Znam ja..._BaD_BoY wrote:boze me oprosti neznam sta ovo govori iz mene al imam osjecaj da je ovaj istocni komsiluk lud narod
http://www.youtube.com/watch?v=49xSaGM9stQ&NR=1
Znam ja..._BaD_BoY wrote:boze me oprosti neznam sta ovo govori iz mene al imam osjecaj da je ovaj istocni komsiluk lud narod
vidra99 wrote:UEFA će razgovarati sa RTS-om
Beograd -- Zvaničnici UEFA najavili razgovore sa RTS-om zbog odluke da ne emitiju direktan prenos Lige šampiona.
Zvaničnici Evropske fudbalske asocijacije najavili su razgovore sa predstavnicima Radio-televizije Srbije o odluci da ne emituje direktan prenos utakmice četvrtfinala Lige šampiona, umesto kojeg je u utorak emitovan prenos sednice Skupštine Srbije. U UEFA nisu želeli da komentarišu informaciju da bi RTS mogla da plati odštetu od milion evra, navodeći da su pitanja kazni i kompenzacija poverljiva informacija.
RTS je saopštila da je odluka o otkazivanju utakmice Lige šampiona doneta na osnovu pisanog zahteva predsednice parlamenta Slavice Đukić-Dejanović koja danas kaže da parlament nema novca da nadoknadi štetu javnom servisu.
“"Skupština nema taj novac, ali sam uverena da ćemo u komunikaciji sa RTS-om, kako to uvek činimo, rešiti sve probleme", rekla je Đukić-Dejanovićeva.
U Radio televiziji Srbije danas nisu želeli da govore o situaciju u kojoj se našli zbog toga što nije emitovan prenos Lige šampiona, ali je generalni direktor Aleksandar Tijanić ranije izjavio da su nadležni u vlasti obećali da će platiti eventualnu štetu.
RTS bi mogao da plati kaznu i zato što je, kasnije te večeri, emitovao snimak utakmice na šta nema pravo prema potpisanom ugovoru sa UEFA-om.
Šef poslaničke grupe LDP Čedomir Jovanović ocenjuje u izjavi za naš list da štetu UEFA treba da plati RTS koji je javni servis građana, a ne komercijalna televizija. Prema njegovom mišljenju, za naše društvo mnogo je važnija sednica parlamenta na kojoj se razgovara o zločinima u Srebrenici nego prenos utakmice Bajern – Mančester.
- Pošto nas ljudi koji vode RTS nisu pitali onda kada su definisali cenu TV preplate, neka se previše ne bune zato što je Skupština odlučila da ih zamoli da prenose sednicu. A ako je Tijanić jednom sakrivao Srebrenicu kao Miloševićev ministar informisanja, trebalo bi danas da ćuti, a štetu će on platiti parama koje uzima od šunda koji na televiziji emituje - zaključuje Jovanović.
Ceda sere kvake, od podneva do 20.45 imali su dovoljno vremena da svako iznese ono sto hoce, naslusali smo se svega i tu su trebali da prekinu i nastave eventualno sledeci dan...and wrote:Šef poslaničke grupe LDP Čedomir Jovanović ocenjuje u izjavi za naš list da štetu UEFA treba da plati RTS koji je javni servis građana, a ne komercijalna televizija. Prema njegovom mišljenju, za naše društvo mnogo je važnija sednica parlamenta na kojoj se razgovara o zločinima u Srebrenici nego prenos utakmice Bajern – Mančester.
- Pošto nas ljudi koji vode RTS nisu pitali onda kada su definisali cenu TV preplate, neka se previše ne bune zato što je Skupština odlučila da ih zamoli da prenose sednicu. A ako je Tijanić jednom sakrivao Srebrenicu kao Miloševićev ministar informisanja, trebalo bi danas da ćuti, a štetu će on platiti parama koje uzima od šunda koji na televiziji emituje - zaključuje Jovanović.
