odbrana osvaja prvenstva, ne napad Mourinho i SAF su to davno govorili
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
jay_air
#83951 Re: FK Željezničar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#83952 Re: FK Željezničar
E moj Amare i moj Zeljo jedva dobiste Buducnost....i jos pise da je prvi gol iz ofsajda! Ipak izgleda da u Zelji debelo nesto ne stima i ne valja.
- spree
#83953 Re: FK Željezničar
Ni pobjeda ne valja ha?
- hrasno38
- spree
#83955 Re: FK Željezničar
Sta bi tebe zadovoljilo? Da ode Amar? Pa onda to i reci, prestani umotavati.
Edit: postajes ko ovi misketovci. Btw valjda znas da je Amar par godina bio bez poraza u kupu? To ne znaci nista, a ovo mora da je do njega jer je aman zaman samo 2:1 dobio. Ti ne kontas da je kriza u klubu jer nema love? Sta dodje neko drugi umjesto amara? Automatski ce se pojaviti lova i igraci ce instant postati super sretni, zadovoljni i motivirani?
Edit: postajes ko ovi misketovci. Btw valjda znas da je Amar par godina bio bez poraza u kupu? To ne znaci nista, a ovo mora da je do njega jer je aman zaman samo 2:1 dobio. Ti ne kontas da je kriza u klubu jer nema love? Sta dodje neko drugi umjesto amara? Automatski ce se pojaviti lova i igraci ce instant postati super sretni, zadovoljni i motivirani?
- hrasno38
#83956 Re: FK Željezničar
Nakon poraza od Mladosti i Krupe koje su dvije najgore ekipe u PL BiH i nakon jadevite pobjede nad desetoplasiranom ekipom federalne lige sta hoces da mu mozda pljescem??? Pa da ti kazem poenta je u tome da ono sto ja vidim a vidi jos dosta ljudi je da je sa Amarom i novom upravom gore nego sto je bilo. Bar do sada......Osim dvijee pobjede u derbiju ja ne znam jos kakvim bi ga lovorikama mogao okititi. Do sada sam mislio da je to ipak nesto trenutno, pa dobro igracke krize dodju, krize rezultata dodju ali gledajuci druge ekipe daj boze da mi ove sezone ubodemo i Evropu a jos vise daj boze da se ja varam. Opet ponavljam pitanje sta je sa Jurcicem 3 utakmicu??? Dakle bilo ili ne bilo para igraci igraju utakmice a trener ih vodi. Niti oni dobro igraju niti ih ocito on dobro vodi. Poenta je u tome sto ste radi ovakvih rezultata ovdje na forumu jebavali majku svakom treneru u zadnjih 10 godina i tjerali ga iz Zelje a ovaj izgleda moze sta hoce i ne smije niko da napise i kaze da je nesto lose jer eto sve je idealno!spree wrote: ↑30/09/2020 18:58 Sta bi tebe zadovoljilo? Da ode Amar? Pa onda to i reci, prestani umotavati.
Naravno draga mi je svaka pobjeda a jos draze mi je kada Zeljo protiv ovakvih ekipa pokaze kao sto je to uradio Zrinjski i Borac ko je boss!
- avetinja
#83957 Re: FK Željezničar
U suštini kada se skonta mi nismo odigrali niti jednu utakmicu gdje smo bili vidno nadmoćni. Ekipa nam je limitirana na određenim pozicijama, a klupe gotovo da nemamo. Još uz sve to imamo finansijske probleme. Ono što mene počinje zabrinjavati je to da se možda ne radi o motivaciji nego o kvaliteti. Mi nemamo rješenje za ekipe koje igraju bunker.
Ima svako pravo da kritikuje. Ovi ljudi su ušli u klub kao lordovi, odmah su znali da se očekuje titula pa neka istu obezbijede. Nema se para? Šta me briga. Dvije godine slušam kako se nema para. Oni su se zeznuli, ušli u klub misleći da je med i mlijeko, ali ni to me nije briga. Neka nađu pare za plate kako god znaju i umiju. Dosta više pravdanja. U martu su im bili dužni tri plate.
