BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8376 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

pa nije Pape Štimac da mu Mamić određuje ko će igrat :D

hvala lijepo maminjovci ali nama Sammir ne treba i odhebite u skkovima stom šupljom pričom

samo mi nije jasno umjesto koga bi maloguzan igrao...Misimovića, Pjanića, Medunjanina , Salihovića :? :-)
MOSALJOZE

#8377 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Image
Inače Eurosport uvijek pravi ovakve "greške".Šta ćeš kompleksi
Partijaner

#8378 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:Image
Inače Eurosport uvijek pravi ovakve "greške".Šta ćeš kompleksi
Ja bas sinoc cekam kad ce biti izvjestaj, kad mane nas nigdje, ne znam cemu to omalovazavanje. Hrvatsku i Srbiju su prikazali, dok nas nisu nikako, ocito nekome smeta uspjeh nase repke.
MOSALJOZE

#8379 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Image
Sjo Bičakčića(fakat tri ć)
Ne znam jeste li gledali jučer press poslije tekme,kad Sušić kaze protiv Slovačke nam se vraća Miske,a vjerovatno ćemo moći računati i na Bičakčića(fakat tri ć)
Herr Flick

#8380 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Herr Flick »

Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova
Logovan

#8381 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

Herr Flick wrote:Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova
Ljubomora je čudo. :skoljka: :D
GeneralBHF

#8382 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

_terminaš_ wrote:
Herr Flick wrote:Ne znam zasto Eurosport nije prikazao inserte sa nase tekme,dok su prikazili grcku i litvaniju.Sramota njihova
Sto manje prasine da se dize sve je bolje za nas da ostanemo pri zemlji. Bicakcic je pravo pojacanje na stoperskoj poziciji i za par sezona bit ce u vecem klubu jer odskace od sviju u trenutnom klubu.
antifascism

#8383 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Bicakcic-Vranjes u kvalifikacijama za EP 8)

A Kolasinac, ako hoce, defanzivni vezni. :bih:
Kemal Malovčić

#8384 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

_terminaš_ wrote:
ne znam ko je vlasnik, ali ovi iz srbije ne uređuju program
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8385 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

ma strancima smo mi s balkana svi isti indijanci...čak i za ove koji ko nešto i znaju o situaciji
MOSALJOZE

#8386 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Kemal Malovčić wrote:
_terminaš_ wrote:
ne znam ko je vlasnik, ali ovi iz srbije ne uređuju program
Francuzi
Frankyee

#8387 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

Ima li nekih vijesto o tome kada bi mogao Bicakcic da zaigra, bar da uleti 5 minuta.

A sta je sa Kolasincem , izgleda i dalje se dvoumi ?

Da li je Adem Ljajic izgubljen potpuno ? on nije igrao zbog himne.

Trebaju nam jos treci napadac , zadnji vezni da zamijeni Rahimica i jako desno krilo. To bi bilo to za Brazil :D
udrch

#8388 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by udrch »

ja mislim da će Bičakčić debitovati protiv amerikanaca na Koševu, 12 avgust mislim..
Opetja033

#8389 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Opetja033 »

Frankyee wrote:Ima li nekih vijesto o tome kada bi mogao Bicakcic da zaigra, bar da uleti 5 minuta.

Trebaju nam jos treci napadac , zadnji vezni da zamijeni Rahimica i jako desno krilo. To bi bilo to za Brazil :D
Igrao vec zvanicne utakmice za A reprezentaciju Srbije, znaci otpisan za sva vremena za bilo koju drugu reprezentaciju.

Meni je jedino zao Muslimovica i ako bih radi bilo cega kritikovao Papeta onda je to tvrdoglavost po pitanju njegovog pozivanja u repku. Zahvalan igrac, pogotovo kao opcija napadaca sa klupe. Potreban je repki. A i ta suplja prica oko nepozivanja igraca koji igraju u Aziji je za mene nevjerovatna. Nemamo mi toliko dovoljnu sirinu, niti cemo je ikada imati, da se mozemo nekoga odreci samo zato sto igra na kraju svijeta - ako je taj neko kvalitetan naravno. A mislim da Muslimovic ima mjesta i kvaliteta za ovu repku.
zecko_kupuz

#8390 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zecko_kupuz »

To za Eurosport - pa oni su uvijek imali čudne preglede kvalifikacija, recimo da u 99 posto slučajeva ne daju izvještaje s velikih okršaja tj. derbija između velikih reprezentacija. Koliko me sjećanje služi, nije bilo ni pregleda našeg duela s Francuskom, a odlučujući je meč bio. :-)
MOSALJOZE

#8391 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Frankyee wrote:Ima li nekih vijesto o tome kada bi mogao Bicakcic da zaigra, bar da uleti 5 minuta.

