FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pričvršćivač

#8376 Re: FK Zeljeznicar

Post by pričvršćivač »

kad se utakmica namjesta to rade i znaju samo sa 2-3 igaca i neko iz kluba,
nikad 11 igraca, rezervere, strucni stab i vodjstvo kluba
mada meni nista sumnjivo nije bilo sinoc, iako su golovi borca izuzetno glupi
vrhbosna

#8377 Re: FK Zeljeznicar

Post by vrhbosna »

lit3ro wrote:
vrhbosna wrote:Fizička pripremljenost i Želje i Borca katastrofa.Pogotovo Borac,ko invalidi a ne momci u najboljim godinama.
P.S.http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21211.html

32552523 ljudi kaze da odavno nisu gledali bolju utakmicu ( sto se tice nase lige) da se vise ginulo, da je bilo dinamicnije itd itd i ti kazes da je fizicka pripremljenost katastrofa...Nema sta ti si pravo obratio paznju na utakmicu...
Jbga meni se tako učinilo.Prebacih kasnije na Sevilja-Atletiko... :-)
LSD

#8378 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

JThomas wrote:ne mora to ništa značiti, i ti bi plakao da "moraš" nešto što nećeš. al' nema veze, pustimo mahalsku, ne bi ni bilo interesantno da odmah sve uzmemo.

naravno da bi bilo ljepše da smo i ovo uzeli, ali nema razloga zaista za neko veliko tugovanje. utakmica je bila spektakl kojeg se ne bi postidile ni mnogo jače lige.

višća će biti veliki igrač, to odgovorno tvrdim već sada. za trud i odnos - kapa dole svima. onima koji su ostali poslije utakmice - svaka dala, al' ne vode iz bokala.

I DA GUBIŠ DESET - NULA, S JUGA BI SE PJESMA ČULA!
Amar je "namirisao" malog Višću dok je ovaj još igrao u Banovićima.
Znamo svi da prošlu polusezonu nije mogao nastupiti, ali se momak pokazao kao veliki talenat i sigurno igrac koji ce biti vrlo bitka karika u našem timu.

Necu namjerno da kritikujem igrace, cak ni Bajića koji jeste katastrofalno pogriješio ali sjetimo se da je taj isti Bajić zabio nekoliko vrlo bitnih golova ove sezone...momci su dali sve od sebe,napadali do samog kraja i nema im se šta zamjeriti.
JThomas

#8379 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

ova generacija nije bogzna posebna talentom... :D ali odnosom prema klubu itekako jeste, i to navijači prepoznaju.

nisam s juga mogao registrovati to zviždanje ćulumu, ali takvi - crkli dabogda.
LSD

#8380 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

JThomas wrote:ova generacija nije bogzna posebna talentom... :D ali odnosom prema klubu itekako jeste, i to navijači prepoznaju.

nisam s juga mogao registrovati to zviždanje ćulumu, ali takvi - crkli dabogda.
To je radila grupa isfrustriranih bolesnika sa sjevera, koji su tek odnedavno poceli pratiti Želju.
Nažalost, takvih ce uvijek biti na tribinama :(
Jug je poslije utakmice skandirao i podržao Ćuluma.
BSn

#8381 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

JThomas wrote:ova generacija nije bogzna posebna talentom... :D ali odnosom prema klubu itekako jeste, i to navijači prepoznaju.

Upravo zbog toga i ocekujem da samelju izuzetno dobre Laktase. Znaci - krv, znoj i rock 'n' roll! :D

Igra li se u ovoj drzavi, jos uvijek, superkup?
cico88

#8382 Re: FK Zeljeznicar

Post by cico88 »

VOLIM TE ŽELJO!!!!!!
JThomas

#8383 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

ćulum iznio teret sezone, ali šta zna neki debil koji je sad došao na utakmicu i ko zna kad će opet. takvi ne trebaju ni ovoj planeti, a ne želji.

za evropu, brate, trebaju pojačanja i to nekoliko njih. ništa, molit' boga za ekranas ili helsinki, jer ako izvučemo lech, salzburg ili partizan, neće valjati nimalo... :D

8-) 8-) 8-)
upaljac83

#8384 Re: FK Zeljeznicar

Post by upaljac83 »

BSn wrote:

