama sada treba ozbiljan trener, a on to nije u ovom trenutku. Uprava radi Đeni istu stvar koju on radi Cimirotu i Radovcu. Troši ga preko mjere i bespotrebno te tako na njega navlači bjes navijača iako je i laiku poput mene jasno da on ne može ispuniti ono što mi želimo. Kada ga smjene, a to je neminovno i desiće se prije ili kasnije (najduže u narednih mjesec dana) on će biti potrošen i vjerovatno u narednih 10 god. neće dobiti drugu priliku, a mi ćemo ponovo izgubiti titulu. Biće interesantno pogledati ovaj post krajem maja....
I ja se bojim da ovako stoje stvari...Sa današnjom pobjedom protiv qrčevog protivnika, gdje je jedino vrijedno spomena da napokon nismo primili gol :skoljka: , a ko da gledam zato ćemo primiti protiv Olimpica, sada će se a pogotovo ako uzmemo i Olimpica stvari malo gurnuti pod tepih...stvorit će se lažna slika kako krećemo, a ustvari bojim se da će nas vrlo brzo opet neki Radnik, ako ne oni, onda vjerovatno Lištica ohladiti...Dženo bi mogao biti idealan trener, ali da smo mi podmladili ekipu, pa gurnuli pola juniora, koje je on vodio pa da to gura nekako gdje i ambicije nisu najviše..sa ekipom gdje imaš kapitalaca, kada nastane kriza rezultata a još i ako se poljulja atmosfera, meni neka izvine ali Dženan nije osoba koja će to postrojiti i bez problema ponovo se dignuti iz pepela i krenuti u neke pohode..usotalom neka nas sada demantuje, neka uveže tri pobede zaredom i da pojedem sve što serem,,,.Evo već mu Stojčev nekoliko utakmica ima pad forme, solira bespotrebno, treba tu iskusan trener koji će momka motivisati i vratiti ga na pravi put, skrenuti pažnju Džemi da ne sere i da ga ohladi, a on ga je ohladio protiv Igmana, ali će igrati opet već narednu prvenstvenu od početka...ima tu još puno stvari koje se daju pisati, može se noćima pisati, spominje se mladi makedonac koji jedini nije sekunde ni dobio, šta se tu dešava haj mu ga znaj, ali ova pobjeda pa i slijedeća protiv Olimpica nas ne smiju zavarati...jedino kad bi uvezali više od tri pobjede zaredom mogao bih se ponadati i misliti da smo na pravom putu i da je kriza i problemi stvar prošlosti...Olimpic neće ništa puno reći, ustvari hoće ako kiksamo, ako dobijemo neće ništa, naredne tri ili četiri tekme kada se nakon istih podvuče bodovni saldo znati će se će jesmo li došli tobe ili nastavljamo da tonemo :-)

Po meni dobar scenario bi bio ako se već sada ne može ili još ne misli naći itražiti dokazan trener, likovi u vidu i djelu Jagodića i nekih drugih domaćih neznalica me ne zanimaju, onda neka Dženan ovo gura do kraja polusezone, molimo boga da ne kraju ne zaostajemo više od 3-4 boda, i sa pravim stručnjakom na proljeće i ovakvom ekipom pojačanom spremnim Benkom i eventulno još jednim provjerenim igračem, sve se može okrenuti u našu korist, ne može nego bi to bilo vrlo izvjesno :D
nebitan lik

#8406 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Dzenanov cilj je izmoriti ekipu totalno,uostalom o je unikat koristi 14 igrqca svaku tekmu plus iste izmjene
strong69

#8407 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

"Pijete vise od nas, Horde je stid je li vas?"
Poruka HZ igračima u Konjicu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
leo karan

#8408 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Ne zelim nikoga uvrijediti, samo zelim reci da se sposobnosti ovog strucnog staba ne podudaraju sa ambicijama uprave i kapitala.

Image

Svaki dan je skup.
Koshpa

#8409 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Ferid Avdic

#8410 Re: Utakmice.

