Pa ljudi na moru, na godišnjem.Nivelacija wrote:Ne kontam nikako ovu posjetu kod Sarajeva nakon sezone koju su izdominirali kao nikada do sada..jos ljeto, nocni termin wtf
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#83876 Re: Premijer liga BiH
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#83877 Re: Premijer liga BiH
I navijači povrijedjeniplain vanilla wrote:Pa ljudi na moru, na godišnjem.Nivelacija wrote:Ne kontam nikako ovu posjetu kod Sarajeva nakon sezone koju su izdominirali kao nikada do sada..jos ljeto, nocni termin wtf
Zaslužena pobjeda FKS, rekao bih na rutinu.
- plain vanilla
#83878 Re: Premijer liga BiH
sime_cipol wrote:I navijači povrijedjeniplain vanilla wrote:Pa ljudi na moru, na godišnjem.Nivelacija wrote:Ne kontam nikako ovu posjetu kod Sarajeva nakon sezone koju su izdominirali kao nikada do sada..jos ljeto, nocni termin wtf
- phillie
#83879 Re: Premijer liga BiH
Ko ce sad docekati subotu 
- animus
#83880 Re: Premijer liga BiH
Dobili smo slobodu na iskustvo i pojedinacne kvalitete. Hebib naprijed i nazad dva razlicita čovjeka ali to mi govorimo odavno. Sloboda bas zapela protiv naseg B tima koji jos gola nije primio. Samo da se oporavio bar par igraca bit ce melem za oci ovo gledati.
- omega369
#83881 Re: Premijer liga BiH
Zasluzeno, nema sta. Mi smo ipak za nijansu kvalitetnija i uigranija ekipa od slobode. Ne kontam sta spominjete posjetu, oko 4-5 hiljada veceras, sasvim solidno
- Grean
#83882 Re: Premijer liga BiH
Zapad solidno popunjen.omega369 wrote:Zasluzeno, nema sta. Mi smo ipak za nijansu kvalitetnija i uigranija ekipa od slobode. Ne kontam sta spominjete posjetu, oko 4-5 hiljada veceras, sasvim solidno
Valjda sude po slikama pola sata prije utakmice.
- GandalfSivi
#83883 Re: Premijer liga BiH
Zapad dobro popunjen ali vecinom stranci i dijaspora
Valjda raja stede za cetvrtak...
-
sumirprimus
#83884 Re: Premijer liga BiH
A ja kad to kazem unaprijed onda crnjacimplain vanilla wrote:Cestitke, Pitari. Niste vi dobri bili koliko smo mi hadumi.
Zasluženo
- 0038733
#83885 Re: Premijer liga BiH
Bez pola ekipe, 3-0 i vise nego dovoljno..
Sloboda, za razliku od prošlih godina kao nešto htjela da igra, što je za pohvalu... 
Nama fali VEZNI RED, nadam se da će se što prije vratiti makar Ahmo i Rahmanović... Idemo dalje, poslije piknika u Ze, odmaramo za sljedeći vikend
Nama fali VEZNI RED, nadam se da će se što prije vratiti makar Ahmo i Rahmanović... Idemo dalje, poslije piknika u Ze, odmaramo za sljedeći vikend
-
sumirprimus
#83886 Re: Premijer liga BiH
Nema sta rutinski, cestitke..
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#83887 Re: Premijer liga BiH
Sloboda vala fino odigrala, onaj novi stranac bas se vidi da ima slifa.
Da kod nas Hare Handzic nije onako nonsalantan prema igri mozda bi lakse i ranije zavrsili.
Pomalo smor utakmica.
Sve u svemu, the resultat is nou real!
Da kod nas Hare Handzic nije onako nonsalantan prema igri mozda bi lakse i ranije zavrsili.
Pomalo smor utakmica.
Sve u svemu, the resultat is nou real!
- HowForWhom
#83888 Re: Premijer liga BiH
Sloboda dosla da igra hlopte kao rijetko do sada.
