Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ismar2215

#83876 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

Ma jebat ga. PSG je po meni pokazao koliko ovoj ekipi fali za najvise domete, za igru na 2-3 fronta. U ligi smo uspjeli izgurati nasu igru, a i konkurencija nas nimalo nije pratila. Fali ovdje kvaliteta, najvise po bekovima i na 9tki. Imamo sansu za vikend za kup da budu 2 trofeja i to je to. Zao mi je Salaha jer su mu sad sanse za balon minimalne, al jbg, nije ga vjerovatno ni zasluzio kad za 240 minuta nije nijednom prevario Mendesa.
Edin H.

#83877 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Plunkett wrote: 11/03/2025 23:48 Steta ali nema veze.
Glupo je sad kriviti Nuneza za ovo ispadanje i penal definitivno.
Zavrsiti ligu sto prije i jos pritom liga kup i odlicna sezona :thumbup:
Pariz zasluzeno ide dalje.
Svako je znao da je veliki rizik, to je kao da daš Džeki da puca penal, stvarno ne znam šta je Slot mislio.
BHF_Manijak

#83878 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Nista, vjezbajte penale, sta da vam kazem, jer ste ih ocajno izveli. Uzasno su penale spremili.

U produzecima izgledalo kao da PSG ima 2 igraca vise. Spremnija, fizicki jaca ekipa prosla dalje, a Boga mi i bolja.

Tuzno je samo sto ga je ovaj cirkusant nadigrao, jer je kurcina od trenera.

Utakmica pokazala da ekipa ima baustela za ljeto barem 2.
MMM1977

#83879 Re: Liverpool FC

Post by MMM1977 »

Edin H. wrote: 11/03/2025 23:50
Svako je znao da je veliki rizik, to je kao da daš Džeki da puca penal, stvarno ne znam šta je Slot mislio.
Nunez je bio odličan izvođač penala, 11-12 zaredom pogodio ali zadnja dva, oba za LFC, promašio. Čovjek je peh kakvog nema nigdje
Capajebo

#83880 Re: Liverpool FC

Post by Capajebo »

Ma kompletniju ekipu ima PSG, puno siru i kvalitetniju.
drug_profi

#83881 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Bolji prosao.
Liverpool da bi osvajao ubuduce ista osim mikimaus šerpe mora nabaviti top bekove, jednog top stopera, jednog top centarfora.
4 igraca ASAP.
Nisam srecom gledao. Ali ovo gore je poznato vec mjesecima.
BHF_Manijak

#83882 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Nek se vise srusio i mit Anfielda i ludila u Ligi prvaka. Ili znas ili ne znas. Jednostavno.

Kompletan ofanzivni trojac PSG-a je kvalitetniji, osim Salaha, i zamjene uz to.
Ono sto je Liverpool imao u Maneu, Firminu, Salahu ovi sad imaju.

Bekovi bolji, stoperi vrlo kvalitetni, Virgil jedino bolji.

U sustini svi oni igraci koji su se spominjali u kontekstu Liverpoola, otisli su tamo i odlicni su. Pacho, Vitinha, Neves, Kvaratskhelia...
Lijevi bek odlican, Hakimi dobar...

Fale Liverpoolu 2-3 bas bas igraca za ovo. Prvenstveno lijeva strana.
drug_profi

#83883 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Pa evo sad ce PSG zaraditi para na razlici sto su prosli do ovde koliko kostaju dva igraca koje liverpul nije htio kupiti
no_sekirli

#83884 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Zasluzeno PSG.

Jebga, trebalo je zabit gol, nismo uspjeli, lozimo se na Carabao sada :D
MMM1977

#83885 Re: Liverpool FC

Post by MMM1977 »

BHF_Manijak wrote: 12/03/2025 00:05 Nek se vise srusio i mit Anfielda i ludila u Ligi prvaka. Ili znas ili ne znas. Jednostavno.

U sustini svi oni igraci koji su se spominjali u kontekstu Liverpoola, otisli su tamo i odlicni su. Pacho, Vitinha, Neves, Kvaratskhelia...

I sve se to jasno vidjelo na terenu. Salah isto nije bio nikakav faktor u ove dvije utakmice, jedino što je urađeno u dvomeču se desilo kada je on izašao
BHF_Manijak

#83886 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

drug_profi wrote: 12/03/2025 00:09 Pa evo sad ce PSG zaraditi para na razlici sto su prosli do ovde koliko kostaju dva igraca koje liverpul nije htio kupiti
Znamo to ti i ja i forum, ali oni koji bi trebali - e njih boli kurac.
Garantujem da bi recimo evo ovaj Neves igracina bio u Liverpoolu ili Vitinha.
Nesto kao Szoboszlai. Mogu 3 dana trcat, a znaju lopte.
Arachnoidea

#83887 Re: Liverpool FC

Post by Arachnoidea »

BHF_Manijak wrote: 12/03/2025 00:05 Nek se vise srusio i mit Anfielda i ludila u Ligi prvaka. Ili znas ili ne znas. Jednostavno.