Fino si poredao prioritete.kost_u_grlu wrote:Ljudi hoce da gledaju Bayern-Manchester, mogli su da puste skupstinu u snimku
Prioritet da slusam radikalsko izdrkavanje od podneva do ponoci... sorry, to prepustam tebi, ja hocu da gledam fudbal kao i cela evropa, imali su 8 sati da svako iznese svoje stavove, dosta...1gorstak wrote:Fino si poredao prioritete.kost_u_grlu wrote:Ljudi hoce da gledaju Bayern-Manchester, mogli su da puste skupstinu u snimku
Pa vidi stari moj, kada je ta "cela evropa" gledala fudbal ti si tada činio genocid. Dakle ne može se preko reda...kost_u_grlu wrote:Prioritet da slusam radikalsko izdrkavanje od podneva do ponoci... sorry, to prepustam tebi, ja hocu da gledam fudbal kao i cela evropa, imali su 8 sati da svako iznese svoje stavove, dosta...1gorstak wrote:Fino si poredao prioritete.kost_u_grlu wrote:Ljudi hoce da gledaju Bayern-Manchester, mogli su da puste skupstinu u snimku
Kad je bila Srebrenica ja sam imao 14 godina, tako da ovo proseravanje mozes sam da progutas.hercegovac_pravi wrote: Pa vidi stari moj, kada je ta "cela evropa" gledala fudbal ti si tada činio genocid. Dakle ne može se preko reda...
da ovakvih ima makar 20% u srpskom birackom tijelu, svima bi na balkanu bilo bolje, ovako samo za pozdraviti gest marginalne NVO.
Kako prepustas meni ako se eto bunis jer nisu pustili fudbal ? Da si ti rekao kako ne zelis da gledas taj prenos iz skupstine, pa OK, ne moras. Ali ljutiti se jer si propustio utakmicu, uz argument : "fudbal niko nece da gleda kad se vec zna rezultat", e to je vec bezobrazluk.kost_u_grlu wrote:Prioritet da slusam radikalsko izdrkavanje od podneva do ponoci... sorry, to prepustam tebi, ja hocu da gledam fudbal1gorstak wrote:Fino si poredao prioritete.kost_u_grlu wrote:Ljudi hoce da gledaju Bayern-Manchester, mogli su da puste skupstinu u snimku
To ti kažeš...a ovo o genocidu ti moraš da progutaš...nisam ti ja kriv, dakle nema potrebe za nervozom.kost_u_grlu wrote:Kad je bila Srebrenica ja sam imao 14 godina, tako da ovo proseravanje mozes sam da progutas.hercegovac_pravi wrote: Pa vidi stari moj, kada je ta "cela evropa" gledala fudbal ti si tada činio genocid. Dakle ne može se preko reda...
Ne moras da se kacis samnom oko bas svega, ako nisam bio jasan, ponovicu.1gorstak wrote:
Kako prepustas meni ako se eto bunis jer nisu pustili fudbal ? Da si ti rekao kako ne zelis da gledas taj prenos iz skupstine, pa OK, ne moras. Ali ljutiti se jer si propustio utakmicu, uz argument : "fudbal niko nece da gleda kad se vec zna rezultat", e to je vec bezobrazluk.
pa tako je to kad se otkriva topla voda.kost_u_grlu wrote:Ne moras da se kacis samnom oko bas svega, ako nisam bio jasan, ponovicu.1gorstak wrote:
Kako prepustas meni ako se eto bunis jer nisu pustili fudbal ? Da si ti rekao kako ne zelis da gledas taj prenos iz skupstine, pa OK, ne moras. Ali ljutiti se jer si propustio utakmicu, uz argument : "fudbal niko nece da gleda kad se vec zna rezultat", e to je vec bezobrazluk.