Nasa druga ekipa pokazala da se ima na koga racunat
Nasa druga ekipa pokazala da se ima na koga racunat
- animus
#83889 Re: Premijer liga BiH
Interesantno da zrinjski u ova dva kola jos nikome nije dao gol. Hoce li veceras prelomiti i napuniti mrezu plavih?
Umorni jesu ali kvaliteta je nesumnjivo na strani laznih plemica. X bi bio nekako realan. 2:2 i svi zadovoljni.
Umorni jesu ali kvaliteta je nesumnjivo na strani laznih plemica. X bi bio nekako realan. 2:2 i svi zadovoljni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#83890 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:Cestitke, Pitari. Niste vi dobri bili koliko smo mi hadumi.
Zasluženo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#83891 Re: Premijer liga BiH
Pomalo...channel10 wrote:jeko prvi
- plain vanilla
#83892 Re: Premijer liga BiH
Pa i crnjacissumirprimus wrote:A ja kad to kazem unaprijed onda crnjacimplain vanilla wrote:Cestitke, Pitari. Niste vi dobri bili koliko smo mi hadumi.
Zasluženo
Sreca njihova pa Smajic povrijedjen
Ocemo dobit poRodjene?
- plain vanilla
#83893 Re: Premijer liga BiH
Da vam A tim ne bojkotuje, mogli su nas i oni dobiti. Nama svejedno.animus wrote:Dobili smo slobodu na iskustvo i pojedinacne kvalitete. Hebib naprijed i nazad dva razlicita čovjeka ali to mi govorimo odavno. Sloboda bas zapela protiv naseg B tima koji jos gola nije primio. Samo da se oporavio bar par igraca bit ce melem za oci ovo gledati.
- Distortion
#83894 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo je najjaci tim lige, vjerovatno i najplaceniji tim lige i vidjelo se u Zenici da su jaki iako im je falilo nekih bitnih igraca. Sumnjam da im kvalitetom neko moze parirat. Ne znam da li je Zrinjski jaci nego prosle godine. Zeljo ce biti konkurentniji nego prosle godine, to je sigurno.
Liga je jaca, dosta derbija iz kola u kolo u vjerovatno ce biti mozda i najposjecenija u zadnjih nekoliko godina.
Liga je jaca, dosta derbija iz kola u kolo u vjerovatno ce biti mozda i najposjecenija u zadnjih nekoliko godina.
- animus
#83895 Re: Premijer liga BiH
Kakav bojkot. Jedan zamalo bez oka ostao. Drugi pokidao ligamente. Treci ima probleme sa stomacnim misicima itd. Volio bi i ja da je bojkot. To bi se dalo riješiti. Lako je nama sa ovom ligom ali valja u europu sa ovom djecom a da se ne obrukas.plain vanilla wrote:Da vam A tim ne bojkotuje, mogli su nas i oni dobiti. Nama svejedno.animus wrote:Dobili smo slobodu na iskustvo i pojedinacne kvalitete. Hebib naprijed i nazad dva razlicita čovjeka ali to mi govorimo odavno. Sloboda bas zapela protiv naseg B tima koji jos gola nije primio. Samo da se oporavio bar par igraca bit ce melem za oci ovo gledati.
Pusti analiticara. Veze on nema s nasim klubom. Vjerovatno ima sa (o)manjim sarajevskim klubom.
- plain vanilla
#83896 Re: Premijer liga BiH
Ti si prvi poceo s B timom, kao eto lake sale ste dobili, a nije bilo tako.animus wrote: Kakav bojkot. Jedan zamalo bez oka ostao. Drugi pokidao ligamente. Treci ima probleme sa stomacnim misicima itd. Volio bi i ja da je bojkot. To bi se dalo riješiti. Lako je nama sa ovom ligom ali valja u europu sa ovom djecom a da se ne obrukas.
