Koji primitivizamhhaarree wrote:FreakyStyley wrote:A sta je to s hrakanjem bilo, nisam upratio? To neki od njih nesto u vezi toga ranije izjavio?
"pusti me bola da ga hrOknem"![]()
![]()
![]()
GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- P308
#8351 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#8352 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ova plava je revizorka...joj kad mi dodje i zatrazi kartu kako cu da je hrOknem!
-
hhaarree
#8353 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jel svega tiun1ted wrote:Ova plava je revizorka...joj kad mi dodje i zatrazi kartu kako cu da je hrOknem!
pa brata mi cim prorade odoh da se vozam samo da je sretnem
- Alfons Kauders
#8354 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ih, oni dok prorade plavka ima da ode u penzijuhhaarree wrote:jel svega tiun1ted wrote:Ova plava je revizorka...joj kad mi dodje i zatrazi kartu kako cu da je hrOknem!![]()
pa brata mi cim prorade odoh da se vozam samo da je sretnem![]()
-
hhaarree
#8355 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Alfons Kauders wrote:ih, oni dok prorade plavka ima da ode u penzijuhhaarree wrote:jel svega tiun1ted wrote:Ova plava je revizorka...joj kad mi dodje i zatrazi kartu kako cu da je hrOknem!![]()
- vjesticanametli
#8356 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
fuj sta je ovo
zena nije
zena nije
-
FreakyStyley
#8357 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ja bi je zovno da bude vodja vukova s otoke!
- uglavnomja
#8358 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
djesu oni grasovci, da nam kazu koliko je sadasnjih radnika zivjelo u sa, a pogotovo radilo kao nesto.banka_problem wrote:Fakat. K'o oni bendovi: "Mi smo na razini Pink Floyd-a jer smo '93. svirali u Slogi. Nema boljih od nas."Qler wrote:Samo se vade na rat. Sljedeci put kada se budem vozio GRAS-om, kad me pita za kartu, reci cu mu ja sam ovdje bio u ratu, ja ne placam. E samo da vidim koji ce me revizor natjerati da je kupim, a stajat cu kod vozaca, krv im njihovu neradnicku!
Po kojem onda osnovu ja kao pojedinac ne bih mogao reći: "Bio sam od '92-'95. u ratu, ne moram plaćati kartu!"
Sasvim legitimno. Realno. Neko smije valjati takve gluposti, a ja kao ne mogu!?!?!?!
pa tramvaji su stali na pocetku, ne znam sta je vozilo
mislim da su 95. prvi tramvajji krenuli, tamo negdje oko dejtona.
ispod dna ima dno, oni fakat misle da narod nista ne zna i ne sjeca se.
- kamen spoticanja
#8359 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Cita li iko ono fahrino cudo od novina...na cijoj je on strani?
-
FreakyStyley
#8360 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kako cujem, na GRAS-ovoj, sto je i logicno.
-
banka_problem
#8361 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Zar nije logično, nakon svega, nadati se da ona više nikad nikakve veze s GRAS-om imati neće?hhaarree wrote:jel svega tiun1ted wrote:Ova plava je revizorka...joj kad mi dodje i zatrazi kartu kako cu da je hrOknem!![]()
Inače, svemu sva ova halabuka!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!
Ljudi, dohavizajte se pameti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
FreakyStyley
#8362 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
banka_problem wrote:Zar nije logično, nakon svega, nadati se da ona više nikad nikakve veze s GRAS-om imati neće?hhaarree wrote:jel svega tiun1ted wrote:Ova plava je revizorka...joj kad mi dodje i zatrazi kartu kako cu da je hrOknem!![]()
-
hhaarree
#8363 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
FreakyStyley wrote:banka_problem wrote: Zar nije logično, nakon svega, nadati se da ona više nikad nikakve veze s GRAS-om imati neće?
ma vristim
-
FreakyStyley
#8364 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Bjezi, jebi se, ne znas ni citirat.
Sad ispade ja ovo rek'o.

EDIT:sad je normala
EDIT:sad je normala
Last edited by FreakyStyley on 09/04/2013 21:13, edited 1 time in total.
- Nisrin
#8365 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sta bi sa MUPom i sukobu sa GRASovcima? Oduzimanju JAVNE imovine od strane POLICIJE?
