Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8351 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

nadžak wrote:
Jimmy McNulty wrote:Druže sretno ti da nađeš koga, mi smo pokušali organizovat neki miting da se skupimo pa ne možeš raju nagovorit, ovi bi gdje nema alkohola, a ovi bi baš gdje ima alkohola itd :mrgreen: A generalno imam osjećaj da se raja boji upoznavanja pošto je ovo ipak relativno mali grad i skoro svak svakog zna. Mada ja sam zahvaljujući jednom sportskom forumu upoznao dosta dobra raje širom Bosne. :mrgreen:
Ma nije problem to, kontam baš zato što nas se pola zna onako iz viđenja da sjednemo...

Odoh dalje. Vidimo se...
Ja bih rado da sam tu :thumbup: Mislio sam da se zezas. Inace Dzimi je vjerovatno u pravu, dosta ljudi ima taj neki otklon jer se mi, garantujem zivotom, brat bratu vise od polovice, znamo medjusobno.

Ako i dalje ima volje za okupljanjem, rado bih dosao :thumbup:
ExNihilo

#8352 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Jimmy baš bez takta, k'o brizgonja... :-?
kakavdanakneiskustvu

#8353 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:
nadžak wrote:
Jimmy McNulty wrote:Druže sretno ti da nađeš koga, mi smo pokušali organizovat neki miting da se skupimo pa ne možeš raju nagovorit, ovi bi gdje nema alkohola, a ovi bi baš gdje ima alkohola itd :mrgreen: A generalno imam osjećaj da se raja boji upoznavanja pošto je ovo ipak relativno mali grad i skoro svak svakog zna. Mada ja sam zahvaljujući jednom sportskom forumu upoznao dosta dobra raje širom Bosne. :mrgreen:
Ma nije problem to, kontam baš zato što nas se pola zna onako iz viđenja da sjednemo...

Odoh dalje. Vidimo se...
Ja bih rado da sam tu :thumbup: Mislio sam da se zezas. Inace Dzimi je vjerovatno u pravu, dosta ljudi ima taj neki otklon jer se mi, garantujem zivotom, brat bratu vise od polovice, znamo medjusobno.

Ako i dalje ima volje za okupljanjem, rado bih dosao :thumbup:

i ja
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8354 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

ExNihilo wrote:Jimmy baš bez takta, k'o brizgonja... :-?
Zašto?
Zaitsev

#8355 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

Meni je želja da sjednem s ExNihilom i da popijem pivu, a on ne znam šta će... Želja mi je da sa svakim sjednem i popijem pivu... Ustvari želja mi je da popijem pivu, sad... :D

Uglavnom imate +1 za okupljanje ako se organizuje šta :D
Kralj Tvrtko I.

#8356 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

+2

i za pivu i za okupljanje....a moRe i rakica... :mrgreen: :thumbup:
ExNihilo

#8357 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Zaitsev wrote:Meni je želja da sjednem s ExNihilom i da popijem pivu, a on ne znam šta će... Želja mi je da sa svakim sjednem i popijem pivu... Ustvari želja mi je da popijem pivu, sad... :D

Uglavnom imate +1 za okupljanje ako se organizuje šta :D
Zovem te kad budem u Bej Ha. :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#8358 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

ExNihilo wrote: Zovem te kad budem u Bej Ha. :)
Predlazem da se okupimo u Fransiznom centru :D
phillie

#8359 Re: Zeničani

Post by phillie »

cenecimoveocino wrote:
Freamon Lester wrote:U 14 pretresenih objekata nisu pronasli nista. Ili je narod teska fukara pa nema za droge ili je neko imao info iz prve ruke sta se sprema...
Turkovic znao za Radoncica 4-5 dana ranije i jos mu posalje pismo iz tvorza,a da krimosi nemaju dojave od nase murije :-) :-) :-)

a mozda stvarno neJmamo za gudre... :mrgreen: :bih:
Kinezi kod nas radnje zatvaraju zbog kokuzluka :D :D
supercali

#8360 Re: Gdje u Zenici...?

Post by supercali »

Naci bezidejnu da je vodim na kafu
cenecimoveocino

#8361 Re: Zeničani

Post by cenecimoveocino »

Evo ja sad bio dole na bazenu u Industriskoj,od 1.3 grad ostaje bez bazena.Bazen nije u funkciji od pocetka februara,ali sad od marta cijeli se onaj objekat zatvara :-) :-)
Bravo grade :run:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8362 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

To je valjda, kako sam čuo, kupio onaj Tola i Boga pitaj kakve planove ima s tim mjestom.

