Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#83826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
XE8577 android 7.0 sve OK, maltene se ne gasi kad sam kuci, i moram priznat' na sekund zna zastopat' ali samo na sekund, tako da 
- MTV
#83827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
RTS kanali nisu vise dio Net TV Plusa a negdje sam procitao i Total TV International.
https://nettvplus.com/Novosti#
- fusion_ba
#83828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam ja to ali stvarno ne vidim potrebu za tim bezveznim kanalima kojih vec ima i previse, a pored toga bio bi zatamnjen 80% vremena jer ne nudi nista drugacije od Nove BH, cak je i losiji. Nigdje vezecrnivrag wrote:Novu M HD mogu preuzeti sa EON servera za Telemach SI, SBB i Telemach CG, bez korištenja dodatnih resursa, i ubaciti u EON ponudu.fusion_ba wrote:a šta će nam Nova M, samo da bi imali više kanala na listi?
-
AmirBaa
#83829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samsung, ne mogu naci sad koji model. Jedno vrijeme je radio odlicno, ni sekunde nije stopao, onda poslije ovog update-a prije par sedmica se ovako desava. Znaci kanal kad krene ok sve, ne trokira, ali kad tek upalim ovo se desava. Ni restart aplikacije ne pomaze.REDDEVILS wrote:Sony XF9005 Android TV sve ok, a izbacili su novi update Eon Aplikacije za Android TVcrnivrag wrote:I kod mene sve ok na TV-u Philips 43PUS6412/12 - Android TV OS 8.0 Oreo.typeOnegative wrote:Koja marka TVa? Na LG (webOS 3 2016.) radi odlično i nema nikakvih problema
- typeOnegative
#83830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbg očito je onda problem sa samsungom tj tizen-om ili nešto s mrežom pa trokira ??
@cv
Ta nova verzija od jučer jel samo za android ili? I kad je update EON aplikacije za box u pitanju jel automatski nadograđuje ili mora manualno?
@cv
Ta nova verzija od jučer jel samo za android ili? I kad je update EON aplikacije za box u pitanju jel automatski nadograđuje ili mora manualno?
Last edited by typeOnegative on 14/03/2019 22:23, edited 2 times in total.
-
hipija
#83831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Očekujem isti scenario kod nas kao i u CG pa i u Total TV budući da je Telekom Srbija lansirao svoju sat platformu.MTV wrote:RTS kanali nisu vise dio Net TV Plusa a negdje sam procitao i Total TV International.
Ako ćemo iskreno najbolje je da ih izbace iz Telemacha jer je sva strana produkcija bez obzira o čemu se radi zatamnjena.
Ako ne mogu funkcionisati kao HRT kanali, onda ih treba nogirati iz ponude.
Naravno nije ni kod ovih iz UG maslo za ramazana, ali u tom njihovom međusobnom prepucavanju krajnji korisnici obično izvuku deblji kraj.
- crnivrag
#83832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovaj update je samo za EON Smart app, i on se mora instalirati kroz Google Play Store, ili ručno instaliranjem .apk fajla, ako TV automatski ne pronalazi aplikaciju na Google Play Store-u.typeOnegative wrote:Ta nova verzija od jučer jel samo za android ili? I kad je update EON aplikacije za box u pitanju jel automatski nadograđuje ili mora manualno?
Update EON box aplikacije se vrši automatski, i obično kad ga puste i upališ box nakon toga, pojavi ti se poruka "EON Experience Update", i nakon nekih 15-ak sekundi ti se updatuje EON box app, i automatski pokreće nova verzija aplikacije.
- typeOnegative
#83833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači onda vazi samo za EON smart TV aplikaciju na Android televizorima jer ja nemam google play store . Hvalacrnivrag wrote:Ovaj update je samo za EON Smart app, i on se mora instalirati kroz Google Play Store, ili ručno instaliranjem .apk fajla, ako TV automatski ne pronalazi aplikaciju na Google Play Store-u.typeOnegative wrote:Ta nova verzija od jučer jel samo za android ili? I kad je update EON aplikacije za box u pitanju jel automatski nadograđuje ili mora manualno?
Update EON box aplikacije se vrši automatski, i obično kad ga puste i upališ box nakon toga, pojavi ti se poruka "EON Experience Update", i nakon nekih 15-ak sekundi ti se updatuje EON box app, i automatski pokreće nova verzija aplikacije.
- REDDEVILS
#83834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nakon update-a Eon Smart TV aplikacije pojavila mi se Izvorna tv prije je bilo Nema Signala.(#400)

OTV Valentino ima i dalje problem Nema Signala.(#400)

