Hvaliti nekoga sto je bio menadzer u Konzumu je otprilke u ravni sa hvalospjevima kapetanu Titanika.A_A_AKCIJA wrote: ↑21/05/2020 12:16Ma jes, koga briga što je bio top menadžer deceniju, kada nije ubacivao cement u mješalicuAkibh wrote: ↑21/05/2020 12:02Šteta je proveo jedanaest godina kao uposlenik Agrokorovog koncerna gdje je obavljao poslove direktora društva Velpro d.o.o. Sarajevo kao i izvršnog direktora i člana uprave Konzum d.o.o. Sarajevo BiH. Pored ovih pozicija, obavljao je i poslove direktora trading i category managementa kao i maloprodaje i marketinga u Konzumu.A_A_AKCIJA wrote: ↑21/05/2020 11:58
Nema veze što sada u ovom gradu ima najmanje hiljadu više kvalificiranih osoba da rade taj posao?
Kako te bolan nije stid? Što se brukaš sa takvim glupostima i izjavama?
Saobracaj?![]()
![]()
Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
- bunk
#8376 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
-
4500
#8377 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ne treba bolja reklama za bivšu vladu KS od ovih sto ih napadaju i podržavaju Petak13.
Svakim njihovim slovom veća je odbojnost prema kriminalcima iz SDA i poltronima DFa i SBBa.
četvorka može predizbornom kampanjom, radom i trudom privući dosta glasača,
Ali ovi sto brane Petak13 oni regrutuju dodatne glasače za četvorku,
glasače koji ne vole posebno nijednu stranku ali mrze kriminalce i poltrone tj.trenutnu SDA, SBB i DF.
Meni lično revolt ne budi silni kriminal, pa ni korupcija, ni nerad, ja sam odrastao u ratnom i poslijeratnom Sarajevu gdje je to nažalost postalo pravilo. Zbog ovakvih kao ja, mi ne možemo naprijed ali to je cijela jedna ili dvije generacije(SDA generacije).
Ali vjerujte mi, kad vidim Mirzu Čelika, Bibu, onu pokrivenu, Bilsenu itd. u meni ne budi inat i vatra da mijenjam vlast.
Ti ljudi su uspjeli u politici samo zahvaljujući klimanjem glave. Ko ona igračka u autu sto klima glavom.
Znaci ljudi bez svog mišljenja i karaktera, bez morala i principa, poglupi, polupismeni jedva sastave rečenicu.
Oni samo imaju zadatak iz centrale kad treba klimati glavom i dići ruku,i to je recept za uspjeh u stranci.
Nadam se da ce u četvorci biti što manje klimaca glavom, da će biti različitih mišljenja kao i dosad ali da će znati to cijeniti i zadržati, ojačati koaliciju sa svim svojim različitostima. Jer to jeste pravi prikaz stanja na terenu, različitih ljudi i ubjeđenja koji žele bolje od ovoga sto imamo.
Svakim njihovim slovom veća je odbojnost prema kriminalcima iz SDA i poltronima DFa i SBBa.
četvorka može predizbornom kampanjom, radom i trudom privući dosta glasača,
Ali ovi sto brane Petak13 oni regrutuju dodatne glasače za četvorku,
glasače koji ne vole posebno nijednu stranku ali mrze kriminalce i poltrone tj.trenutnu SDA, SBB i DF.
Meni lično revolt ne budi silni kriminal, pa ni korupcija, ni nerad, ja sam odrastao u ratnom i poslijeratnom Sarajevu gdje je to nažalost postalo pravilo. Zbog ovakvih kao ja, mi ne možemo naprijed ali to je cijela jedna ili dvije generacije(SDA generacije).
Ali vjerujte mi, kad vidim Mirzu Čelika, Bibu, onu pokrivenu, Bilsenu itd. u meni ne budi inat i vatra da mijenjam vlast.
Ti ljudi su uspjeli u politici samo zahvaljujući klimanjem glave. Ko ona igračka u autu sto klima glavom.
Znaci ljudi bez svog mišljenja i karaktera, bez morala i principa, poglupi, polupismeni jedva sastave rečenicu.
Oni samo imaju zadatak iz centrale kad treba klimati glavom i dići ruku,i to je recept za uspjeh u stranci.
Nadam se da ce u četvorci biti što manje klimaca glavom, da će biti različitih mišljenja kao i dosad ali da će znati to cijeniti i zadržati, ojačati koaliciju sa svim svojim različitostima. Jer to jeste pravi prikaz stanja na terenu, različitih ljudi i ubjeđenja koji žele bolje od ovoga sto imamo.
Last edited by 4500 on 21/05/2020 12:31, edited 1 time in total.
- bunk
#8378 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Hajde molim te a inace je sestorka imala autonomiju
Autonomiju u slijepoj vjeri i poslusnosti.
Autonomiju u slijepoj vjeri i poslusnosti.
-
kluz franjo
#8379 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
"Dan mrmota"
Svaki put kada se "patriJotsko-bombaški odred" ovako razbaca po pdf-Politika, tačno možeš znati da se neko sranje napravilo/desilo/sprema u režiji SDA i tronošca.
