Samo sto Modric gubi duplo manje lopti od ozila, i ja sam kontao da je Ozil tatica za Modrica, ali mozda se svi zajebemo tu...Platformas wrote:Nije Modric bio los al i dalje mislim da je Mesut tata mata za njeg
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Madrid
#8351 Re: Real Madrid C.F.
-
missko
#8352 Re: Real Madrid C.F.
Özil je jedno 325 puta kreativniji od Modrica, dva su razlicita igraca skroz.Madrid wrote:Samo sto Modric gubi duplo manje lopti od ozila, i ja sam kontao da je Ozil tatica za Modrica, ali mozda se svi zajebemo tu...Platformas wrote:Nije Modric bio los al i dalje mislim da je Mesut tata mata za njeg
- dječak sa šibicama
#8353 Re: Real Madrid C.F.
U kakvoj je formi Ozil, uzet ce mu Luka mjesto za par sedmica.
-
Madrid
#8354 Re: Real Madrid C.F.
A jbg, ne poredimo sad Ozila i Kerika da je bas tolika razlikamissko wrote:Özil je jedno 325 puta kreativniji od Modrica, dva su razlicita igraca skroz.Madrid wrote:Samo sto Modric gubi duplo manje lopti od ozila, i ja sam kontao da je Ozil tatica za Modrica, ali mozda se svi zajebemo tu...Platformas wrote:Nije Modric bio los al i dalje mislim da je Mesut tata mata za njeg
Ozil puno lopti gubi u zadnje vrijeme, to on sebi kao glavni playmaker ne moze dopustit, druga su stvar Ronaldo, Benz/Higuain, pa cak i Di Maria...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#8355 Re: Real Madrid C.F.
ozil je puno kreativniji, al je lijenoguz, tu je modrić jači dosta
-
missko
#8356 Re: Real Madrid C.F.
Ma Özil puno kilometara predje s loptom sto nije isto kao bez lopte, Modric trci ali ne drzi loptu nikad duze od 2 pika kod sebeodesveuhonduras wrote:ozil je puno kreativniji, al je lijenoguz, tu je modrić jači dosta
-
kory_galaktikos
#8357 Re: Real Madrid C.F.
ovo je haman bilo dobro,nisam gledo imo nekih obaveza al sam vidio jedan srasan dribling ronalda gdje je nanizao par igraca uh..
a jel zna neko u cemu je problem sa ronaldom sad nesh cutam kao kaze nisam slavio golove zbog nekih situacija i ljudi u upravi,sta je bilo nece se sad valjda po*ebat
a jel zna neko u cemu je problem sa ronaldom sad nesh cutam kao kaze nisam slavio golove zbog nekih situacija i ljudi u upravi,sta je bilo nece se sad valjda po*ebat
-
Madrid
#8358 Re: Real Madrid C.F.
Ma mene vise brine povreda, a sto ne slavi bmk, dok daje sve je dobro 
- BHF_Manijak
#8359 Re: Real Madrid C.F.
Ozil iz prethodne 2-3 utakmice nece imati mjesta u ekipi, mora podhitno podici formu!
Ali izgleda on dizelas pravi, svake godine njemu treba 6-7 utakmica da "nadodje"! 
-
kory_galaktikos
#8360 Re: Real Madrid C.F.
a haman da nije nish ozbiljno "blagi" udarac u misic...nadamo se da je tako bez nekih posljedica
-
Madrid
#8361 Re: Real Madrid C.F.
A jbg, kad su ove godine penali odlucivali ko ce biti najbolji igrac, ne samo Europe, vjerovatno i svijeta, sto je zalosno 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#8362 Re: Real Madrid C.F.
rekao je da nije do toga, da je tužan zbog profesionlnjih razloga i da ljudi u klubu znaju zbog čega. Nešto je s nekim u klubu zakuhao očito..masmavi wrote:Ma kakva uprava bolan.kory_galaktikos wrote: a jel zna neko u cemu je problem sa ronaldom sad nesh cutam kao kaze nisam slavio golove zbog nekih situacija i ljudi u upravi,sta je bilo nece se sad valjda po*ebat
Krivo mu sto nije dobio titulu igraca godine, pa ovako bijes izbacuje. Nije mu ni prvi ni posljednji put da se ne raduje. Doduse, zasluzio je, al' gotovo je sad.
Cristiano Ronaldo left reporters scratching their heads tonight when he said he did not celebrate his goals in Real Madrid's 3-0 La Liga home win over Granada because he was "sad" for "professional" reasons.
