FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pričvršćivač

#8351 Re: FK Zeljeznicar

Post by pričvršćivač »

Plavih_11 wrote:Image

Neka je na dusu majmunima sa onog djela sjevera odakle se culo da ga prozivaju da izadje .. :-x

Ne znam jeli mu sin izaslo iz bolnice a tamo je od rodjenja ...
Pa ovaj momak upravo i place jer su ga ti debili prozivali, rastrojili momka skorz... konta da je on kriv za sve
fakat mi ga je zao
mrchinho

#8352 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrchinho »

mislim da je red da se na utakmici sa laktasima momku napravi neki transparent podrske
Erzsebet

#8353 Re: FK Zeljeznicar

Post by Erzsebet »

Zato ja više ne dolazim na jug, jer mi može doći neki wannabe navijač i polukrimilančić i pokušati baciti mobitel u teren. Gdje ste vi prije bacali mobitele...
johntra

#8354 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

Gledajući utakmicu sa sjevera, fakat se nije moglo oteto dojmu da je Ćulum, u najmanju ruku izgubljen, iako snosi samo dio krivice za drugi gol...bilo je i njegovih smušenih reakcija nakon primljenog gola, pa je to raju valjda i isprovociralo...isto tako, meni nikako nisu jasna dva gola Šehića, koja su diletantska, a kad uzmemo u obzir kako je momak vadio sve živo tokom sezone...neko kaže ima njegove krivice, neko kaže nema...naravno, NIKADA ne treba prosuđivati igru jednog čovjeka na osnovu jedne utakmice, tako da stoji da je Ćulum, a i Šeha, valjao Želji čitavu sezonu, a tako će aBd biti i sljedeće sezone...
ne znam što su se ovi pitari ufatili šuplje da nećemo imati priliku za duplu krunu, kad nakon osvajanja prvenstva, imamo šansu za osvajanje Superkupa...nešto, što će maleni još dugo vremena sanjati.... :razz:
ultima_palabra

#8355 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

johntra wrote:Gledajući utakmicu sa sjevera, fakat se nije moglo oteto dojmu da je Ćulum, u najmanju ruku izgubljen, iako snosi samo dio krivice za drugi gol...bilo je i njegovih smušenih reakcija nakon primljenog gola, pa je to raju valjda i isprovociralo...isto tako, meni nikako nisu jasna dva gola Šehića, koja su diletantska, a kad uzmemo u obzir kako je momak vadio sve živo tokom sezone...neko kaže ima njegove krivice, neko kaže nema...naravno, NIKADA ne treba prosuđivati igru jednog čovjeka na osnovu jedne utakmice, tako da stoji da je Ćulum, a i Šeha, valjao Želji čitavu sezonu, a tako će aBd biti i sljedeće sezone...
ne znam što su se ovi pitari ufatili šuplje da nećemo imati priliku za duplu krunu, kad nakon osvajanja prvenstva, imamo šansu za osvajanje Superkupa...nešto, što će maleni još dugo vremena sanjati.... :razz:
Šeha nema krivice za golove...možda malo za prvi, koji je ruku na srce malo i nesretan.
Drugi je Bajićev 100%...
A izvadio je 2-3 zicera
vryzas

#8356 Re: FK Zeljeznicar

Post by vryzas »

Plavih_11 wrote:Image

Neka je na dusu majmunima sa onog djela sjevera odakle se culo da ga prozivaju da izadje .. :-x

Ne znam jeli mu sin izaslo iz bolnice a tamo je od rodjenja ...

Momku treba dati podrsku prije naredne utakmice...nadam se da ce cijeli stadion skandirati njegovo ime prije pocetka utakmice sa Laktasima...mrzim taj "navijacki" mentalitet da se nakon jednog kiksa, jedne-dvije lose utakmice igracima zvizdi, psuje itd. Ljudima treba cestitati i pozdraviti borbenost na terenu, volju, zelju...sve ostalo se mora i moze oprostiti !!!!!

MILAN CULUM :thumbup:
Lakat Jebić

#8357 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

i ko je nikolu doveo? :x
elSaik

#8358 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Erzsebet wrote:Zato ja više ne dolazim na jug, jer mi može doći neki wannabe navijač i polukrimilančić i pokušati baciti mobitel u teren. Gdje ste vi prije bacali mobitele...
Pa i nemoj. Ko na jug dođe treba da dolazi da navija a ne da snima okolo. Jug nije foto studio nego NAVIJAČKA TRIBINA. Niko ti ne brani da ideš na druge tribine, zar ne?!
Erzsebet