Puno je toga moguće, ali ja tipujem na odgađanje oktobarskih izbora.
Šta god da je, nešto je veliko. Čim se ovoliko dimnih bombi troši.
Svaki put kada se "patriJotsko-bombaški odred" ovako razbaca po pdf-Politika, tačno možeš znati da se neko sranje napravilo/desilo/sprema u režiji SDA i tronošca.
-
4500
#8380 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Pa sestorka je imala više sukoba izmedju sebe nego ijedna vlada KS ikada?
Čak i ako računaš suprotne stavove samo ljudi iz četvorke izmedju sebe.
Ne misliš?
Ja kažem da treba jos vise iznositi svoja mišljenja.
Ko sad Campara sto vidi da će propasti ako ga stave u isti koš sa onim Celikom. Ali kasno.
- bunk
#8381 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Do studenog?kluz franjo wrote: ↑21/05/2020 12:36 "Dan mrmota"
Trebamo to ko SAD.
Kako ono ,zadnji utorak u novembru su izbori i nema rasprave.
-
A_A_AKCIJA
#8382 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Hm, ček da vidimo, gdje je ovaj dječko radio?bunk wrote: ↑21/05/2020 12:23Hvaliti nekoga sto je bio menadzer u Konzumu je otprilke u ravni sa hvalospjevima kapetanu Titanika.A_A_AKCIJA wrote: ↑21/05/2020 12:16Ma jes, koga briga što je bio top menadžer deceniju, kada nije ubacivao cement u mješalicuAkibh wrote: ↑21/05/2020 12:02
Šteta je proveo jedanaest godina kao uposlenik Agrokorovog koncerna gdje je obavljao poslove direktora društva Velpro d.o.o. Sarajevo kao i izvršnog direktora i člana uprave Konzum d.o.o. Sarajevo BiH. Pored ovih pozicija, obavljao je i poslove direktora trading i category managementa kao i maloprodaje i marketinga u Konzumu.
Saobracaj?![]()
![]()
Željeznice FBiH, aaaahahahahaahhahahahaahah...
Izgradnja autoceste u BiH, aaaahahahahaahhahahahaahah...
Dajte, uozbiljite se, ljudi
- bunk
#8383 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ko je spomenuo zeljeznice i autoceste?
Klimoglavljenje obucen u poluskupo odijelo u firmi zbog cije propasti rusi udjose u SI Europe kao bitan igrac mogu biti kredencije samo nekome ko ili svjesno ili nesvjesno zeli da propadne
A to za menadzere zeljeznica,cesta....
Taj horor je drugi dio jedne druge price.
Klimoglavljenje obucen u poluskupo odijelo u firmi zbog cije propasti rusi udjose u SI Europe kao bitan igrac mogu biti kredencije samo nekome ko ili svjesno ili nesvjesno zeli da propadne
A to za menadzere zeljeznica,cesta....
Taj horor je drugi dio jedne druge price.
- JThomas
#8384 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
...o kojoj ne bih.
-
kluz franjo
#8385 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Fino, fino...bunk wrote: ↑21/05/2020 12:42Do studenog?kluz franjo wrote: ↑21/05/2020 12:36 "Dan mrmota"
Trebamo to ko SAD.
znači bunkice ipak frka u M. Spahe... Ne kontam samo zašto se plaše izborne volje građane.
Evo već godinu i po imamo tronožac na državnom, a godinu kako je "bošnjačka reprezentacija" dogovorena.
Rezulati su impresivni.
Zašto se boje izbora?
-
sahara1428
#8386 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Znaju gdje će građani ako ne bude izbora od Poljina do Mehmeda Spahe...kluz franjo wrote: ↑21/05/2020 13:35Fino, fino...bunk wrote: ↑21/05/2020 12:42Do studenog?kluz franjo wrote: ↑21/05/2020 12:36 "Dan mrmota"
Trebamo to ko SAD.
znači bunkice ipak frka u M. Spahe... Ne kontam samo zašto se plaše izborne volje građane.
Evo već godinu i po imamo tronožac na državnom, a godinu kako je "bošnjačka reprezentacija" dogovorena.
Rezulati su impresivni.
Zašto se boje izbora?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#8388 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
zalijece se konakovic sto brani sdp, jer su dosta mutni iza paravana.
stojanovic mijenja plocu. prvo tvrdi da je sve u redu, garantira za postenje stranke, a sada se izgubio kada su spomenuli razliku od cca 500 tisuca, od strane sudskog vjestaka.
kifla samo mudro neka igra i neka se izmakne iz prepucavanja na relaciji sda - sdp.
stojanovic mijenja plocu. prvo tvrdi da je sve u redu, garantira za postenje stranke, a sada se izgubio kada su spomenuli razliku od cca 500 tisuca, od strane sudskog vjestaka.
kifla samo mudro neka igra i neka se izmakne iz prepucavanja na relaciji sda - sdp.
