Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Optimist

#8351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

tempuser wrote:Ma to je jasno, ali meni nije jasno sta misle da ce postici time, kao da ce oni kao malo ubrzati kad ih stignem i treba da prestignem i jao cu kao odustati od preticanja i njima spasiti cas' i obraz?!? :lol:
Ja za takve sto ubrzavaju kad ih preticem imam rjesenje kad ih preteknem, a to je kocnica. I onda gledam paniku i naglo kocenje iza sebe.
skafiskafsnjak

#8352 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

amar1994 wrote:
zrakomlat wrote: upravuje hizo amare, nevidim razlog daga napadaš, štati smeta
:D :D
evo ijase slazemda je coek upravu. I jasam promjeno misljenje nakon sto mije covjek odogvorijo :D
MOSALJOZE

#8353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Sad usporedite svoje komentare sa hizinim,ma ni blizu.

Nije ni to lahko :mrgreen:
skafiskafsnjak

#8354 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

MOSALJOZE wrote:Sad usporedite svoje komentare sa hizinim,ma ni blizu.

Nije ni to lahko :mrgreen:
Upravu si :lol: :lol: :lol:
tempuser

#8355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Optimist wrote:
tempuser wrote:Ma to je jasno, ali meni nije jasno sta misle da ce postici time, kao da ce oni kao malo ubrzati kad ih stignem i treba da prestignem i jao cu kao odustati od preticanja i njima spasiti cas' i obraz?!? :lol:
Ja za takve sto ubrzavaju kad ih preticem imam rjesenje kad ih preteknem, a to je kocnica. I onda gledam paniku i naglo kocenje iza sebe.
I meni je u huji to palo napamet da uradim ali nisam...
Last edited by tempuser on 13/11/2016 22:07, edited 1 time in total.
insomnia78

#8356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Dok vam jednom lola ne udje do instrument table tako
direstraits0078

#8357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by direstraits0078 »

New hardware found. Install now?
insomnia78

#8358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

[emoji1]
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#8359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

veceras opet na glavnoj maximalna brzina 42 km/h :run:
amar1994

#8360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:lol: :lol: , pospani i umorni ljudi :skoljka:
bitanga_sa_otesa

#8361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

pa u krevetu se spava i odmara ,a ne u autima na glavnoj ulici :roll:
zdruzdjo

#8362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Obozavam ovakve
A policija bi na par lokacija mogla na mjesecnoj osnovi par auta kupiti samo od kazni za ovo.

Last edited by zdruzdjo on 14/11/2016 00:29, edited 1 time in total.
amar1994

#8363 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:roll:
ima i pjanih :-) :-) :mrgreen:
amar1994

#8364 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

zdruzdjo wrote:Obozavam ovakve
A policija bi na par lokacija mogla na mjesecnoj osnovi par auta kupiti samo od kazni za ovo.

svi budale, on pametan :izet: :run:
zdruzdjo

#8365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

bitanga_sa_otesa wrote:veceras opet na glavnoj maximalna brzina 42 km/h :run:
Pa znas li ti nesreco jedna da je HLADNO. da da HLADNO.
A i novembar je.
Ukljucen "no 4-th gear in car" mode.
bitanga_sa_otesa

#8366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

a nemam ja pojma.ja sam seljak,volim se voziti normalnim tempom bez peglanja,kocenja ,naglih manevara....smetanja drugim ucesnicima...
Filter

#8367 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Filter »

zdruzdjo wrote:Obozavam ovakve

prije je to samo murija radila. sad su pokupili fintu i ostali. to je normalna pojava, murija to ne sankcionise

jel jos neko upratio novi fol? umjesto od skenderije u titovu (lijevi krak, kako i sestica mota), sad ufuraju direktno u kranjcevicevu :-) :lol:
podsjeti me na ono nekadasnje od stake skenderove pa u saloma albaharija, da ne vintas krug oko muzicke
i na grbavici ima smedji kajen, koji ide od misa prema vrbanji. preko duple pune i tri trake... svako jutro
hizo ramidovic

#8368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by hizo ramidovic »

amene naj vise nervira kat hocu ljevo skrenut a traka puna ija ljepo popropisu ukljucim migavac iondak obadzem kolonu pase uvalim nacelo iondase nadze neki papak dami svira ildamise neda uvalit nacelo kolone ibas prie pesest dana tako ja dase ubacim aneki seljo skijom svira staje reko papak dzesiti polago vidis datija dolazim zdesne strane ida imam prednos aon samo gleda umene kotele inesta mase sarukama kupi reko iti dvicu golfaca paga napucai kostosam ija pati ne ce bit krivo
xamp

