SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Don Zivconi

#8351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

ssmmiilleeyy wrote:@Don

Pa ne moze biti u rodbinskim vezama sa svim istraziteljima jel da ??
Nismo ja i ti ovlasteni da im sudimo(jer imaju ljudi koji se skoluju za takve stvari) a jedino koga mozes krivit jeste vlast i oni koji rade u tim insprektoriskim sluzbama.
Siguran sam da to nisu Glupi Ljudi jer nisu slucajno uspjesni jel tako ?? Ako su se i koristili nekim prevarama ili vezama onda je to njihova stvar.

Nisu svi bogati ljudi iz Bosne uspjeli kako ti mislis,doista ima ljudi koji su svojim radom znanjem stekli bogatstvo.

Evo ne moraju biti primjeri iz Istocne Bosne,Ukucaj Enver Moralic

:D
Prijatelju voljeo bih ja da ga vidim a da je pošteno stekao bogatstvo ovdje kod nas :roll: vjeruj mi radio sam sa dosta njih ali uvjek ima lopovluka, kontas evo ga jedan pošten kad se ispostavi da je i on ko i ostali :shock: svaki put ista prica. Nije kriminal maznuti neku lovu, kriminal je dovesti sebe u tu situaciju odredjenim radnjama koje nisu u skladu sa zakonom.... a uzimanje love je kasnije legalna stvar (npr. davanje tri ponude na tenderu... a to uradi jedna firma) ima još masu primjera al ovaj je najcesci kod nasih "bogatasa" ;)
amrica

#8352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

Otvorite temu o tome :-)

Ovo je crna hronika

Mjesec dana pritvora malom celi, zuki i tom trecem sto su pucali u Renault neki dan...
fixer

#8353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

Respo - nikad ne psuj. Jedino sto je dopusteno je deranje. Eventualno da nekom kazes -jesi normalan ti? Ako se krene derat, proderi se i ti. Nema ustajkivanja. I udaraj argumentima. :-) Ni slucajno nemoj reci da navijas za Barcelonu - bruka je nevezano za dogadjaj. :D
Ja tom tvom ne bih rekao "pusi kurac", ali da me je udario - pa siso s njega ne bih dok ga ne bih dobro uneredio.
Imam ja takvih slucajeva dosta. Neki dan cak i na biciklu.
Cholina_Lokica

#8354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

Muskarci za volanom ccc :roll: :mrgreen: :run:
respo

#8355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

fixer wrote:Respo - nikad ne psuj. Jedino sto je dopusteno je deranje. Eventualno da nekom kazes -jesi normalan ti? Ako se krene derat, proderi se i ti. Nema ustajkivanja. I udaraj argumentima. :-) Ni slucajno nemoj reci da navijas za Barcelonu - bruka je nevezano za dogadjaj. :D
Ja tom tvom ne bih rekao "pusi kurac", ali da me je udario - pa siso s njega ne bih dok ga ne bih dobro uneredio.
sta bi kasnije bilo da sam ja uzvratio?
napao postena covjeka itd
al rekoh nije bilo nikakvih povreda jace bi samar bolio tako da me to i ne brine
i sad mi je drago sto nisam uzvratio jest da sam ispo ckapi 1/1 al jbg bolje i to nego radi kretena u policiji biti ili mozda gore zatvora zaglaviti
fixer

#8356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

respo wrote:
fixer wrote:Respo - nikad ne psuj. Jedino sto je dopusteno je deranje. Eventualno da nekom kazes -jesi normalan ti? Ako se krene derat, proderi se i ti. Nema ustajkivanja. I udaraj argumentima. :-) Ni slucajno nemoj reci da navijas za Barcelonu - bruka je nevezano za dogadjaj. :D
sta bi kasnije bilo da sam ja uzvratio?
napao postena covjeka itd
al rekoh nije bilo nikakvih povreda jace bi samar bolio tako da me to i ne brine
i sad mi je drago sto nisam uzvratio jest da sam ispo ckapi 1/1 al jbg bolje i to nego radi kretena u policiji biti ili mozda gore zatvora zaglaviti
Prvo - ti si prvi psovao, tako da ti je to pogreska. Ali da te on napao iz cista mira, pa imas se pravo braniti :) Vjerovatno bi ti na sudu srali da si mogao otici, ali ja ne bih dvojio - moras sebe braniti. Kakav posten covjek koji je dosao do tvog auta i tebe udario?
respo

