kamen spoticanja wrote:
lijepis dzaba etikete a uopste nemas prave inpute...ko kaze da sam cistio sebi...(naravno cistio sam i sebi jer zenicke ulice su i moje ulice) i odkud ti pravo da potezes neciji merhamet a uopste ne znas o kome se radi...jel to sad pojavljivanje na federalnoj postalo kriterij merhametluka ili pak slaganje s misljenjem par forumasa?
zaista te ne razumijem danas
ti ne lijepis etikete? cim si cuo da su fomovci aktivni i da pomazu Mostarima, odmah ti se gadi
e pa da ti kazem nesto, vjerovatno si kao i ja prezivio rat u BiH i znas kako je "nas" narod divan, cim vide priliku da te oderu, odmah to i ucine..i cak se ni ne iznenadis nego to ocekujes
a kad neko ucini dobro djelo, ostanes
meni nije vazno kako se neko zove, kojoj stranci pripada, je li vjernik, nevjernik, reis, kardinal..to su nebitne stvari
ja rekoh da Abrasevic prihvata gladne i promrzle, da pomazu ljudima, i da zena kaze da se FOM organizirao, da pomazu ljudima..rekla je to da bi ljudi znali kome se javiti za pomoc
a vi odmah drvlje i kamenje..
treba pohvaliti svako dobro djelo, narocito ako mi nismo u mogucnosti pomoci..i to je moja poenta sve vrijeme, a ne govoriti da ti se gadi samo jer su iz SDP
ja sam uvijek tu za naruziti SDP, ali ako je nesto dobro, onda treba pohvaliti
toliko od mene o ovoj temi