Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#8376 Re: Liverpool FC
Jarane nemoj bit siguran da je snooker manje stresan .. Kad upoznas pravila bit ce ti zanimljivije od vecine fudbalskih utakmica
I ja sam tako mislio dok me nuzda (kladionica) nije natjerala da pogledam jedan mec .. Od tada cim vidim da je uzivo pogledam 
- MyTao
#8377 Re: Liverpool FC
Izgleda da je Liverpool bio sve dogovorio sa igracem i platio klauzulu od 15 miliona, al' gazda tima nije zelio da potpise, vrijeme isteklo i gotova prica
Da su ga trazili ranije onda bi Mourinho ili Totenhem dosao i ponudio vise novca i opet nista, ovako su kontali da cekaju zadnji dan i da sve zavrse tada bez upletanja drugih timova.
A gazda ovog tima neki milijarder i zabo li ga ona stvar za Liverpoolovih 15 miliona, i igracem, radi sta hoce...
Tuzno i smijesno.
Da su ga trazili ranije onda bi Mourinho ili Totenhem dosao i ponudio vise novca i opet nista, ovako su kontali da cekaju zadnji dan i da sve zavrse tada bez upletanja drugih timova.
Tuzno i smijesno.
- BHF_Manijak
#8378 Re: Liverpool FC
Neko je spominjao cesto Assaidia? Iskreno previse frajer petlja s loptom, dribla dok se boje ne rastope i komplikuje bespotrebno. Ne svidja mi se takav stil. Imas takvih na kol'ko hoces...
- Gandalf
#8380 Re: Liverpool FC
Sve u svemu iako nisu nikoga doveli, ja sam na neki čudni način zadovoljan, iz razloga što mislim da bi Konopljanka bio promašaj, 15 miliona je ogromna cifra, a oni su vjerovatno htjeli onog balvana Ayrea navući da se zaleti i u 11.55 izvali 30 miliona, kako ga navijači ne bi pljuvali što nikoga nije doveo - mislim da je taj gazda Dnipra samo htio izvući maximum maximuma iz transfera prosječnog igrača, odatle i problemi s papirologijom, da je Ayre nasjeo na tu foru od uduplavanja cijene, šut'o bi se gazda Dnipra nogom u potiljak da potpiše sve papire.
Opet, iako mi je drago što nisu po ko zna koji put rasipali love na igrački fušeraj, to nimalo ne umanjuje nesposobnost ljudi u klubu da dovedu kvalitetna pojačanja, mogli su zaganjati Lacazettea iz Lyona, Firmihna iz Hoffa, Griezmanna iz Sociedada, naravno oni će se pomenutih sjetiti na ljeto kada se za njih zainteresuju PSG, City, Chelsea i Tottenham i kada im cijena bude 25 miliona.
Da ne govorim o nebrojenim DM-ovima i bekovima kojih je prepunjena Ligue 1, a ne manjka ih ni u Bundesligi no to one stand up komičare u klubu plaho ni ne interesuje, barem ovaj prelazni rok nisu bacali pare, a kada će dovesti kvalitetno veznjaka je baš ono mistery, najveća pojačanja u budućnosti će očigledno klubu biti povratnici sa posudbi i akademci.
Opet, iako mi je drago što nisu po ko zna koji put rasipali love na igrački fušeraj, to nimalo ne umanjuje nesposobnost ljudi u klubu da dovedu kvalitetna pojačanja, mogli su zaganjati Lacazettea iz Lyona, Firmihna iz Hoffa, Griezmanna iz Sociedada, naravno oni će se pomenutih sjetiti na ljeto kada se za njih zainteresuju PSG, City, Chelsea i Tottenham i kada im cijena bude 25 miliona.
Da ne govorim o nebrojenim DM-ovima i bekovima kojih je prepunjena Ligue 1, a ne manjka ih ni u Bundesligi no to one stand up komičare u klubu plaho ni ne interesuje, barem ovaj prelazni rok nisu bacali pare, a kada će dovesti kvalitetno veznjaka je baš ono mistery, najveća pojačanja u budućnosti će očigledno klubu biti povratnici sa posudbi i akademci.
