Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Šta vas briga, ionako imate viška igrača
jasta, koliko je to gladnih usta
nek dijete ide, svako za svojom srecom, samo mi smijesno da je to sad vijest
Iskreno, meni su smiješni naši sportski portali.
Vijesti su totalno nebitne i sadrže minimum informacija, al zato naslov mora biti što bombastičniji.
''Nevjerovatno! Pogledajte šta je uradio bivši fudbaler Sarajeva!'' i tako te gluposti
Tomahawk11 wrote:Nije ni taj model sa udruženjem građana najsretnije riješenje danas.
Eto i Hajduk je nekakvo udruženje građana, pa vazda cirkus s njima.
Daleko od toga da sam ja rekao da je ovo sto ima Sarajevo lose, naprotiv, samo sam rekao da imate gazdu a Zeljo nema gazdu. Vi ne mozete smjeniti gazdu i njegove ljude u UO a Zeljo moze promjeniti sve. Moram biti iskren i reci da bih vise volio da je Zeljo u vasoj kozi nego u ovoj sto je sada mada svaki oblik upravljanja ima i dobrih ali i losih strana
I kad promijeniš, sjaše kurta, uzjaše murta...no dobro, više puta smo sažvakali tu priču
Znaš kako ono kažu, ako je sve potaman, ubaci kamen u cipelu da te žulja
Tako i ovo sa Željom i Sarajevom, vi kuburite sa jednim, mi sa drugim stvarima. Ne treba nam kamen.
Ajte ba jbo vas stadioni i imovina vise.nista nije vase i nece i bit.ljudi naprslavili sebi privatne feude fino se podijelili i ogradili teritorij i vi se sad cudite..20+ godina poslje..
Nego zasto rahmanovic ne igra???
Tomahawk11 wrote:Nije ni taj model sa udruženjem građana najsretnije riješenje danas.
Eto i Hajduk je nekakvo udruženje građana, pa vazda cirkus s njima.
Daleko od toga da sam ja rekao da je ovo sto ima Sarajevo lose, naprotiv, samo sam rekao da imate gazdu a Zeljo nema gazdu. Vi ne mozete smjeniti gazdu i njegove ljude u UO a Zeljo moze promjeniti sve. Moram biti iskren i reci da bih vise volio da je Zeljo u vasoj kozi nego u ovoj sto je sada mada svaki oblik upravljanja ima i dobrih ali i losih strana
I kad promijeniš, sjaše kurta, uzjaše murta...no dobro, više puta smo sažvakali tu priču
Znaš kako ono kažu, ako je sve potaman, ubaci kamen u cipelu da te žulja
Tako i ovo sa Željom i Sarajevom, vi kuburite sa jednim, mi sa drugim stvarima. Ne treba nam kamen.
sumirprimus wrote:Ajte ba jbo vas stadioni i imovina vise.nista nije vase i nece i bit.ljudi naprslavili sebi privatne feude fino se podijelili i ogradili teritorij i vi se sad cudite..20+ godina poslje..
Nego zasto rahmanovic ne igra???
Nema nista od kukanja. Evropa ce biti jos strozija prema nama. Ako Velez mora graditi iznova stadion, morat ce Bogami i ostali klubovi jer ce uslovi za licencu biti sve tezi i tezi.
Sarajevo ima jakog investitora kojem mora biti jasno da adaptacija Koseva ne pomaze puno jer svake godine se krpi i to je samo bacanje para.
Sarajevu ne treba stadion veci od 15.000-16.000 gledalaca jer je skupo odrzavanje. Zivimo u drzavi koja polako demografski nestaje i nema se para za mega projekte.
Jedini im je spas da krenu kao Velez da prave stadion kapaciteta koji sam gore spomenuo.
Nivelacija wrote:mojne me samo ti citirat zivotati idi kmeci moderatorima mene zaobidji
Sto bih? Na temi si bh pl komentarisem post vezano za temu. Zar nije tak, kad god jednu dvije dobijete najavljujete invaziju i tako godinama.
Sad vec i evropu..