Kako mozes biti navijac Liverpool i nazvati Anfield mitom lol
East_side

#83888 Re: Liverpool FC

Post by East_side »

Ovaj novi format UCL je pokazao da je bolje čuvati snagu za knock out fazu takmičenja i proći dalje bilo kako u onom nazovi ga regularnom dijelu takmičenja.

Jer kad ideš na trofej, svakako moraš u završnici izbaciti one najbolje, bez obzira jesi li prošao dalje kao 1. ili 22. na tabeli.
no_sekirli

#83889 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Ma da, dzabe sto smo.prvi bili, kad nas je u sljedecoj fazi zapao ozbiljan tim.

Najvise mi je krivo za onaj nas gol i VAR. Bezveze mi je situacija kad se vratilo 20.poteza, da bi bio offside. Mogu za svaki gol tako vratit i bice neki zajeb.

A za 2 minute, cist faul na Salahu 15cm izvan 16, nista.

Izmjene su nam bile ocaj, Jones jedino nesto napravio, Gakpo prehodao 20 minuta. Pa trebao je Chiesu uvesti, makar je zdrav.
BHF_Manijak

#83890 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma dobro, realno ono je odmah trebalo biti ponisteno, Diaz vidno bio u ofsajdu.

Meni je gore sto nije pokazalo linije kod njihovog gola. Zakleo bih se da je krilo bilo u ofsajdu!
moon_walker_90

#83891 Re: Liverpool FC

Post by moon_walker_90 »

BHF_Manijak wrote: 12/03/2025 00:59 Ma dobro, realno ono je odmah trebalo biti ponisteno, Diaz vidno bio u ofsajdu.

Meni je gore sto nije pokazalo linije kod njihovog gola. Zakleo bih se da je krilo bilo u ofsajdu!
I ja bih volio ovo vidjeti, ja isto mislim da je bio offside kod njihovog gola.
Messier

#83892 Re: Liverpool FC

Post by Messier »

ismar2215 wrote: 11/03/2025 23:49 Ma jebat ga. PSG je po meni pokazao koliko ovoj ekipi fali za najvise domete, za igru na 2-3 fronta. U ligi smo uspjeli izgurati nasu igru, a i konkurencija nas nimalo nije pratila. Fali ovdje kvaliteta, najvise po bekovima i na 9tki. Imamo sansu za vikend za kup da budu 2 trofeja i to je to. Zao mi je Salaha jer su mu sad sanse za balon minimalne, al jbg, nije ga vjerovatno ni zasluzio kad za 240 minuta nije nijednom prevario Mendesa.
Ma psg nikad nije bio bolji.
Luis enrike , vrhunski trener.
Covjek koji klincima daje sansu

Nema mbapea i neymara.

Al zato klinac iz rena polomi sve.

Jednostavno, naletis na bolju ekipu u danu, a oni igraju laksu ligu i lakse im se pripremiti na 1 na 1 ispadanje tekme
no_sekirli

#83893 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

BHF_Manijak wrote: 12/03/2025 00:59 Ma dobro, realno ono je odmah trebalo biti ponisteno, Diaz vidno bio u ofsajdu.

Slažem se, bio je offside vidljivi i trebalo je podići zastavicu. Ali pustili i nakon 10 dodira onda prekinuti, mislim da nema nikakvog smisla.

Ali, sve u svemu, mora se priznati da je PSG bio bolji u ove 2 tekme i 2 produžetka. Slot ako je mogao, trebao je zamijeniti golmana prije izvođenja.
ismar2215

#83894 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

Ma ja ne bih rekao da je PSG nesto posebno bolji, samo nam ne leze nikako zbog nasih mana. Njihova sva krila su ko nas Diaz. Puno zuje, al nista. Previse su se nafulali i ispucavali u ove 2.5 utakmice. Da Diaza cuvaju Trent ili Robertson i on bi onako izgledao. A opet stoperi im izgledaju bolesno dobro jer imaju i bekove koji su korisni u odbrani. Slicno i Vitinha. Niko tu nije nista bolji od nasih, osim na bekovima. Svaki njihov napad je propuh po stranama i razvuku nam stopera, ova trojica u vezi, pogotovo Graven, izginuse nazad da ko nesto zatvore. Trent i Robertson ako se i stignu vratiti, izbace ih jednim potezom. A s druge strane Mendes doktorirao na Salahu, a o duelu Hakimi Diaz da ne pricam. Na kraju Pachu i Marquinhosu ostalo da zatvore odsjecenog i nejakog Jotu i eventualno ova ubacivanja iz sredine Szoboszlaia i Mac Allistera kojima Vitinha, Ruiz i Neves svakako nisu dali disati. Jednostavno nismo imali igraca koji moze bilo kakav visak napraviti zato sto je ovima bio potreban samo po jedan igrac na stranama da nam zatvori oba takva. Nasa veza kad poredis direktno 3 vs 3 s njihovom sigurno nije losija, ali kad skontas da nasi moraju i nazad i naprijed drastično vise pomagati, onda protiv ove njihove trojice nemaju sanse. Dakle, ovu smo tekmu izgubili na bekove, nase lose, njihove vrhunske. U engleskoj nemamo ekipe ovakvog tipa, al opet nam je bilo jasno da na tim pozicijama ne stima.
vaučer

