Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uopšte me čudi što ga bojkotuju, ako ga bojkotuju. Frajer se ponaša kao privatnik, psuje, vrijeđa, ma kome? Trebao mu se neki igrač sjetiti cijelog stabla onoga trenutka kada mu je prvi put opsovao nekog bliskog. Možda bi takav seljakluk mogao prolaziti da Sarajevo posluje kao Zrinjski ili Široki, ali u ovim uslovima ne. I nemojte sada da se sjatite da ga branite samo zato što je legenda kluba. Jedno je imati autoritet i biti strog, a nešto sasvim drugo ponašati se kao gazda krčme.
Meni je kao Zeljovcu drag Husref izvan terena, lik je vojnik svog kluba i postujem ga, korektne izjave uglavnom...A da je kocijas i seljak na klupi , to stoji..Zesca je sirovina po tom pitanju..
Analiticarr wrote:
Bojkotuju trenera. On je otjerao i jeleskovica jer nije zelio da mu umara igrace. Zato sad imamo bolnicu umjesto svlacionice. Zaguzvao je sa vise od pola igraca. Bice jos puno belaja
Ali zasto bi ga bojkotovali? Jasno mi je to kod nas gdje se ne zna ko pije ni.ko ce to.platit, ali zasto kod vas?
Najvise zbog njegove naravi. Psuje im i vrijedja ih nonstop. Tako je otjerao i najboljeg kondicionistu u drzavi. Ima jos nekih belaja ali nisu za foruma.
Analiticarr wrote:
Bojkotuju trenera. On je otjerao i jeleskovica jer nije zelio da mu umara igrace. Zato sad imamo bolnicu umjesto svlacionice. Zaguzvao je sa vise od pola igraca. Bice jos puno belaja
Ali zasto bi ga bojkotovali? Jasno mi je to kod nas gdje se ne zna ko pije ni.ko ce to.platit, ali zasto kod vas?
Najvise zbog njegove naravi. Psuje im i vrijedja ih nonstop. Tako je otjerao i najboljeg kondicionistu u drzavi. Ima jos nekih belaja ali nisu za foruma.
GDJE MI JE BORDO VIP SEZONSKA KARTA FUDBALSKA NEZNALICO
Analiticarr wrote:
Ti si covjece opsjednut Husrefom Musemicem. Kako te nije stid na javnom forumu tako blatiti bilo koga, nevazno ko je ta osoba? Sve i da je istina da je ovakav i onakav, tvoja opsjednutost tim covjekom je nevjerovatna. I nemoj da se krijes iza toboznje "ljubavi" prema klubu jer se na taj nacin niko i nista ne voli. Tu si cisto da trolas.
Melbourne_Australia wrote:Meni je kao Zeljovcu drag Husref izvan terena, lik je vojnik svog kluba i postujem ga, korektne izjave uglavnom...A da je kocijas i seljak na klupi , to stoji..Zesca je sirovina po tom pitanju..
Dva najveca trenera ove lige su zesce sirovine na liniji i sa igracima.
Slucajnost?
Ne bih rekao. Samo tako i mozes sa igracima sa balkana i takvim mentalitetom.
Melbourne_Australia wrote:Meni je kao Zeljovcu drag Husref izvan terena, lik je vojnik svog kluba i postujem ga, korektne izjave uglavnom...A da je kocijas i seljak na klupi , to stoji..Zesca je sirovina po tom pitanju..
Dva najveca trenera ove lige su zesce sirovine na liniji i sa igracima.
Slucajnost?
Ne bih rekao. Samo tako i mozes sa igracima sa balkana i takvim mentalitetom.
Vidjeli smo kako je prosla Nalina kultura i grljenje. Ne prolazi to u nasoj ligi, odmah se igraci raspekmeze.