Obljetnica, 5 godina.treci wrote:zna li neko znacenje ovih zvjezdica koje su dodane na logo?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- skupljac_zeljeza
#8376 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8377 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa ako se vrtio onda je još opravdanije, jer tamo plata nema i nije poznato kada će biti.zateznistub wrote:Jedino razumno objašnjenje za tvoje pisanje po ovoj temi je da si se vrtio oko ove tv kuće, popušio, pa sad on najgori na svijetu...oskarboy wrote: pa vi ste kompleksasi,kao vas idol tv narcis
- Better Man
#8378 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Može Senad pričati šta hoće, ali Šprajc je izmislio novinarstvo za njega. Ali ako bi baš gledali novinare sa prostora ex Yu, po meni je Ivana Paradžiković ubjedljivo najbolja. Zašto? Zato što je žena sa stavom, govori o stvarima o kojima mnogi šute i pomaže da se čuje glas malog i obespravljenog čovjeka. Mnogi bi od nje mogli da uče.
- Rugafet
#8379 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odlican fra Mirko tunajt, ono mogao bi ga slusat satima.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#8380 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Frajer je pripadnik najmanje duhovitog konstitutivnog naroda u BiH. Potez Mostar-ListicaVelkoski wrote:Pa ako se vrtio onda je još opravdanije, jer tamo plata nema i nije poznato kada će biti.zateznistub wrote: Jedino razumno objašnjenje za tvoje pisanje po ovoj temi je da si se vrtio oko ove tv kuće, popušio, pa sad on najgori na svijetu...
- spreca
- spreca
#8382 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nema jos na netuRugafet wrote:Odlican fra Mirko tunajt, ono mogao bi ga slusat satima.
edit:nasao sam
- Donnie Smith
#8383 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ono malo jada, finog mišljenja o Senadu, nestade nakon njegovog ne/odgovora Šprajcu. Patetika, ja sam pis'o dok si ti bio u pelenama, jad - ismijavanje s prezimenom, čemer - kad bih htio da ti kažem ali neću - pa mu se nagovori...tako i moja nepismena kona...od jedne kvalitetne replike, a nije mu trebao replicirati, trebao je biti i ostati/postati gospodin, očekivalo se puno više.
A tek mi ide na živce ono svako malo naglašavanje 25 godina CD-a. Ma čega????
Bio voditelj po raznoraznim radio i TV emisijama, nijedna se nije zvala CD, nijedna nije bila njegova, on samo čit'o vijesti i sad 25 godina CD-a. Diže rejting svojoj mladoj TV kući. Kako je on to to sabr'o, samo on zna. Pa nije radni staž majku mu. Mislim, znam ja šta on hoće da kaže, znam šta pokušava ali
A tek mi ide na živce ono svako malo naglašavanje 25 godina CD-a. Ma čega????
Bio voditelj po raznoraznim radio i TV emisijama, nijedna se nije zvala CD, nijedna nije bila njegova, on samo čit'o vijesti i sad 25 godina CD-a. Diže rejting svojoj mladoj TV kući. Kako je on to to sabr'o, samo on zna. Pa nije radni staž majku mu. Mislim, znam ja šta on hoće da kaže, znam šta pokušava ali
-
channel10
#8384 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ja bas čekam kad će im neko objasniti situaciju oko tih komentara. I nije jedini, što je najgore.mali_milojica wrote:Frajer je pripadnik najmanje duhovitog konstitutivnog naroda u BiH. Potez Mostar-ListicaVelkoski wrote:Pa ako se vrtio onda je još opravdanije, jer tamo plata nema i nije poznato kada će biti.zateznistub wrote: Jedino razumno objašnjenje za tvoje pisanje po ovoj temi je da si se vrtio oko ove tv kuće, popušio, pa sad on najgori na svijetu...
- luckylaka
#8385 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
spreca wrote:![]()
![]()
- animus
#8386 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da ne postoji Senad trebalo bi ga izmisliti. Nek i mi imamo nekog ko ce im se nagovoriti. Tacno bi ga drzava trebala placati koliko je brani. Ovi sto ga pljuju su jal kvislinzi il debili il mozda obicni kompleksaši.
- It_is_a_Leclerc
#8387 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne upita je, bgmi. Kao sto ni Abdica, ni Krajisnika, ni Dodika, ni Ivanica, ni Krsmanovica, ni Covica, ni bilo koju drugu kontraverznu licnost nije pitao bilo sta sto ce poremetiti jadnicku, mahalsku atmosferu ove so called emisije na ovoj tuznoj televiziji.It_is_a_Leclerc wrote:Ako sam dobro skontao, gošća mu je Jelena Karleuša. Recite me hoće li ju pitati za izjavu: "Da znam gdje je, nikad ne bih prijavila Ratka Mladića".
