Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo i ova blesa pokušava da pomiri "braću" koja se između sebe ubijaju..
Više nemaju koga da ubijaju, jer ih vojska cijepa, pa će sada žedni krvi poubijati se međusobno...
A onda na kraju ide i borba protiv samog sebe (najveći džihad -- al u vehabijskom shvatanju Islama to znači ubijanje samoga sebe)....
Dakle samoubista autobombe i slično, na pijacama, džamijama, bolnicama itd...
Studentica medicine i Armanijev model, ali i veliki humanista. Ove godine se namjerava priključiti organizaciji ''Doktori bez granica'' i pomagati u liječenju sirijske djece, njeno ime je Celine Theron Aboud:
Evo i ova blesa pokušava da pomiri "braću" koja se između sebe ubijaju..
Više nemaju koga da ubijaju, jer ih vojska cijepa, pa će sada žedni krvi poubijati se međusobno...
A onda na kraju ide i borba protiv samog sebe (najveći džihad -- al u vehabijskom shvatanju Islama to znači ubijanje samoga sebe)....
Dakle samoubista autobombe i slično, na pijacama, džamijama, bolnicama itd...
MMM1977 wrote:
Mislim da debelo grijesis. Špijun nečiji, u Hrvatskoj studirao 20 godina (tako rade da se ne moraju vratiti dole) i kad se rat ovamo primirio onda je došao u Bocinju, neko ga je instalirao dole. A ta njegova finoca ti je samo maska, ne daj se zavarati.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Tvoje pravo. Ja, ipak, mislim da ne grijesim. Dugi niz godina smo bili dzematlije (dok ga nisu nezakonito "utamnicili"), tako da sam, vjerovatno, imao vise vremena da ga bolje upoznam, nego neko ko ga je upoznao preko "rekla-kazala" ljudi. I nije istina da je dosao kada se rat primirio. Bio je tu u samom jeku rata i borio se kao istinski mudzahid, a ne kao oni o kojima govoris, koji su prvenstveno poslani da bace ljagu na pravednu borbu AR BiH, a nakon toga da siju smutnju i razdor (svojim nakaradnim "tumacenjem" islama) medju muslimanima.
Herr Flick wrote:Hoce li i jedan njihov video proci bez Allahu Ekber Postali su sprdnja
To im i jeste cilj, tj cilj njihovih gospodara. Praviti sprdnju od ciste vjere islama, blateci je svojim neprestanim uzvikivanjem Bozijeg imena, i kada cine najgroznije ratne zlocine i mucenja zarobljenih vojnika i civila.
Herr Flick wrote:Hoce li i jedan njihov video proci bez Allahu Ekber Postali su sprdnja
Cekaj dok zavrse pregovore sa sponzorima.
U medjuvremenu, dok traje primirje, u pauzu prijenosa mogu ubaciti i TAKE BEER reklamu za ciljano trziste vjernih pratitelja akcije online putem Klix-a.
MMM1977 wrote:
Mislim da debelo grijesis. Špijun nečiji, u Hrvatskoj studirao 20 godina (tako rade da se ne moraju vratiti dole) i kad se rat ovamo primirio onda je došao u Bocinju, neko ga je instalirao dole. A ta njegova finoca ti je samo maska, ne daj se zavarati.
Tvoje pravo. Ja, ipak, mislim da ne grijesim. Dugi niz godina smo bili dzematlije (dok ga nisu nezakonito "utamnicili"), tako da sam, vjerovatno, imao vise vremena da ga bolje upoznam, nego neko ko ga je upoznao preko "rekla-kazala" ljudi. I nije istina da je dosao kada se rat primirio. Bio je tu u samom jeku rata i borio se kao istinski mudzahid, a ne kao oni o kojima govoris, koji su prvenstveno poslani da bace ljagu na pravednu borbu AR BiH, a nakon toga da siju smutnju i razdor (svojim nakaradnim "tumacenjem" islama) medju muslimanima.
A sto ti se haver ne vrati u Siriju da se bori, kako ti rece "kao istinski mudzahid", nego sjedi ovdje u Bosni na sigurnom i nagovara druge da ginu?
bogoljub wrote:kolko se sarajevoxxxx trudi da nam sve prikaže ''vjerodostojno'', treba mu dati orden za trud!!!
A mozda i kartu do tamo da uzivo prenosi unistavanje tenkova? Unio se covjek kao da se javlja sa terena.
Garant diplomski je u pitanju.
Mislis da je student? Ne znam, ali pade mi na pamet da rijec taliban u prijevodu znaci isto.
U svakom slucaju, nisu svi "diplomski" (a ni svi "studenti") isti....
Mislis da je student? Ne znam, ali pade mi na pamet da rijec taliban u prijevodu znaci isto.
