MOSALJOZE wrote:djevojka nas je odrzavala zivotu prošlu tekmu mojne je vrijedjatiHouse wrote:Gdje je ona nosata sa Face ? nju trebamo
Niđe veze
Moderators: Charuga, Tomahawk11
MOSALJOZE wrote:djevojka nas je odrzavala zivotu prošlu tekmu mojne je vrijedjatiHouse wrote:Gdje je ona nosata sa Face ? nju trebamo
Mašinerija,ponosni BOSANAC I HERCEGOVACHouse wrote:Ado Ćatić![]()
Neće biti kao protiv Argentine, biće veći teferić.szlava wrote:Sad ce teferic na Face-u kao protiv Argentinesamo da ne bude povredjeni igraca to nas uvijek hoce
evo korideeeeeee
szlava wrote:Nema veze sa kojeg nas ćoška planete gledate![]()
![]()
Napisao je sam da ne navija. Zasto onda koji kurac pise na ovoj temi? Da si ga upratio od ranije znao bi o kakvom se liku radi. Jedan od rijetkih za kojeg sa sigurnoscu mozes reci da patoloski mrzi Susica jer je pitar.snoopy_cb wrote: Nisam znao da je dijasporc, a soli nam pamet o konceptu zivota i satnju u bh drustvu, izmedju ostalog i radu popularnog selektor, sto nista drugo nije do preslika trenutnog stanja u drustvu.
BH dijasporu dozivljavam pozitivno i imam pozitivnu sliku sto se tice samih reperkusija na drustvo, ekonomskih, kulturinih, donose dobrih svari iz vana, ne svi, al' dobra vecina.
Ljudima ovakvi postupci izlaze van sportskih okvira u BiH, svakodnevno se susrecemo sa ovakvim problemima, nepotizmom, podobnosti, bez ikakvog sistema vrijednosti, i onda kad ti se to pocne preslikavati na sportske terene ljudima onaj sportski dio polako blijedi.
Naprosto ne podrzavaju takvo nesto, ne mogu 100 % biti iza takvih stvari, bore se kroz zivot s ovakvim stvarima, bukvalno se bore, sto je mnogo vaznije da li cemo otici kuci sa SP s bodom ili 3-4. I onda se ti pojavis sa glupavim konstatacijama i upitima da li neko navija za reprezentaciju ili ne.
jeza u ledja wrote:Meni je najgore citati prostacke izljeve zuci poput tvojeg. To je jedino sramotno u svemu ovome.Point. wrote:Ne znam sta mi je gore, gledati sta ljudi u Savezu i Papak rade zadnjih par mjeseci ili citati postove americkog demagoga @jeza_u_ledja. Sramotno je kako pravdas poteze Papka, zaista.
Neku noc sam pisao da se bojim da ce Zuku odjebati i evo kako ga odjebase, koda smo Sjeverna Koreja u pm. Odjebase jednog igraca koji je prosao ove kvalifikacije a na spisku mu dvojica supaka koji su do prije par mjeseci reprezentaciju jedino gledali preko televizora. Ovo su seljacka posla na najnizem nivou, ovakvih prevrtanja oko puta za Brazil nema ni u najvecim zvekama gdje se dvoje zakace oko par metara zivice. FUJ, FUJ FUJ!!! Jebem li vam sve, pocevsi od Begica, pa preko Papka selektora, do juniora mu, Hadzicu, Avdiji, cijelom novinarskom korpusu! Nije za nas uspijeh, jer tad izlazi na povrsino ono nase najjadnije. FUJ jos jednom!
Ne opravdavam nikoga, vec jednostavno ovo kao ni mnoge druge stvari ne smatram razlogom za histerisanjem poput danansnjeg. Vjeruj mi da mi plaho puca kurac za Susicem, a necu vala ni suze roniti ni za nepravdom ucinjenom Zukanovicu. Ne radi se uopste o idolatriji, vec fokusiranju na pozitivno i konstruktivnu kritiku samo onda i kada ona ima svrhu.
Tako je.MOSALJOZE wrote:Negativne rasprave o repki na Papetovoj temi,mi ovde tefericimo
edit house ima nade za tebe