#8369 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by xamp »

hizo ramidovic wrote:amene naj vise nervira kat hocu ljevo skrenut a traka puna ija ljepo popropisu ukljucim migavac iondak obadzem kolonu pase uvalim nacelo iondase nadze neki papak dami svira ildamise neda uvalit nacelo kolone ibas prie pesest dana tako ja dase ubacim aneki seljo skijom svira staje reko papak dzesiti polago vidis datija dolazim zdesne strane ida imam prednos aon samo gleda umene kotele inesta mase sarukama kupi reko iti dvicu golfaca paga napucai kostosam ija pati ne ce bit krivo
Hahahaha... jutarnje stivo xD
tempuser

#8370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Filter wrote:
jel jos neko upratio novi fol? umjesto od skenderije u titovu (lijevi krak, kako i sestica mota), sad ufuraju direktno u kranjcevicevu :-) :lol:
podsjeti me na ono nekadasnje od stake skenderove pa u saloma albaharija, da ne vintas krug oko muzicke
i na grbavici ima smedji kajen, koji ide od misa prema vrbanji. preko duple pune i tri trake... svako jutro
To isto rade i iz Z. od Bosne u Dz. Bijedica kod Vjetrenjace na Cvili, a malo zahvatiti jednosmjerne da se ne obilazi skroz do Senoine je danas redovna pojava kad se iz V. Skarica (iz garaze h. Europe) uleti u Despicevu pa na Obalu.
supercali

#8371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Posro sada policija zaustavlja i kaznjava sve moguce i nemoguce sto ovoga ne kazne preko video snimka
Imaju btoj tablica imaju prekrsaj snimljen
Ja bi mu pukao kaznu da zapamti i da nikad mu ne padne na pamet da ovo uradi
skafiskafsnjak

#8372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

tempuser wrote:
Filter wrote:
To isto rade i iz Z. od Bosne u Dz. Bijedica kod Vjetrenjace na Cvili, a malo zahvatiti jednosmjerne da se ne obilazi skroz do Senoine je danas redovna pojava kad se iz V. Skarica (iz garaze h. Europe) uleti u Despicevu pa na Obalu.
Da li smije skrenuti lijevo tu...situacija kada ides iz pravca Bosmala i kada si na mostu ... E zelis da ides ne skroz lijevo, nego ono malo pravo pa lijevo - tamo gdje je onaj Konzum...
zdruzdjo

#8373 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

skafiskafsnjak wrote:
Da li smije skrenuti lijevo tu...situacija kada ides iz pravca Bosmala i kada si na mostu ... E zelis da ides ne skroz lijevo, nego ono malo pravo pa lijevo - tamo gdje je onaj Konzum...
Ne smije. Imas na cesti strelice.
Pravilno je, produzis pravo jos 50 metara pa imas skretanje lijevo za zgrade kod kotlovnice . Tu mozes polukruzno se zavrtiti i onda fino skrenes desno prije semafora ili ako ti je mrsko isto skretanje pa pored zgrada i izadjes tacno kod konzuma.
Inace tu se znaju drotovi nameciti i kaznjavati raju. Opravdavam 100%.
sabanss

#8374 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sabanss »

zdruzdjo wrote: Ne smije. Imas na cesti strelice.
Pravilno je, produzis pravo jos 50 metara pa imas skretanje lijevo za zgrade kod kotlovnice . Tu mozes polukruzno se zavrtiti i onda fino skrenes desno prije semafora ili ako ti je mrsko isto skretanje pa pored zgrada i izadjes tacno kod konzuma.
Inace tu se znaju drotovi nameciti i kaznjavati raju. Opravdavam 100%.
Opravdavas zasto? Ja sam laik ali autima iz kontra smjera je crveno, ulica u koju skreces je jednosmjerna, nema mogucnosti kolizije.

Meni ovo izgleda bas ko stvoreno da drotovi jebu raju u zdrav mozak ni zbog cega. Vidio sam slicnih raskrsnica kod kojih je skretanje dozvoljeno, cak imaju i iscrtane linije da znas iz koje trake skreces.

Fakat bih volio cuti razumno, strucno objasnjenje zasto ovdje skretanje nije dozvoljeno.
zdruzdjo

#8375 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Zato sto ukoliko imas kolonu iza sebe napravis mali zastoj jer moras pustiti sve koji ti dolaze sa desne strane jer autima iz kontra smjera nije crveno. A idu dvije trake. Jedna za pravo a druga za "malo pravo" pa desno.

Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
Post Reply