Selektor je sinoć poslije tekme rekao kako će na njega računati protiv SADA i Slovačke.Kolašinac kao i njegovi roditelji konstantno ponavljaju kako su aplicirali za promjenu drzavljanstva i kako sad čekaju.Adem Ljaljić je fudbaler koji voli svoju zemlju,a to je Srbija.Ne znam odakle ti on naumpade.
rajv0sa

#8392 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by rajv0sa »

zecko_kupuz wrote:To za Eurosport - pa oni su uvijek imali čudne preglede kvalifikacija, recimo da u 99 posto slučajeva ne daju izvještaje s velikih okršaja tj. derbija između velikih reprezentacija. Koliko me sjećanje služi, nije bilo ni pregleda našeg duela s Francuskom, a odlučujući je meč bio. :-)
Ma nije to do njih, zavisi koja agencija radi utakmicu i ko ima prava za istu.
Nebitan32

#8393 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nebitan32 »

zecko_kupuz wrote:To za Eurosport - pa oni su uvijek imali čudne preglede kvalifikacija, recimo da u 99 posto slučajeva ne daju izvještaje s velikih okršaja tj. derbija između velikih reprezentacija. Koliko me sjećanje služi, nije bilo ni pregleda našeg duela s Francuskom, a odlučujući je meč bio. :-)

Mozda je novac u pitanju. Oni trebaju placati prava na te snimke. Imamo npr TV Euronews koji nikad ne prikazuje snimke istog dana. Primjer finale lige sampiona. Oni imaju budzet i onda izracunaju sta mogu platati a sta ne. Pa vjerovatno tako i eurosport. A Grka ima vise nego nas pa samim time i potencijalnih gledaoca.

Price o nekim zavjerama su gluposti jer oni ne vide razliku izmedu svih tih drzava iz ex SFRJ.

Sada je najbitnije pridobiti Kolasinca. On je prioritet i njega moramo imati na svjetskom.

Nakon svjetskog nam je neophodan jedan snazan centralni igrac. Nesto kao Marouane Fellaini kod belgijanaca. Misimovic je pri kraju karijere i imat ce 33 godine nakon svjetskog, dakle ne mozemo vise racunati na njega iza 2014. Imamo Pjanica koji je odlican tehnicar ali je slab u duelima. Takve je grade i to se nece promjeniti. Dakle treba neko jaci kod njega. Imamo li mi nekog ovakvog profila?

Inace nakon 2014 gubimo 3 igraca : Misimovic, Rahimic, Spahic
Muhamed Đakmić

#8394 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Misimović i Spahić će nastaviti i nakon 2014. godine, u to sam siguran. Rijetki su naši igrači koji su se svojevoljno oprostili od reprezentacije radi godina :D
Nebitan32

#8395 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nebitan32 »

Sarajevo1946 wrote:Misimović i Spahić će nastaviti i nakon 2014. godine, u to sam siguran. Rijetki su naši igrači koji su se svojevoljno oprostili od reprezentacije radi godina :D
Mogu oni imati zelju da igraju ali pitanje je koliko ce biti sposobni za to. Vidimo to i na Rahimicu koji ne moze izdrzati 90min jakog tempa. Normalno. Godina-dvije vise puno znaci za njih. Prema meni, bolje bi zamjeniti ih nakon svjetskog.

Inace imamo li ikakve sanse da pridobijemo ovoga?

Adnan Januzaj
Roden u Briselu(Belgija) ali porijjeklom s Kosova. 18 godina. Prosle godine proglasneog za najboljeg mladog igraca. Belgijanci se nadaju da ce igrati za njihov prvi team. Iako je s Kosova ne mora znaciti da je Albanac. Zna li neko nesto vise o njemu?
Eborg

#8396 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Eborg »

Pa ako su mu djed/nana odnosno otac/majka rođeni na teritoriji BiH ima pravo igrati za nas. Sve ostale opcije otpadaju bez obzira šta je po nacionalnosti.
MyTao

#8397 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MyTao »

Ovo je tema o BH reprezentativcima... nevidim kakve veze reprezentativac Srbije ima sa Bosnom...
antifascism

#8398 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Nebitan32 wrote:

Adnan Januzaj
Roden u Briselu(Belgija) ali porijjeklom s Kosova. 18 godina. Prosle godine proglasneog za najboljeg mladog igraca. Belgijanci se nadaju da ce igrati za njihov prvi team. Iako je s Kosova ne mora znaciti da je Albanac. Zna li neko nesto vise o njemu?
:lol:

Trebali smo i Alabu pozvati :run:
MyTao

#8399 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MyTao »

Nebitan32 wrote:
Sarajevo1946 wrote:Misimović i Spahić će nastaviti i nakon 2014. godine, u to sam siguran. Rijetki su naši igrači koji su se svojevoljno oprostili od reprezentacije radi godina :D
Mogu oni imati zelju da igraju ali pitanje je koliko ce biti sposobni za to. Vidimo to i na Rahimicu koji ne moze izdrzati 90min jakog tempa. Normalno. Godina-dvije vise puno znaci za njih. Prema meni, bolje bi zamjeniti ih nakon svjetskog.

Adnan Januzaj

Ovaj ima veze sa Bosnom ko i Eto'o ili Drogba...
Nebitan32

#8400 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Nebitan32 »

Zasto ne ako je Bosnjak s Kosova
Post Reply