Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E ne znam sta da kazem pokraden il ne nije se trebo dovest u ovu situaciju da ga uopste mogu pokrasti premalo je udaraca bacio bar se meni tako cini na prvu. Jebiga nekako mi krivo al mlad je bice sve bolji i bolji
Ovaj Tony je nenormalan Cowboy dao sve od sebe u prvoj ide druga frajer i dalje isti intenzitet nema pauze na kraju doktor zaustavio.
Jao kakav KO Valentine Jessica ležala nepomicno oko 3 minute znaci spavala.
Evo ustala i prica rijec nokautirana sam?
Ne sjecam se kad je neko ovako izdominirao u prvoj rundi kao Moraes Cejuda i onda u drugoj Cejudo ostavio po strani i taktiku i sve i samo krenuo naprijed i izdominirao naredne dvije.
Kakva dva ratnika su kauboj i Ferguson,prvo što je kauboj rekao je onaj kasni udarac nema veze sa prekidom ja sam kriv a Ferguson ako treba revanš daću mu,ne želim ovakvu pobjedu.
bingov buraz wrote:Kakva dva ratnika su kauboj i Ferguson,prvo što je kauboj rekao je onaj kasni udarac nema veze sa prekidom ja sam kriv a Ferguson ako treba revanš daću mu,ne želim ovakvu pobjedu.
Poređenje sa Mctapkarošom je suvišno.
Ma kauboju se na faci vidjelo da ne želi više tek kad je zvanicno otkazan nastavak pobunio se par sekundi svjestan i on.
Desna strana mu je baš bila gotova nedo bog da je doktor dao znak da se nastavi završio bi u bolnici jedno mjesec.
90minut wrote:Ovaj Tony je nenormalan Cowboy dao sve od sebe u prvoj ide druga frajer i dalje isti intenzitet nema pauze na kraju doktor zaustavio.
Ne sjecam se kad je neko ovako izdominirao u prvoj rundi kao Moraes Cejuda i onda u drugoj Cejudo ostavio po strani i taktiku i sve i samo krenuo naprijed i izdominirao naredne dvije.
Cejudo je promjenio taktiku u drugoj, jer ga je u prvoj ubio Moraes. Krenuo je punch for punch , da bi bio vise u klincu a ne van , jer ga je unistavao leg kickovima lik je teski sampion, nakon poraza od Demetriousa , napredovao je strasnooooo.
90minut wrote:Ovaj Tony je nenormalan Cowboy dao sve od sebe u prvoj ide druga frajer i dalje isti intenzitet nema pauze na kraju doktor zaustavio.
Cejudo je promjenio taktiku u drugoj, jer ga je u prvoj ubio Moraes. Krenuo je punch for punch , da bi bio vise u klincu a ne van , jer ga je unistavao leg kickovima lik je teski sampion, nakon poraza od Demetriousa , napredovao je strasnooooo.
Taktika zvana Justin Gejči baš ga je lik nagrdio u prvoj i šta lik uradi u drugoj?
Glumi Gejčija e ako to nije odlika jednog od vecih šampiona ikad ne znam šta je.
Prenosili su sad Ngannou JDS, a onaj fight night prije toga nisu pa sam sumnjao da mozda nece ni ovaj.
Ngannou okrznuo JDS i poslao na na patos, nema opasnijeg od njega jedina solucija ti je da ga zgrabiš i držiš dole to može u cijeloj diviziji još samo Cormier ja mislim Stipe ide na spavanje u narednoj borbi.
Strašan card. Volio bih da Santos bude taj koji će detronirati Jonesa, bum vidili može li ući dovoljno blizu da isporuči koju bombu. Holy iako je preživjela Cyborg, nekako ne vidim da će izdržati pet rundi sa Nunes.
Šiljim za Blahovića da spusti na zemlju rockholda.
Sanchez uz Fergusona najosebujniji lik UFCa.
Masvidal KO druga runda.
Streamovi dostupni na vipbox.se
MaD_ProfessoR wrote:Strašan card. Volio bih da Santos bude taj koji će detronirati Jonesa, bum vidili može li ući dovoljno blizu da isporuči koju bombu. Holy iako je preživjela Cyborg, nekako ne vidim da će izdržati pet rundi sa Nunes.
Šiljim za Blahovića da spusti na zemlju rockholda.
Sanchez uz Fergusona najosebujniji lik UFCa.
Masvidal KO druga runda.
Streamovi dostupni na vipbox.se
Ne bi vjerovao taman da uletim u temu da napišem strašan card kad sam se podsjetio ko se bori veceras kad tebi prvo strašan card.
Jones ako bude bilo šta drugo osim maltretiranja bice iznenađenje.
Nunes isto tako.
Rockhold ce prešišati ovog bez problema kontam.
Sanchez može pobjediti Chiesu dobra kvota na Sancheza 3,50.
U realnosti bi trebala biti 2.
Navijam za Askrena.
Pozitiva je što se niko baš nije povukao od glavnih borbi.