Mozda pocne u RigiKoshpa wrote:Veceras iz Ciriha dosao Izet Hajrovic..... sto li ?
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#8351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- USAblues
#8352 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neka..dobro dosao..Ako Bog da i igrao za nas...Koshpa wrote:Veceras iz Ciriha dosao Izet Hajrovic..... sto li ?
-
Kontra__
#8353 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da se sa burazerom vidi?Koshpa wrote:Veceras iz Ciriha dosao Izet Hajrovic..... sto li ?
Ne odgovori mi niko za Hadzica, jesam li utripov'o ili je i on nedavno dobio drzavljanstvo?
-
frngla
#8354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobio je i Hadžić državljanstvo samo što on mora čekati promjenu sportskog državljanstva, a Bičakčić ne mora...
- MyTao
#8355 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hadzic ce i poziv cekati.frngla wrote:Dobio je i Hadžić državljanstvo samo što on mora čekati promjenu sportskog državljanstva, a Bičakčić ne mora...
-
lopovjack
#8356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovo za Bicakcica je super vijest.Pratio sam ga proslu sezonu i mislim da je odlican stoper. U rangu Subotica iz BVB-a samo mu jos malo treba iskustva. Odlicno, iz dana u dan sve vise napredujemo 
-
Kurjakk
#8357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
cuj ne mora cekati?! odlicno. moze li mi neko samo objasniti zasto? nije imao nastupe za njemcku?
ovo je stvaro odlicna vijest, po svemu sudeci ima kvalitet da uz spahu osigura mjeseto u prvoj ekipi, ako jos uspijemo dobiti i kolasinca onda smo problem odbrane rijesili......
ovo je stvaro odlicna vijest, po svemu sudeci ima kvalitet da uz spahu osigura mjeseto u prvoj ekipi, ako jos uspijemo dobiti i kolasinca onda smo problem odbrane rijesili......
- Infaze Studio
#8358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odlicna vijest u vezi Bicakcica. Ali ja ne znam kako bi to bilo da ovaj sadasnji tim izbori plasman u Brazil, pogotovo ako se to uradi uvjerljivim igrama u ovo utakmica sto ima do kraja, a onda dodju novi igraci koji bi igrali u prvih 11 recemo na SP. Ne znam koliko lako bi Kolasinac i Bicakcic (kojeg nisam pratio, ali svi kazu da je super momak) dobili mjesto u prvoj postavi...Ne mislim uopste da ga nemaju, nego bice i Susicu tesko ostaviti dvojicu od, recemo, trojke "Zuka,Vranjes,Salihovic" (+ mozda i Zahirovic) na klupi. Samo pricam znajuci nas mentalitet, kada se ustaljeni igraci pocnu stavljati na klupu itd.... NAdam se da ce se sve to ukomponovati na najbolji moguci nacin.
RAdi i ovaj E. Begic pos'o, svaka cast.
RAdi i ovaj E. Begic pos'o, svaka cast.
- shalla
#8359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kroz svoj posao sam bio upoznat sa njegovim radom i čim je izabran napisao sam ovdje na forumu da, ako bude obavljao posao kao što ga je obavaljao u prijašnjoj firmi, biće to pun pogodak i izgleda hvala Bogu da se ispostavlja da je takoInfaze Studio wrote:Radi i ovaj E. Begic pos'o, svaka cast.
- Infaze Studio
#8360 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kada malo bolje pogledas, i nebi trebalo biti nekih velikih trzavica oko mogucih rokada na tim pozicijama, ali ne mo's biti pametan tu nikad .....
Zuka i Vranjes (i onako povrijedjen do kraja kavlif.) su prilicno svjezi u reprez, pa i nebi imali pravo hatoriti ako se proba bez njih. Zahirovic je fin momak, ne vjerujem da bi on ciganio nesto ako mu se kaze da sjedne 1,2 tekme na klupu. A Sejo, njega se vjerovatno nece ni dirati u tim kombinacijama.. KAko god, dobra je bliska buducnost i nadati se da ce to samo biti slatke muke za Safeta i nista drugo.
Zuka i Vranjes (i onako povrijedjen do kraja kavlif.) su prilicno svjezi u reprez, pa i nebi imali pravo hatoriti ako se proba bez njih. Zahirovic je fin momak, ne vjerujem da bi on ciganio nesto ako mu se kaze da sjedne 1,2 tekme na klupu. A Sejo, njega se vjerovatno nece ni dirati u tim kombinacijama.. KAko god, dobra je bliska buducnost i nadati se da ce to samo biti slatke muke za Safeta i nista drugo.