The Portugal international, who asked to be substituted after picking up a knock in the second half at the Bernabeu, said his feelings had nothing to do with losing out to Andres Iniesta for the Best Player in Europe award on Thursday but refused to elaborate.
"I don't celebrate goals when I am feeling sad and that's the case today," Ronaldo said, adding it was a "professional" and not a "personal" issue.
"The people who work here know why and I won't say anymore than that," he said
- ultima_palabra
#8363 Re: Real Madrid C.F.
A duša draga, tužan
Igra za najveći klub na svijetu u kojem ga trener ne smije zamijeniti ako on to ne zatraži, najplaćeniji je igrač na svijetu, osvaja trofeje, buši manekenke po izbori i tužan
Stvarno su ovi moderni fudbaleri fuj... kad bi jedan Hierro ili Camacho nakon rutinske pobjede rekli da su tužni?
Vjerovatno je nešto u vezi sa igračima koji napuštaju ili su napustili klub.
Igra za najveći klub na svijetu u kojem ga trener ne smije zamijeniti ako on to ne zatraži, najplaćeniji je igrač na svijetu, osvaja trofeje, buši manekenke po izbori i tužan
Vjerovatno je nešto u vezi sa igračima koji napuštaju ili su napustili klub.
-
kory_galaktikos
#8364 Re: Real Madrid C.F.
cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina i on tuzan..osvojio haman sve sto se moze osvojiti,idol milionima djece i on tuzan..ahh mama draga svaka njemu cast kao igracu al fakat zna izvuc zivce..ako mu je do para il prelaza sto nije otiso nece sad pola ekipe zajuhat zbog njeg
-
kory_galaktikos
#8365 Re: Real Madrid C.F.
jedino ako ga je neko iz kluba zahebo da iniesta dobije nagradu al mislim da je to nemoguce
- ultima_palabra
#8366 Re: Real Madrid C.F.
Nisam gledao... ganjao loptu myselfLud i ponosan wrote:I da, ultima, kakav je bio Modric?
- odesveuhonduras
#8367 Re: Real Madrid C.F.
jesil bio tužan kad si zabijao?ultima_palabra wrote:Nisam gledao... ganjao loptu myselfLud i ponosan wrote:I da, ultima, kakav je bio Modric?
ps. sad nakon čitanja ovoga, ne bih se začudio da i nije dobio neki jaki udarac, već da je malo zaglumio povredu
- burek_in_space
#8368 Re: Real Madrid C.F.
Ima li konkursa kod tebe u firmi?kory_galaktikos wrote:cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina
- odesveuhonduras
#8369 Re: Real Madrid C.F.
neloša plata, jeldeburek_in_space wrote:Ima li konkursa kod tebe u firmi?kory_galaktikos wrote:cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina
- ultima_palabra
#8370 Re: Real Madrid C.F.
Naravno... nisam slavio, a kad su me pitali rekao sam da gazda terena zna zaštoodesveuhonduras wrote:jesil bio tužan kad si zabijao?ultima_palabra wrote:Nisam gledao... ganjao loptu myselfLud i ponosan wrote:I da, ultima, kakav je bio Modric?
-
Madrid
#8371 Re: Real Madrid C.F.
I Džeko zarađuje milione, pa nekad izgleda kao da ga je satrao voz
U svakom klubu ima ovakvih situacija kada je igrac nezadovoljan zbog necega, samo sto je sada u pianju Ronaldo, pa se oko toga pravi roman...
U svakom klubu ima ovakvih situacija kada je igrac nezadovoljan zbog necega, samo sto je sada u pianju Ronaldo, pa se oko toga pravi roman...
- burek_in_space
#8372 Re: Real Madrid C.F.
Bash ono bezze, tek toliko za rezhije i korpuodesveuhonduras wrote:neloša plata, jeldeburek_in_space wrote:Ima li konkursa kod tebe u firmi?kory_galaktikos wrote:cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina
- hrastov žižak
#8373 Re: Real Madrid C.F.
dokučio Krišćano šta je otuđenje 
- odesveuhonduras
#8374 Re: Real Madrid C.F.
ima, ali ne mora vala kmečati kako je tužan..Madrid wrote:I Džeko zarađuje milione, pa nekad izgleda kao da ga je satrao voz![]()
-
kory_galaktikos
#8375 Re: Real Madrid C.F.
ma kakva crna firma..al vazda treba pomocburek_in_space wrote:Ima li konkursa kod tebe u firmi?kory_galaktikos wrote:cuj tuzan zaradi u sedmici ko sto ja zaradim u 5 ili vise godina