Post by Ferid Avdic »

Nisam bio na tekmi iz privatnije razloga,kako jeAhmo Maicon odigrao?
strong69

#8411 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

'naći...'naći...

gospodin Rajković

#8412 Re: Utakmice.

Post by gospodin Rajković »

Ferid Avdic wrote:Nisam bio na tekmi iz privatnije razloga,kako jeAhmo Maicon odigrao?
Dobar trenutno naš najbolji desni bek još ga minirali nisu mu lopte davali ali kad je Purić izašao dobar bio pravo mada mu ni tad Todorović nije dao loptu u izglednoj situaciji razlog ???????.Inaće dosta brz, solidan centaršut i poprilićno dobar pregled igre ima.
_Reds_

#8413 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Koshpa wrote:
"Kako se zove"

"Hajde da kazem"

"znaci"

Pa bolan Dzeno nisi na ispitu kakvom.
Cossack

#8414 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

_Reds_ wrote:
Koshpa wrote:
"Kako se zove"

"Hajde da kazem"

"znaci"

Pa bolan Dzeno nisi na ispitu kakvom.
Hajde da kažem da si zaboravio riječ "iskreno" :mrgreen:
Logovan

#8415 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Dženan Uščuplić, zvani Šablon, me počeo strašno nervirati. Najavio čovjek promjene a promjena nekih velikih nije ni bilo (osim Kallasija).
Kallasi mora biti u prvoj postavi i protiv Olimpika. Čovjek je dobro odigrao, trudio se koliko god je mogao, plus asistirao je za prvi gol. Cimirot dobro odigrao, imao neke sitne greške koje su uzrok forsiranju od strane trenera. Sreća pa je izašao u drugom poluvremenu. Kovačević, Dupovac i Purić loši. Duljević je najbolje odigrao. Krste promašio 4 dobre šanse, ali makar je zabio gol pa makar on bio iz penala. Tatomiroviću produžiti ugovor.
leo karan wrote:Ne zelim nikoga uvrijediti, samo zelim reci da se sposobnosti ovog strucnog staba ne podudaraju sa ambicijama uprave i kapitala.

http://i.imgur.com/4ePk7bw.jpg

Svaki dan je skup.
Sve ovo otjerati! Sve! Naći neke nove ljude, profesionalnije...
JOSEF K

#8416 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Mijenjam Dupovca, Todorovića, Purića i slabovoženog trenera u nastajanju za jednog solidnog Šefa struke. Šifra: Bandović gratis
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8417 Re: Utakmice.

Post by Privatna poruka »

Po forumu pisu djeca i jos jednom sef nas pljucne u lice.

Danas kad mozes nesto probati, generalno sve isto, jedino Kallasi dokazao da cim je dobio papire da je trebao da igra.

Ne dam na zaljubljenike u Sarajevo da iko prica ista lose, Dzenan je sigurno to...ali i ja sam jebem li ga i sva "djeca" sa foruma - i svi vidimo isto. Dzenan Uscuplic niti ima znanja niti snage da ovu ekipu vrati na pravi put.

Dokazi da volis Sarajevo, odskoluj se, kali se, preuzmi nas za 5 godina i vodi narednih 30 - sada idi!
north

#8418 Re: Utakmice.

Post by north »

Pa napravio je promjene, nije samo Kallasi...drugo stvar je što je Kallasi jedini koji se može smatrati pravom izmjenom, ali stavio je on mrtvog Purića, malog Handžića, Protića...a to je što je ovakav protivnik bio idealan da OD POČETKA gurneš sve nove koji nisu do sada igrali i time saznaš ko može, a ko ne, to je druga priča...

Ovakav sastav je trebalo izvesti danas:
Bandović
Kallasi Mitrevski Tatomitović Protić
Okić Kostić Kovačević Duljević
Bekić Velkoski

Ovaj sastav bi grizao i bilo bi dovoljno da se uzme pa kojim god rezultatom, ali bi znao na čemu si sa nekim igračim koje dosada nisi imap priliku gledati...