Upravo zbog toga i ocekujem da samelju izuzetno dobre Laktase. Znaci - krv, znoj i rock 'n' roll! :D

Igra li se u ovoj drzavi, jos uvijek, superkup?
mislim da ne
LSD

#8385 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Dobra bakljada :thumbup: ,tek sam je sad vidio iz ovog ugla...nisam ni mogao sa juga ništa vidjeti od onog dima.
Ni prvi naš gol niko nije vidio.
LSD

#8386 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Image
JThomas

#8387 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

golovi se nisu mogli ni vidjeti s juga 8-)
ultima_palabra

#8388 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Nemojte još nikakve Evrope, dajte da Laktaše dobijemo...znamo šta se desilo s onim majicama :roll:
Nadam se da će nas ovi instant navijači pustiti malo na miru u nedjelju, pa da napravimo spektakl kakav mi znamo 8-)
Superkup su ukinuli još otkad smo trebali igrati sami sa sobom za njega ;-)
burek_in_space

#8389 Re: FK Zeljeznicar

Post by burek_in_space »

Ciki, kako ce te proci sa Laktashima?! :D
ultima_palabra

#8390 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

burek_in_space wrote:Ciki, kako ce te proci sa Laktashima?! :D
:cry: :(
burek_in_space

#8391 Re: FK Zeljeznicar

Post by burek_in_space »

ultima_palabra wrote:
Shta je bilo?! :?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8392 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:
ultima_palabra wrote:
:roll: jesi li moro cenere ubacivati na Bistriku :roll: još i ovo :roll:
samo_ovaj_put

#8393 Re: FK Zeljeznicar

Post by samo_ovaj_put »

grupa na sjeveru pjeva "culume napolje"(to se pjevalo istom jacinom kao sto se pjeva onom golmanu "pu.. ga ped..")-tako da prica o onih 20% nije tacna
grupa na jugu pjeva "svi u napad mrtav je hase"-koju predvodi vodja naravno-isto vrijedi i za prethodno
ako izdvojimo te silne grupe koje bacaju ljagu na zelju i manijake,ostane nekih 1000-2000 pravih zaljubljenika u zelju i onih koji ga vole srcem i koji su bili tu kad se zeljo borio za opstanak
necemo da pricamo o 15000 fanaticnih navijaca koji bodre zelju,jer se juce vidjelo da to nije tako
da je puno ljudi doslo iz furke,da su pola sjevera cinile djevojke,zene, koje veze nemaju sa sportom,da su tu bili ljudi koji ne znaju dva igraca tima kojeg su dosli gledati
ultima_palabra

#8394 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

burek_in_space wrote:
ultima_palabra wrote:
Nisi fer, nafuravaš ga da prognozira...a znamo šta se onda desi :-)
MELBOURNE_SARAJEVO

#8395 Re: FK Zeljeznicar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Prvo da kazem nesto u vezi Bakljade ..Vecina ljudi koji zapale baljku kod nas su isto ko zene odmah ih bacaju i ne gledaju gdje bacaju 2 lika do mene ostadose bez kose a jednom se glava zapalila jer neki likovi nisu gledali uopce gdje bacaju :shock: Jebo moju trenerku nek izgori svaki put ali postaje pravo opasno radi ovih curica sto lafo baklje pale a prepadaju se istih tih baklji.Baklju zapali i pusti da gori i samo je spusti pored sebe ali ne neki ne kontaju..

Sto se tekme tice,moram reci da sam razocaran taktikom sa jednim spicem jer ta taktika pije voda kad imas spica koji ce probiti odbranu sam a mi takvog igraca nemamO, nasi najopasniji igraci su iz pozadine nazlost ..Pod hitno nam treba gol igrac koji ce dati preko 20 golova u ovoj nasoj smrdi ligi.A sto se tice rezultata jako se tesko vratiti poslije 0-2 i poslije onakve 2 greske kod golova.Idemo dalje ali jos jednom mislim da mi treba da igramo 4-4-2 jer smo i onako ekipa radilica i trkaca i nikakvih problema ne bi imali sa tom taktikom.
Last edited by MELBOURNE_SARAJEVO on 20/05/2010 15:53, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#8396 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Jucerasnju uzvratnu utakmicu finala kupa zaboraviti, staviti negdje u neki daleki cosak ili je skroz izbrisati igracima iz glava i do nedelje raditi sa njima maksimalno. Sto na psiholoskom sto na taktickom planu ali ih treba motivisati non stop. Laktase jednostavno MORAMO dobiti da se ne bi desilo da ganjamo titulu u Trebinju.