#8359 Re: FK Zeljeznicar

Post by Erzsebet »

elSaik wrote:
Erzsebet wrote:Zato ja više ne dolazim na jug, jer mi može doći neki wannabe navijač i polukrimilančić i pokušati baciti mobitel u teren. Gdje ste vi prije bacali mobitele...
Pa i nemoj. Ko na jug dođe treba da dolazi da navija a ne da snima okolo. Jug nije foto studio nego NAVIJAČKA TRIBINA. Niko ti ne brani da ideš na druge tribine, zar ne?!
Druže, kad sam ja navijao po gostovanjima, tebe sigurno tada nije bilo. Odmah nakon rata, pa sve dok nisu počeli dovoditi razne hotiće i slične ublehaše, ja sam pratio Želju skoro svugdje, a i kao mali sam prije rata išao. I bivao uvijek na jugu, ali ono što je danas jug, ja ne želim prihvatiti. Ne radi se o navijanju, jer i ja navijam, ali mi nema niko pravo prijetiti, ako hoću da snimam. Ko ne želi biti snimljen, neka se pokrije čarapom, šta je mene briga što ih pola grada traži, pa neće da budu javno nigdje?
elSaik

#8360 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Erzsebet wrote:
elSaik wrote:
Druže, kad sam ja navijao po gostovanjima, tebe sigurno tada nije bilo. Odmah nakon rata, pa sve dok nisu počeli dovoditi razne hotiće i slične ublehaše, ja sam pratio Želju skoro svugdje, a i kao mali sam prije rata išao. I bivao uvijek na jugu, ali ono što je danas jug, ja ne želim prihvatiti. Ne radi se o navijanju, jer i ja navijam, ali mi nema niko pravo prijetiti, ako hoću da snimam. Ko ne želi biti snimljen, neka se pokrije čarapom, šta je mene briga što ih pola grada traži, pa neće da budu javno nigdje?
Šta me se tiče koliko i gdje si ti išao i to osim samohvalisanja i prikazivanja svakako nema nikakvu drugu funkciju niti je povezano sa onim o čemu se priča. Podsjeća me na one revizore od neki dan što galamiše "ja mogu sjediti ovdje, ja sam te branio u ratu", e jest me branio, ja u Njemačkoj bio.

Fino ti kažem da je jug navijačka tribina i tu se dolazi da bi se navijalo. Nažalost, nemamo istočne tribine koja bi mogla da pokupi sve vas koji ste "pratili Želju skoro svugdje", a sad dolazite da biste snimali okolo i zamjerali onima koji jesu bili tu i za vrijeme "raznih hotića" jer vam jadnima prijete zbog snimanja.

PS Ako ćemo već tjerati mak na konac, ti ako snimaš nekoga ko ne želi da ga se snimi, ne očekuje se od tog nekog da se "pokrije čarapom" nego od tebe da prestaneš snimati. :wink:

edit: Pošto sam upozoren na ban preko prajvta, neću više o ovome. :wink:
BosanaC100/100

#8361 Re: FK Zeljeznicar

Post by BosanaC100/100 »

Sta je ovo sad Manijaci???? Ode vam carobni brko (a dugo je i protrajao).
Nakon odlaska MIlana Đuričića, čelnici Vojvodine počeli potragu za novim trenerom. Amar Osim kandidat za trenera?..
Prema pisanju "Sportskog Žurnala" Amar Osim trener sarajevskog "Željezničara" jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog trenera novosadskog kluba.Prema istom izvoru, Osim se koleba oko mogućeg odlaska u Novi Sad, iako je preuzimanje Vojvodine sa odličnim uslovima i dobrim igračkim kadrom - izazov.
.....
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=432606
nazarenko

#8362 Re: FK Zeljeznicar

Post by nazarenko »

Ćulumu pružiti bezrezervnu podršku, ali u ŽKK Željezničar, ima sve predispozicije.
Za FK definitivno nije zreo, prvenstveno psihički. Gubi se k'o abdest, ima više crvenih kartona nego odigranih tekmi...
Loš... Gori... Ćulum!
Joey Tribbiani

#8363 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

BosanaC100/100 wrote:Sta je ovo sad Manijaci???? Ode vam carobni brko (a dugo je i protrajao).
Nakon odlaska MIlana Đuričića, čelnici Vojvodine počeli potragu za novim trenerom. Amar Osim kandidat za trenera?..
Prema pisanju "Sportskog Žurnala" Amar Osim trener sarajevskog "Željezničara" jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog trenera novosadskog kluba.Prema istom izvoru, Osim se koleba oko mogućeg odlaska u Novi Sad, iako je preuzimanje Vojvodine sa odličnim uslovima i dobrim igračkim kadrom - izazov.
.....

e taj film neces gledat, samo ne znam odakle vas ovoliko nice sad ko poslije kise. Jadovi pratite svoj klubove, jebo li vas Zeljo!!!
elSaik

#8364 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

BosanaC100/100 wrote:Sta je ovo sad Manijaci???? Ode vam carobni brko (a dugo je i protrajao).
.....
:lol: Ništa se ti ne brini, ne ide SuperBrko nigdje. ;-)
Cyrax