#8357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

znaci psovka (ako je pusi k uopste psovka al ajde ja je bar ne vidim tako) je razlog da se fizicki neko napadne?
po meni to moze samo primitivac
ja ti kazem kako bi bilo cim bi vidjeli da je covjek sa zenom u autu i ovamo neki bilo bi stariji covjek od 50-55 godina ne moze tu biti kriv jer ga je ovaj poceo udarati samo se covjek branio itd
a s tim da sam kojim slucajem ozljedio ga samo bi sebi napravio belaj a to ne zelim
kao sto rekoh srecom sve me popusti vrlo brzo tako da to sada gledam kao glupost koja se dogodila bez posljedica
da je kojim slucajem ozljeda neka druga prica bi bila

edit
on bi imao zenu kao svjedoka a ja koga? da trazim sada ko je na ulici bio tu a i kad bi nasao mislis da bi taj neko rekao jeste tako je bilo?
pa ljudi nece da svjedoce za ozbiljnije stvari a kamoli za ovo
fixer

#8358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

respo wrote:znaci psovka (ako je pusi k uopste psovka al ajde ja je bar ne vidim tako) je razlog da se fizicki neko napadne?
ja ti kazem kako bi bilo cim bi vidjeli da je covjek sa zenom u autu i ovamo neki bilo bi stariji covjek od 50-55 godina ne moze tu biti kriv jer ga je ovaj poceo udarati samo se covjek branio itd
a s tim da sam kojim slucajem ozljedio ga samo bi sebi napravio belaj a to ne zelim
kao sto rekoh srecom sve me popusti vrlo brzo tako da to sada gledam kao glupost koja se dogodila bez posljedica
Primitivacu je svojstveno i da govori "pusi q". Umjesto da raspravite, ti si poceo sa sikaniranjem i psovanjem. To je moglo izazvat covjeka, i sigurno ga jest izazvalo. Isto tako sad mogu reci da si ti psovao ispred njegove djece i zene. Isto sranje. To sto si ti psovao i lik te fizicki napao nije dovoljan razlog da njega opravda, ali jest dovoljno da neko tebi presudi da se nisi branio, nego izazivao. Da si samo mirno raspravljao, a lik te u tvom autu napadne - pa prebij ga bez razmisljanja o posljedicama.
Miki123

#8359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Miki123 »

(ako je pusi k uopste psovka al ajde ja je bar ne vidim tako)

e, jebi ga, nije psovka nego uspavanka :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

ako sam išta shvatio u ovom gradu
ili šuti ili budi spreman na ultimativni čin da budeš upucan ili zboden :D
respo

#8361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

Miki123 wrote:
(ako je pusi k uopste psovka al ajde ja je bar ne vidim tako)

e, jebi ga, nije psovka nego uspavanka :D
nisam rekao ni da je uspavanka al za razliku od pominjanja majke familije itd za mene nije psovka u tom smislu
respo

#8362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

fixer wrote:
respo wrote:znaci psovka (ako je pusi k uopste psovka al ajde ja je bar ne vidim tako) je razlog da se fizicki neko napadne?
Primitivacu je svojstveno i da govori "pusi q". Umjesto da raspravite, ti si poceo sa sikaniranjem i psovanjem. To je moglo izazvat covjeka, i sigurno ga jest izazvalo. Isto tako sad mogu reci da si ti psovao ispred njegove djece i zene. Isto sranje. To sto si ti psovao i lik te fizicki napao nije dovoljan razlog da njega opravda, ali jest dovoljno da neko tebi presudi da se nisi branio, nego izazivao. Da si samo mirno raspravljao, a lik te u tvom autu napadne - pa prebij ga bez razmisljanja o posljedicama.
ja nisam rekao da sam ispravan sto se tice tog pusi k i nisam rekao da nisam ispao primitivac sto sam to rekao
to nisam rekao iz cista mira pa da on ima razlog da me napada
kako da raspravim ako je njegova ne znam voziti sta je ili sta hoces (ne sjecam se vise tacno) -gdje ti je zmigavac zao mi je sto nisam cuo sta je rekao a vjerovatno nije poceo izvini mladicu nemam zmigavca
na sto je moj odgovor bio pusi k
dovoljan razlog da ga opravda covjekov potupak napada je taj kad ti druga strana uputi psovku?
znaci tvojom logikom da me je i premlatio nista nije kriv jer je samo odgovorio na psovku?
metar_drva

