dječak sa šibicama wrote:Ja se hvala Bogu ne drogiram, a za tebe ne znam. Evo vec skoro 10 dana ispisao si brat bratu 1000 postova u odbranu lopovske vlasti, uhljeba, budzetlija, gorljivo ih branis, bice da si navucen na budzetsku sisu.
Ili si clan neke partije. Ima vas vise na ovom forumu, dezurni advokati mafijaske hobotnice na vlasti i njihovi pulena po kancelarijama.
Nadam se da te placaju, jer ako to radis besplatno, onda je to... bez komentara.
ne, ovo radim gratis, s posla, to mi je patriotska duznost... jer nekako sam osjetljiv kad mi neko iz srbije dodje paliti grad, sta ja znam, nekako mi ne godi...
jesam
navucen sam na budzetsku sisu, istaknuti sam clan sda, sdp, hdz i sbih (sve po potrebi) a plata mi je 4500 bez toplog i regresa... plus guzim pripravnice, svaki mjesec druga... i drogiram se kad ima dobrog bijelog... u slobodno vrijeme stelim tendere raji, da mogu djeci kupit po ajfon, da ne budu gladni... i zena mi je lopov jer vozi auto od 20 milja... al kupicu joj sta bolje sad kad bude tender za obnovu zgrade kantona...
a sta si ti uradio u svom zivotu?