Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#8376 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46521.htm

Ovo izgleda Horde Zla protiv svih ljudi iz uprave i stručnog štaba i igrača :? :-) :roll: :roll:
VenOM__

#8377 Re: FK Sarajevo

Post by VenOM__ »

zlo87 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46521.htm

Ovo izgleda Horde Zla protiv svih ljudi iz uprave i stručnog štaba i igrača :? :-) :roll: :roll:
Da :x :x Al' nema veze pobijedit' cemo i ova govna
Obuca9

#8378 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Za pet mjeseci koliko je Uprava u klubu dobili su četiri plate.

Da im stara Uprava nije dugovala, onda bi te četiri plate ustvari bile za juli, avugst, septmebar i oktobar. Ovako je ispalo da su to plate za mart, april, maj i juni.

Ista ta stara Uprava, isti ti majmuni kakvi su Baljak i Alihodžić, a na čiju su oni stranu danas direktno stali. Marš jadovi jadni, gadite mi se.
uvjekpospan

#8379 Re: FK Sarajevo

Post by uvjekpospan »

A za kojeg igraca kazu da ga je doveo Blekic?
VenOM__

#8380 Re: FK Sarajevo

Post by VenOM__ »

"Igrači i stručni štab su jedina pozitivna stvar u klubu" fino fino :x :x

Toso me najvise razocarao :sad:
Obuca9

#8381 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Pa Mirzi je svakako lakše bez navijača, a evo i u današnjem Oslobođenju fino kaže "U četvrtak se vidjelo da su igrači i str. štab jedine svijetle tačke".

Vjerovatno su zato onako dobro igrali, jer nije bilo navijača.
emigrazione

#8382 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Navijaci se nikad ne smiju okrenuti protiv igraca, tek tad bi nam bio kraj. Igraci nisu to da vole klub nego da igraju za njega najbolje sto mogu, a oni su to radili iskreno ginuli su na svakoj utakmici, nisu nas izdali nikad solidarisali su se sa rajom uvijek. Mene najvise boli sto igraci koje je direktno blekic doveo, znaci nemaju veze sa starom upravom, ovoliko kukaju, ima tu nesto. Jebiga ako nekome kasne 3 plate pa mora se buniti kakve veze horde zla imaju s tim, i nekakva izdaja
dinGospo_SA

#8383 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

hz__semir wrote:Za pet mjeseci koliko je Uprava u klubu dobili su četiri plate.

Da im stara Uprava nije dugovala, onda bi te četiri plate ustvari bile za juli, avugst, septmebar i oktobar. Ovako je ispalo da su to plate za mart, april, maj i juni.

Ista ta stara Uprava, isti ti majmuni kakvi su Baljak i Alihodžić, a na čiju su oni stranu danas direktno stali. Marš jadovi jadni, gadite mi se.
sema ne kontam ovo, tj. nije mi najjasnije... ovo sto ti pises je ok za one koji su tu bili i u vrijeme prosle uprave, i kojima se duguju pare, to je ova stara garnitura (avdic, ihtijarevic, dzakmic, jahovic...)
ali sta reci za ovo:
"Kada sam dolazio nisam mogao niti pomisliti da će nam se ovo dešavati. Primili smo samo jednu platu, te jednu premiju i četvrtinu od ugovora, iako tako nije bilo po dogovoru. Primili smo i nešto novaca, otprilke po 200. KM, nakon susreta sa Širokim na Koševu. I to smo dobili na insistiranje šefa stručnog štaba", rekao je Arsenijević, a s njim su se složili Kojašević i Sčepanović.
ovo mi nikako nije jasno??? ko laze i zarad kojih i cijih interesa? igraci ili dio uprave koji je dao ostavku...
hebo lud zbunjenog vise... :skoljka:
Nuclear Winter

#8384 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

hz__semir wrote:Pa Mirzi je svakako lakše bez navijača, a evo i u današnjem Oslobođenju fino kaže "U četvrtak se vidjelo da su igrači i str. štab jedine svijetle tačke".

