a te parole imaju nekekve veze sa srebrenicom,cetnicima?,koje parole,nisam vidio ?The 51st State wrote:Nemaju nikakv Ali imaju parole koje su dominirale na paradikakavdanakneiskustvu wrote:славянин wrote:Ubili su i cetnici 9000 ljudi u srebrenici - oce li ovi borci za slobodu i antifasizam uskoro da odrze skup u beogradu i ima li finansijera kakvih da pokriju medije za to ??
kakve veze imaju lezbejke sa srebrenicom,cetnicima?
Povorka ponosa u Sarajevu
-
kakavdanakneiskustvu
#8376 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- славянин
#8377 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja mislio parada je za slobodu antifasizam ljudska prava kontra homofobije fasizma itd - evo spominje se kako je porodica nastradala zbog homofobije pa i ja se upitam sta je sa 9000 naprimjer porodica u srebrenici ili 15 000 u sarajevu. - ima li ovih regionalnih i evropskih prvaka za slobode i prava da malo ono sta organizuju ??kakavdanakneiskustvu wrote:славянин wrote:Ubili su i cetnici 9000 ljudi u srebrenici - oce li ovi borci za slobodu i antifasizam uskoro da odrze skup u beogradu i ima li finansijera kakvih da pokriju medije za to ??
- arzuhal
#8378 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Baš fuj. Fuj.
-
julisiz es grant
#8379 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
To je jedna verzija.radostan dan wrote:znam sve, nisam poznao dubravka na ovoj slici...hvala.freelancerusk wrote:
Alisa Mahmutović, Mahir Rakovac i Dubravko Lovrenović.
Malog su u školi matretirali, tjerali da govori da je "gej", "peško", skočio sa osmog sprata, u roku godinu dana i Alisa i Dubravko se razbolili od karcinoma i umrli. Inače je Dubravko bio uvaženi akademik... ali eto, takve familije nemaju mjesta pored SDA balija, pa neka im djeca skaču sa zgrada...
Zvanične nema, jer događaj nije dobio sudski epilog.
Izrečeno je previše tvrdnji i iznešeno dokaza u suprotnom pravcu da izazovu razumnu sumnju.
- Matzan
#8380 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
E moji SDA-ovci, do šta ste nas doveli!?
U Titin vakat se smjelo na klupi spavati, a sad vam pederi po po šeheru paradiraju.

U Titin vakat se smjelo na klupi spavati, a sad vam pederi po po šeheru paradiraju.
Last edited by Matzan on 08/09/2019 20:16, edited 1 time in total.
- Rugafet
#8381 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Eh da sam vlast dvi hefte samo, malo reda da uvedem. Pjevali bi mi ovi ponosni i svi slični njima ko prepelice. Ne bi im vala više parade i slične gluposti pale na pamet dok su živi
-
The 51st State
#8382 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
od balkanskih konzervativaca samo su gori balkanski tkz
progresivci.
progresivci.
-
kakavdanakneiskustvu
#8383 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
славянин wrote:Ja mislio parada je za slobodu antifasizam ljudska prava kontra homofobije fasizma itd - evo spominje se kako je porodica nastradala zbog homofobije pa i ja se upitam sta je sa 9000 naprimjer porodica u srebrenici ili 15 000 u sarajevu. - ima li ovih regionalnih i evropskih prvaka za slobode i prava da malo ono sta organizuju ??kakavdanakneiskustvu wrote:славянин wrote:Ubili su i cetnici 9000 ljudi u srebrenici - oce li ovi borci za slobodu i antifasizam uskoro da odrze skup u beogradu i ima li finansijera kakvih da pokriju medije za to ??
nije valjda da misliš da to što je neko na forumu postavio sliku ove tragicne porodice da to ima veze sa organizatorima ove povorke i njihovom potrebom da se pokazu javnosti?
-
radostan dan
#8384 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
upoznat sam, pratio sam na forumu...hvala.julisiz es grant wrote: To je jedna verzija.
Zvanične nema, jer događaj nije dobio sudski epilog.
Izrečeno je previše tvrdnji i iznešeno dokaza u suprotnom pravcu da izazovu razumnu sumnju.