- crnivrag
#83835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi li probao brisati cache memoriju aplikacije, pa onda probati ući i vidjeti da li radi?REDDEVILS wrote: OTV Valentino ima i dalje problem Nema Signala.(#400)
- REDDEVILS
#83836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da i dalje Nema Signala.(#400) a isto se desava i na mobilnoj aplikaciji i na kompijuterucrnivrag wrote:Jesi li probao brisati cache memoriju aplikacije, pa onda probati ući i vidjeti da li radi?REDDEVILS wrote: OTV Valentino ima i dalje problem Nema Signala.(#400)
-
tap3ah75
#83837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali najozbiljnije.REDDEVILS wrote:Da i dalje Nema Signala.(#400) a isto se desava i na mobilnoj aplikaciji i na kompijuterucrnivrag wrote:Jesi li probao brisati cache memoriju aplikacije, pa onda probati ući i vidjeti da li radi?REDDEVILS wrote: OTV Valentino ima i dalje problem Nema Signala.(#400)
Je li to stvarno koga boli ona stvar za OTV Valentino?
Daj sveg' ti reci šta gledaš na tom kanalu?
-
tap3ah75
#83838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Stari fol kad u kafani plaćaš račun ... ima stavkaedinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Nakon što dostavim dokaz o uplati oni onda počnu sa s****a , izvinjavanjima itd..
Meni ovo djeluje kao namjerno , ako prođe prođe . Ko nema dokaz o uplati (izgubio potvrdu i sl.) opnda je popušlić
Još nekome se ovo dešava?
APP ... par markica.
AKO PROĐE PROĐE.
-
tap3ah75
#83839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako primaš račun na e-mail uvijek možeš da se napraviš lud i kažeš ... Kakvo je ovo poskupljenje!!!!corei3 wrote:@Telemach,
Kakva je procedura raskida potpisanog ugovora na 2 godine?
Sjećam se da je prije bilo da se plati 20KM i raskine se ugovor. Je li sada tako? Hvala
Pošto mi na mejl nikad nismo dobili obavjest o poskupljenju. Barem ja.
- crnivrag
#83840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja jesam, i svi koji su se pretplatili na elektronski račun su ga trebali dobiti:tap3ah75 wrote:
Ako primaš račun na e-mail uvijek možeš da se napraviš lud i kažeš ... Kakvo je ovo poskupljenje!!!!

-
tap3ah75
#83841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do kad moramo čuvati priznanice?Telemach wrote:Zdravo edinjeko,edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Nakon što dostavim dokaz o uplati oni onda počnu sa s****a , izvinjavanjima itd..
Meni ovo djeluje kao namjerno , ako prođe prođe . Ko nema dokaz o uplati (izgubio potvrdu i sl.) opnda je popušlić
Žao nam je ukoliko ste imali negativno iskustvo.
Ukoliko se desi da određena uplata nije knjižena na kartici Ugovora, neophodan nam je dokaz kako bismo istu evidentirali.
Uplatnice, ili finansijsku reklamaciju, nam uvije možete dostaviti na e-mail [email protected] kako bismo izvršili detaljnu provjeru.
Za koji vremenski period možete reći .... E ovo ti nije evidentirano?
- Hofman
#83842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Divna dva kanalaREDDEVILS wrote:Nakon update-a Eon Smart TV aplikacije pojavila mi se Izvorna tv prije je bilo Nema Signala.(#400)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#83843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
eon full lego... danaske
sad za sada fercera i 200mbs je download 
- crnivrag
#83844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Otkud na EON Full paketu 200 Mbps, ta brzina je rezervisana za EON Premium paket, dok bi u EON Full paketu trebala da ide brzina od 100 Mbps.pici wrote:eon full lego... danaskesad za sada fercera i 200mbs je download
- Telemach
#83845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo tap3ah75,tap3ah75 wrote:Do kad moramo čuvati priznanice?Telemach wrote:Zdravo edinjeko,edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Ukoliko se desi da određena uplata nije knjižena na kartici Ugovora, neophodan nam je dokaz kako bismo istu evidentirali.
Uplatnice, ili finansijsku reklamaciju, nam uvije možete dostaviti na e-mail [email protected] kako bismo izvršili detaljnu provjeru.
Dugovanje se prikaže na računu, te ste o istom obaviješteni čim se pojavi.
- Telemach
#83846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@tap3ah75tap3ah75 wrote:Ako primaš račun na e-mail uvijek možeš da se napraviš lud i kažeš ... Kakvo je ovo poskupljenje!!!!corei3 wrote:@Telemach,
Kakva je procedura raskida potpisanog ugovora na 2 godine?
Sjećam se da je prije bilo da se plati 20KM i raskine se ugovor. Je li sada tako? Hvala
Obavještenja o izmjeni cijene su ispostavljena elektronskim putem korisnicima usluge e-računa.
-
edinjeko
#83847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Telemach.Telemach wrote:Zdravo edinjeko,edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Ovdje se ne radi o negativnom iskustu nego o višestrukom maltertiranju kupca. Neproknjižene račune sam dobio 3 puta u dvije godine : Januar 2017,
April 2018, Januar 2019. MAlo ste pretjerali. Ako je i od Telemacha puno je
- Dosadno mii
#83848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedan mjesec gratis za edina 
@Telemach
Očigledno UNIFON ne radi za korisnike iphone telefona, barem ne za novije verzije?
@Telemach
Očigledno UNIFON ne radi za korisnike iphone telefona, barem ne za novije verzije?
-
kakaljin
#83849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
tap3ah75 wrote:Do kad moramo čuvati priznanice?Telemach wrote:Zdravo edinjeko,edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Godina dana i ako nije na sudu onda nastupa zastara, za sve od struje, vode, plina, telefona.
- cincilator2012
#83850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sreci nema kraja 
REDDEVILS wrote:Nakon update-a Eon Smart TV aplikacije pojavila mi se Izvorna tv prije je bilo Nema Signala.(#400)