-
Mustang1
#8381 Re: Liverpool FC
Bolji je ovaj poraz Uniteda uz nasu pobjedu nego Konopac 
-
Peryton_
#8382 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Bolji je ovaj poraz Uniteda uz nasu pobjedu nego Konopac
Sto prisjedas ljudima na muku
Nase je da pobjeđujemo a kako oni igraju cemo gledat' kad budemo gubili
- Droog
#8383 Re: Liverpool FC
2:4 danas za nase...

- King_Kenny
#8384 Re: Liverpool FC
Moze i 3:5Droog wrote:2:4 danas za nase...![]()
- Droog
#8385 Re: Liverpool FC
I ovo 2 sam napisao...ne znam ni sam sto!King_Eric wrote:Moze i 3:5Droog wrote:2:4 danas za nase...![]()
Fale im danas Anelka i Sessegnon u napadu...
- Gandalf
#8386 Re: Liverpool FC
Ako im nema Anelke i Sesegnona, postići će samo jedan gol, nadam se da će SAS zabiti bar dva i to je to.
- King_Kenny
#8387 Re: Liverpool FC
Samo nek pobijede da unitedu i tottenhamu pobjegnemo u ovom kolu.
- Edin H.
#8388 Re: Liverpool FC
Drkaju i pretresane na ulazu, guta raje još nije ušla
Sent from my ST23i using Tapatalk 2
Sent from my ST23i using Tapatalk 2
- MyTao
#8389 Re: Liverpool FC
Bravo za cijeli napad, Coutinho odlicna lopta za Sterlinga on za Suareza i tap in za Sturridga 
- King_Kenny
#8390 Re: Liverpool FC
Mada Coutinho ponekad djeluje izgubljeno - Gerrard mungurnu loptu, on ceka da je bek pokupi. I u odbrani je los.
Suarezova lopta je sjajna bila... Kako je provuce...
Suarezova lopta je sjajna bila... Kako je provuce...
- PrtiBeeGee
#8391 Re: Liverpool FC
Ovo je prava istina o propalom transferu Konopljanke...
Liverpul "zaboravio" da uplati obeštećenje ukrajinskom klubu...
Ne stišava se bura oko Jevhena Konopljanke! Nakon što je menadžer 24-godišnjeg Ukrajinca javno optužio Dnjepar da je "izbušio" transfer, oglasio se i klub sjajnog veziste, oštro demantujući takve tvrdnje.
Generalni menadžer tima iz Dnjepropetrovska Andrij Rusol kroz kratko saopšetnje svu krivicu prebacio je na Liverpul, istakavši da bi Dnjepar bio poptuno nemoćan da bilo šta uradi kako bi sprečio da transfer, da su Crveni svoj deo posla odradili kako treba.
"Prava istina je da je u njegovom ugovoru postojala specifična klauzula i mi ne bismo mogli da ga zadržimo protiv njegove volje. Stvar je u tome da Liverpul nije imao vremena da obavi transakciju novca. Papire nismo mogli da potpišemo dok pare ne legnu na naš račun, što se nije dogodilo do isteka prelaznog roka. Čekali smo do dva sata iza ponoći (po lokalnom vremenu). Uplate jednostvano nije bilo. To što se dogodilo nije naša krivica. Oni su mogli čitav posao da pokrenu dan ili dva ranije", stoji u saopštenju Andrija Rusola, koji se na kraju osvrnuo i na novonastalu situaciju, tačnije na samog igača, koji je veoma razočaran:
"Jevhen je snažna osoba, veliki profesionalac. On zna da je njegov transfer u neki veliki klub samo pitanje vremena".
Šta reći osim da je ovo još jedan pokazatelj koliko je Liverpul kardinalno odradio zimski prelazni rok. Posledice bi, nema sumnje, mogle da budu dalekosežne...

Liverpul "zaboravio" da uplati obeštećenje ukrajinskom klubu...
Ne stišava se bura oko Jevhena Konopljanke! Nakon što je menadžer 24-godišnjeg Ukrajinca javno optužio Dnjepar da je "izbušio" transfer, oglasio se i klub sjajnog veziste, oštro demantujući takve tvrdnje.
Generalni menadžer tima iz Dnjepropetrovska Andrij Rusol kroz kratko saopšetnje svu krivicu prebacio je na Liverpul, istakavši da bi Dnjepar bio poptuno nemoćan da bilo šta uradi kako bi sprečio da transfer, da su Crveni svoj deo posla odradili kako treba.