Od pocetka rada skupstine imali su skoro 9 sati da svako iznese ono sto ima, gledao sam par sati, i tad su vec poceli da vrte jednu te istu pricu, radikali i DSS protiv, potpaljuju masu sa srpskim zrtvama, drugi umereno brane rezoluciju, treci su za upotrebu reci genocid...
Nema tu niceg novog, pa sad kao da predstavis da time sto hocu da gledam fudbal da ne zelim da saznam "istinu" o tome.
Logicno je bilo da prekinu prenos 2 sata, i posle se vrate na prenos, ionako je glasanje bilo tek u 12.30 nocu, a eventualno snimak tog propustenog dela puste kasnije.
Glupost i RTS-a i onog ko im je trazio to(RTS sigurno nije), morace da plate tu kaznu.
To nije istina...and wrote: pa tako je to kad se otkriva topla voda.
to se trebalo kao i u evropi začas usvojiti,sve činjenice su na papiru i još proglasiti dan sjećanja 11.juli i to je to.
nego je kontradiktorno to da je između sjednice i utakmice birao čovjek koji je sve ove godine skrivao činjenice o genocidu u srebrenici.
Srbijanski paralament je jedini parlament na svijetu koji radi samo ako ga prenosi tijaniceva televizija, ako nema televizije sve se razbjezi kod Palme u zooloski vrt, koji ima samo zirafa a kad palmi zafali majmuna onda tijanic prestane prenositi rad skupstine i nastane cirklus u Srbiji.kost_u_grlu wrote:Prioritet da slusam radikalsko izdrkavanje od podneva do ponoci... sorry, to prepustam tebi, ja hocu da gledam fudbal kao i cela evropa, imali su 8 sati da svako iznese svoje stavove, dosta...1gorstak wrote:Fino si poredao prioritete.kost_u_grlu wrote:Ljudi hoce da gledaju Bayern-Manchester, mogli su da puste skupstinu u snimku
RTS je prinudjen da prenosi skupstinu po zakonu, njima je to cist trosak, ne smeju da pustaju reklame, zbog nepredvidivog roka sednice ne mogu da organizuju programsku semu, Tijanic se mnogo puta bunio zbog toga, bila su obecanja da ce biti poseban kanal samo za skupstinu, ali sve je ostalo samo na papiru...Toto wrote:
Srbijanski paralament je jedini parlament na svijetu koji radi samo ako ga prenosi tijaniceva televizija, ako nema televizije sve se razbjezi kod Palme u zooloski vrt, koji ima samo zirafa a kad palmi zafali majmuna onda tijanic prestane prenositi rad skupstine i nastane cirklus u Srbiji.
Tako ih je Tijanic zajebavo dok presjednica skupstine -inace dobra prijeteljica obitelji milosevic- saznala da Tijanic uzima milion eura godisnjeg reketa a njoj nista ne placa i odlucila je da ga nategne. Ove silne milione odstete ce Tijanic da plati sa svojih privatnih racuna u Svicarskoj ili ce biti smijenjen. i nece vise da udara reket.
pa opozicije i jeste razvlacila pamet paralamaentu da otegne diskusiju do utakmice, ne bi li se paralamentarci razbjezali na utakmicu i izbjeglo glasanjekost_u_grlu wrote:Ne moras da se kacis samnom oko bas svega, ako nisam bio jasan, ponovicu.1gorstak wrote:
Od pocetka rada skupstine imali su skoro 9 sati da svako iznese ono sto ima, gledao sam par sati, i tad su vec poceli da vrte jednu te istu pricu, radikali i DSS protiv, potpaljuju masu sa srpskim zrtvama, drugi umereno brane rezoluciju, treci su za upotrebu reci genocid...
Nema tu niceg novog, pa sad kao da predstavis da time sto hocu da gledam fudbal da ne zelim da saznam "istinu" o tome.
Logicno je bilo da prekinu prenos 2 sata, i posle se vrate na prenos, ionako je glasanje bilo tek u 12.30 nocu, a eventualno snimak tog propustenog dela puste kasnije.