- dinty2
#8361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
još Kolašinac samo. ne treba nam niko više ; i da svi ostanu u dobroj formi pred svjetsko.
Sa Kolašincem bi popunili sve deficitarne pozicije.Ako se plasiramo, grupu prolazimo 100%, a uz malo sreće - može se i do četvrtfinala,,a tamo je sve moguće...

Sa Kolašincem bi popunili sve deficitarne pozicije.Ako se plasiramo, grupu prolazimo 100%, a uz malo sreće - može se i do četvrtfinala,,a tamo je sve moguće...
-
udrch
#8362 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
frngla wrote:I to se desilo... Jaki smo mnogo![]()
http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... zavljanin/
treći zvorničanin u sadašnjoj reprezentaciji..uz Salihovića i Stevanovića..
-
frngla
#8363 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Red je da Husejinović postane četvrti 
- jeza u ledja
#8364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A napadaci?dinty2 wrote:još Kolašinac samo. ne treba nam niko više ; i da svi ostanu u dobroj formi pred svjetsko.
Sa Kolašincem bi popunili sve deficitarne pozicije.Ako se plasiramo, grupu prolazimo 100%, a uz malo sreće - može se i do četvrtfinala,,a tamo je sve moguće...![]()
![]()
![]()
- antifascism
#8365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pricate o njemu ko da je Makelelefrngla wrote:Dobio je i Hadžić državljanstvo samo što on mora čekati promjenu sportskog državljanstva, a Bičakčić ne mora...
Garantujem vam da bi i Zahirovic i Sesar derali sve redom u austrijskoj ligi.
-
Dead Man Walking
#8366 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa od zadnjih 5 utakmica u Minsku je skupio 45 minuta, nema sta ciganisati, cijelu karijeru sjedi na klupi.Infaze Studio wrote: Zahirovic je fin momak, ne vjerujem da bi on ciganio nesto ako mu se kaze da sjedne 1,2 tekme na klupu.
- antifascism
#8367 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A od zadnjih 46 skupio je 46Dead Man Walking wrote:Pa od zadnjih 5 utakmica u Minsku je skupio 45 minuta, nema sta ciganisati, cijelu karijeru sjedi na klupi.Infaze Studio wrote: Zahirovic je fin momak, ne vjerujem da bi on ciganio nesto ako mu se kaze da sjedne 1,2 tekme na klupu.
- Infaze Studio
#8368 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Grije "jelovu colericu", sh'o bi rekli EngleziDead Man Walking wrote:Pa od zadnjih 5 utakmica u Minsku je skupio 45 minuta, nema sta ciganisati, cijelu karijeru sjedi na klupi.Infaze Studio wrote: Zahirovic je fin momak, ne vjerujem da bi on ciganio nesto ako mu se kaze da sjedne 1,2 tekme na klupu.
-
lopovjack
#8369 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sve je to u redu,ali za dobre igrace uvijek ima mjesta u reprezentaciji i Pape ce siguran sam posloloziti i ovu dvojicu (Bicakcica i Kolasinca) jer realno obecavaju i bolji su od trenutnih igraca na tim pozicijama.Na SP se vodi najmanje 24 igraca tako da ima mjesta za sve. Lijevog beka prakticno i nemamo nikako tako da se Kolasinac moze naigrati, a ni drugi stoper nam isto nije 100 siguran.Moram priznati da mi se svidja kako ovaj Zukanovic igra,ali jedno je igrati u Belgiji a drugo u Njemackoj(tu mislim na Bicakcica).Infaze Studio wrote:Kada malo bolje pogledas, i nebi trebalo biti nekih velikih trzavica oko mogucih rokada na tim pozicijama, ali ne mo's biti pametan tu nikad .....
Ono sto me najvise raduje jeste da Pape nije podlegao pritisku i stavio neke igrace koji bi mozda danasnjim nastupom mogli skrenuti paznju na sebe da se prodaju.Tu mislim prije svega na Pandzu koji je ostao bez kluba,ali vidjelo se i na onoj prijateljskoj sa mladom da momak nije jos spreman i da je Zukanovic bolje rjesenje.
