hvala lijepo maminjovci ali nama Sammir ne treba i odhebite u skkovima stom šupljom pričom
samo mi nije jasno umjesto koga bi maloguzan igrao...Misimovića, Pjanića, Medunjanina , Salihovića
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja bas sinoc cekam kad ce biti izvjestaj, kad mane nas nigdje, ne znam cemu to omalovazavanje. Hrvatsku i Srbiju su prikazali, dok nas nisu nikako, ocito nekome smeta uspjeh nase repke.MOSALJOZE wrote:
Inače Eurosport uvijek pravi ovakve "greške".Šta ćeš kompleksi

Ljubomora je čudo.Herr Flick wrote:Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova
Sto manje prasine da se dize sve je bolje za nas da ostanemo pri zemlji. Bicakcic je pravo pojacanje na stoperskoj poziciji i za par sezona bit ce u vecem klubu jer odskace od sviju u trenutnom klubu._terminaš_ wrote:Ljubomora je čudo.Herr Flick wrote:Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova![]()
ne znam ko je vlasnik, ali ovi iz srbije ne uređuju program_terminaš_ wrote:Ljubomora je čudo.Herr Flick wrote:Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova![]()
FrancuziKemal Malovčić wrote:ne znam ko je vlasnik, ali ovi iz srbije ne uređuju program_terminaš_ wrote:Ljubomora je čudo.Herr Flick wrote:Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova![]()
Igrao vec zvanicne utakmice za A reprezentaciju Srbije, znaci otpisan za sva vremena za bilo koju drugu reprezentaciju.Frankyee wrote:Ima li nekih vijesto o tome kada bi mogao Bicakcic da zaigra, bar da uleti 5 minuta.
A sta je sa Kolasincem , izgleda i dalje se dvoumi ?
Da li je Adem Ljajic izgubljen potpuno ? on nije igrao zbog himne.
Trebaju nam jos treci napadac , zadnji vezni da zamijeni Rahimica i jako desno krilo. To bi bilo to za Brazil
Selektor je sinoć poslije tekme rekao kako će na njega računati protiv SADA i Slovačke.Kolašinac kao i njegovi roditelji konstantno ponavljaju kako su aplicirali za promjenu drzavljanstva i kako sad čekaju.Adem Ljaljić je fudbaler koji voli svoju zemlju,a to je Srbija.Ne znam odakle ti on naumpade.Frankyee wrote:Ima li nekih vijesto o tome kada bi mogao Bicakcic da zaigra, bar da uleti 5 minuta.
Trebaju nam jos treci napadac , zadnji vezni da zamijeni Rahimica i jako desno krilo. To bi bilo to za Brazil
Ma nije to do njih, zavisi koja agencija radi utakmicu i ko ima prava za istu.zecko_kupuz wrote:To za Eurosport - pa oni su uvijek imali čudne preglede kvalifikacija, recimo da u 99 posto slučajeva ne daju izvještaje s velikih okršaja tj. derbija između velikih reprezentacija. Koliko me sjećanje služi, nije bilo ni pregleda našeg duela s Francuskom, a odlučujući je meč bio.
zecko_kupuz wrote:To za Eurosport - pa oni su uvijek imali čudne preglede kvalifikacija, recimo da u 99 posto slučajeva ne daju izvještaje s velikih okršaja tj. derbija između velikih reprezentacija. Koliko me sjećanje služi, nije bilo ni pregleda našeg duela s Francuskom, a odlučujući je meč bio.
Mogu oni imati zelju da igraju ali pitanje je koliko ce biti sposobni za to. Vidimo to i na Rahimicu koji ne moze izdrzati 90min jakog tempa. Normalno. Godina-dvije vise puno znaci za njih. Prema meni, bolje bi zamjeniti ih nakon svjetskog.Sarajevo1946 wrote:Misimović i Spahić će nastaviti i nakon 2014. godine, u to sam siguran. Rijetki su naši igrači koji su se svojevoljno oprostili od reprezentacije radi godina
Ovo je tema o BH reprezentativcima... nevidim kakve veze reprezentativac Srbije ima sa Bosnom...Frankyee wrote:Ima li nekih vijesto o tome kada bi mogao Bicakcic da zaigra, bar da uleti 5 minuta.
Nebitan32 wrote:
Inace imamo li ikakve sanse da pridobijemo ovoga?
Adnan Januzaj
Roden u Briselu(Belgija) ali porijjeklom s Kosova. 18 godina. Prosle godine proglasneog za najboljeg mladog igraca. Belgijanci se nadaju da ce igrati za njihov prvi team. Iako je s Kosova ne mora znaciti da je Albanac. Zna li neko nesto vise o njemu?
Nebitan32 wrote:Mogu oni imati zelju da igraju ali pitanje je koliko ce biti sposobni za to. Vidimo to i na Rahimicu koji ne moze izdrzati 90min jakog tempa. Normalno. Godina-dvije vise puno znaci za njih. Prema meni, bolje bi zamjeniti ih nakon svjetskog.Sarajevo1946 wrote:Misimović i Spahić će nastaviti i nakon 2014. godine, u to sam siguran. Rijetki su naši igrači koji su se svojevoljno oprostili od reprezentacije radi godina
Inace imamo li ikakve sanse da pridobijemo ovoga?
Adnan Januzaj
Roden u Briselu(Belgija) ali porijjeklom s Kosova. 18 godina. Prosle godine proglasneog za najboljeg mladog igraca. Belgijanci se nadaju da ce igrati za njihov prvi team. Iako je s Kosova ne mora znaciti da je Albanac. Zna li neko nesto vise o njemu?