#8363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

daj ba, popusti više, jebo te tvoj povrijeđeni ego. bezze smaraš, fakat
respo

#8364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

nije povrijedjeni ego
napisao sta se desilo i to je to pocela rasprava i samo diskutujemo
bilo proslo sto se mene tice ako ti smeta ne citaj i gotova prica
cigara

#8365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cigara »

Ama tvoja greska jbte, trebo si izaci i namarat ga, kakav porodicni covjek policija i gluposti jebo te
1000 puta se pobili tako i nigdje murije, druga stvar ako ces gledati "sta ako policija dodje" koji ce q taj covjek pored tvog auta? sto je izaso? da ti nabaci high five? Mislim, necu da osudjujem al mene da neko opali na sred ulice pobio bih se pa makar me lik slomio, al necu sjediti ko pilic da me cerupa.
poznanik

#8366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by poznanik »

Prebacite se na pdf. "umjetnost življenja" ili neki sličan, ovo je "crna hronika"
respo

#8367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

cigara wrote:Ama tvoja greska jbte, trebo si izaci i namarat ga, kakav porodicni covjek policija i gluposti jebo te
1000 puta se pobili tako i nigdje murije, druga stvar ako ces gledati "sta ako policija dodje" koji ce q taj covjek pored tvog auta? sto je izaso? da ti nabaci high five? Mislim, necu da osudjujem al mene da neko opali na sred ulice pobio bih se pa makar me lik slomio, al necu sjediti ko pilic da me cerupa.
ma znam da je moja greska
opet drago mi je sto je ostalo na tome i sto nisam uzvratio jer srecom rekoh nije bilo posljedica bar fizickih za psihicke mozda nekad saznam :)
al eto da se vratimo temi necemo vise o ovome
japo

#8368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by japo »

:shock: sjo respo ne ne ne se nervirati, da je na to tj da reagujem na svaku na potezu od m.dvora do ilidze bar tri puta dođem u istu situaciju :oops:

nesto mi te zao sto se beze nerviraš :oops: al ovo nije tema za ove rasprave :D
smak

#8369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smak »

Image

zuta opel corsa na tramvajskoj stanici...
nisam vidio da li ima neko povrijedjen, al ako je neko bio u tom trenutku na stanici mislim da je tesko mogao ostati nepovrijedjen...
izgleda da je iz srednje trake naglo skrenuo lijevo i izletio ... mislim da nije vozio ispod 100kmh ...
O'zone
Globalni moderator

#8370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

smak wrote:Image

zuta opel corsa na tramvajskoj stanici...
nisam vidio da li ima neko povrijedjen, al ako je neko bio u tom trenutku na stanici mislim da je tesko mogao ostati nepovrijedjen...
izgleda da je iz srednje trake naglo skrenuo lijevo i izletio ... mislim da nije vozio ispod 100kmh ...
Ma mjesto i vremenski uslovi su kao savršeni za brze vožnje :roll:
Lady Saray

#8371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lady Saray »

Image
Image
glockov kolac

#8372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by glockov kolac »

Hoće li napokon nadležnim vlastima postati jasno da se ove tramvajske stanice trebaju graditi kao bunkeri, sa armaturom 20-om, po mogućnosti sa dva teška mitraljeza?!

Ovaj inox može i biciklo zgužvati...
AS_sa

#8373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by AS_sa »

sreca nikog nije bilo na stanici .... povrijedjena osoba iz corse .... mislim da mu vise nece naumpast da vozi ovoliko ... al me samo cudi sto je toliko brzo vozio ako jos zna da je tu kamera na stanici na stupu ....
O'zone
Globalni moderator

#8374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

Lady Saray wrote:Image
Image
Ovaj se auto nalazi u totalno nenormalnom položaju za sve pravce kretanja :-) :-) :-)
O'zone
Globalni moderator

#8375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

Stup
"Opel corsa" udario u tramvajsku stanicu, jedna osoba lakše povrijeđena
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.45 sati u ulici Džemala Bjedića, naselje Stup, prema informacijama iz MUP-a KS jedna osoba je lakše povrijeđen.
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Naime, do nesreće je došlo kada je automobil "Opel corsa" skrenuo sa kolovoza i udario u ogradu tramvajskog stajališta. Kako je za Sarajevo-x.com potvrdio dežurni operativni u MUP-u Kantona Sarajevo, radi se automobilu registarskih oznaka 085-T-971 kojim je upravljao T. D.

Ženska osoba inicijala R. I. koja je sjedila na suvozačevom mjestu je zadobila lakše povrede.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110522068
Locked