#8365 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

nazarenko wrote:Ćulumu pružiti bezrezervnu podršku, ali u ŽKK Željezničar, ima sve predispozicije.
Za FK definitivno nije zreo, prvenstveno psihički. Gubi se k'o abdest, ima više crvenih kartona nego odigranih tekmi...
Loš... Gori... Ćulum!
Tako ti je kad odgledas samo 2 Zeljine tekme sto su na tv-u bile.
BosanaC100/100

#8366 Re: FK Zeljeznicar

Post by BosanaC100/100 »

Joey Tribbiani wrote:
.....

e taj film neces gledat, samo ne znam odakle vas ovoliko nice sad ko poslije kise. Jadovi pratite svoj klubove, jebo li vas Zeljo!!!
Cemu vrijedjanje????? Sto se mene tice, ja bih volio da ostane u Zelji, a tebi ...malo kulture ne bi skodilo ...
LSD

#8367 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Image
Evo ,ovo je vrhunac sezone kod naših vrlih komšinica...mene stid ,iskreno.
Kažu , Idu dva pitara ulicom. Jedan navija za Borac, a drugi za Laktaše. :roll:
JThomas

#8368 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

e hajd' da nešto napišem kad su emocije malo smirile, a tema otključala.

jebiga, nesretan poraz, da li je namješteno, dogovoreno, ne bi znao, ja bi iskreno volio da nije. ali crv radi u čovjeku kad jedan igrač skrivi dva ista gola, koji inače i nije sklon takvih gafovima. rano u drugom poluvremenu zabili dva gola - i onda ništa konkretno. opet, ko bi ga znao, imali smo stvarno bruku šansi, i da je ona sejina stativa kod 0 1 ušla, sto posto bi bilo drukčije.

na tribinama spektakl - laže ko kaže drukčije :D a lešinari čaršija, ups, horde zla... :D slave činjenicu da željo neće uzeti obje titule, nego, gluho bilo, samo jednu - neprocjenjivo :D pola sata poslije utakmice se pjevalo s igračima, aplauzom ispraćeni igrači borca.

nema se šta plakati, i ovo je iznad svih racionalnih očekivanja za ovu sezonu, sjetite se gdje smo bili na pauzi, a o prošloj sezoni da ne govorim.
ultima_palabra

#8369 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:jebiga, nesretan poraz, da li je namješteno, dogovoreno, ne bi znao, ja bi iskreno volio da nije. ali crv radi u čovjeku kad jedan igrač skrivi dva ista gola, koji inače i nije sklon takvih gafovima.
:shock: Čudi me od tebe... :?
JThomas

#8370 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

ma čuo sam neke gluposti, al' k'o što kažem, iskreno bih volio da nije.
ultima_palabra

#8371 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:ma čuo sam neke gluposti, al' k'o što kažem, iskreno bih volio da nije.
Pogledaj samo lica naših igrača poslije tekme, to sve govori...A i nismo baš tolika sila da svaku tekmu moramo dobiti :-D
cpu_fan

#8372 Re: FK Zeljeznicar

Post by cpu_fan »

Meni je sinoć kao navijaću FK Sarajevo bilo iskreno žao što niste uzeli kup. Sasvim je normalno, nakon pompeznih objava tipa duple krune , da će se desiti sitna potpucavanja od strane navijaća FK Sarajevo i ne znam što se odmah stavlja kontekst nacionalno tipa drago im što su "Srbi" uzeli Želju itd. Po meni je bilo gore kad je Sarajevo igralo u euroligi pa je 90% manijaka navijalo za cluj. De se malo saberite i ovo je veliki uspjeh kako vas nigdje nije bilo.
vrhbosna

#8373 Re: FK Zeljeznicar

Post by vrhbosna »

Fizička pripremljenost i Želje i Borca katastrofa.Pogotovo Borac,ko invalidi a ne momci u najboljim godinama.
P.S.http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21211.html
JThomas

#8374 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

ne mora to ništa značiti, i ti bi plakao da "moraš" nešto što nećeš. al' nema veze, pustimo mahalsku, ne bi ni bilo interesantno da odmah sve uzmemo.

naravno da bi bilo ljepše da smo i ovo uzeli, ali nema razloga zaista za neko veliko tugovanje. utakmica je bila spektakl kojeg se ne bi postidile ni mnogo jače lige.

višća će biti veliki igrač, to odgovorno tvrdim već sada. za trud i odnos - kapa dole svima. onima koji su ostali poslije utakmice - svaka dala, al' ne vode iz bokala.

I DA GUBIŠ DESET - NULA, S JUGA BI SE PJESMA ČULA!
lit3ro

#8375 Re: FK Zeljeznicar

Post by lit3ro »

vrhbosna wrote:Fizička pripremljenost i Želje i Borca katastrofa.Pogotovo Borac,ko invalidi a ne momci u najboljim godinama.
P.S.http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21211.html

32552523 ljudi kaze da odavno nisu gledali bolju utakmicu ( sto se tice nase lige) da se vise ginulo, da je bilo dinamicnije itd itd i ti kazes da je fizicka pripremljenost katastrofa...Nema sta ti si pravo obratio paznju na utakmicu...
Post Reply