Zato je bolja opcija Kolinda koja prica po svijetu kako smo rasadnik terorista i dzamahirija.
SDA mozak

Doduse, to odgovara ovim tvojim
Milanovic je hipi pokret u odnosu na Kolindu, sto se tice stavova i politike
Zato je bolja opcija Kolinda koja prica po svijetu kako smo rasadnik terorista i dzamahirija.

Favorit ti je bio covjek koji nas naziva big shitom ?
Da u konkurenciji sa Kolindom a ti znaci zaokruzio broj 1izvrsni direktor wrote: ↑06/01/2020 19:36Favorit ti je bio covjek koji nas naziva big shitom ?
Sda patriote...
ono kada je SDAovcu bitno da je covjek elokventan i nacitan
Pa sto bi ti onda smetalo ako je trnerku drago sto je pobijedio covjek koji nas naziva big shitom?bunk wrote: ↑06/01/2020 20:02Da u konkurenciji sa Kolindom a ti znaci zaokruzio broj 1izvrsni direktor wrote: ↑06/01/2020 19:36Favorit ti je bio covjek koji nas naziva big shitom ?
Sda patriote...![]()
![]()
Pa ja sam nebitan i moje navijanje za nekog kandidata je cisto rezon sta je bolje za moju Drzavu.Siguran sam da je sdpovstina koja trenutno vlada sdpom samo kontala o nekom pogurancu...izvrsni direktor wrote: ↑06/01/2020 20:14Pa sto bi ti onda smetalo ako je trnerku drago sto je pobijedio covjek koji nas naziva big shitom?bunk wrote: ↑06/01/2020 20:02Da u konkurenciji sa Kolindom a ti znaci zaokruzio broj 1izvrsni direktor wrote: ↑06/01/2020 19:36
Favorit ti je bio covjek koji nas naziva big shitom ?
Sda patriote...![]()
![]()
Kakvi su to sda-ovski dupli arsini. Prebacujes nekom sto mu je mozda drago sto je pobijedio isti covjek za kojeg si i ti navijao?
I dva posta jedan za drugim...
Nista vas nije sramota jbt
Da je najnacitaniji i najelikventniji na tolikom terenu nema sanse! Bolje reci vrlo solidan. Njegova gorljiva zalaganja za katolicki vjeronauk u skolama nema nigdje na ljevici u svijetu da je postidio i HDZ desnicare sometimes!
Objasnih ja lijepo gore da su moji razlozi i razlozi trenutne sdp elite potpuno razliciti al eto..nek sam ti ucinio zadovoljstvo