U svakom slucaju, nisu svi "diplomski" (a ni svi "studenti") isti.... [/quote]
MMM1977 wrote:
Ne bih pisao na ovaj način da je u pitanju rekla-kazala, i sam ga poznajem lično. Uopšte nije onakav kakvim se predstavlja odkada je u BiH, ja ga poznajem odranije. Na kraju krajeva nije mi jasno što sam ne traži da ide u Siriju, to mu je važnije bilo da se bori za BiH nego za svoju domovinu?
MMM1977 wrote:
Ne bih pisao na ovaj način da je u pitanju rekla-kazala, i sam ga poznajem lično. Uopšte nije onakav kakvim se predstavlja odkada je u BiH, ja ga poznajem odranije. Na kraju krajeva nije mi jasno što sam ne traži da ide u Siriju, to mu je važnije bilo da se bori za BiH nego za svoju domovinu?
MMM1977 wrote:
A sto ti se haver ne vrati u Siriju da se bori, kako ti rece "kao istinski mudzahid", nego sjedi ovdje u Bosni na sigurnom i nagovara druge da ginu?
Nisam cuo da nagovara druge da ginu, a vjerujem da je misljenja da je ovo sto se provodi u Siriji istnski dzihad da bi tamo i otisao, radije nego sjedio u kazamatu u ulici Draze Mihailovica. A ove "nase" vlasti bi to jedva docekale. Vec su mu nudile da ga puste iz pritvora, uz uvjet da odustane od bilo kakve tuzbe protiv BiH.
MMM1977 wrote:
Upravo iz ovog razloga i dalje mislim da sam ga upoznao u pravom svjetlu. Jer, da je veh-bi-aj, sam bi trazio da napusti teritoriju BiH u cilju ratovanja na strani sirijskih "mudzahida".
salter071 wrote:
Nisam cuo da nagovara druge da ginu, a vjerujem da je misljenja da je ovo sto se provodi u Siriji istnski dzihad da bi tamo i otisao, radije nego sjedio u kazamatu u ulici Draze Mihailovica. A ove "nase" vlasti bi to jedva docekale. Vec su mu nudile da ga puste iz pritvora, uz uvjet da odustane od bilo kakve tuzbe protiv BiH.
salik79 wrote:
Upravo iz ovog razloga i dalje mislim da sam ga upoznao u pravom svjetlu. Jer, da je veh-bi-aj, sam bi trazio da napusti teritoriju BiH u cilju ratovanja na strani sirijskih "mudzahida".
Ma ja.....nije on veh-bi-aj nego intelektualni tip koji se ne zna sastavit s puskom....to mi pokusavas reci?
On se ne bavi tom "alatljikom" nego matematikom, pa ono konta...bolje da zagine njih deset nego on jedan? .
Last edited by salter071 on 10/11/2013 12:43, edited 1 time in total.
Ma bolan nije on ni vehbiaj jer nema muda. Obična kukavica koji je došao ovamo da nama prosipa pamet i uči kakvi muslimani trebamo biti. Za čiji račun to nikada nisam dokucio. Jedno vrijeme je surađivao tj. radio za humanitarnu organizaciju dr. Tantawija iz Egipta ali ga je ovaj brzo otjerao jer je vidio o kakvoj se pogani radi.
MMM1977 wrote:Ma bolan nije on ni vehbiaj jer nema muda. Obična kukavica koji je došao ovamo da nama prosipa pamet i uči kakvi muslimani trebamo biti. Za čiji račun to nikada nisam dokucio. Jedno vrijeme je surađivao tj. radio za humanitarnu organizaciju dr. Tantawija iz Egipta ali ga je ovaj brzo otjerao jer je vidio o kakvoj se pogani radi.
sarajevoxxxx wrote:Studentica medicine i Armanijev model, ali i veliki humanista. Ove godine se namjerava priključiti organizaciji ''Doktori bez granica'' i pomagati u liječenju sirijske djece, njeno ime je Celine Theron Aboud:
A gdje izlazi? Sta slusa? Bili isla na koridu? Daj malo vise podataka.
Zaboravio sam dodati da je on pobjegao iz Sirije kad je dobio kaznu zatvora dole jer je bio obični kriminalac. Nismo ni svjesni koliko se hamelja ovdje skupilo pod krinkom džihada a isključivi cilj im je bio da se dokopaju državljanstva. Ako sam dobro upućen, on se oženio nekom udovicom koja u tom momentu nije znala da li joj je muž živ ili mrtav ali se jadnica morala udati jer nije imala od čega da živi. Ovaj ju je finansirao iako ni sam nije ništa radio. Odakle novac možemo samo pogađati.