-
moet-perignon
#8385 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
u jednom telefonskom razgovoru malocas mi je neko rekao kako sada na ulici neke pijane budale uzvikuju tekbir.
koja je to obijest, muka kod te svjetine da mora da pusta krikove necega cijeg znacenja nije ni svjestan, niti ga osjeca srcem.
potpuno mehanicki izgovara, a tim i neprirodno. srecom, pozvali su obezbijedjene da maknu tu rulju, i eventualno sankcionisu.
bas je lijep osjecaj, kad im se bude stalo u kraj sa njihovim nasiljem. rulja.
koja je to obijest, muka kod te svjetine da mora da pusta krikove necega cijeg znacenja nije ni svjestan, niti ga osjeca srcem.
potpuno mehanicki izgovara, a tim i neprirodno. srecom, pozvali su obezbijedjene da maknu tu rulju, i eventualno sankcionisu.
bas je lijep osjecaj, kad im se bude stalo u kraj sa njihovim nasiljem. rulja.
Last edited by moet-perignon on 08/09/2019 20:02, edited 1 time in total.
- arzuhal
#8386 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisu homoseksualci bolesni ljudi, da odmah to riješimo. Ali ako me neko natjera ili uvjeri, ako to zvuči ljudskije, da kažem i kako je okej biti gej, to će jedino biti ovi određeni zaštitnici gej prava koji, fakat, jesu bolesni. Neizlječivo. Fuj.
- insomnia78
#8387 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kako nema. Vidis da je ushiceno dijele. Jos ponavljaju kae da se ne zaboravi
- славянин
#8388 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa jel parada samo lgbt prava ili prava za sve ono ? Bella ciao, branimo ugnjetavane , ljubav ne strah ... mislim zaista su se potrudili a prisustvo stranih elemanata koji uce nas o ljudskim pravima je bilo itekako prisutno - pa zato pitam mogu li kakav skup ono za ljudska prava ovih sto su poklani i pobijeni i protjerani ili to je sekundarno jer ova prava su za lgbt zajednicu koja je tight knit sto bi rekli..kakavdanakneiskustvu wrote:
nije valjda da misliš da to što je neko na forumu postavio sliku ove tragicne porodice da to ima veze sa organizatorima ove povorke i njihovom potrebom da se pokazu javnosti?
-
moonca
#8389 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Narvno da nama - nije ok - vjerovatno i njima- ne znaju sta im se desava-- a vidljivo je da se desava- tako, ako se oni bolje odsecaju kao takvi, ko smo mi da ih ugrozavamo dodatno.
-
kakavdanakneiskustvu
#8390 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
славянин wrote:Pa jel parada samo lgbt prava ili prava za sve ono ? Bella ciao, branimo ugnjetavane , ljubav ne strah ... mislim zaista su se potrudili a prisustvo stranih elemanata koji uce nas o ljudskim pravima je bilo itekako prisutno - pa zato pitam mogu li kakav skup ono za ljudska prava ovih sto su poklani i pobijeni i protjerani ili to je sekundarno jer ova prava su za lgbt zajednicu koja je tight knit sto bi rekli..kakavdanakneiskustvu wrote:
LGBT koliko sam ja skontao,nije valjda da mislis da su se organizovali danas i zbog ugnjetavanih palestinaca
- славянин
#8391 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Upravo , homoseksualci lezbejke su nasi clanovi drustva isti kao i mi i MI zivimo od pamtivjeka zajedno - sada nekakvi “borci za ljudska prava” uce nas istim a preskacu pofino druge kojim su ta prava mnogostruko vise uskracena..arzuhal wrote:Nisu homoseksualci bolesni ljudi, da odmah to riješimo. Ali ako me neko natjera ili uvjeri, ako to zvuči ljudskije, da kažem i kako je okej biti gej, to će jedino biti ovi određeni zaštitnici gej prava koji, fakat, jesu bolesni. Neizlječivo. Fuj.
