Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- thekupus
#83801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svaki put kad se razočaram, i to javno napišem, odlično reaguje Telemachova služba za posebnu brigu o korisnicima. Gospođa Amela je zvala, i u startu iznijela ponudu koja je skroz druga priča u odnosu na ono što nam je govoreno u februaru. Nadam se da ćemo ubl budućnosti preskočiti nesporazume, i ovako se brzo dogovarati. 
- Telemach
#83802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Haris033,Haris033 wrote:Zašto u ul. Dr. F.Bećirbegovića (Čengić Vila) cijeli dan nema kablovske i interneta?
Zamolti ćemo Vas za povratne informacije, da li je sada sve uredu?
Potvrđeno nam je da je sanacija završena na navedenoj lokaciji.
- Telemach
#83803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala @thekupus na povratnim informacijama.thekupus wrote:Svaki put kad se razočaram, i to javno napišem, odlično reaguje Telemachova služba za posebnu brigu o korisnicima. Gospođa Amela je zvala, i u startu iznijela ponudu koja je skroz druga priča u odnosu na ono što nam je govoreno u februaru. Nadam se da ćemo ubl budućnosti preskočiti nesporazume, i ovako se brzo dogovarati.
Drago nam je da su sve nesuglasice otklonjene. Stojimo Vam na raspolaganju.
-
edinjeko
#83804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Nakon što dostavim dokaz o uplati oni onda počnu sa s****a , izvinjavanjima itd..
Meni ovo djeluje kao namjerno , ako prođe prođe . Ko nema dokaz o uplati (izgubio potvrdu i sl.) opnda je popušlić
Još nekome se ovo dešava?
Nakon što dostavim dokaz o uplati oni onda počnu sa s****a , izvinjavanjima itd..
Meni ovo djeluje kao namjerno , ako prođe prođe . Ko nema dokaz o uplati (izgubio potvrdu i sl.) opnda je popušlić
- Dosadno mii
#83805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svasta. Ja te uplatnice cuvam sve a i nije mi se desilo nikad to. Trazi im hbo besplatno koji mj za dusevnu bol.
-
edinjeko
#83806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma imam onaj paket sa HBO
. Al me nerviraju , kao da hoće svaki put da mi klepe jednu uplatu . Plaćam elektronski tako da imam dokaza u pdf koliko im volja. Sve me to užasno nervira i mislim da je veoma bezobrazno. Neka zaposle nekoga ko zna knjižiti, za ovako visoke cijene mogu to sebi priuštiti svakako
- krofnaa*
#83807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nek na 50.000 korisnika (kolko već imaju, možda i više) bude tako 5000 popušlića, njima extrica a raja nema drugog izbora.edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Dešavalo se, al kao što ti reče izgubi se uplata pa jebo onda lud zbunjenog, isključe ti internet pa se puši, moraš ga platit pogotovo ako ti posao ovisi o tome.
Nadam se da će dobiti konkurenciju uskoro.
-
edinjeko
#83808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ja se nadam da će dobiti nekog konkurentnog, Da se bar hoće BHT privatiziratikrofnaa* wrote:Nek na 50.000 korisnika (kolko već imaju, možda i više) bude tako 5000 popušlića, njima extrica a raja nema drugog izbora.edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Još nekome se ovo dešava?![]()
Dešavalo se, al kao što ti reče izgubi se uplata pa jebo onda lud zbunjenog, isključe ti internet pa se puši, moraš ga platit pogotovo ako ti posao ovisi o tome.
-
dowydyenya
#83809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze li mi neko rijesiti problem sa unifonom
Radi se o tome kada zvoni fixni kod mene ne zvoni na mobilnom.
Napredna podrska nije u stanju rijesiti ovaj problem vec dugo vremena ,cak su drski i bezobrazni.
Hvala
Napredna podrska nije u stanju rijesiti ovaj problem vec dugo vremena ,cak su drski i bezobrazni.
Hvala
-
DON_eARL
#83810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Testirano na Android 9, uredno zvoni prilikom poziva. Provjeri da ti nije notifikacija blokirana na neki način.