Glupost i RTS-a i onog ko im je trazio to(RTS sigurno nije), morace da plate tu kaznu.
pa po cemu bi ga trebali pamtiti...po herojstvu, kao humanistu, po GORKIM cokoladama koje je podijelio srebrenickoj djeci prije nego sto ce nastati masakr nad njihovim roditeljima...kost_u_grlu wrote:To nije istina...and wrote: pa tako je to kad se otkriva topla voda.
to se trebalo kao i u evropi začas usvojiti,sve činjenice su na papiru i još proglasiti dan sjećanja 11.juli i to je to.
nego je kontradiktorno to da je između sjednice i utakmice birao čovjek koji je sve ove godine skrivao činjenice o genocidu u srebrenici.
Tijanic je velika bitanga, kameleon koji se prikaci uz svaku vlast, jos 80-ih je bio poznat novinar u Jugi, radio u Zagrebu, perspektivan novinar Titove Juge, onda je polako menjao kurs, radio je onaj cuveni intervju sa Mesicem u Sarajevu pred rat, posle toga bio blizak Miri Markovic, pa posle Kostunici, a eto ga i danas u fotelji. Ono sto se mora priznati je da je dobar "zanatlija", pokrenuo je mnoge stvari na RTS-u, danas je to generalno bolja televizija nego sto je bila pre njega, iako ni dalje mi to nije dobar kanal.
Sto se tice Srebrenice, u zadnjih par godina je nekoliko puta pustao razne snimke iz Srebrenice, ukljucujuci i ono streljanje decaka u Trnovu, znaci nije skrivao istinu.
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... spakivanje+
Juce je na RTS-u odmah posle utakmice Partizan-Makabi koja je imala rekordnu gledanost pustena emisija koja se bavi Mladicem, nije to jednostrana emisija, ima i ljudi koji ga brane, koji ga napadaju, ali svi sagovornici su ga poznavali licno i pricaju svoja iskustva...emisija se zavrsava tako sto autorka emisije Antonela Riha konstatuje da ce Mladica istorija pamtiti samo po genocidu.
Tole, to ti je politika, govnjiva nauka, ne dao bog da ni jedan posten covek udje u to sranje.Toto wrote:
pa opozicije i jeste razvlacila pamet paralamaentu da otegne diskusiju do utakmice, ne bi li se paralamentarci zarbjezali na utakmicu i izbjeglo glasanje
znas i sam da je rezultat bio u tijesno, da nije bilo 2 glasa onog arkanovog vojvode iz Jagodine Tadic bi popusio rezoluciju, a Plama ne bi imo tri plate: ko gradonacelnik Jagodinu, ko srpski serator u paralamentu i direktor zooloskog vrta.
Negdje pred samu utakmicu je Tadic potpiso rjesenje da Palma nece morati da bira izmedju mandata u paralamentu i mjesta gradonacelnika i rezolucije je legla na rudu.
Jebe se Palmi sto ce Srbija da plati milione ostete on je ostao gradonacelnik i paralametarac.
Prica je onakva kakvi su sagovornici, a oni su sareni, od onog prevaranta sa masnom kosom Toholja koji kleci na pomen Mladica, Manojla koji je tu blizu Toholja, Stojadinovica koji je umeren, do Trebjesanina i Svarma koji pricaju kriticki.Maraschino wrote:
pa po cemu bi ga trebali pamtiti...po herojstvu, kao humanistu, po GORKIM cokoladama koje je podijelio srebrenickoj djeci prije nego sto ce nastati masakr nad njihovim roditeljima...
p.s. gledao sam emisiju...sve umotano u celofan, kao on nije bio tako strasan dok mu se cerka nije ubila...![]()
koliko je sela i gradova etnicki ocisceno pod njegovom komandom, koliko je civila stradalo od ruku onih kojima je on zapovijedao...srebrenica je prelila casu