MHAB wrote:Svaka minuta koju je Đeno proveo na našoj klupi nakon utakmice sa Travnikom ide na dušu upravi. On u ovom trenutku nije trener za nas i ne može ispuniti naše ambicije. Neka ide u školu i završi licence,i neka se vrati za dvije ili tri godine sa profi licencom i eventualno preuzme ponovo prvi tim. Nama sada treba ozbiljan trener, a on to nije u ovom trenutku. Uprava radi Đeni istu stvar koju on radi Cimirotu i Radovcu. Troši ga preko mjere i bespotrebno te tako na njega navlači bjes navijača iako je i laiku poput mene jasno da on ne može ispuniti ono što mi želimo. Kada ga smjene, a to je neminovno i desiće se prije ili kasnije (najduže u narednih mjesec dana) on će biti potrošen i vjerovatno u narednih 10 god. neće dobiti drugu priliku, a mi ćemo ponovo izgubiti titulu. Biće interesantno pogledati ovaj post krajem maja....
I ja se bojim da ovako stoje stvari...Sa današnjom pobjedom protiv qrčevog protivnika, gdje je jedino vrijedno spomena da napokon nismo primili gol

, a ko da gledam zato ćemo primiti protiv Olimpica, sada će se a pogotovo ako uzmemo i Olimpica stvari malo gurnuti pod tepih...stvorit će se lažna slika kako krećemo, a ustvari bojim se da će nas vrlo brzo opet neki Radnik, ako ne oni, onda vjerovatno Lištica ohladiti...Dženo bi mogao biti idealan trener, ali da smo mi podmladili ekipu, pa gurnuli pola juniora, koje je on vodio pa da to gura nekako gdje i ambicije nisu najviše..sa ekipom gdje imaš kapitalaca, kada nastane kriza rezultata a još i ako se poljulja atmosfera, meni neka izvine ali Dženan nije osoba koja će to postrojiti i bez problema ponovo se dignuti iz pepela i krenuti u neke pohode..usotalom neka nas sada demantuje, neka uveže tri pobede zaredom i da pojedem sve što serem,,,.Evo već mu Stojčev nekoliko utakmica ima pad forme, solira bespotrebno, treba tu iskusan trener koji će momka motivisati i vratiti ga na pravi put, skrenuti pažnju Džemi da ne sere i da ga ohladi, a on ga je ohladio protiv Igmana, ali će igrati opet već narednu prvenstvenu od početka...ima tu još puno stvari koje se daju pisati, može se noćima pisati, spominje se mladi makedonac koji jedini nije sekunde ni dobio, šta se tu dešava haj mu ga znaj, ali ova pobjeda pa i slijedeća protiv Olimpica nas ne smiju zavarati...jedino kad bi uvezali više od tri pobjede zaredom mogao bih se ponadati i misliti da smo na pravom putu i da je kriza i problemi stvar prošlosti...Olimpic neće ništa puno reći, ustvari hoće ako kiksamo, ako dobijemo neće ništa, naredne tri ili četiri tekme kada se nakon istih podvuče bodovni saldo znati će se će jesmo li došli tobe ili nastavljamo da tonemo
Po meni dobar scenario bi bio ako se već sada ne može ili još ne misli naći itražiti dokazan trener, likovi u vidu i djelu Jagodića i nekih drugih domaćih neznalica me ne zanimaju, onda neka Dženan ovo gura do kraja polusezone, molimo boga da ne kraju ne zaostajemo više od 3-4 boda, i sa pravim stručnjakom na proljeće i ovakvom ekipom pojačanom spremnim Benkom i eventulno još jednim provjerenim igračem, sve se može okrenuti u našu korist, ne može nego bi to bilo vrlo izvjesno