Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote:Joj Sarajeva
Zadnjih pola sata Celik na aparatima za održavanje zivota. Ne mogu da izbiju loptu iz 16 jer nemaju snage
Nije da mi je sad zao , nego ko je prvi
cvrsto drzite prvu poziciju nakon dva kola
Mi mozemo ne znam kako nadigrati Celik kad igramo u Zenici, ali do 3 bobe nikako ...fakat za ovakve tekme kad meljes prorivnika, moras imati dva-tri kapitalca koja doduse niko nema u ligi, i onda bi ovakve utakmice hladno zavrsavale 0-2..to je ono sto rade vodece ekipe iz liga regije, da ne pricamo o puno jacim u Evropi...kad odu na pun stadion, domacin se odlicno brani i baca na glavu, nabrijani max., ali individualni kvalitet ekipe na kraju presudi..mi smo definitivno dosta jaci od Celika, ali nemamo pravih znalaca koji bi jednim potezom ovakve tekme rjesavale..ponavljam nema niko u ligi, jer ja takvog igraca fakat nigdje ne vidim koji bi sam rijesio utakmicu jednim potezom, zato liga i jest kako nasi tv strucnjaci pricaju "interesantna" ali po kvalitetu qrac od ovce za sve ostale...
ali eto sve u svemu zadovolhan bodom
Last edited by north on 28/07/2019 23:18, edited 1 time in total.
Budu li nasi igrali kao prve dvije, eto nama boba jedna. Nema bogzna znanja, ali trce i dodaju dok se protivniku ne zavrtoglava.
Ako vase Husref bude odmarao, mozda uzmemo i tri
Necemo valjda na Guzini ostati!? Doduse tu je Krste ako se neko od veznih vrati. Oremus dva mjeseca, sta je sa ostalim, kad se vracaju? Ili su van pogona "do daljnjeg"? Mada sa druge strane moze biti prilika za Andreja. Mogla bi ovo biti njegova sezona.
Daj boze za Guzinu. Meni je vise djelovalo kao neznanje, nepoznavanje materije, osnovnih postulata fudbala negoli neko koje imao los dan. Ali opet razumijem, rano je suditi ali sam skeptican u njegovom slucaju. A i nije bio jedini veceras.
Tomahawk11 wrote:Valjda mislio, zadovoljni remijem.
Dosta slična utakmica od prošle godine u Zenici.
Treća sreća...
Na ovakvim tekmama se gubi prvenstvo dao bog da grijesim. Zenicani od 20 min. nisu mogli da hodaju a ne da trce, ali kad se nasa struka uzda u samo jednog napadaca od 34 god Ovo sinoc se moralo dobiti, MORALO.
Treća sreća...
Na ovakvim tekmama se gubi prvenstvo dao bog da grijesim. Zenicani od 20 min. nisu mogli da hodaju a ne da trce, ali kad se nasa struka uzda u samo jednog napadaca od 34 god Ovo sinoc se moralo dobiti, MORALO.
Ne pretjeruj. Istina je da nam je pao onaj presing, ali smo do 70te sasvim ok stajali na terenu.
Odbrana vam nije normalna, one 4 mrcine su pojele naše u napadu. Mislim da vam ni ove godine niko neće parirati.
Last edited by kamberovica polje on 29/07/2019 07:56, edited 1 time in total.
Treća sreća...
Pa ušla je zamjena za tog napadača, solidna predstava, šteta što je završnica malo klimala.
Moralo se i prošle, slična utakmica, pa nije. I na kraju nas nije koštalo titule.
Uzmi u obzir da smo baš desetikovani povredama.
kamberovica polje wrote:
Ne pretjeruj. Istina je da nam je pao onaj presing, ali smo do 70te sasvim ok stajali na terenu.
Odbrana vam nije normalna, one 4 mrcine su pojele naše u napadu. Mislim da vam ni ove godine niko neće parirati.
Prvo ste jedva priveli kraju, zadnjih 15 minuta je već debelo štekalo.
Odmah na početku drugog ste ispali i Guzina fuli zicer.
Onaj šut sa 30 i sjajna odbrana Kovačevića...s druge strane još jedna Guzine, pa poslije toga Hebiba i na kraju Tatar.
Dugo je prvenstvo, sve se to sad pa sad okrene, povrede, kartoni...igra se utakmica po utakmica, da imamo Juventus odbranu za našu ligu, imamo.
Ko plače nek mijenja gaće
Pade Mladost šutke i u nemiru , umalo da budemo omiljeni Ljož03 .Ja bih mu za ono izvođenje penala četvrtinu plate ukino.
ZDK drotovi ..... slaba vam genetika
Čuj nadigrali Čelik ma ja .....oni pali ko da su Bosnom uzvodno plivali . Ko dobije Veleža biće kažnjen od Ljaže Zrinjavi , na tebe je red .Hoćemo pobjedu
Sloboda al eto ....oni se ponadali , pa oba primiše u zadnjim sekundama.
Ja načuo nema trećeg pretkola za pitare .... naki tehnički problemi se desili .