Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- moon_walker_90
#8351 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma mene počinje nervirati sve ovo...pa ozbiljno...toliko radnji,pa prošlost pa sadašnjost te malo tamo Arya te tamo malo Kings landing pa malo preko mora pa malo Zid pa daj vise,ne može se ovo raspetljati nikad i nikako.Jes ga stari prdonja udrobio svaka mu čast.Serija je meni fenomenalna to stoji,ali smoriše me više ovi silni zapleti. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8352 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
moon_walker_90 wrote:Ma mene počinje nervirati sve ovo...pa ozbiljno...toliko radnji,pa prošlost pa sadašnjost te malo tamo Arya te tamo malo Kings landing pa malo preko mora pa malo Zid pa daj vise,ne može se ovo raspetljati nikad i nikako.Jes ga stari prdonja udrobio svaka mu čast.Serija je meni fenomenalna to stoji,ali smoriše me više ovi silni zapleti.
GOT onda nebi bio GOT bez tih zapleta... zapravo debeli prdonja bi napisao tri knjige i kapak... ovako pustio je masti na volju prvestveno odlicno obradjenom pricom a onda i fannovima koji izvlace razne teorije, od bogova do kurvi i prosjaka... na tome mu skidam kapu to moze malo koji pisac.
- annoy
#8353 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Po mom misljenju tesko ce Umberi dati ikakvu stvarnu podrsku Boltonima, kao i drugih par kuca koji su Stark supporters. Ne nakon Red Weddinga, jer tim cinom Boltoni nisu samo izdali Starkove i Sjever opcenito, nego je tamo bilo pripadnika tih kuca koji su poubijani.Pandakonda wrote:
House Umber podržava Starkove, to je bio jedan od razloga zašto je Ramsay oženio Sansu jer je znao da nikad neće imat potpunu kontrolu nad sjeverom dokle god nema nekog Starka pored sebe. Vrlo je moguće da Umberi uopšte nemaju pojma da je Sansa pobjegla.
Moguce da je to samo neka "formalna podrska"
Mozda sam u krivu, ali ipak...North remembers
- zlaataan
#8354 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nadam se da je fejk Rickon poklon, ionako Ramsay ne zna kako mali izgleda.annoy wrote:Po mom misljenju tesko ce Umberi dati ikakvu stvarnu podrsku Boltonima, kao i drugih par kuca koji su Stark supporters. Ne nakon Red Weddinga, jer tim cinom Boltoni nisu samo izdali Starkove i Sjever opcenito, nego je tamo bilo pripadnika tih kuca koji su poubijani.Pandakonda wrote:
House Umber podržava Starkove, to je bio jedan od razloga zašto je Ramsay oženio Sansu jer je znao da nikad neće imat potpunu kontrolu nad sjeverom dokle god nema nekog Starka pored sebe. Vrlo je moguće da Umberi uopšte nemaju pojma da je Sansa pobjegla.
Moguce da je to samo neka "formalna podrska"
Mozda sam u krivu, ali ipak...North remembers
-
omar little
#8355 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja skoro pa navijam da glupi ramsey, sad kad se rijesio svih boltona, krene na zid pokusati eliminirati starkove. bas me zanima kakva ce mu smrt biti
steta bi bila i nepravda da umre od macha.
- madridist
#8356 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najbolje da ga Wun Wun zalijepi o zid ko onog sinoc ili da i njeg i njegove kerove Ghost doruckuje..
- pici
#8357 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
madridist wrote:Najbolje da ga Wun Wun zalijepi o zid ko onog sinoc ili da i njeg i njegove kerove Ghost doruckuje..

Mislim da ce zavrsit kako mu je RaHmetli BaBo Roos predvidijo, ko bijesan ker negdje priklan i bacen da nahrani svinje mozda i pse... basH me interesuje dal ce biti prikazan u tim zadnjim trenutcima kao fanaticno hrabri ludjak za koga se i predstavlja il upisana pickica moleci za milost...
- Tito_i_Partija
#8358 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zao mi Walde, jest' da je nismo plaho vidjali u seriji, al' mi je bila nekako pravo draga. A sto se tice Roosa, koliko god on bio pametan i prefrgan, ja ne znam koja budala moras bit' pa onakvog psihopatu Ramiza legitimisat'...pa to je bilo samo pitanje vremena kad ce mu zabit' noz u ledja (il' u prsa).
Za onog Euron-a ne znam sta da mislim, kakav je u knjigama? Ono za rezanje jezika svojoj posadi je morbidno, djeluje mi k'o da i on ima psihopatskih tendencija.
Prepucavanje izmedju Tyriona i Varysa je odlicno. Njih dvojica imaju fenomenalnu dinamiku: respekt i povjerenje, al' ipak malo i podjebavanja.
Sledeca epizoda haman prava poslastica: Tower of Joy flashback! Jedva cekam.
Za onog Euron-a ne znam sta da mislim, kakav je u knjigama? Ono za rezanje jezika svojoj posadi je morbidno, djeluje mi k'o da i on ima psihopatskih tendencija.
Prepucavanje izmedju Tyriona i Varysa je odlicno. Njih dvojica imaju fenomenalnu dinamiku: respekt i povjerenje, al' ipak malo i podjebavanja.
- AleksoMKD
#8359 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I jedan od sinova kneza Manderlija je ubijen na Crvenoj Svadbi.