Pusti analiticara. Veze on nema s nasim klubom. Vjerovatno ima sa (o)manjim sarajevskim klubom.
Moram uzvratiti, nisam ja ničija kutija da sutim
- animus
#83897 Re: Premijer liga BiH
Nije ovo lako dobijeno. Bilo je borbe dok Heba nije krenuo u napad. Gol Slobode je do tada visio u zraku a da se to desilo vjerovatno bi i ostalo do kraja. Ovo jeste bio B tim jer od ove ekipe realno mjesto u prvom timu ima 5 momaka. Cak je i Velkoski usao tek 20 minuta pred kraj. Husref ga odmarao za bijele ruse.plain vanilla wrote:Ti si prvi poceo s B timom, kao eto lake sale ste dobili, a nije bilo tako.animus wrote: Kakav bojkot. Jedan zamalo bez oka ostao. Drugi pokidao ligamente. Treci ima probleme sa stomacnim misicima itd. Volio bi i ja da je bojkot. To bi se dalo riješiti. Lako je nama sa ovom ligom ali valja u europu sa ovom djecom a da se ne obrukas.
Moram uzvratiti, nisam ja ničija kutija da sutim![]()
Dobro je za nas ispalo a pogotovo za ove mladje koji stiču polako iskustvo. Jos jednom da napomenem Sloboda nije nimalo lak protivnik. Mozda ste cak i najjaci u zadnjih par godina.
-
mirza_15
#83898 Re: Premijer liga BiH
Sloboda dosta dobra, posebno u prvom poluvremenu. Tri dobre prilike. Rezultat malo previsok u odnosu na prikazano, ali sasvim zaslužena pobjeda. Pored 3 gola još nekoliko jako dobrih prilika. Mogla je Sloboda izjednačiti, ali smo i mi mogli utakmicu ranije riješiti. Tranzicija odlična. Izmjene i rokade na vrijeme. Kada je Sloboda pokušala ofanzivnije, zatvranje sa Šabanovićem desno i guranje Hebibovića na krilo da trči kontre, pun pogodak. Šteta ovolikih povreda. Ovo nam je faktički rezervni vezni red, plus Ahmetović. Treba to, nakon oporavka, vratiti u formu i uigrati.
-
mirza_15
#83899 Re: Premijer liga BiH
Handžić, Guzina, Gavrić i Đokanović sigurno ne bi počeli utakmicu. Možda bi još jedan od sinoćnjih 11 ispao. Stanojević-Oremuš-Rahmanović su, kada su zdravi, prvih 11 plus je falio Ahmetović. Velkoski bi mogao umjesto Tatara, Milanovića ili nekog od ovih iz veznog reda. Nije toliki problem što fali nekoliko igrača. Veći je problem što se potrefilo da nam nedostaje čitav vezni red.animus wrote: Nije ovo lako dobijeno. Bilo je borbe dok Heba nije krenuo u napad. Gol Slobode je do tada visio u zraku a da se to desilo vjerovatno bi i ostalo do kraja. Ovo jeste bio B tim jer od ove ekipe realno mjesto u prvom timu ima 5 momaka. Cak je i Velkoski usao tek 20 minuta pred kraj. Husref ga odmarao za bijele ruse.
Dobro je za nas ispalo a pogotovo za ove mladje koji stiču polako iskustvo. Jos jednom da napomenem Sloboda nije nimalo lak protivnik. Mozda ste cak i najjaci u zadnjih par godina.
Fale još Pidro i Dupovac. Kompletni bi imali i puno više opcija, kako za prvih 11 tako i za izmjene. Valjda će se brzo vratiti Rahmanović i Ahmetović. Ali, u svakom zlu ima i nešto dobro. Ovako smo dobili još nekoliko igrača i proširili broj onih koji mogu dati svoj doprinos.
- animus
#83900 Re: Premijer liga BiH
Plus Hodžić. Taman odigrao dobro protic Celtica i pokazao da mu je mjesto u prvom timu.