Ima svako pravo da kritikuje. Ovi ljudi su ušli u klub kao lordovi, odmah su znali da se očekuje titula pa neka istu obezbijede. Nema se para? Šta me briga. Dvije godine slušam kako se nema para. Oni su se zeznuli, ušli u klub misleći da je med i mlijeko, ali ni to me nije briga. Neka nađu pare za plate kako god znaju i umiju. Dosta više pravdanja. U martu su im bili dužni tri plate.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#83958 Re: FK Željezničar
Nas je vise unazadilo 15 dana netreniranja i 2x put u Izrael nego ta besparica. Igračima se ne duguje previše, jer nakon 2 neisplaćene place oni imaju slobodne papire, mogu ici gdje hoce, a jos niko nigdje nije pomakao.
Mladost nas je dobila slučajno, desi se takva utakmica, gdje smo fulili 5-6 sansi. Vratilo nam se u Sirokom gdje smo realno trebali izgubiti. Protiv Krupe nismo mogli meda i tu se vidjelo da je ekipa ispala iz kolosijeka i forme.
Možda nam je ova pauza dobrodošla
Mladost nas je dobila slučajno, desi se takva utakmica, gdje smo fulili 5-6 sansi. Vratilo nam se u Sirokom gdje smo realno trebali izgubiti. Protiv Krupe nismo mogli meda i tu se vidjelo da je ekipa ispala iz kolosijeka i forme.
Možda nam je ova pauza dobrodošla
-
kory_galaktikos
#83959 Re: FK Željezničar
Amaru se vjerujem vise zamjera zbog situacije u klubu a van terena. Ta prica o besparici, nerad na i oko stadiona itd. Jbg on ih je doveo, zajedno su svasta obecavali. A na kraju krajeva i ono njegovo fudbol klab a nista pretjerano od toga, u globalu.
- Didier
#83960 Re: FK Željezničar
Mladost i Krupa nisu dvije najgore ekipe.
Najgore ekipe ćemo saznati tek na kraju prvenstva, a dosad je svakako Olimpik gori od njih.
Krupa će uskoro inkasirati milion eura kada Elvir Koljić ode u Dinamo Kijev, tako da je suludo pričati da je to loša ekipa. Oni već godinama veoma dobro rade, i nekad su lošiji, a nekad bolji, ali definitivno su daleko od ekipe koja se može potcijeniti.
Mladost je odigrala 2:2 protiv Sarajeva, a jedan bod je kao nijedan. Mi ako dobijemo dvije zaostale, opet smo prvi, tako da je meni bezveze ikoga tjerati nakon sedam kola.
Najgore ekipe ćemo saznati tek na kraju prvenstva, a dosad je svakako Olimpik gori od njih.
Krupa će uskoro inkasirati milion eura kada Elvir Koljić ode u Dinamo Kijev, tako da je suludo pričati da je to loša ekipa. Oni već godinama veoma dobro rade, i nekad su lošiji, a nekad bolji, ali definitivno su daleko od ekipe koja se može potcijeniti.
Mladost je odigrala 2:2 protiv Sarajeva, a jedan bod je kao nijedan. Mi ako dobijemo dvije zaostale, opet smo prvi, tako da je meni bezveze ikoga tjerati nakon sedam kola.
- Charuga
- Globalni moderator
#83961 Re: FK Željezničar
Samo jedno pitanje. Kako si zaključio da je "jedva"? Po tekstualnom prijenosu, po rezultatu, po ... ?
Fudbaleri Željezničara rezultatom 2:1 su savladali banovićku Budućnost u susretu osmine finala Kupa BiH, a iako rezultat ukazuje na neizvjesnu utakmicu, stanje na terenu je bilo drugačije i gosti su zaslužili mnogo uvjerljiviji trijumf.