- Infaze Studio
#8370 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Gore ja rekoh da uopste ne mislim da nemaju mjesta,ali da ce to biti malo nezgodno posloziti sa druge tacke gledista. Ali nadam se da su momci zreli i razumni i da nece biti nekih "trzavica".lopovjack wrote:Sve je to u redu,ali za dobre igrace uvijek ima mjesta u reprezentaciji i Pape ce siguran sam posloloziti i ovu dvojicu (Bicakcica i Kolasinca) jer realno obecavaju i bolji su od trenutnih igraca na tim pozicijama.Na SP se vodi najmanje 24 igraca tako da ima mjesta za sve. Lijevog beka prakticno i nemamo nikako tako da se Kolasinac moze naigrati, a ni drugi stoper nam isto nije 100 siguran.Moram priznati da mi se svidja kako ovaj Zukanovic igra,ali jedno je igrati u Belgiji a drugo u Njemackoj(tu mislim na Bicakcica).Infaze Studio wrote:Kada malo bolje pogledas, i nebi trebalo biti nekih velikih trzavica oko mogucih rokada na tim pozicijama, ali ne mo's biti pametan tu nikad .....
Ono sto me najvise raduje jeste da Pape nije podlegao pritisku i stavio neke igrace koji bi mozda danasnjim nastupom mogli skrenuti paznju na sebe da se prodaju.Tu mislim prije svega na Pandzu koji je ostao bez kluba,ali vidjelo se i na onoj prijateljskoj sa mladom da momak nije jos spreman i da je Zukanovic bolje rjesenje.
- GeneralBHF
#8371 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Realno gledajuci nece svi uvijek biti zdravi (nazalost je tako ali svi smo ljudi pa je prirodno) a sumnjam da su svi uvijek u odlicnoj formi pa onda bar imamo izbora za prvih 11 da su bar u odlicnom stanju a oni koji nisu u idealnoj mogu da unesu svjezine 30min. Dobre rezultate nikada nisu donosili prvih 11 nego i sirina klupe kada neko udje da odluci utakmicu.Infaze Studio wrote:Gore ja rekoh da uopste ne mislim da nemaju mjesta,ali da ce to biti malo nezgodno posloziti sa druge tacke gledista. Ali nadam se da su momci zreli i razumni i da nece biti nekih "trzavica".lopovjack wrote:Sve je to u redu,ali za dobre igrace uvijek ima mjesta u reprezentaciji i Pape ce siguran sam posloloziti i ovu dvojicu (Bicakcica i Kolasinca) jer realno obecavaju i bolji su od trenutnih igraca na tim pozicijama.Na SP se vodi najmanje 24 igraca tako da ima mjesta za sve. Lijevog beka prakticno i nemamo nikako tako da se Kolasinac moze naigrati, a ni drugi stoper nam isto nije 100 siguran.Moram priznati da mi se svidja kako ovaj Zukanovic igra,ali jedno je igrati u Belgiji a drugo u Njemackoj(tu mislim na Bicakcica).Infaze Studio wrote:Kada malo bolje pogledas, i nebi trebalo biti nekih velikih trzavica oko mogucih rokada na tim pozicijama, ali ne mo's biti pametan tu nikad .....
To nam je bio vjeciti problem ali sada ima ove mladje djece sto izrastaju u odlicne igrace kojima treba dati priliku ali ih uvoditi postepeno. Na kraju je reprezentacija na prvom mjestu a ne neciji inat.
- Artest
#8372 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma to je taktika lukavih bjelorusa da odbiju Lazio.Dead Man Walking wrote:Pa od zadnjih 5 utakmica u Minsku je skupio 45 minuta, nema sta ciganisati, cijelu karijeru sjedi na klupi.Infaze Studio wrote: Zahirovic je fin momak, ne vjerujem da bi on ciganio nesto ako mu se kaze da sjedne 1,2 tekme na klupu.
- DonVito
#8373 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Po komentarima ovdje rekao bi da je Hadzic kalibar..

Hadzic je ispod prosjecan igrac tj. ispod ranga Zahirovica, Sesara i Svrake.

Hadzic je ispod prosjecan igrac tj. ispod ranga Zahirovica, Sesara i Svrake.
- dinty2
#8374 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
da...to sam zaboravio...jeza u ledja wrote:A napadaci?dinty2 wrote:još Kolašinac samo. ne treba nam niko više ; i da svi ostanu u dobroj formi pred svjetsko.
Sa Kolašincem bi popunili sve deficitarne pozicije.Ako se plasiramo, grupu prolazimo 100%, a uz malo sreće - može se i do četvrtfinala,,a tamo je sve moguće...![]()
![]()
![]()
jo jedan napadač dosta..ali koo?
možda kajkut
a ja bih svakako zvao i husejnovića..meni je bolji od sesara i svrake
- antifascism
#8375 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
meni je bolji Begovic od husejnovicadinty2 wrote:
da...to sam zaboravio...
jo jedan napadač dosta..ali koo?
možda kajkut
a ja bih svakako zvao i husejnovića..meni je bolji od sesara i svrake