- славянин
#8392 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa mozda nisu danas ali mogu li recimo sledece sedmice ?? Ono isti naboj i zar i isto finansiranje - mahalo se i natpisima refugees welcome pa onda reko da spomenem samo pobijene protjerane i obespravljene u ovoj zemlji mozda im je promaklo.kakavdanakneiskustvu wrote:славянин wrote:Pa jel parada samo lgbt prava ili prava za sve ono ? Bella ciao, branimo ugnjetavane , ljubav ne strah ... mislim zaista su se potrudili a prisustvo stranih elemanata koji uce nas o ljudskim pravima je bilo itekako prisutno - pa zato pitam mogu li kakav skup ono za ljudska prava ovih sto su poklani i pobijeni i protjerani ili to je sekundarno jer ova prava su za lgbt zajednicu koja je tight knit sto bi rekli..kakavdanakneiskustvu wrote:
LGBT koliko sam ja skontao,nije valjda da mislis da su se organizovali danas i zbog ugnjetavanih palestinaca
-
kakavdanakneiskustvu
#8393 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa mozda nisu danas ali mogu li recimo sledece sedmice ?? Ono isti naboj i zar i isto finansiranje - mahalo se i natpisima refugees welcome pa onda reko da spomenem samo pobijene protjerane i obespravljene u ovoj zemlji mozda im je promaklo.[/quote]славянин wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Pa jel parada samo lgbt prava ili prava za sve ono ? Bella ciao, branimo ugnjetavane , ljubav ne strah ... mislim zaista su se potrudili a prisustvo stranih elemanata koji uce nas o ljudskim pravima je bilo itekako prisutno - pa zato pitam mogu li kakav skup ono za ljudska prava ovih sto su poklani i pobijeni i protjerani ili to je sekundarno jer ova prava su za lgbt zajednicu koja je tight knit sto bi rekli..славянин wrote:
što ti ne organizuješ proteste protiv ugnjetavanih palestinaca?
- scarface32
#8394 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa sto borci za tradicionalne vrijednosti to ne urade? Nego citiraju cetnike.The 51st State wrote:Nemaju nikakv Ali imaju parole koje su dominirale na paradikakavdanakneiskustvu wrote:славянин wrote:Ubili su i cetnici 9000 ljudi u srebrenici - oce li ovi borci za slobodu i antifasizam uskoro da odrze skup u beogradu i ima li finansijera kakvih da pokriju medije za to ??
Ili je antifasizam samo za svoju zicagu da se brinu
- ¤ jelena ¤
#8395 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Oooo, dolazimo polako do svijesti o potrebi za organizovanjem skupova, povorki i protesta protiv ugnjetavanja, bahatosti, primitivizma, mržnje....
Samo još da i sami nešto organizujemo, a ne samo očekujemo da neko drugi te naše ideje, koje nam sinuše, realizuje...
dok mi forumamo...
Samo još da i sami nešto organizujemo, a ne samo očekujemo da neko drugi te naše ideje, koje nam sinuše, realizuje...
dok mi forumamo...
- славянин
#8396 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja nisam prvak za ljudska prava i slobode niti prodajem svoj koncept istih nekome - niti imam lobi da finansira koliko treba - niti politicki lobi da usutka sve mediji i poreda ih da ponavljaju sto ja zelim kao papagaji.kakavdanakneiskustvu wrote:
što ti ne organizuješ proteste protiv ugnjetavanih palestinaca?
Ali losto oni jesu prvaci i uce o ljudskim pravima - i hrabri su - pa mozda oni tu inicijativu da nose kao danas ?
Last edited by славянин on 08/09/2019 20:13, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#8397 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kakve veze imaju lezbejke sa srebrenicom,cetnicima?[/quote]
Nemaju nikakv Ali imaju parole koje su dominirale na paradi
[/quote]
Pa sto borci za tradicionalne vrijednosti to ne urade? Nego citiraju cetnike.[/quote]
pitaj njih, sta ce oni svakako su nepismeni vaki naki, ovo danas je bila progresivna elita, pa im se ni slucajno ne omaknu.
Nemaju nikakv Ali imaju parole koje su dominirale na paradi
Pa sto borci za tradicionalne vrijednosti to ne urade? Nego citiraju cetnike.[/quote]
pitaj njih, sta ce oni svakako su nepismeni vaki naki, ovo danas je bila progresivna elita, pa im se ni slucajno ne omaknu.
Last edited by The 51st State on 08/09/2019 20:13, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#8398 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
¤ jelena ¤ wrote:Oooo, dolazimo polako do svijesti o potrebi za organizovanjem skupova, povorki i protesta protiv ugnjetavanja, bahatosti, primitivizma, mržnje....
dok mi forumamo...
- p206
#8399 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
još ovo govno od teme nije zaključano?
-
PM72
#8400 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Meni lično je gora ona gej parada danas u Armeniji...