Znam da je vršio mobing nad radnicima koji su radili dole na bazenu, mnogi su otkaz dali jer im je bila puna kapa svega.
kakavdanakneiskustvu

#8363 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:To je valjda, kako sam čuo, kupio onaj Tola i Boga pitaj kakve planove ima s tim mjestom.

Znam da je vršio mobing nad radnicima koji su radili dole na bazenu, mnogi su otkaz dali jer im je bila puna kapa svega.

onaj sto je drzo trend?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#8364 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Ne kontam kako se moze kupiti bazen Industrijske skole. Mislim, znam da je sve moguce u ovoj drzavi, ali eto.
kakavdanakneiskustvu

#8365 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam kako se moze kupiti bazen Industrijske skole. Mislim, znam da je sve moguce u ovoj drzavi, ali eto.

i ja,nesto mi tesko povjerovati u to
kamberovica polje

#8366 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Ako je ovo istina onda smo dotakli dno dna. Mafijaši i kabadahije su zvanično zavladale gradom.
N.N.

#8367 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Kada su mogli Sabi dati prostor i dvoriste iste skole da pravi privatne terene, mogu idioti prodati i bazen. Sta vas cudi :-)
kakavdanakneiskustvu

#8368 Re: Zeničani

N.N. wrote:Kada su mogli Sabi dati prostor i dvoriste iste skole da pravi privatne terene, mogu idioti prodati i bazen. Sta vas cudi :-)

kojem sabi?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#8369 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Ja koliko znam Šaba je tu pod zakupom.
Freamon Lester

#8370 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Meni samo nije jasan dodir lokalnih kabadahija i opstinske administracije. Bez takvih pizdarija ovaj grad ne moze. Tola dobio bazen. Jel bar zna plivati? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8371 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Tako mi je rekao sin od jednog radnika. Ako on laže, lažem i ja. :run:
kamen spoticanja

#8372 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam kako se moze kupiti bazen Industrijske skole. Mislim, znam da je sve moguce u ovoj drzavi, ali eto.
Bazen je vlasnistvo zeljezare zenica...jel mu berbic prodao samo bazen i da li je takvo nesto uopste izvodivo jer je federacija vecinski vlasnik kapitala ne znam
ali znam da je zadnjih par godina berbicev mladji sin upravljao bazenom i na kraju je ono bilo strasno...peksinluk bez premca...
za tolu prvi put cujem
cenecimoveocino

#8373 Re: Zeničani

Post by cenecimoveocino »

Jimmy McNulty wrote:Tako mi je rekao sin od jednog radnika. Ako on laže, lažem i ja. :run:
Nije tola u pitanju,prvi put cujem za njega.
Kad zatvori objekat od marta Industriska skola nece imati gdje tjelesno raditi,profesori tjelesnog ostaju bez norme i u konacnici bez posla.
Bazen nije kupljen,sazvat ce berza taj neki odbor zeljezere i iznijet stanje i onda ce zatvorit.
Godisnje mu treba najmanje 65000KM da objekat uopste radi a kamoli renoviranja,jer se komplet objekat raspada,od sale i parketa,do oronulih zidova.
Jedino da neko uleti s parama i spasi klub,jer je GKVS Celik unajmljivao taj prostor,a kako je klub propao nema ni para.
Npr. Sarajevski olimpiski bazen samo od clanarina ima 100000KM a mi u Zenici :lol: :mrgreen:
Mozda da mu skola plati za salu pa da se nekako izvuce,ali svakako samo ako 10 dana bazen ne bude nadgledan to mu je 6-7000 KM gubitka i mjesec-dva dok ga uopste zagrije.

Plivac Amar Boric,koji je jedini u Zenici ostao da trenira i napravio je drzavni rekord,momak putuje svaki drugi dan u Sarajevo,ustaje u 5h ujutro da stigne al dzaba kad niko iz opstine ili kantona nema da ga podrzi.

Jebi ga tako je,klub i bazen se gasi :run:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8374 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Da, ali meni bas rece taj momak da bas Tola ima namjeru to uzet pod svoje i renovirat.

Steta ako ostanemo bez bazena jer uvijek sam vise volio dole nego u Crkvice. U Crkvicama nisam bio preko 5 godina.
kamen spoticanja

#8375 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Ma nek uzme ko hoce samo neka ga dovede u red...da ne plivam s ankondama
Post Reply