- Dosadno mii
#83811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni na iphonu uopste ni ne radi unifondowydyenya wrote:Moze li mi neko rijesiti problem sa unifonom
Hvala
Davali su neke savjete ovdje koji ne funkcionisu
(Znam da ti to ne rjesava tvoj problem)
-
dowydyenya
#83812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Rjesava i te kako dokaz da me prave idiotom , znam sta mi je ciniti hvala na info.
Meni na iphonu uopste ni ne radi unifon
(Znam da ti to ne rjesava tvoj problem)[/quote]
Meni na iphonu uopste ni ne radi unifon
(Znam da ti to ne rjesava tvoj problem)[/quote]
- MTV
- Telemach
#83814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo dowydyenya,dowydyenya wrote:Moze li mi neko rijesiti problem sa unifonom
Hvala
Predlažemo da izbrišete Unifon aplikaciju i izvršite restart Vašeg uređaja.
Ponovno instalirajte aplikaciju, te izvršite testiranje iste. Zamolit ćemo Vas za povratne informacije nakon izvršenog postupka.
- Telemach
#83815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo edinjeko,edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Žao nam je ukoliko ste imali negativno iskustvo.
Ukoliko se desi da određena uplata nije knjižena na kartici Ugovora, neophodan nam je dokaz kako bismo istu evidentirali.
Uplatnice, ili finansijsku reklamaciju, nam uvije možete dostaviti na e-mail [email protected] kako bismo izvršili detaljnu provjeru.
- Pauza
#83816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
treba sad napraviti kontra anketu na isti SurveyMonkey i vidjeti koliko Popušlića ima mjesečnokrofnaa* wrote:Nek na 50.000 korisnika (kolko već imaju, možda i više) bude tako 5000 popušlića, njima extrica a raja nema drugog izbora.edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Još nekome se ovo dešava?![]()
- Haris033
#83817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Proradilo. HvalaTelemach wrote:Zdravo Haris033,Haris033 wrote:Zašto u ul. Dr. F.Bećirbegovića (Čengić Vila) cijeli dan nema kablovske i interneta?
Zamolti ćemo Vas za povratne informacije, da li je sada sve uredu?
Potvrđeno nam je da je sanacija završena na navedenoj lokaciji.
-
mahalik
#83818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
šta će biti sa TOP kanalom sada kada postaje Nova S?
Hoće li ostati ili će zbog Nova BH bit ukinut iz ponude?
- crnivrag
#83819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach i TOP kanale ne žele još uvijek da daju izjave na ovu temu.mahalik wrote:šta će biti sa TOP kanalom sada kada postaje Nova S?
Pokušao sam da izvučem informaciju sa obje strane, ali ne žele da odgovore na taj upit.
Iskreno odlično bi bilo kad bi uveli cijeli Nova TV paket u ponudu (Nova HR HD, Doma TV HD, Mini TV, Nova World, Nova S HD, Nova BH HD, Nova M HD).
- fusion_ba
#83820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a šta će nam Nova M, samo da bi imali više kanala na listi?
- crnivrag
#83821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Novu M HD mogu preuzeti sa EON servera za Telemach SI, SBB i Telemach CG, bez korištenja dodatnih resursa, i ubaciti u EON ponudu.fusion_ba wrote:a šta će nam Nova M, samo da bi imali više kanala na listi?
-
AmirBaa
#83822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON smart TV aplikacija katastrofalna zadnjih dana, evo upravo mi pola sata stoji "Greska. Doslo je do greske pri reprodukciji sadrzaja". Sinoc isto, proradilo tek nakon sto sam reinstall iz petog pokusaja.
- typeOnegative
#83823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koja marka TVa? Na LG (webOS 3 2016.) radi odlično i nema nikakvih problema
- crnivrag
#83824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene sve ok na TV-u Philips 43PUS6412/12 - Android TV OS 8.0 Oreo.typeOnegative wrote:Koja marka TVa? Na LG (webOS 3 2016.) radi odlično i nema nikakvih problema
- REDDEVILS
#83825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sony XF9005 Android TV sve ok, a izbacili su novi update Eon Aplikacije za Android TVcrnivrag wrote:I kod mene sve ok na TV-u Philips 43PUS6412/12 - Android TV OS 8.0 Oreo.typeOnegative wrote:Koja marka TVa? Na LG (webOS 3 2016.) radi odlično i nema nikakvih problema