Izmjena Barić umjesto Kallasija jer je logično da sirijac ne može odmah 90 minuta u svom debiju poginuti, ali bi nakon 60 minuta se znalo koliko smo sa njim dobili, i druge dvije recimo Radovac i todor u 89 minuti jer više od minute plus sudijska nije ni zaslužio..

I odmah znaš iako je slab protivnik, koliko su spremni i koliko se može računati na novajlije Bekića, Mitrevskog i Kostića...i sirijca naravno, al ieto on je krenuo od početka i to je jedino što je Dženo potrefio, a to bi nas ovdje 99,9% isto uradilo, tako da to nije neka nauka i mudrost..

Jok, on crpi Cimirota ko krpu, troši ga do iznemoglosti, umjesto da dečko danas ide na masaže, da se odmori od silnih utakmica i da ga imamo totalno spremnog protiv Olimpica...
Logovan

#8419 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

north wrote: Ovakav sastav je trebalo izvesti danas:
Bandović
Bekić Velkoski
Sličnog sam razmišljanja... Umjesto Bandovića, ubacio bih ili Ivkića ili Plakala, a umjesto Okića bio bi Todor.

Dva napadača su danas morala biti. Jebem ti više 4-5-1 formaciju.
Anestezija

#8420 Re: Utakmice.

Post by Anestezija »

Necemo mi nikad docekat 4-4-2 dok je "naći" Dzenana
TOM SCHOLZ

#8421 Re: Utakmice.

Post by TOM SCHOLZ »

leo karan wrote:Ne zelim nikoga uvrijediti, samo zelim reci da se sposobnosti ovog strucnog staba ne podudaraju sa ambicijama uprave i kapitala.

Image

Svaki dan je skup.
Sve ove nabit nogom iz kluba,e čuj ibro hodžić trener golmana :run: uščuplić mi se,NAĆI,ISKRENO i SIGURNO,KAKO SE ZOVE...GADI.Tačno iz tipa izbija kafana i kladionica. :skoljka:
Alkos

#8422 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

north wrote: Ovakav sastav je trebalo izvesti danas:
Bandović
Bekić Velkoski
To je to, i onda u drugom ubacis onog crnca, das mu malo sansu i za Olimpic imas najspremnijih i najboljih 11. Ovako ne znam ko ce igrati protiv Olimpica iskreno, izgleda isti kao i uvijek...

Tacno mi se zgadio svojim kombinacijama, akrobacijama, tvrdoglavošću i sebičnošću. Kakav idiot moraš biti da od sebe, kao ljubimca navijača, praviš novog MV. Ovaj drugi je još dobro prošao kako će proći ovaj. E moj Dženane!
Last edited by Alkos on 18/09/2014 09:42, edited 1 time in total.
strong69

#8423 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Jbg, sad se i on usrao. Nije smio da stavlja nove igrače jer da smo ispali to bi bio kraj za njega.

Alkos

#8424 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

To dovoljno govori kakav je trener, koliko je isprepadan i koliko vjeruje u ekipu. Ovim što sjede na tribinama ubio je volju za životom, za fudbalom, za treningom, za utakmicama i logično je kada ih stavi sljedeću tekmu da će ljudi kiksati i da će se pokazati kao nekvalitetan materijal za FKS.

Pravi trener bi otišao u Konjic sa III timom i razbio domaći tim na proste faktore. Ovaj naš se boji promjena, zamjena, rokada, novih igrača, novih formacija, boji se rizikovati, osim kad igra protiv Borisuje :shock:, i zato je osuđen na neuspjeh. Volio bih da me demantuje! :wink:
Logovan

#8425 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

strong69 wrote:Jbg, sad se i on usrao. Nije smio da stavlja nove igrače jer da smo ispali to bi bio kraj za njega.

Usrao se on od početka ove sezone. :-)
Post Reply