"Prava istina je da je u njegovom ugovoru postojala specifična klauzula i mi ne bismo mogli da ga zadržimo protiv njegove volje. Stvar je u tome da Liverpul nije imao vremena da obavi transakciju novca. Papire nismo mogli da potpišemo dok pare ne legnu na naš račun, što se nije dogodilo do isteka prelaznog roka. Čekali smo do dva sata iza ponoći (po lokalnom vremenu). Uplate jednostvano nije bilo. To što se dogodilo nije naša krivica. Oni su mogli čitav posao da pokrenu dan ili dva ranije", stoji u saopštenju Andrija Rusola, koji se na kraju osvrnuo i na novonastalu situaciju, tačnije na samog igača, koji je veoma razočaran:
"Jevhen je snažna osoba, veliki profesionalac. On zna da je njegov transfer u neki veliki klub samo pitanje vremena".
Šta reći osim da je ovo još jedan pokazatelj koliko je Liverpul kardinalno odradio zimski prelazni rok. Posledice bi, nema sumnje, mogle da budu dalekosežne...
- MyTao
#8392 Re: Liverpool FC
Ma pustite to... cuj moraju pare leci da bi oni potpisali
Pa nije to cener vec 17-18 miliona, nemoze ti neko toliki novac dostaviti u roku od 2 sata
Nema veze, mozda ga dovedu na ljeto, al' tesko sada kad je Chelsea i Spursi vidjeli da smo zainteresovani za njega.
Nema veze, mozda ga dovedu na ljeto, al' tesko sada kad je Chelsea i Spursi vidjeli da smo zainteresovani za njega.
- Droog
#8393 Re: Liverpool FC
ccccccc...moj Kolo...
-
Mustang1
#8394 Re: Liverpool FC
A bas sam u prosloj utakmici pomislio kako su smanjili dodavanja u zadnjoj liniji i onda Kolo mi dokaze da sam u krivu
Steta velika ovo je vec drugi-treci put mislim da propustamo priliku da pobjedom pobjegnemo na koji bod vise pratiocima za ligu sampiona
- PrtiBeeGee
#8395 Re: Liverpool FC
Jebem ti kolo mater bagavu... Kako rasipamo bodove fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj mogli smo prici na bod Chelseau i na cetri boda Cityu i pobjec 9 Unitedu al ne moze kad ti imas bibce i bagave igrace !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Peryton_
#8396 Re: Liverpool FC
Nema cijele zadnje linije, moralo se ovo desiti nekada
Kako stoje stvari sa Aggerom i Šakom, hoce bit spremni za subotu i Arsenal?
Kako stoje stvari sa Aggerom i Šakom, hoce bit spremni za subotu i Arsenal?
- MyTao
#8397 Re: Liverpool FC
hajd sto je asistirao za njihov gol.. al sto je on bar jedno 20 puta s loptom dosao do sredine i onda predao protivnickim igracima
Nevjerovatno kako prosipaju bodove, a zele 4. mjesto...
Nevjerovatno kako prosipaju bodove, a zele 4. mjesto...
- BHF_Manijak
#8398 Re: Liverpool FC
Kolo jebem ti sve po spisku glupo!!!
Nek' opet kontaju kojeg ce veznjaka dovesti pored ove bogaljske odbrane, sve im jebem retardirano!
Fuj, gade mi se vise, 'bem ti upravu nesposobnu!
Nek' opet kontaju kojeg ce veznjaka dovesti pored ove bogaljske odbrane, sve im jebem retardirano!
Fuj, gade mi se vise, 'bem ti upravu nesposobnu!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8399 Re: Liverpool FC
Jadovi jadni!
- Edin H.
#8400 Re: Liverpool FC
Evo sad s tekme, kazu navijaci West Bromwicha da su bili bolji u drugom poluvremenu.
Rekoh da, u simuliranju.
Sve u svemu los Liverpool, Suarez se seta i nesto buni, Sturridge tako, tako, jedino je Sterling bio iznenadjuce dobar.
Tourre dobar skoro ko buraz
Rekoh da, u simuliranju.
Sve u svemu los Liverpool, Suarez se seta i nesto buni, Sturridge tako, tako, jedino je Sterling bio iznenadjuce dobar.
Tourre dobar skoro ko buraz