- hrasno38
#83962 Re: FK Željezničar
Znam druze da su imali bruku sansi, znam da je Hajric fulio najmanje da zicera svih zicera ali to nece ostati nigdje zapisano. To sto mi igramo i pravimo sanse aposlutno nam nista ne znaci u zivotu. Pravili smo i protiv Mladosti i protiv Krupe pa izgubili bodove na Grbavici. Pravili smo i protiv Veleza proslu sezonu pa zavrsili drugi nakon poraza u zadnjem kolu. Najbolju igru smo pruzili u prvom kolu opet protiv Veleza sa dva napadaca i od tada ni dva napadaca ni takve pobjede. Jebo sanse one ne donose bodove nego golovi. Ok u kupu je dovoljno pobjediti i sa 1:0 i ides dalje ali ostaje sramota da si ti dosao u Banovice kao jedan od najvecih BH klubova i po rezultatu se jedva provukao. Borac ode kod Travnika koji je bolje plasiran od Buducnosti i zvekne cetvorku iako im je otisao mozda i najbolji igrac. Zrinjski sesticu ok Tekstilac je jos nizi rang ali rezultat upravo tome odgvoara. Dakle niti si pokazao da si veliki klub niti si dao neku nadu navijacima pred sljedece utakkmice. Ali evo Tuzla City i Zrinjski kuci i Sarajevo u gostima. Nek dobiju sve tri po 1:0 prvi smo na tabeli. Ali sta ce biti ako zijane sve tri jer po igrama u zadnje vrijeme to je izglednije....hocemo li i dalje reci Brko je najtrofejniji trener u istoriji i njemu je sve dozvoljeno. Mozda vi ja necu ni u msilima i zaboli me ona stvar za Amarom. Ja jednom Osimu skidam kapu i ima moje najdublje postovanje a ovaj mladji je klasicni satrolog koji nekom mangupskom pricom pere svoje neuspjehe.
- Charuga
- Globalni moderator
#83963 Re: FK Željezničar
Isfulali se, dali jedan gol više opet, malo miksao ekipu, i prošli dalje.
Ja bih sad potpisao da sve utakmice do kraja dobijemo 1:0 ...
Ja bih sad potpisao da sve utakmice do kraja dobijemo 1:0 ...
- hrasno38
- Charuga
- Globalni moderator
#83965 Re: FK Željezničar
Pa eto, nemoj onda kukati kad dobijemo jedan razlike, ako bi potpisao ... 
- Mea_parvitas
#83966 Re: FK Željezničar
Joj demagogijeDidier wrote: ↑30/09/2020 20:37 Mladost i Krupa nisu dvije najgore ekipe.
-
LSD
- ultima_palabra
#83968 Re: FK Željezničar
Nismo imali bruku sansi protiv Mladosti i Krupe, nego mozda po tri u svakoj utakmici. Sto me navodi na misljenje da je u pitanju motiv i bojkot jer nema logike da nizeligasima uvaljujes dvocifren broj golova a protiv malo boljih ekipa stvaras jednu sansu u pola sata.
-
LSD
#83969 Re: FK Željezničar
Para nema, Džekin tranasfer izvisio, igraci nadrkani i u bojkotu, teška situacija ,stanju u klubu vrlo napeto. To je trenutno stanje - kokuzluk udario. Nadajmo se da ce biti bolje.
E sa tim stvarima Amar trenutno hendluje, dakle fudbal je u drugom planu....treba ponovo tjerati one najplacenije, gurati omladince, rezati troškove gdje se god može, pokriti se koliko je jorgan dug i to je to....al yebe se Hrasnom za tu pricu, njega to ne zanima, on hoce titule, kako ? odakle ?
E sa tim stvarima Amar trenutno hendluje, dakle fudbal je u drugom planu....treba ponovo tjerati one najplacenije, gurati omladince, rezati troškove gdje se god može, pokriti se koliko je jorgan dug i to je to....al yebe se Hrasnom za tu pricu, njega to ne zanima, on hoce titule, kako ? odakle ?
-
Sultanahmed
#83970 Re: FK Željezničar
Mnogo dobar post,svaka ti casthrasno38 wrote: ↑30/09/2020 23:26Znam druze da su imali bruku sansi, znam da je Hajric fulio najmanje da zicera svih zicera ali to nece ostati nigdje zapisano. To sto mi igramo i pravimo sanse aposlutno nam nista ne znaci u zivotu. Pravili smo i protiv Mladosti i protiv Krupe pa izgubili bodove na Grbavici. Pravili smo i protiv Veleza proslu sezonu pa zavrsili drugi nakon poraza u zadnjem kolu. Najbolju igru smo pruzili u prvom kolu opet protiv Veleza sa dva napadaca i od tada ni dva napadaca ni takve pobjede. Jebo sanse one ne donose bodove nego golovi. Ok u kupu je dovoljno pobjediti i sa 1:0 i ides dalje ali ostaje sramota da si ti dosao u Banovice kao jedan od najvecih BH klubova i po rezultatu se jedva provukao. Borac ode kod Travnika koji je bolje plasiran od Buducnosti i zvekne cetvorku iako im je otisao mozda i najbolji igrac. Zrinjski sesticu ok Tekstilac je jos nizi rang ali rezultat upravo tome odgvoara. Dakle niti si pokazao da si veliki klub niti si dao neku nadu navijacima pred sljedece utakkmice. Ali evo Tuzla City i Zrinjski kuci i Sarajevo u gostima. Nek dobiju sve tri po 1:0 prvi smo na tabeli. Ali sta ce biti ako zijane sve tri jer po igrama u zadnje vrijeme to je izglednije....hocemo li i dalje reci Brko je najtrofejniji trener u istoriji i njemu je sve dozvoljeno. Mozda vi ja necu ni u msilima i zaboli me ona stvar za Amarom. Ja jednom Osimu skidam kapu i ima moje najdublje postovanje a ovaj mladji je klasicni satrolog koji nekom mangupskom pricom pere svoje neuspjehe.