HRABRO DO POBJEDE!
burek_in_space

#8397 Re: FK Zeljeznicar

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:
:roll: jesi li moro cenere ubacivati na Bistriku :roll: još i ovo :roll:
:mrgreen:
ultima_palabra wrote: Nisi fer, nafuravaš ga da prognozira...a znamo šta se onda desi :-)
Bash suprotno, dajem mu shansu da konachno pogodi kako treba. 8-)
Titula je vasha, bar je to jasno ko dan.
Pokerboy11

#8398 Re: FK Zeljeznicar

Post by Pokerboy11 »

LSD wrote:Image
Evo ,ovo je vrhunac sezone kod naših vrlih komšinica...mene stid ,iskreno.
Kažu , Idu dva pitara ulicom. Jedan navija za Borac, a drugi za Laktaše. :roll:
Svaka cas susjedima :thumbup: :shock: Ovako ce mo u ratu biti zajedno, zbog takvih maloumnih seljackih kretena :thumbup: A sada sto se tice tekme nikada se vise u zivotu nisam razocarao :( :-) Prvo zbog rezultata drugo desetak metara od mene na jugu tuca sake lete na sve strane i noge a onda vrhunac dolazi lik sa nozem i svi bjeze ...... ja mislim da je bilo izmedju dbr i alipasina nezzz :shock: :twisted: :x Utakmica nee mogu da vjerujem da mi mozemo kuci primiti ovako dva pisana gola!! Utakmica jeste izgledala kao prodana prvo poluvrijeme, drugo inekako nije igralo se kofa se izjednaci se pa onda se sve nesto vrtilo pred sesnestercom tu smo gubili lopte nakon 2:2 i nekoliko pravo dobrih sansi. nezzzz sta da kazem jel prodano ovo ono ali ako jeste i ako ikada slucajno saznam ja NIKADA vise necu otici na tekmu ionako nakon 2:2 za malo u nesvijest nisam pao, noge se tresu toliko se izderao ona dva gola da vise nisam imao snage da budem na nogam onda bi sta bi idemooo akobogda sad protiv laktasa uzmemo pa da vidimo ko ce biti 5 na tabeli ko prvi i odozgo se rugati svim srcem i sa TITULOM
al_akhisari

#8399 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

samo_ovaj_put wrote:grupa na sjeveru pjeva "culume napolje"(to se pjevalo istom jacinom kao sto se pjeva onom golmanu "pu.. ga ped..")-tako da prica o onih 20% nije tacna
grupa na jugu pjeva "svi u napad mrtav je hase"-koju predvodi vodja naravno-isto vrijedi i za prethodno
ako izdvojimo te silne grupe koje bacaju ljagu na zelju i manijake,ostane nekih 1000-2000 pravih zaljubljenika u zelju i onih koji ga vole srcem i koji su bili tu kad se zeljo borio za opstanak
necemo da pricamo o 15000 fanaticnih navijaca koji bodre zelju,jer se juce vidjelo da to nije tako
da je puno ljudi doslo iz furke,da su pola sjevera cinile djevojke,zene, koje veze nemaju sa sportom,da su tu bili ljudi koji ne znaju dva igraca tima kojeg su dosli gledati
:shock: :shock: :shock: ...bavis li se icim sem umanjivanjem znacaja, velicine, ovog dogadjaja i zelje...nije tebi lahko nimalo...

...okus gorcine je jos u ustima, ma sta u ustima, u dusi...ali, s druge strane sve je nekako lakse kad se zna da se ide naprijed...

...u subotu hladne glave, lagahno i polahko po pobjedu i da se slavi...ZAJEDNO s igracima i strucnim stabom...dajte ljudima podrsku...

P.S u ovoj zemlji sve vri od mudraca i filozofa....svi znaju bolje tudji posao...
ultima_palabra

#8400 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Za ove što misle da je namješteno...ako jeste, onda je u nedjelju i na Grbavici i u BL dvica...da Laktaši ostanu, a Željo uzme titulu. Tako da možete goleme pare dignuti ako stavite dvije dvice ;-)
Post Reply