crnivrag wrote:
Nova HR nam je potrebna, jer je njen programski sadržaj 80% drugačiji od ostalih Nova TV kanala.
Ipak se radi o najgledanijem TV kanalu u Hrvatskoj, za kojeg sam se godinama borio da se vrati na naše tržište, te uz koji sam odrastao, i koji je bio tu za mene i u dobru i u zlu.
Pink je svoje zemaljske kanale prodavao putem pink paketa tako da smo uz Pink BH (zemaljski prije prodaje) imali Pink Srbija i Pink M (zemaljski prije prodaje). Mtel, BHT, LOL, Eronet su u ponudi imali sva tri zemaljska pinka. Elta/TXTV su imali samo Pink Srbija i Pink BH. I nista se na njima nije zatamnjivalo. Sada na Pink Srbiji se samo zatamnjuje serija Elif. Instabulska nevjesta (kod nas snaha) ide uredno jer kasne nekoliko epizoda. Mama prati pa zato znam. A i na Hayatu ide u HD dok je tamo muljava slika.
Nova ima malo drukciju politiku pa izgleda idu na to da svaka drzava ima svoj kanal ali vidljiv samo u toj drzavi mada ima izuzetaka.
Nova BH koliko znam nema u ponudi u Hrvatskoj i Crnoj Gori dok se u Srbiji ima putem SBB EON ponude.
Nova M samo u Crnoj Gori i SBB EON ponudi.
U Hrvatskoj u ponudi samo Nova TV i Nova TV HD (drukciji logo). Naravno tu je Doma i Doma HD, Mini TV, OYO Family i OYO Cinema.
U Sloveniji nisu uspjeli kupiti i upisati se kao vlasnik kanala POP i Kanal A i mislim da bi i tu isto promijenili ime u tipa Nova Si i Doma Si.
Bilo bi lijepo da i Nova uradi paket kanala kao Pink (54 kanala) ili Prva (Kopernikus paket sa preko 25 kanala u ponudi) pa da se u ponudi nadju svi kanali Nove TV d.d.. (Nova TV, Nova TV HD, Doma TV, Doma TV HD, Mini TV, Oyo Family, Oyo Cinema, Nova S HD, Nova BH HD, Nova M HD.)