http://www.ringautomotive.co.uk/uk/prod ... ng/BRL0402
izvinjavam se malo je sa teme, alsi eto da podijelim sa vama
Moderators: _BataZiv_0809, anex
meni nije mrsko parkirati ni 300 metara kad moram, ali rijetko za to imam potrebe...i na poslu, a i kod kuće...ustvari lažem, na poslu često parkiram bar 30 do 50, čak i više, metara od zgrade gdje radim...ja samo ne volim da mi auto nije na oku...znam da to nije nikakva sigurnost, ali tako volim...nije mi mrsko ni tražiti parking često, ali šta onda kad ga fakat nema, kao što je ovdje slučaj? i da, zaista ga pravo rijetko ima...iuskrsno_respo wrote:ja ne govorim da parkira na tom novom samo sam pomenuo kako raja isto parkira tu a imaju parking preko puta znaci do tog sto se pravi i na kojem se uvijek moze naci mjesto
ne znam gdje se ovo nalazi al sam siguran da negdje u blizini ima slobodno mjesto gdje ga moze parkirati samo je problem prosetati tih 100 metara
ako ne vjerujes da idem parkirati auto 100 metara od kuce je do tebe jer vjerovatno ti je nepojmljivo da kad parkiras auto prosetas tih 100 metara do kuce
e eto upoznaj se i sa tim da ima ljudi kojima nije mrsko ja sam jedan od njih a poznajem ih jos srecom
A gdje ti vidis garazu?sorcerer wrote:mezar je i u garazi .....
Pa maravno da neće kad svako želi ljubimca pod prozorom.mco wrote:A faza je stvarno kriza za parking pogotovo ovaj dio sto je ispod C faze, ali gore sto stvarno nije daleko u C faza ima 99% mjesta, sad ako je nekom mrsko hodat to je druga stvar ono uzbrdo nizbrdo stepenice. Bas me intresuje kad se napravi novi parking u C fazi (projekat opstine N.G.) da li ce se popravit ista stanje pogotovo dole dole u A fazi.
quarterback wrote:ja bih platio skopskim vatrogascima da malo dodju u sarajevo i zavedu red kad vec debela drotovska stoka nece
Tačnije rečeno, pokvario se mozak kod Fiatovog vozača.johntra wrote:ma pokvario se FIAT, šta vam je...
Ma isto je i kod nas, policajci su medju najvecim prekrsiocima saobracajnih propisa, cak i kad voze privatno oko sedista zamotaju onu fluorescentnu vestu gdje pise policija i pice............................quarterback wrote:ja bih platio skopskim vatrogascima da malo dodju u sarajevo i zavedu red kad vec debela drotovska stoka nece

3 glavna automobila.johntra wrote:Što vi imate različitih policijskih vozila...
Chevrolet AveoAleksoMKD wrote:3 glavna automobila.johntra wrote:Što vi imate različitih policijskih vozila...
Oni Krajsleri gore se povlace iz upotrebe jer imaju skoro 15 godina i istroseni su. Jedna od vecih gluposti je bila nabavka Americkih automobila al jebiga korupcija, navodno je diler tih kola bio blizak sa ondasnjim glavonjama iako su za iste pre mogli uzeti Nemacke BMW policiske.
Sada je uveden Skoda Jeti kao glavna zamena i nabavljen je izvesan broj onih Shevroleta malih koji jesu smjesni (minijatura od kola) ali mogu u sve ulicice da udju i da se probijaju kroz guzvu.
Inace smjesna prica oko krajslera, kad su uvedeni sa automatskim menjacem prve nedelje je izletilo 5-6 krajslera u njive ne znam zasto, navodno se nisu snasli za automaticimaali nije bilo teze povredjenih . Al sa stojadina u krajsler je sigurno bio kulturni shok.
I jednom su se 2 policajaca zakljucali unutar krajslera i nisu izasli par sati
Bas ti auti su. Samo su bjeli.Optimist wrote:
Chevrolet Aveo
Gledati pocetak klipa kako ih voze Albanski policajci.![]()