Vjerovatno su zato onako dobro igrali, jer nije bilo navijača.
E baš ZATO treba doći sutra i sasuti lavinu NAJGORIH uvreda i psovki,da bi im pokazali šta mislimo o IZDAJNICIMA.Ovo je taj "baliluk" na djelu,koji nas koči u svim sferama života već 15 godina!!
Obuca9

#8385 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Sarajevski wrote:teks srca, nakon neprospavane noci, nakon trideset godina provedenih na kosevu, ja vise ne idem na utakmice sarajeva. ni ja, ni moj otac ni moj brat
ne dam im te pare, ne zelim gledati to. dosta je. ovakvo sarajevo mene vise ne zanima. ima teletekst, imaju prenosi, ima internet sa rezultatima, ali na kosevo dok je ova bagra tu ja ne idem
kada pobijede, skakacu po kuci, ljubiti dijete, pjevacemo nas dvojica mi smo divovi, kada izgubimo, sjedicu na balkonu i zmarit jednu za drugom, al na istok vise ne idem
eto vam, bujrum radite sta hocete. al necete dokle hocete
POTPIS !!!

Teška srca, sa suzama u očima, ali sam i ja upravo u sebi prelomio, prvi put u ovih 15 godina koliko idem na utakmice najdražeg kluba, da svjesno i namjerno neću otići na Koševo, nego ostati u kući. Nek' ih gledaju Fazlagić i Baljak.
Nuclear Winter

#8386 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

dinGospo_SA wrote:

sema ne kontam ovo, tj. nije mi najjasnije... ovo sto ti pises je ok za one koji su tu bili i u vrijeme prosle uprave, i kojima se duguju pare, to je ova stara garnitura (avdic, ihtijarevic, dzakmic, jahovic...)
ali sta reci za ovo:
"Kada sam dolazio nisam mogao niti pomisliti da će nam se ovo dešavati. Primili smo samo jednu platu, te jednu premiju i četvrtinu od ugovora, iako tako nije bilo po dogovoru. Primili smo i nešto novaca, otprilke po 200. KM, nakon susreta sa Širokim na Koševu. I to smo dobili na insistiranje šefa stručnog štaba", rekao je Arsenijević, a s njim su se složili Kojašević i Sčepanović.
ovo mi nikako nije jasno??? ko laze i zarad kojih i cijih interesa? igraci ili dio uprave koji je dao ostavku...
Pa buraz ŠTO SE NISU BUNILI kad su im dugovali pare????? Jel bio problem organizovati ISTU ovakvu press konferenciju i reći da su im dužni pare.Sad ODJEDANPUT ništa ne valja,i sve je bilo uredu do ove sedmice??
ultima_palabra

#8387 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Elem...
Postao/la ultima_palabra dana 09/07/2010 19:42

Zijo ima mutnih poslova, ali u ovo ide srcem
I zato će rano izgoriti kao Gracić, ima u našem fudbalu puno namazanijih ljudi
Obuca9

#8388 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

@ultima

To je to. Raja ovdje pljuje Blekića, a nije baš tako. Ušao je srcem u ovaj projekat i to ga je zajebalo. Ali eto, vrijeme će pokazati svoje.
Last edited by Obuca9 on 12/11/2010 13:20, edited 1 time in total.
dinGospo_SA

#8389 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

Nuclear Winter wrote: Pa buraz ŠTO SE NISU BUNILI kad su im dugovali pare????? Jel bio problem organizovati ISTU ovakvu press konferenciju i reći da su im dužni pare.Sad ODJEDANPUT ništa ne valja,i sve je bilo uredu do ove sedmice??
sve su to pitanja koja stoje, i koja su cak i ista kao ovo koje sam ja postavio... ko laze i zarad cijih interesa...
Obuca9

#8390 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image

E moj Džakmiću, šta si sebi dozvolio, jadan ne bio. Sjeo si između dva najveća dušmana ovog kluba, Merdanovića i Baljka, samo ti je još Alihodžić falio i počeo si pričati o dugovanjima.

Zbog koga se ja sekiram i živce gubim, zbog jadova bez obraza i časti. E moja Sema, konju glupi.
dinGospo_SA

#8391 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

hz__semir wrote:Image

E moj Džakmiću, šta si sebi dozvolio, jadan ne bio. Sjeo si između dva najveća dušmana ovog kluba, Merdanovića i Baljka, samo ti je još Alihodžić falio i počeo si pričati o dugovanjima.