#83895 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

https://www.thisisanfield.com/2025/03/v ... -is-lying/

“I still have no idea at the moment. Genuinely, I have no idea,” Van Dijk insisted.

“It is not on hold. Nothing is on hold. I keep saying the same thing. There are 10 games to go and that is my full focus.

“If there is news, you guys will know it. I don’t even know myself. Everyone knows there are some conversations behind the scenes but that is about it.

“At the moment, I don’t even know what will happen next year. If anyone says they do know, they are lying to your face.”

:shock: :roll: :? :run:

Da li je moguće da su ovako arogantni i kratkovidni?
Make it make sense.
RJ57

#83896 Re: Liverpool FC

Post by RJ57 »

I naravno Dzej wrote: 11/03/2025 23:48 Cim sam vidio da Nunez izlazi da puca penal, rekoh u sebi :Gdje ovaj nesretnik ,ne prolazi Liverpool 100 % . I ne prođe...
ne krivi njega niko, glup je ko ponoć i nesposoban potrefit prazan go, ali njega poslati da puca je bilo suludo, cijeli liverpool je znao da će promašiti. vrlo moguće da bi ispali i da je potrefio ali njega postaviti da puca prije bilo koga drugoga je suludo

ostalo tako je kako je, da je neko prije sezone nakon odlaska kloppa rekao titula i finale ovog bezveznog kupa pride svi bi objeručke prihvatili, niko se ni sekunde pobunio nebi!
RJ57

#83897 Re: Liverpool FC

Post by RJ57 »

BHF_Manijak wrote: 11/03/2025 23:51

U produzecima izgledalo kao da PSG ima 2 igraca vise. Spremnija, fizicki jaca ekipa prosla dalje, a Boga mi i bolja.

da, odma me podsjetilo na njemačka-italija u polufinalu SP 2006
drug_profi

#83898 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Ako iko može usrat titulu sa ove pozicije, to je Liverpul.
Tako da se ja ne opuštam.
Nemamo još ništa ove sezone, a bojim se da nam je i u finalu kupa poraz. Ekipu treba sada podići, a puno je povrijeđenih i igrača van forme.
ismar2215

#83899 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

Joyce javlja da je Real poslao Trentu ponudu. Nadam se da ce se to zavrsiti sto prije. Sto vise gledam Slotov fudbal, sve sam sigurniji da Trent nije dovoljno dobar za to. Klopp je "izmislio" Trenta i oblikovao ga po svom nacinu igre. Uz to je jos bio i Robertson kao ponajbolji lijevi bek svijeta koji je i odbrani bio fantastican. Bio je onaj klip kad Ferdinand pita Slota sto ne koristi Trenta u sredini, kad ovaj kaze zato sto su za mene Gravenberch i Mac Allister bolji na tim pozicijama. I to je sva suština. Slotovoj igri treba bek na beku, uz liniju, dobar naprijed, dobar nazad, ono sto je bio Robertson svojevremeno. Ok, ti si vrhunski za uci u sredini, dodati na kreativnosti, centarsut imas perfektan, ali jbg od tebe nazad nista nemam. Imam ja ko ce igrat sredinu i bolji su od tebe. Slotova igra nece trpiti mavericka na beku. Ako dovede dva dobra beka i tako rastereti stopere i veznjake bespotrebnog napora, pojacat ce nam igru bar za 30%.
BHF_Manijak

#83900 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

RJ57 wrote: 12/03/2025 14:28
BHF_Manijak wrote: 11/03/2025 23:51

da, odma me podsjetilo na njemačka-italija u polufinalu SP 2006
Ma s tim sto je tad Njemacka al pari bila s Italijanima u produzecima, imali svoje 2-3 sanse itd...

Sto se ljeta tice, iskreno ja ne znam kako ce ovo izdobrit?!
Dakle treba ti desni bek, lijevi, napadac, rezervni veznjak plus eventualno lijevo krilo.
I ovo sve pod uslovom da ostanu i Salah i Virgil.

Ja ne vidim scenarij u kojem ovi rjesavaju tih 4-5 pozicija...
Post Reply