Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#8351 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Platformas wrote:Nije Modric bio los al i dalje mislim da je Mesut tata mata za njeg :)
Samo sto Modric gubi duplo manje lopti od ozila, i ja sam kontao da je Ozil tatica za Modrica, ali mozda se svi zajebemo tu...
missko

#8352 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Madrid wrote:
Platformas wrote:Nije Modric bio los al i dalje mislim da je Mesut tata mata za njeg :)
Samo sto Modric gubi duplo manje lopti od ozila, i ja sam kontao da je Ozil tatica za Modrica, ali mozda se svi zajebemo tu...
Özil je jedno 325 puta kreativniji od Modrica, dva su razlicita igraca skroz.
dječak sa šibicama

#8353 Re: Real Madrid C.F.

Post by dječak sa šibicama »

U kakvoj je formi Ozil, uzet ce mu Luka mjesto za par sedmica.
Madrid

#8354 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

missko wrote:
Madrid wrote:
Özil je jedno 325 puta kreativniji od Modrica, dva su razlicita igraca skroz.
A jbg, ne poredimo sad Ozila i Kerika da je bas tolika razlika :D
Ozil puno lopti gubi u zadnje vrijeme, to on sebi kao glavni playmaker ne moze dopustit, druga su stvar Ronaldo, Benz/Higuain, pa cak i Di Maria...
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8355 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

ozil je puno kreativniji, al je lijenoguz, tu je modrić jači dosta
missko

#8356 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

odesveuhonduras wrote:ozil je puno kreativniji, al je lijenoguz, tu je modrić jači dosta
Ma Özil puno kilometara predje s loptom sto nije isto kao bez lopte, Modric trci ali ne drzi loptu nikad duze od 2 pika kod sebe
kory_galaktikos

#8357 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ovo je haman bilo dobro,nisam gledo imo nekih obaveza al sam vidio jedan srasan dribling ronalda gdje je nanizao par igraca uh..

a jel zna neko u cemu je problem sa ronaldom sad nesh cutam kao kaze nisam slavio golove zbog nekih situacija i ljudi u upravi,sta je bilo nece se sad valjda po*ebat :shock:
Madrid

#8358 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ma mene vise brine povreda, a sto ne slavi bmk, dok daje sve je dobro :-D
BHF_Manijak

#8359 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Ozil iz prethodne 2-3 utakmice nece imati mjesta u ekipi, mora podhitno podici formu! :wink: Ali izgleda on dizelas pravi, svake godine njemu treba 6-7 utakmica da "nadodje"! :roll:
kory_galaktikos

#8360 Re: Real Madrid C.F.

a haman da nije nish ozbiljno "blagi" udarac u misic...nadamo se da je tako bez nekih posljedica
Madrid

#8361 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

A jbg, kad su ove godine penali odlucivali ko ce biti najbolji igrac, ne samo Europe, vjerovatno i svijeta, sto je zalosno :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8362 Re: Real Madrid C.F.

masmavi wrote:
kory_galaktikos wrote: a jel zna neko u cemu je problem sa ronaldom sad nesh cutam kao kaze nisam slavio golove zbog nekih situacija i ljudi u upravi,sta je bilo nece se sad valjda po*ebat :shock:
Ma kakva uprava bolan.

Krivo mu sto nije dobio titulu igraca godine, pa ovako bijes izbacuje. Nije mu ni prvi ni posljednji put da se ne raduje. Doduse, zasluzio je, al' gotovo je sad.
rekao je da nije do toga, da je tužan zbog profesionlnjih razloga i da ljudi u klubu znaju zbog čega. Nešto je s nekim u klubu zakuhao očito..
Cristiano Ronaldo left reporters scratching their heads tonight when he said he did not celebrate his goals in Real Madrid's 3-0 La Liga home win over Granada because he was "sad" for "professional" reasons.

The Portugal international, who asked to be substituted after picking up a knock in the second half at the Bernabeu, said his feelings had nothing to do with losing out to Andres Iniesta for the Best Player in Europe award on Thursday but refused to elaborate.

"I don't celebrate goals when I am feeling sad and that's the case today," Ronaldo said, adding it was a "professional" and not a "personal" issue.

"The people who work here know why and I won't say anymore than that," he said
ultima_palabra

#8363 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

A duša draga, tužan :lol:

Igra za najveći klub na svijetu u kojem ga trener ne smije zamijeniti ako on to ne zatraži, najplaćeniji je igrač na svijetu, osvaja trofeje, buši manekenke po izbori i tužan :-) Stvarno su ovi moderni fudbaleri fuj... kad bi jedan Hierro ili Camacho nakon rutinske pobjede rekli da su tužni?

Vjerovatno je nešto u vezi sa igračima koji napuštaju ili su napustili klub.
kory_galaktikos

#8364 Re: Real Madrid C.F.

cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina i on tuzan..osvojio haman sve sto se moze osvojiti,idol milionima djece i on tuzan..ahh mama draga svaka njemu cast kao igracu al fakat zna izvuc zivce..ako mu je do para il prelaza sto nije otiso nece sad pola ekipe zajuhat zbog njeg
kory_galaktikos

#8365 Re: Real Madrid C.F.

jedino ako ga je neko iz kluba zahebo da iniesta dobije nagradu al mislim da je to nemoguce
ultima_palabra

#8366 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Lud i ponosan wrote:I da, ultima, kakav je bio Modric?
Nisam gledao... ganjao loptu myself :D
odesveuhonduras

#8367 Re: Real Madrid C.F.

ultima_palabra wrote:
jesil bio tužan kad si zabijao? :D

ps. sad nakon čitanja ovoga, ne bih se začudio da i nije dobio neki jaki udarac, već da je malo zaglumio povredu
burek_in_space

#8368 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

kory_galaktikos wrote:cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina
Ima li konkursa kod tebe u firmi? :D
odesveuhonduras

#8369 Re: Real Madrid C.F.

burek_in_space wrote:
kory_galaktikos wrote:cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina
neloša plata, jelde :D
ultima_palabra

#8370 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:
ultima_palabra wrote:
jesil bio tužan kad si zabijao? :D
Naravno... nisam slavio, a kad su me pitali rekao sam da gazda terena zna zašto :-D
Madrid

#8371 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

I Džeko zarađuje milione, pa nekad izgleda kao da ga je satrao voz :D
U svakom klubu ima ovakvih situacija kada je igrac nezadovoljan zbog necega, samo sto je sada u pianju Ronaldo, pa se oko toga pravi roman...
burek_in_space

#8372 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

odesveuhonduras wrote:
burek_in_space wrote:
neloša plata, jelde :D
Bash ono bezze, tek toliko za rezhije i korpu :D
hrastov žižak

#8373 Re: Real Madrid C.F.

Post by hrastov žižak »

dokučio Krišćano šta je otuđenje :mrgreen:
odesveuhonduras

#8374 Re: Real Madrid C.F.

Madrid wrote:I Džeko zarađuje milione, pa nekad izgleda kao da ga je satrao voz :D
U svakom klubu ima ovakvih situacija kada je igrac nezadovoljan zbog necega, samo sto je sada u pianju Ronaldo, pa se oko toga pravi roman...
ima, ali ne mora vala kmečati kako je tužan..
kory_galaktikos

#8375 Re: Real Madrid C.F.

burek_in_space wrote:
ma kakva crna firma..al vazda treba pomoc :-D
Post Reply