- Pandakonda
#8360 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Drago mi je Tyriona što je "dobio" zmaja

- pici
#8361 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Zao mi Walde, jest' da je nismo plaho vidjali u seriji, al' mi je bila nekako pravo draga. A sto se tice Roosa, koliko god on bio pametan i prefrgan, ja ne znam koja budala moras bit' pa onakvog psihopatu Ramiza legitimisat'...pa to je bilo samo pitanje vremena kad ce mu zabit' noz u ledja (il' u prsa).
Prepucavanje izmedju Tyriona i Varysa je odlicno. Njih dvojica imaju fenomenalnu dinamiku: respekt i povjerenje, al' ipak malo i podjebavanja.![]()
Upravo cim ga je legitimiso, potpiso je smrtnu presudu sebi Roos, Euron isto psiHopata mozda i zesci od Remzija, Tyriona i Varysa
- Pandakonda
-
kakavdanakneiskustvu
- moon_walker_90
- Pandakonda
-
asker
#8366 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovo gore ko Hulk kad je Lokija otreso u Avengersima .....................I am a god you dull creature, I will not be bullied byyyyyyyy...............gruh, tres, zvizpici wrote:madridist wrote:Najbolje da ga Wun Wun zalijepi o zid ko onog sinoc ili da i njeg i njegove kerove Ghost doruckuje..
Mislim da ce zavrsit kako mu je RaHmetli BaBo Roos predvidijo, ko bijesan ker negdje priklan i bacen da nahrani svinje mozda i pse... basH me interesuje dal ce biti prikazan u tim zadnjim trenutcima kao fanaticno hrabri ludjak za koga se i predstavlja il upisana pickica moleci za milost...
- AleksoMKD
#8367 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Prvo, cijela scena je rekonstrukcija polaganja Isusa u grob Josipa iz Arimateje, što je čista blasfemija. Pa nakon toga obred pranja tijela i rana te na kraju uskrsnuće. Zapravo Jon Snow je „vaskrsnuo“ i trebao bi se zvati Jovan Sneg. Sve je to velikosrpski lobi, ništa više - izjavio je kardinal Bozanić za Glas Koncila.
Da iza svega stoji velikosrpska hegemonija koja poput ruke Nečastivog dopire do nevinih duša katolika, potvrđuje i činjenica da je Hodor, bradati div koji jedino zna reći svoje ime, čisti stereotip Srbina iz CAO Krajine tvrde za kraj iz HNiPa.
OK, ovo je parodija portal ali verujte da je bilo uvredjenih pravoslavaca, ne sto je uskrsnuo nego sto je bas na uskrs. "Mogli su da sacekaju do trece epizode"
-
kakavdanakneiskustvu
#8368 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
da hoće opet biti desavanja sa white walkerima,to bi bila prava akcija
- irac300
#8369 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako Remizuju ne siluju, isprebijaju, raščereče, nabiju na kolac i na kraju bace kerovima, bit ću jako razočaran serijom! Onaj balo Joffrey je pussy smoke po iritaciji spram ovog, 'ebo ga debeli kad ga izmisli!
-
1Dante1
#8370 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne znam kako Remzija moze bit iritantniji od Joffreya. Ovaj makar nije pi*kica.
-
brain bubbles
#8371 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pozdrav svima, da se i ja nadovezem ovdje i malo bacimo rasprave
ne mogu naci tacan citat, ali scena u kojoj Beric Dondarion i Arya pricaju o tome kako svaki put kada bude ozivljen, Beric gubi dio sebe, ako neko moze pronaci, bilo bi dobro
e sad je pitanje, na sta se tacno misli, da li ima manje snage ili postaje losija osoba?
a Ramiz ce da plati, postao je mad dog, a niko ne zeli da bude s takvima
ne mogu naci tacan citat, ali scena u kojoj Beric Dondarion i Arya pricaju o tome kako svaki put kada bude ozivljen, Beric gubi dio sebe, ako neko moze pronaci, bilo bi dobro
e sad je pitanje, na sta se tacno misli, da li ima manje snage ili postaje losija osoba?
- pici
#8372 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
brain bubbles wrote:pozdrav svima, da se i ja nadovezem ovdje i malo bacimo rasprave
gubi dio duse... e sad dal postaje los nije definisano al najvjerovatnije da gubi u sebi covjecnost i na kraju postaje bezdusan, zato ce predpostavljam pogubiti sve one koji su ga zboli pa i onog malog Olija kojeg bi kao stari Jon sigurno oslobodio, uglavnom vidjet cemo.

- karanana
#8373 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
fino je i mountain zalijepio od zid onog sa velikom chunom.
moze li podsjetnik? zasto littlefinger skuplja lanisterovu vojsku i priprema napad na boltone?
moze li podsjetnik? zasto littlefinger skuplja lanisterovu vojsku i priprema napad na boltone?
- annoy
#8374 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni isto nije bas jasan taj sukob Lannister-Bolton. Nisam uopce upratila.
Zar ne ugrozava to Ramseyev status jer je on legitimiziran dekretom Lannistera? Moze li se legitimizacija "ponistiti"?
Nego, jel to ser Gregor ima supersonicni sluh ili se skrivao negdje iza coska kad je pokazivac penisa drzao govor? Kao ne znamo da je on opak pa treba sredit nekog nebitnog seljaka
Zar ne ugrozava to Ramseyev status jer je on legitimiziran dekretom Lannistera? Moze li se legitimizacija "ponistiti"?
Nego, jel to ser Gregor ima supersonicni sluh ili se skrivao negdje iza coska kad je pokazivac penisa drzao govor? Kao ne znamo da je on opak pa treba sredit nekog nebitnog seljaka
- karanana
#8375 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
spijuni su oko nas.
wuwu vs. mountain?
wuwu bez vecih problema jelde? opet je bar duplo veci rekao bih.
wuwu vs. mountain?
wuwu bez vecih problema jelde? opet je bar duplo veci rekao bih.