Zbog koga se ja sekiram i živce gubim, zbog jadova bez obraza i časti. E moja Sema, konju glupi.
ma sve skupa fuj, fuj do te mjere da tjera na povracanje!!!
fino kupiti u subotu svi po pakovanje hrenovki ili ti virsli pobacati na teren i napustiti stadion! majko draga sta rade uhljupi :x
north

#8392 Re: FK Sarajevo

Post by north »

TOTALNI BOJKOT!!!!

Šta drugo, ja sam već ranije rekao, sa današnjom presicom je sve rečeno, igrači su uz žohare, koji su u prethodnim godinama kao odlično radili, svaka im čast, ali se nadam da sutra, ali i cijelu narednu polusezonu na Koševu neće biti navijača!!! I tu ne mislim samo na sjever, bagri ne smije biti više od 100 ljudi na utakmicama!!!

Idite svi u 3 lijepe PM, dođe mi da zaplačem!!!
Obuca9

#8393 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

dinGospo_SA wrote:

ali sta reci za ovo:

Lažu bolan, lažu. Evo ovdje fino piše 22.000 KM su dobili za premije. Pa ko je lud ovdje ba:
Image

Kakvih ba 200 KM, Arsenijevć dobio 10.000 KM, Kojašević 10.500 (7.500 + 3.000), Šćepanović 7.500 KM, Todorović i Gutić po 5.000. Koga ba lažu, kad sve ima crno na bijelo.
tacna

#8394 Re: FK Sarajevo

Post by tacna »

Avdic kaze nisu imali obraza zbog navijaca strajkovat, sad ste ga izgubili definitivno nema vise podrške nema kupovine karata pa ce mo vidjeti od cega ce vam plate isolacivati i premije JADNICI PRODANI.
dinGospo_SA

#8395 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

@sema - pitanje ko laze je bilo vise retoricko, bar crno na bijelo govori da su ljudi koji su podnijeli ostavke u pravu... vise me kopka zarad cijih interesa ovo sve iznose ???? :x
emigrazione

#8396 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

A da li je moguce da laze ovaj papir, cisto informacije radi
Obuca9

#8397 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

tacna wrote:Avdic kaze nisu imali obraza zbog navijaca strajkovat, sad ste ga izgubili definitivno nema vise podrške nema kupovine karata pa ce mo vidjeti od cega ce vam plate isolacivati i premije JADNICI PRODANI.
Eto opet lažu, da nisu imali obraza štrajkovati, KAD JESU ŠTRAJKOVALI. Priče o slobodnom danu su izmišljotine, koje su iznesene da se igrači opravdaju pred navijačima.
mahalaš

#8398 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

hz__semir wrote:
To je i mene iznenadilo. Hame je nekad bio dobar momak, al valjda sad ne smije da pisne jer hoce da ga puste na zimu.

I ja poslije toliko godina necu na Kosevo. Nek im sad Baljak i co kupuju hrenovke
Logovan

#8399 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

A je li moguće da je baljak (ili merdanović ili alihodžić) platio svim igračima evo npr. 1000 KM da dođu na press konferenciju i da kažu kako nemaju šta da jedu, kako nemaju struje.....itd ???? :roll: :roll:
sistematski pregled

#8400 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

Igračima ne mogu previše zamjeriti na ovome. Ispali su smradovi ali znam da su morali ovo napraviti, nisu smjeli kontra mirze i uhljupa. Trebali su od Bašića tražiti dug, on je bio i u prošloj upravi! Nije im ispunjeno sve iz ugovora, to stoji. Ali isto tako stoji da je nova uprava morala isplaćivati zaostatke od stare uprave. Stoji to da je novoj upravi rađeno iza leđa od ovih smradova, onemogućavana sponzorstva i sl. Razočarao me je tošo, smrduljak mali kud ga ne nalaušismo onda poslije Troglava. 95% navijača, onih koji su redovni na koševu su uz BP a protiv baljka & co, trebamo samo ostati jedinstveni i na sutrašnjoj utakmici pokazati šta mislimo o njima. I Sjever i istok i zapad!!!
Nije tu više u pitanju ni Blekić, nek u upravi bude ko hoće ali da više jednom baljak, merdan, alihodžić, bašić i ostali uhljupi napuste klub!

MI SMO TU I J.EBEMO VAM MATER!!!
Locked