-
izvrsni direktor
#8389 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Bas ocekujes da ce odgovoriti kad mu argumentujes da laze? To ti je malakhova skola forumanja, samo predje na novu lazu. A dok ne smisli novu laz malo mubunk pomogne u kreveljenju dok ne skontaju sta ce novo slagatiA_A_AKCIJA wrote: ↑21/05/2020 12:13Evo, fala Bogu, ne možemo naštampati članskih knjižica dovoljno. Dok je ljudi poput tebe, ljudi će u kolonama čekati da se učlane u NiP. Takvi kao ti su zlatni, ja ne bih ništa mijenjaoAkibh wrote: ↑21/05/2020 12:00Kakvo je stanje u stranci, kako ide?A_A_AKCIJA wrote: ↑21/05/2020 11:48
Jelde, lupiš, pa ako prođe![]()
Živ bio, Šteta je oficijelno i vrlo provjerljivo, odradio najviše posla od svih ministara na toj poziciji, ikada.
21. vijek, sve zabilježeno, dokumentovano, koga briga šta ti pričaš i tvrdiš, kad veze s mozgom nema.
Haj sad nastavi sa: držte lopovaaaa!!!
Odradio najvise posla al na socijalnim mrezama…
Totalno propala godina u cestogradnji, ubleharenje level beskonacno
Samo nastavite stranacki vojnici![]()
Evo, haj demantuj išta od ovoga. Imaš li ikakvog argumenta osim bezočnog laganja?Prema podacima Ministarstva saobraćaja KS, u 2019. godini je na 26 projekata izgrađeno 17,5 kilometara nove ceste, dok će do kraja godine na 21 projektu koji su u toku biti izgrađeno još 11,4 kilometra.
Za navedene projekte u 2019. godini će preko Direkcije za puteve KS biti utrošeno više od 20 miliona KM.
Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta istakao je da je za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa na Prvoj transverali do sada je izdvojeno 7 miliona KM, a za ovu godinu obezbjeđeno je 15 miliona KM.
-
izvrsni direktor
#8390 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Odgovor ce biti u fazonu " molimo precizirajte na koje pare misliti, milijarde su posljednjoh godina prosle kroz nase ruke, ne mozemo upratiti na kojim sve racunima se nalaze"
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#8391 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
odlično se kifla ogradio. uvukli su ga u igru da je glasnogovornik sdpa, a njemu to ne treba, jer odlično krpi sda bez sdpa.malakh wrote: ↑21/05/2020 13:51 zalijece se konakovic sto brani sdp, jer su dosta mutni iza paravana.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8392 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
a sha Je sdO kmetova danaske, allahu dragi... ev ma po jedan sendvic za iftar...

-
kluz franjo
#8393 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Klasično spinovanje i skretanje pažnje iz kuhinje u M. Spahe...
1. Baci se "dimna bomba" - stajališta, robne rezerve itd...
2. Medijski stranački otpad gura to po naslovnicama par dana...
3. Dežurni reciklatori medijskog smeća "sortiraju" po društvenim mrežama...
Sve samo u cilju da se izbjegne odgovor na pitanja?
Gdje su rezultati?
Gdje su pare?
Gdje su izbori?
1. Baci se "dimna bomba" - stajališta, robne rezerve itd...
2. Medijski stranački otpad gura to po naslovnicama par dana...
3. Dežurni reciklatori medijskog smeća "sortiraju" po društvenim mrežama...
Sve samo u cilju da se izbjegne odgovor na pitanja?
Gdje su rezultati?
Gdje su pare?
Gdje su izbori?
-
izvrsni direktor
#8394 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Valja se pokazati novom sefu. Ili im je ovo onaj tipicni pocetni elan kad dodju neke promjere? Mozda im je zilfzic bio previse strog?
ZAMIJENIO ZILDŽIĆA
Haris Šabanović postao novi predsjednik Asocijacije mladih SDA
-
sahara1428
#8395 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Tik tak, tik tak ...
- RunnerX
- malakh
#8397 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
a ne spomenuše vretu kao devetnaestu ruku u skupštini kantona sarajevo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8398 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
dagle ovo...
Može u Ilijašu
Neugodni muk, grč na licima mnogih zastupnika, pa panično traženje ponovljenog glasanja desilo se kada je na prošloj sjednici zastupnik SDA Aljoša Čampara glasao za Izvještaj Nezavisnog policijskog odbora.
“Ukoliko neko misli da se može upravljati porukama na viber grupi kako da se glasa, onda stvarno nama ne trebaju izbori. Ako neko misli da može upravljati porukama sa mnom i mojim mozgom, dobro se prevario, krenuvši od mog predsjednika Kluba. Možda to može negdje u Ilijašu, ali meni ne može”, rekao je Čampara kasnije.
I tačna je analiza medija bila da većina očigledno ne može računati na Čamparu na svakom glasanju.
No, nije tačno da je on jedini.
poceli se koprcat sdO kmetovi, begovima svojim, malo je sendvic, morel desetka u pola s lukom
ja castim da se zna ko je hadzija...
- RunnerX
-
last mohicans
#8400 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Jao ovog Čeličnog, majko mila.
Hajde sto sto guta samoglasnike i ne izgovara kako treba. Sad ovoj direktorici za robne rezerve KS kaze pokušajte se "dekoncentrisati" i kazati zavrsne riječi. Ono da vodi skupštinu.