-
Dead Man Walking
#83971 Re: FK Željezničar
Mladost i Krupa su ekipe koje su donijele nula bodova (zajedno) sa gostovanja, ako se izuzme Grbavica naravno. Al su se zato kod kuce i jedni i drugi iskalili na Olimpicu. 
- hrasno38
#83972 Re: FK Željezničar
Imam ja pravo sta hocu i ja njega ne vrijedjam nego kritikujema a to je ogromna razlika! Nije on veca legenda od Odovica pa ste mu kresali sta ste stigli po forumu. I to najtrofejniji daaaavnnooo proslo vrijeme da ne pocinjemo pricu o tom vremenu zivota ti. Sve dok bude gubio prvenstvene utakmice od najlosijih ekipa ja cu ga kritikovati jer to rade navijaci. Kad opet bude pokazao da je onaj koji osvaja trofeje imat ce moju maksimalnu podrsku. Nedjutim ja u kritikovanju Brke nisam prozivao Misimovica ili sta ti ja znam samo mislim da je posteno da se i navijaci i Zeljo odnose prema Amaru kao i prema ostalim trenerima koji su bili neuspjesni jer od toga sto je nekada uzimao trofeje Zeljo danas nema nista.
- hrasno38
#83973 Re: FK Željezničar
Slazem se druze mozda je i to u pitanju ali smo imali vise nego dovoljno sansi da ih hladno dobijemo kao sto kaze Charuga 1:0! A mozda je i kladioncia...ultima_palabra wrote: ↑01/10/2020 01:04 Nismo imali bruku sansi protiv Mladosti i Krupe, nego mozda po tri u svakoj utakmici. Sto me navodi na misljenje da je u pitanju motiv i bojkot jer nema logike da nizeligasima uvaljujes dvocifren broj golova a protiv malo boljih ekipa stvaras jednu sansu u pola sata.
Last edited by hrasno38 on 01/10/2020 09:58, edited 1 time in total.
- hrasno38
#83974 Re: FK Željezničar
Ako izuzmemo Sarajevo sta cemo sa ostalim ekipama....Zrinjski i Borac vise nego kvalitetni nastupi u Evropi, Zrinjski i Borac deru guzove malim ekipama. I ti sad meni dodjes i kukas o situaciji a dodju dvije ekipe koje u sigurno u losijoj situaciji od nas i klape nas. Nemoj bolan uvijek i na sve moguce nacine traziti izgovor za Osima. Kad ne valja onda ne valja da mi je rodjeni caca. Sto ne igra "football". Doveo je u prelaznom roku krepastine u klub a otjerao dva dobra malda zeljina igraca Kjosevskog i Osmankovica. Doveo Fejzica i Erica od kojih ne znas koji je gori. Domeo Jamaka kojeg nema nigdje, Bekrica koji grije klupu, Zec pitaj boga koliko se placa a nema ga ni na mapi itd itd. Umjesto da je probao dovesti recimo Ziljkica koji je za nase uslove odlicno krilo i koji bi dosao sigurno prije u Zelju nego u Borac i jos je mlad igrac sa 24 godine. Doveo Kosorica od 33 godine a otjerao Osmankovica od 23, doveo Fejzica od 34 godine a otjerao Kjosevskog od 25 godina itd itd. Ti mu se klanjaj a meni ne pada na pamet ali ga necu nikada vrijedjati kako ste nekolicina vas vrijedjali neke bivse trenere.LSD wrote: ↑01/10/2020 01:09 Para nema, Džekin tranasfer izvisio, igraci nadrkani i u bojkotu, teška situacija ,stanju u klubu vrlo napeto. To je trenutno stanje - kokuzluk udario. Nadajmo se da ce biti bolje.
- Didier