Senad HadžiFejz - novinar za svakog gosta, svaku stranku, svaki režim
Senad - novinar kojeg bi svaki sistem pozeljeti mogao.
Patetican, ulizica, manipulator i egoista.
- mousstapha
#8388 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa baš i ne možeš ubaciti u taj niz Dodika. Iako Senad voli da prenaglašava neke svoje uspjehe, ipak je kod njega jasno i nedvosmisleno rekao da je bio genocid u Srebrenici. Druga je stvar što je Dodik postao takav sagovornik da mu nije više stalo ni do kakvih principa.
- ultima_palabra
#8389 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jasta, treba mu dati da sa Merlinom pjeva za Novu. I uplacivati doprinose, kao Deenu.animus wrote:Da ne postoji Senad trebalo bi ga izmisliti. Nek i mi imamo nekog ko ce im se nagovoriti. Tacno bi ga drzava trebala placati koliko je brani. Ovi sto ga pljuju su jal kvislinzi il debili il mozda obicni kompleksaši.
- Donnie Smith
#8390 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mousstapha wrote:Pa baš i ne možeš ubaciti u taj niz Dodika. Iako Senad voli da prenaglašava neke svoje uspjehe, ipak je kod njega jasno i nedvosmisleno rekao da je bio genocid u Srebrenici. Druga je stvar što je Dodik postao takav sagovornik da mu nije više stalo ni do kakvih principa.
Ovo mene strašno iritira kod njega, ne znam zašto, i drugi to rade, možda više nego on, ali džaba, kod Senada mi zapinje za oči, mozak, uši...
- Donnie Smith
#8391 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ultima_palabra wrote:Jasta, treba mu dati da sa Merlinom pjeva za Novu. I uplacivati doprinose, kao Deenu.animus wrote:Da ne postoji Senad trebalo bi ga izmisliti. Nek i mi imamo nekog ko ce im se nagovoriti. Tacno bi ga drzava trebala placati koliko je brani. Ovi sto ga pljuju su jal kvislinzi il debili il mozda obicni kompleksaši.
-
afroshoxx
#8392 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Što bi reko za njega jedan drugi Senad, Avdić: Japajakavac iz RTV BiH.
- It_is_a_Leclerc
#8393 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
"...i njegova knjiga (S)Rat uživo"afroshoxx wrote:Što bi reko za njega jedan drugi Senad, Avdić: Japajakavac iz RTV BiH.
-
dječak sa šibicama
#8394 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
On je uvijek bio prepotentni guzicar, sa godinama je bolest uznapredovala.
- Edin H.
#8395 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko ce drugi ako neces sam sebe hvaliti.Donnie Smith wrote:mousstapha wrote:Pa baš i ne možeš ubaciti u taj niz Dodika. Iako Senad voli da prenaglašava neke svoje uspjehe, ipak je kod njega jasno i nedvosmisleno rekao da je bio genocid u Srebrenici. Druga je stvar što je Dodik postao takav sagovornik da mu nije više stalo ni do kakvih principa.
Ovo mene strašno iritira kod njega, ne znam zašto, i drugi to rade, možda više nego on, ali džaba, kod Senada mi zapinje za oči, mozak, uši...
-
afroshoxx
#8396 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I evo ušutio se Šprajc, jesmo li to pobijedili, Bošnjaci? Happy?
Šta mislite kako je spavao nakon svega?
K'o kameni spavač, čujem.
- navedeni
#8397 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
spreca wrote:Da nije Senada nikada na Tv nebi vidjeli neke ljude iz javnog zivota..politicare ,muzicare,pjevace, glumce itd i mnoge druge obicne ljudecyprus wrote:I od mene pohvala Senadu što je doveo fra Mirka... Kakvo je zadovoljstvo slušati tog Čovjeka...
pa evo i ljude iz religijskih krugova
- spreca
#8398 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta ima na facenavedeni wrote:spreca wrote:Da nije Senada nikada na Tv nebi vidjeli neke ljude iz javnog zivota..politicare ,muzicare,pjevace, glumce itd i mnoge druge obicne ljudecyprus wrote:I od mene pohvala Senadu što je doveo fra Mirka... Kakvo je zadovoljstvo slušati tog Čovjeka...
koja je ovo dimenzija mozga
- ultima_palabra
#8399 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gazija Senad, da ga dragi Allah nagradi.afroshoxx wrote:I evo ušutio se Šprajc, jesmo li to pobijedili, Bošnjaci? Happy?
- Banksy
#8400 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
spreca wrote:Da nije Senada nikada na Tv nebi vidjeli neke ljude iz javnog zivota..politicare ,muzicare,pjevace, glumce itd i mnoge druge obicne ljudecyprus wrote:I od mene pohvala Senadu što je doveo fra Mirka... Kakvo je zadovoljstvo slušati tog Čovjeka...