Apsurd, nek GRASovci produze kod Fahre i cekiraju se za avion, svakako im je Bubica porucio da ovaj put pakuju kofere...:S
Mogli bismo potpisati kakvu peticiju za ovo 2 grmalja, dA PO hitnoj osnovi dobiju otkaze?!
Apsurd, nek GRASovci produze kod Fahre i cekiraju se za avion, svakako im je Bubica porucio da ovaj put pakuju kofere...:S
Mogli bismo potpisati kakvu peticiju za ovo 2 grmalja, dA PO hitnoj osnovi dobiju otkaze?!
-
hhaarree
#8366 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
popravio sam, fak of 
edit: normala
edit: normala
- bogumila
#8367 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ne znamo kako se zovu 
- Kal El
#8368 Re: AW: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Treba im svima dati OTKAZ
- O'zone
- Globalni moderator
#8369 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kad počinje tekma?
Il čekamo sutra ujutro do 11?
Mada kad pročitam
Pa koji kur.c imaš ispitati?! Gdje vi živite majke vam ga!!?
Mada kad pročitam
Oni zaprimili pa prebacili na MUP da to ispitaKantonalno Tužilaštvo KS zaprimilo je informaciju dostavljenu od v. d. direktorice Mubere Begić-Žiga, a vezano za privremenu obustavu saobraćaja.
- Tužilaštvo je nakon zaprimanja te informacije shodno odredbama Zakona o krivičnom postupku istu dostavilo MUP-u KS na dalje postupanje - kazao nam je Alem Hamzić, portparol kantonalnog Tužilaštva.
-
djes_ba
#8370 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ako ce ovako odnosi prema kolegi kakav je tek odnos prema nekoj nasoj osobi sto nema karte
a stranac bez karte auu
a stranac bez karte auu
- Alfons Kauders
#8371 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa to je tuzilastvo, za njih je vrijeme relativna kategorija, ko da su studirali kvantnu fiziku a ne pravo.O'zone wrote:Kad počinje tekma?
Mada kad pročitam
Oni zaprimili pa prebacili na MUP da to ispitaKantonalno Tužilaštvo KS zaprimilo je informaciju dostavljenu od v. d. direktorice Mubere Begić-Žiga, a vezano za privremenu obustavu saobraćaja.
- Tužilaštvo je nakon zaprimanja te informacije shodno odredbama Zakona o krivičnom postupku istu dostavilo MUP-u KS na dalje postupanje - kazao nam je Alem Hamzić, portparol kantonalnog Tužilaštva.Pa koji kur.c imaš ispitati?! Gdje vi živite majke vam ga!!?
Sedam dana je cak i odlican rezultat. Predmeti im inace leze po nekoliko godina.
- uglavnomja
#8373 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
cek malo, sud je naredbodavni organ, mup izvrsni, pise na dalje "postupanje" ne na ispitivanje.O'zone wrote:Kad počinje tekma?
Mada kad pročitam
- Tužilaštvo je nakon zaprimanja te informacije shodno odredbama Zakona o krivičnom postupku istu dostavilo MUP-u KS na dalje postupanje - kazao nam je Alem Hamzić, portparol kantonalnog Tužilaštva.Pa koji kur.c imaš ispitati?! Gdje vi živite majke vam ga!!?
- kamen spoticanja
#8374 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nema vise fahro aviJon...slabo stoji stranka oje oje pa krpi rupe...Nisrin wrote:Sta bi sa MUPom i sukobu sa GRASovcima? Oduzimanju JAVNE imovine od strane POLICIJE?
Ako fahro podrzava radnike grasa onda su isti postali glineni golubovi kantonalnim vlastima....trenutno nema boljeg nacina da te svekolilo pucanstvo od tog da te fahro brani...a nije ni da su i do sada imali neku podrsku...
a bez podrske javnosti oni ovaj rat ne mogu dobiti...dakle pecanac hapsi sve
- sorcerer
#8375 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
vozili su busevi ,crveni ikarusi, dobar dio rata kroz marka marulica ,put zivota,kranjcevicevu....uglavnomja wrote: ne sjecam se ni jednog jedinog autobusa za 4 godine. kakave su im ono slike, ko se vozio, kada, gdje... ovo ozbiljno, fakat ne znam. niti mi je iko pricao da psotoji neki bus koji vozi u ratu![]()